Нямало грешка във фоторобота на атентатора

Няма допусната грешка при изработването на фоторобота на атентатора от летище Сарафово край Бургас, заяви пред журналисти вътрешният министър Цветан Цветанов. Появи се информация, че личната карта на терориста, отпечатана в Иран, е открита от тираджия.

Обратно в новината

Коментари - Нямало грешка във фоторобота на атентатора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Арбанаси ... много мутри се събират там

В Израел са открили още, че атентатора е шуренайка на аятолах Хаменей и първа дружка на Осама Бин Ладен и т.н. Майтап бе Уили!Тоя път Мосад много се изложиха с тоя взрив! И сега нашите Шерлок Холмовци се чудят как да се извъртят-хем да не издадат "четата", хем да не се изложат съвсем.Не им е лесно, завалиите!

Вероятно Кики знае всичко за атентата и ето защо, милицията търси някой който контатктува с него, за помощ. Боб, кафе и карти не помогнаха до този момент и всички надежди са фокусирани в Кики и Тел Авив. От тях ще дойде истината за случая.

Личната карта и шофьорската книжка на атентатора били напечатани в Иран според- Блиц. Атентатора ползвал крайпътно момиче и там хвърлил радиостнация и лична крта. Заблежете - лична карта! Личната карта дори е обогатена с ДНК материал, но отвратителните гадни иранци сложили дамски такъв на уликата.

Най интересна ми е блузата която са му нарисували на човека. На снимките от летището в Бургас ясно се вижда че е с тениска и шорти. А тия в полицията ако му имаха снимката , направо да кажат кой е и от къде. ... Иначе тая снимка ми изглежда все едно- някакъв ПОЛИЦАЙ- ГЕЙ тръгнал да прави нещо- в случая картинка на камикадзе. Гея вижда картинката на камикадзето също като някой алкохолик след като е изпил 3 литра алкохол.

Тоа на израелскиа фоторобот е руснак

тази нова хипотеза- скандал от атентарорът при багажното изглежда доста страннна. На какъв език се е карал с евреите и те не са ли се усъмнили че човек който не е от самолета, ерго ,тяхната група си оставя багажа в рейса им. Изобщо атентатор от типа на ислямиските атентатори не гледат ли да са незабележими? Нарочно-!!!! ли се твърди че атентаторът сякаш е искал да бъде забелязан???? Като някакъв дилетант. Или смахнат.

Партийната истина за атентата се отлага за светлото бъдеще, другари и другарки. За 1 месец някои и романи пишат, а Партията и нейните ПР, не можаха един атентатор да съчинят. Така е, когато партия и държава са едно и работа се чака от партийци, а не от хора.

НА МЕН МИ ПРИЛИЧА НА ЦУЦО,САМО ЧЕ С КОСА И МАЛКО ПО-МЛАД!!! И ПОЧТИ ТОЛКОВА УМЕН!

Покажете и израелския вариант.

Щом гражданите трябва да го разкриват....хептен сме я объркали!

Пак се обърках... Като, както каза Б.Б. "атентаторът е с прекрасно запазена глава", защо е необходимо да се прави фоторобот?!

Виж са, Бойко каза, че главата била хвръкнала на 100-тина метра. Което означава, че тази глава би могло да е донесена и подхвърлена от съучастника на камикадзето с цел заблуда на противника... Според мен трябва събраните от Цеко и дружината му няколко чувала с останки и доказателства да се преразгледат наново. Да не се окаже, че главите са повече от телата...

Има една единствена грешка и тя е,че такива некадърници и неграмотници като теб Цецо стават министри.Това са грешки с огромна цена която плащат обикновените хора,а не тези с по 6 апартамента и нагоре.