Поляци жестоко биха служител в наша бензиностанция

Служител на бензиностанция в град Цар Калоян е бил пребит от двама полски граждани, те са задържани за 72 часа.

Обратно в новината

Коментари - Поляци жестоко биха служител в наша бензиностанция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин е виновен! Не си защитава територията :))) прати едно две СУ-та бе брато...

А бе народе какво става а ? Кой от където дойде у нас ни бие и рита верно като рая покорна!

Какво чакат "Зъб за Зъб, Око за Око" Просто да ги надерат яко и вън.

Всякакви евробоклуци идват тук да вилнеят и не ни броят за хора. Кога ще се сложи край на това???

като направиха Слънчев бряг алкохолно-наркотична дестинация на Европа, обслужваща боклуците на Европа, какво очаквате???? Те си тръгват от там с размътени мозъци от дни наред фалшив алкохол и амфети... Каква адекватност очаквате, пък да не говорим за спазване на обществени норми, морал..... Ще си сърбаме попарата обикновените граждани, спазващи законите, за да печелят сводници, наркопласьори, мутри, произвеждащи алкохол от спирт...., печелещите от заведенията ...... Тези туристи са жертви на нашата система. Подложени са на токсична атака, разлагаща мозъка им и самоконтрола им.

Въпреки 28 години яростна пропаганда срещу соца, оцелелите през "демократичния преход" помнят, че народът (при 0% безработица, включително циганите) тогава си работеше по собствените производствени предприятия, комбинати, заводи, научни институти, енергийни централи, кооперативни стопанства - масиви с всякакви плодове и зеленчуци като в райска градина.., и поне по два пъти в годината ходеше на почивка на море и планина - чисти, просторни, удобни, уредени, безметежни - само за весели купони и 0-ва престъпност. Всяко предприятие си имаше почивни бази и санаториуми и за служителите им си бяха за без пари. Сега всичко това, построено от предишното поколение, беше превърнато в частна собственост на когото трябва, българския народ трябваше да бъде превърнат по заповед в безпросветна, безработна пасмина, лишена от здравеопазване и от собствената си държава, за да бъде тя предоставена на "началниците" - за територия за военните им геополитически "нови редове", както и за всякаква измет отвсякъде, каквито са онзи "швед", тези "поляци" и прочие друсани и пияни никаквици, които не би трябвало да излизат от затворите, а не от каквото са си харесали на територията ни.66791

и социализма и комунизма!

Братчет, гледай си там шарените паради, да не ти се навре на теб нещо, нищо че си свикнал

направо да ги карат към газовите камери..... полски цигани бият бензинджия...

сега ще излезе някой тумбак да каже че трябва да си мълчим и да търпим, да не избягат полските мишки от слънчака....

Защо не го официализират и не сложат ценоразпис, хем ще е атракция, хем ще привлича повече туристи. Опипване на служителка от персонала или местна-10 лв. Бой на служител, както следва: Шамар-15 лв Тупаник-20 лв Шут в главата-50лв. Всички цени са с ДДС (20% отиват за власт Взимащите)

Колкото по- малко, една държава е съществувала като самостоятелен обект, толкова по- нагли и безпардонни са гражданите ѝ, справка- украинци, македонци, поляци...

Доста тъпа статистика. Наглостта и простотията нямат националност. По-малко нагли ли са западно-европейците, идващи тук - Англичани, Немци, Скандинавци... Техните държави да не са от вчера? А да не говорим, че за разлика от България, Полша не е спирала да съществува за 5 века и е била сред водещите военни и икономически сили на континента през цялото Средновековие и чак до 19-ти век.

В голяма грешка сте за величието на поляците във всяко отношение. Самочувствие до небето, а покритие малко. Кой ги хване ги бие като маче от дирек, а те мразят ли, мразят и си остават само с омразата и озлоблението. Западът ги поощрява в тази злоба и ги използва да вадят горещите картофи-папа Йоан //, Туск. Преди ги наричаха евреите на Европа-алъш вериш, пиене, еае и скандали.

По миналото лято 2 турчета наръгали един пиян англичанин дето задявал месна девойка (която не е била свързана по никакъв начин с 2те турчета). Тука могат да опънат майката на министъра и никой нищо няма да им направи. Не народ, не народ а мърша!

Като направиш една елементарна сметка излиза, че през вековете полската държава е съществувала доста по дълго от нашата държава.

имало е някакви племена, а територията е била владение на руснаци, немци, австроунгарци и кой ли не.

след като не се наказват нашите престапници и се пускат на свибида,какво очакват от чужденците ,които виждат ,че в балгаря всичко е позволен.важното е да си плащат.никои няма да ги накаже. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не минава и ден без новина за пребит от чужди туристи българин. И знаете ли защо е така? Защото на власт е мафията, която няма интерес от това в страната да има ред. В Турция не се случват такива неща, защото западните алкохолета знаят, че полицията им бие на почивки. В Гърция е същото. Посегнеш ли на грък, по-добре да не си се раждал.

Немците и скандинавците (тези, които идват в България) са пропаднали пияници, но поляците са извън класациите. По-диво и невъзпитано племе няма. Руснаците са възвишени аристократи, сравнени с диваците от Полша.

къде е тук новината?

към нас ! НИЕ СМЕ ПАЛЯЧОВЦИ В ОЧИТЕ НА ВСИЧКИ НАРОДИ ОКОЛО НАС! СМЕЯТ НИ СЕ, ПЛЮЯТ НИ! КАКВИ ЛИ НЕ ГЛУПОСТИ И ОБИДИ СЕ ХВЪРЛЯТВЪРХУ НАС! НИЕ СИ ГО ЗАСЛУЖАВАМЕ! НАШИЯ НАРОД Е ПРОДАЖЕН, ДОЛЕН И ГНУСЕН! НАРОД ОТ РОБИ И СЛУГИ!

Е сега, това са единични случаи с отрепки. А отрепки има навсякъде, особено много са при многолюдните народи.

само че същите съм ги наблюдавал и как шофират! Много не се различават от нас, бих казал че дори са по-агресивни от нас. Но дали правят така в Плоша или в Герамния ?

а нещо за това от къде мирише рибата....

Най-голямата измет в Европа са поляци, укри и руснаци. Ако си спретнат една война и избият взаимно няма да е зле.

Откакто се помни, такова нещо в Перник не се е случило ???

Случи ми де да пътувам на дълъг полет, като от другата страна на пътеката седяха двама едри поляци, от които на талази се носеше воня. Която се усилваше при всяко тяхно размърдване. Когато някой от тях станеше от седалката си, или даже само си вдигнеше ръката, така че подмишницата му вземеше въздух - знаех че след секунди ще бъда обгазен. При това говореха високо и добре се наквасиха с алкохол.

това са ни туристите от Европа, бедни пияници и алкохолици и кво да правят, почват да се бият?Що се чудите-разливате водка менте от туби за 1 лв-100гр по барове из курортите? После повръщали англичани из Слънчака!! Нали това е туризъм бе....осраха ни хотелите тия западни алкохолици!Идете в Чехия, Унгария,Хърватска да видите кви са туристите-богати!

Шило

Боклуци има навсякъде. Ама лошото е, че се създават условия за концентрирането им на едно място. Вместо културен туризъм, май повече се набляга на алкохолния.

А в момента на боя не е ли имало други българи на тази бензиностанция? Дано да не е имало ... иначе пак трябва да си говорим за манталитета т.е. за скътаването

поне 10 човека е имало наоколо! гледали са сеир

Трябва да почваме да бием наред всеки, който не говори български, така, за настроение и самочувстсие, а жените им да .бем до припадък.

ти си циганина от метрото в Берлин

ни отиде алкохолният туризъм.....

Няма по-нелепа простотия от това, управниците да се хвалят колко милиона чужденци идвали по Черноморието ни, след като българите не могат да ходят там, въпреки че им е "родина". Т.е. властниците се хвалят с това, как от българския народ е отнета държавата му и дадена на чужденци по нечие нареждане и срещу нещо, дадено на единици, за да изпълнят нареждането. По гнуси изявления от това - да се фукаш че някакви си отнякъде си идвали да ти ползват територията - очевидно - като кенеф и място за гавра с аборигените, няма. Управникът трябва да се хвали как прави все по-удобно за народа си да си ползва държавата, както беше преди "великата демократическа революция" (т.е. старта на разрухата), а не обратно.

Немски турист сътвори поредния екшън в най-големия ни курортен комплекс Слънчев бряг. 26-годишният чужденец извършил куп неприлични действия, скочил срещу персонал и блъскал наред. Екшънът се разиграл в събота вечерта след 22:00 ч. в бийч бар "Кабана". Чужденецът явно е прекалил с алкохола, или други упойващи вещества и започнал да блъска непознато момиче в заведението. След забележка от страна на персонала обаче вместо да се усмири той започнал още повече да буйства. Сбил се е с управителя на заведението, ударил и бармана и охранителя. Немският турист продължил с непристойните си действия и след пристигането на органите на реда. Оказал яростна съпротива на полицаите при задържането си. По случая е образувано бързи полицейско производство.

Не случайно един приятел от Брауншвайк казва "Бльоде Поланд"

Да не бъркаш нещо? Нито е БрауншвайК, нито е "БльодЕ Поланд"!

МРЪСНА ПОЛСКА ИЗМЕТ- В ЗАТВОРА! ДОКОГА БОКЛУЦИТЕ ЩЕ СА ТУРИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ?

Прекратете веднага анти-полската кампания! Иначе поляците ще спрат да идват да ви бият и да ни дават пари!!!!

в чужбина виждам доста хора от источна европа...поляците се държат като перничани в дискотека, псуват кат каруцари и се бъзикат постонно с всеки, който "не разумя по полски"... освен това мразят всичги. Българите сме доста по-кротки.

в чужбина виждам доста хора от источна европа...поляците се държат като перничани в дискотека, псуват кат каруцари и се бъзикат постонно с всеки, който "не разумя по полски"... освен това мразят всичги. Българите сме доста по-кротки.

а сига утивам в очилище?

Не разбрах, колелото на служителя ли е или на поляка???

Не са имали късмета да попаднат на братята от Коиловци !!!!! Само на бабаити щяха да станат.

само като чух..."Слънчев бряг" и ми стана ясно. Неволно ми се набива едно очевАдно сравнение с миналото - какъв курорт е бил Сл.бряг през 60-те. Може да разгледате снимки от тогава.Семеен тип курорт, много зеленина, пълно е със "западняци" Въпреки че България е комунистическа страна, тук идват много граждани на Франция, ФРГ, Скандинавските държави.Гледам само как са облечени чужденците - изискано, елегантно. Въобще, тогава в курортите ни идват отбрани хора, класа.Които искат да ПОЧИВАТ! Днес, в курорта се изсипва измета на цяла Европа за евтин и разгулен секс, наркотици....без рокендрол. Защото мафията, която си има държава тук, го иска това. И си направи курортите по неин тертип. В туризма, вече като кажеш България - на Запад разбират "Тайланд" на Балканите. Евтини жени, евтина пиячка.Затова кой ще ни уважава?? Жалко и тъжно...

Да бе, да :D Елита на туризма е избирал Слънчев бряг и само "елитни" западни германци, французи и скандинавци са си пържили бледите задници у нас попийвайки само с минерална вода и боза ;) Пък поляци и "чехословаци" хич не е имало. Затова пък са ни посещавали само елитни съветски товарищи за културен семеен туризъм ;) А истината е просто е, че времената са други и хората глобално са изпростели. Все повече са младите и образовани хора, които не знаят що е морал, етика и културни обноски. За това пък всички са добре дресирани от медиите за "Enjoy!", "Ceep Calm" и "да бъдат себе си". Това се отнася и до източна и до западна Европа. Тенденцията е да бъде още по-зле.

Нещо много взеха да ни бият, европейски ни братя. Като циганско семейство сме. Брат на брата, братовчед на братовчеда кол вдига.

Аз предлагам да ги пуснете и да им се извините, ще обидите полскте туристи а те са много чувствителни съшо както шведите. Вероятно са били много пияни и не помнят за случката и навярно много съжаляват.

Еедна кръгла нула сме в очите на почиващите у нас чужденци. Всеки ни бъхта където му свари. Що за държава, що за имидж, що за съдебна система имаме. Бият ни в България, нали сме най-бедните в ЕС, какво уважение към бедняци. Те идват от някъде си, изметта на тези страни в смисъл парично измерение но тук са царе, защото с мизерните пари за страната си, тук живеят баровски и ни имат за боклуци. Така ще е докато не се намери някой да ни измъкне от калта. Никой не уважава слабия и бедния за съжаление.

сами си дадохме задника на кадрите на бкп и дс, ткоито спретнаха преврата през 1989 и чието черноморието днес. Бизнесмените в кавички са все хора от голямото добро утро на партийния апарат на др.тодор живков. Навсякъде има и мърша и тях докараха в булгаристан на доган. Знаем и туризма през соцвремето. Видяли сме и отпуските, и почивните станции, и международния лагер в приморско, и албена, и слънчев бряг, и чежденците. 30 години сте в мишите дупки, и аврам бакалина ви е виновен, т.е. ЕС и западните държави, че ние сме мърша. от 1878 година не е казано в стихотворна форма

Взеха много често да ни бият чужденците в нашата страна!Това показва докъде сме затънали и какъв народ сме станали-гладни,без пари и перспектива.Само такива ги бият!Безинджийчето сигурно взима 6-7 пъти по-малка заплата от колегата си в Полша,а да не говорим за Швеция!

Дира, сменете я вече тая снимка!

Снимката е актуална - това е служителят на бензиностанцията!

Някои искат да ни натресат Шенген че да не може да се пазим и да не може де спираме никой на границата.

Трудно е да убедиш каруцар, че е по-удобно в автомобил...

От никъде защита. Дали е политик миганин или чужденец всеки бие българина. Трябва да се сложи край на това. Разчитах на обединените патриоти бо се оказаха обедибени помиари. Затова както е било във вековете и сам война е войн. Когато двама трима от ггореспоменатите се възкачи на не бе то другите ще се замислят.

Уважаеми, дори и полицаите ги бият, та какво остава за редовия данъкоплатец?!

Има и хубава страна. Човека сега, ще се снабди с ТРИЙСЕТИНА ХИЛЯДИ ЕВРО. Ще си купи къща в градчето

"Човекът"... Адвокатът му, демек?!?

Всеки се гаври с бълхарите а уж атакистчета са на власт. Жалка история ама много. Мизерни бълхари, кой хи жване хи спуква от бой. Трябва да си траете за да не ви се разсърдят туристите и да ви спре бизнеса хахахаха

Боклукът на целия свят се изсипа тука, за да се напива без пари. Велико щастие ни споходи.

След 2-3 ще кажат ,че "СЪЖАЛЯВАТ"за извършеното хулиганство !! Сега е време българският съд да си каже строгата дума ! ДА, ама НЕ -нищо няма да им направят .....

Брат брата не храни, а го бъхти яко.

краварски тролчета какво стана нали уж руснаците беха лошите ? пък то шведи, поляци,украинци кои ни фани тои ни бие що така бе ?

а руснаците са ни братушки... само дето им целуваме з...дниците на господарите

Тъп трол, какво променя този инцидент по отношение на руснаците. Всяка туристическа дестинация може да разчита, че сред масите нормални туристи ще се намерят и някакви измекяри. Винаги ще се намерят странични дефекти. Ти самият си добър пример. Просто - или с тях, или хич.

Рагин, айде, къде си, защитнико на алко-дрога туризма? А сега на ход е "независимият" съд!

Тези хич няма да са били пияни, вервайте миии...

Следва 7-8 за втора инстанция, 9-19 за трета и т.н. Накрая правдата ще възтържествува - посмъртно помилване.

боклуци!!! да ги вкарват в затвора и тях и онзи швед!

Валенса: Човек на надеждата Героят Лех Валенса ни донесе свободата от комунизма - демек полските демократи да бият простоватите бугари по тъпите кратуни.

Твоят гьон-сурат определено за друго не става.