Коментари - Автофенове от Илинойс пуснали скандалните SMS-и | Днес.dir.bg

Автофенове от Илинойс пуснали скандалните SMS-и

Установени са авторите на съобщенията, свързани с преговори за строежа на писта за „Формула 1”, съобщиха от МВР. Двамата са българи, в момента пребиват на територията на щата Илинойс, САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Автофенове от Илинойс пуснали скандалните SMS-и | Днес.dir.bg

Коментари

Глупости никакви автофенове не са тия, просто са си измамници. Никой нормален любител на моторните спортове няма да направи такова нещо. Трябва да ги съдят за опит за измама и това си е!

браво на цецо - за нула време ги намери тия боклуци. да ги искат от щатите и да ги докарат в чувал и двамата! Иначе държавата трябва да помогне да се направи писта за формула 1 в българия - това ще е поредния голем успехх на бойко да знаете!

Абе НЕО, голям си наивник. Отиди на сайта на в. Труд и прочети истинската статия за случая. Браво на Цецо? Какво му е бравото като ония двамата са се подписали с истинските си имена и не са се крили. За 5 мин в google и ти ще ги откриеш. Или искаш да кажеш браво на Цецо, че може да ползва google, а ти не? За искането от Щатите. Ами те и двамата били американски граждани бе. Знаеш ли кога америка ще си прати американски граждани на Цецо/Бойко в чувал заради някакъв закачлив емайл ... точно никога

до Аз: Искам тези двамата шегаджии да си направят подобна шега с инвест проекти в щата Илинойс, и нека да гледаме тогава как ще се развият нещата. Само дето там тези шегички не минават. Като си толкоз голям откривател и ползвател на Гугъл (хаха) айде ме открий мене бе!

какви фенове са тези, трябва да им се забрани да гледат 5 год. да гледат дирекно формула1

а не бяха ли мейли.последно ще обясни ли някой "компетентен" SMS или меил са пратили,щото все пак има разлика.....

Не са sms, a e-mail.

Не мога да повярвам, как се връзват на съобщението за мом4етата от САЩ. Какви мом4ета, какви телефони? Кой знае кой нашенец от правителството се е изложил!

Не стига, че избягали в САЩ и не плащат нито данъци, нито осигуровки на Родината, която ги е изучила и отгледала, амии я клепат пред света. Извинение искаме, защото ако всеки така се бъзика с потенциалните инвеститори, никой няма да инвестира тук! Лигьовци. Нека се бъзикат с новата си държава - САЩ като са толкова ербапи, да ги видя тогава!

Някой сеща ли се как тия 2ма фенове от Илиной са намерили мейла на арабския инвеститор? Или са ходили на врачка?

абе в държавата на мунчовците и наглите пускаха есемеси, и те са си правили майтап, парите са взели по погрешка, но сега ще ги делят със радследващите и съдещите.

Братя българи, не Ви ли е ясно, че там където се появи мутрата на Р.Петков, винаги мирише.Чудя се на членовете на БСП как търпят този човек в редиците си?

а аз не виждам никакъв проблем , камо ли терористични мисли , които са в нечии кратуни . човека е предложил помощ за подобряване на атмосферата между наште отворковци и шейховете и си е дал офертата , нима всеки не прави така .

Ей, 20 години не му стигат на тоя народ, за да разбере, че няма сини и червени, а една шайка от хора, които си другаруват въз основа на общия интерес.-не много умният бг-народ, докато се плюе по форумите на различни цветове, да си оплетат кошничката.И тука казусът е ясен:Ганю и на луната да се качи, пак си е Ганю и пак ще извърши някоя простотия.Според възможностите си...А простотиите нямат цвят...

Номенлатурата изпрати "дечицата" си в САЩ. Под едно условие: да плюят всичко и всеки който не е социалист. До окончателната победа над капитализма. Демек, агенчета на Коминтерна под прикритие =кампютърни" гении.

Духа на коментариите е такъв, че настъпва ера за България, в която не трябва и не може опозиционни представители да правят предложения и да занимават богоугодният ни Премиер с желания за бизнес в които участва и държавата! Просто Р.Петков и всякакви от БСП, трябва да забравят за бизнес от държавно занчение, докато управлява ГЕРБ. Ако се пробутват, както в случая, винаги ще се намират трети лица, действащи по указния, или с мълчаливо съгласие, да откажат с действията си всеки мащабен инвеститор, воден от БСП! Просто и кореспондира на мирогледа на Генарала - Премиер и още повече на озверените му вече фенове, отдавна копнеещи за някакви екшън действия, в които могат от името на държавата да използват свойте мрачни страсти!

Те това е опашата лъжа, с която да се замаже кофузното положение. Българските граждани Кирил и Методий в момента пребиваващи на Марс, ........, дано арабите се вържат. Или по-добре да не се вържат, че с нашта мощна автомобилна индустрия за чий .у. ни е тая писта.

ти къде видя заплаха? е емала пише "МОЛЯ"!

МВР пак се издокара, че са големите разбивачи на конспирации. В медиите ту се говореше за имеили, ту за СМС-и. Но като гледам новината са явно СМС-и. На всичкото отгоре човекът си се е подписал с името си - Алекс Цаков (което е А. Ц.) и сигурно телефонът, от който е изпратен СМС-ът, е бил на негово име. Голяма загатка няма що. Обаче тази истерия, некадърност и немарливост показва как държавата се излага. Цялата тази история се чете и от представители на външни държави. Какво си казват те? Пълни некадърници!

Абе хора, стига сте се излагали. От години можете да си четете е-майлите от телефона. Включително и прикачени файлове на word, excel, power point и pdf. Новите модели дори поддържат по няколко е-майл акаунта.

ЗАТВОР ЗАДЕТО ИЗЛАГАТ БЪЛГАРИЯ ПРЕД СВЕТА! КОЙ ГИ ЗНАЕ КАКВИ ЛИГЛЬОВЦИ СА, ЗАЩОТО СА В САЩ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ВСИЧКО ИМ Е ПОЗВОЛЕНО! БЪЛГАРСКИЯ ЕМИГРАНТ В СЕКУНДАТА В КОЯТО НАПУСНЕ БЪЛГАРИЯ ЗАПОЧВА ДА Я ПЛЮЕ, И ДА Я ХРАЧИ, А СЪЩЕВРЕМЕННО СЕ ПРЕКЛАНЯ ПРЕД ДЪРЖАВАТА В КОЯТО Е ОТИШЪЛ ДА МИЕ ЧИНИИ И СИ ВНУШАВА КОЛКО Е ВЕЛИКО ТОВА. МЪКА, МЪКА. ЗАТОВА КАТО ОТИДЕТЕ В ЧУЖБИНА, КАТО ЧУЕТЕ БГ РЕЧ БЯГАЙТЕ

Глупав си, а и викаш за да го разберат повече хора.

Напълно подкрепям! Трябва да си понесат последствията. Това е изнудване. Майтап може да се каже ако си се пошегувал с приятел! Ама тук се замесва името на България и така злепоставиха цяла България!

Зс какво ни занимават с всички тези измислени бизнесмени . Ако бяха сериозни ,целия този шум ,нямаше да го има.Ако това е сериозна фирма,как ще обърне внимание на подобен е-майл ? Ами техния сайт е абсолютно измислен.Пощенска кутия вместо адрес .??? Кой има интерес от този нарочен скандал ? Прилича ми на подигравка с ББ и правителството . Проверена ли е тази компания ,каква е и дали наистина са искали да инвестират ? Много съмнителна история от начало до край .

а тези двамата как се сдобиха с телефония номер на арабина????

мейл, който може да се чете през телефона

хелло в кои век живеетe, може да се чете и още как,

ги пернат в панделата за три месеца ...

браво на феновете. Шеиховете от рано да свикват с манталитета ни , да няма после недоразбрали и да се чудят защо парите им усвоени на 110% , а пистата я няма .

Ха-ха, тези приятелчета ще видят звезди посред бял ден. За да стигнат до тях явно са били задействани и ФБР и ЦРУ и вече са в черните списъци. В САЩ има специални закони за неправомерно използване на съобщителни средства и ако се заядат с тях може да си отлежат в панделата. Бих посъветвал близките им в България да се приготвят да ги посрещат.

точно това се чудех и аз. За да стигнат до тях то със сигурност трябва бътрешна намеса от страна на САЩ. Което дълбоко се съмнявам че е станало. Иначе щяха да тръбят тука управниците (барабар с Р.Петков и ББ) че са ни съдействали ФБР и ЦРУ много бързо, благодарности и т.н... Но няма такова нещо... странно....

Най-милото във този замирисал кенеф е , че Румен Петков нямал никаква финансова изгода :))))))))"Шегаджиите" са заловени , но операция"Шегаджията" продължава:)))))

Ебати ченгетата ! За 2-3 клика им требваха 24 часа...рулират

Кой и с каква цел публикува е-меила на който бяха изпратени съобщенята. Има ли наивници да мислят, че е било неволно?!?!

Този депутат за какво получава заплатата си от българският народ - да прави закони и защитава интересите на избирателите си или да се занимава с бизнес? Отделен е въпросът, че не може и да говори и изобщо не му се разбира какво иска да каже. А беше и министър. Ако това е цветът на нацията ни, тежко ни.

Някой развали далаверата на БСП!

Ама защо Румен ви е виновен?от къде идва "шегата" от БСП или от САЩ? На чия служба са "шегаджиите"?Може би БСП командва и ЦРУ, а? БСП ли не иска да има АЕЦ, газопроводи и питролопроводи, а сега световна писта?Я си спомнете Мартин Димитров!

Там където са намесени комунисти бизнесът смърди мнооооого отдалече и много лошо,ако може въобще да се говори за бизнес,защото това са по-скоро пладнешки обири и далавери.

Инвеститорите са араби, а всички медии в България са еврейски. Баламосват ни, както си поискат.

евреите пак успяха да неглижират положението с арабски инвеститор

Да ги запишат като членове на БСП !!!

Румене и тока, и водата, и парното, и храната са ВСЕ СЕРИОЗНИ НЕЩА и ВСЕКИ МЕСЕЦ НИ ИСКАТ ПАРИ ЗА ТЯХ! Ама за милионер като тебе сигурно това са някакви подробности. Спрете да тормозите народа са поредната ви далавера!

Коментари - Автофенове от Илинойс пуснали скандалните SMS-и | Днес.dir.bg

Автофенове от Илинойс пуснали скандалните SMS-и

Установени са авторите на съобщенията, свързани с преговори за строежа на писта за „Формула 1”, съобщиха от МВР. Двамата са българи, в момента пребиват на територията на щата Илинойс, САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Автофенове от Илинойс пуснали скандалните SMS-и | Днес.dir.bg

Коментари

Глупости никакви автофенове не са тия, просто са си измамници. Никой нормален любител на моторните спортове няма да направи такова нещо. Трябва да ги съдят за опит за измама и това си е!

браво на цецо - за нула време ги намери тия боклуци. да ги искат от щатите и да ги докарат в чувал и двамата! Иначе държавата трябва да помогне да се направи писта за формула 1 в българия - това ще е поредния голем успехх на бойко да знаете!

Абе НЕО, голям си наивник. Отиди на сайта на в. Труд и прочети истинската статия за случая. Браво на Цецо? Какво му е бравото като ония двамата са се подписали с истинските си имена и не са се крили. За 5 мин в google и ти ще ги откриеш. Или искаш да кажеш браво на Цецо, че може да ползва google, а ти не? За искането от Щатите. Ами те и двамата били американски граждани бе. Знаеш ли кога америка ще си прати американски граждани на Цецо/Бойко в чувал заради някакъв закачлив емайл ... точно никога

до Аз: Искам тези двамата шегаджии да си направят подобна шега с инвест проекти в щата Илинойс, и нека да гледаме тогава как ще се развият нещата. Само дето там тези шегички не минават. Като си толкоз голям откривател и ползвател на Гугъл (хаха) айде ме открий мене бе!

какви фенове са тези, трябва да им се забрани да гледат 5 год. да гледат дирекно формула1

а не бяха ли мейли.последно ще обясни ли някой "компетентен" SMS или меил са пратили,щото все пак има разлика.....

Не са sms, a e-mail.

Не мога да повярвам, как се връзват на съобщението за мом4етата от САЩ. Какви мом4ета, какви телефони? Кой знае кой нашенец от правителството се е изложил!

Не стига, че избягали в САЩ и не плащат нито данъци, нито осигуровки на Родината, която ги е изучила и отгледала, амии я клепат пред света. Извинение искаме, защото ако всеки така се бъзика с потенциалните инвеститори, никой няма да инвестира тук! Лигьовци. Нека се бъзикат с новата си държава - САЩ като са толкова ербапи, да ги видя тогава!

Някой сеща ли се как тия 2ма фенове от Илиной са намерили мейла на арабския инвеститор? Или са ходили на врачка?

абе в държавата на мунчовците и наглите пускаха есемеси, и те са си правили майтап, парите са взели по погрешка, но сега ще ги делят със радследващите и съдещите.

Братя българи, не Ви ли е ясно, че там където се появи мутрата на Р.Петков, винаги мирише.Чудя се на членовете на БСП как търпят този човек в редиците си?

а аз не виждам никакъв проблем , камо ли терористични мисли , които са в нечии кратуни . човека е предложил помощ за подобряване на атмосферата между наште отворковци и шейховете и си е дал офертата , нима всеки не прави така .

Ей, 20 години не му стигат на тоя народ, за да разбере, че няма сини и червени, а една шайка от хора, които си другаруват въз основа на общия интерес.-не много умният бг-народ, докато се плюе по форумите на различни цветове, да си оплетат кошничката.И тука казусът е ясен:Ганю и на луната да се качи, пак си е Ганю и пак ще извърши някоя простотия.Според възможностите си...А простотиите нямат цвят...

Номенлатурата изпрати "дечицата" си в САЩ. Под едно условие: да плюят всичко и всеки който не е социалист. До окончателната победа над капитализма. Демек, агенчета на Коминтерна под прикритие =кампютърни" гении.

Духа на коментариите е такъв, че настъпва ера за България, в която не трябва и не може опозиционни представители да правят предложения и да занимават богоугодният ни Премиер с желания за бизнес в които участва и държавата! Просто Р.Петков и всякакви от БСП, трябва да забравят за бизнес от държавно занчение, докато управлява ГЕРБ. Ако се пробутват, както в случая, винаги ще се намират трети лица, действащи по указния, или с мълчаливо съгласие, да откажат с действията си всеки мащабен инвеститор, воден от БСП! Просто и кореспондира на мирогледа на Генарала - Премиер и още повече на озверените му вече фенове, отдавна копнеещи за някакви екшън действия, в които могат от името на държавата да използват свойте мрачни страсти!

Те това е опашата лъжа, с която да се замаже кофузното положение. Българските граждани Кирил и Методий в момента пребиваващи на Марс, ........, дано арабите се вържат. Или по-добре да не се вържат, че с нашта мощна автомобилна индустрия за чий .у. ни е тая писта.

ти къде видя заплаха? е емала пише "МОЛЯ"!

МВР пак се издокара, че са големите разбивачи на конспирации. В медиите ту се говореше за имеили, ту за СМС-и. Но като гледам новината са явно СМС-и. На всичкото отгоре човекът си се е подписал с името си - Алекс Цаков (което е А. Ц.) и сигурно телефонът, от който е изпратен СМС-ът, е бил на негово име. Голяма загатка няма що. Обаче тази истерия, некадърност и немарливост показва как държавата се излага. Цялата тази история се чете и от представители на външни държави. Какво си казват те? Пълни некадърници!

Абе хора, стига сте се излагали. От години можете да си четете е-майлите от телефона. Включително и прикачени файлове на word, excel, power point и pdf. Новите модели дори поддържат по няколко е-майл акаунта.

ЗАТВОР ЗАДЕТО ИЗЛАГАТ БЪЛГАРИЯ ПРЕД СВЕТА! КОЙ ГИ ЗНАЕ КАКВИ ЛИГЛЬОВЦИ СА, ЗАЩОТО СА В САЩ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ВСИЧКО ИМ Е ПОЗВОЛЕНО! БЪЛГАРСКИЯ ЕМИГРАНТ В СЕКУНДАТА В КОЯТО НАПУСНЕ БЪЛГАРИЯ ЗАПОЧВА ДА Я ПЛЮЕ, И ДА Я ХРАЧИ, А СЪЩЕВРЕМЕННО СЕ ПРЕКЛАНЯ ПРЕД ДЪРЖАВАТА В КОЯТО Е ОТИШЪЛ ДА МИЕ ЧИНИИ И СИ ВНУШАВА КОЛКО Е ВЕЛИКО ТОВА. МЪКА, МЪКА. ЗАТОВА КАТО ОТИДЕТЕ В ЧУЖБИНА, КАТО ЧУЕТЕ БГ РЕЧ БЯГАЙТЕ

Глупав си, а и викаш за да го разберат повече хора.

Напълно подкрепям! Трябва да си понесат последствията. Това е изнудване. Майтап може да се каже ако си се пошегувал с приятел! Ама тук се замесва името на България и така злепоставиха цяла България!

Зс какво ни занимават с всички тези измислени бизнесмени . Ако бяха сериозни ,целия този шум ,нямаше да го има.Ако това е сериозна фирма,как ще обърне внимание на подобен е-майл ? Ами техния сайт е абсолютно измислен.Пощенска кутия вместо адрес .??? Кой има интерес от този нарочен скандал ? Прилича ми на подигравка с ББ и правителството . Проверена ли е тази компания ,каква е и дали наистина са искали да инвестират ? Много съмнителна история от начало до край .

а тези двамата как се сдобиха с телефония номер на арабина????

мейл, който може да се чете през телефона

хелло в кои век живеетe, може да се чете и още как,

ги пернат в панделата за три месеца ...

браво на феновете. Шеиховете от рано да свикват с манталитета ни , да няма после недоразбрали и да се чудят защо парите им усвоени на 110% , а пистата я няма .

Ха-ха, тези приятелчета ще видят звезди посред бял ден. За да стигнат до тях явно са били задействани и ФБР и ЦРУ и вече са в черните списъци. В САЩ има специални закони за неправомерно използване на съобщителни средства и ако се заядат с тях може да си отлежат в панделата. Бих посъветвал близките им в България да се приготвят да ги посрещат.

точно това се чудех и аз. За да стигнат до тях то със сигурност трябва бътрешна намеса от страна на САЩ. Което дълбоко се съмнявам че е станало. Иначе щяха да тръбят тука управниците (барабар с Р.Петков и ББ) че са ни съдействали ФБР и ЦРУ много бързо, благодарности и т.н... Но няма такова нещо... странно....

Най-милото във този замирисал кенеф е , че Румен Петков нямал никаква финансова изгода :))))))))"Шегаджиите" са заловени , но операция"Шегаджията" продължава:)))))

Ебати ченгетата ! За 2-3 клика им требваха 24 часа...рулират

Кой и с каква цел публикува е-меила на който бяха изпратени съобщенята. Има ли наивници да мислят, че е било неволно?!?!

Този депутат за какво получава заплатата си от българският народ - да прави закони и защитава интересите на избирателите си или да се занимава с бизнес? Отделен е въпросът, че не може и да говори и изобщо не му се разбира какво иска да каже. А беше и министър. Ако това е цветът на нацията ни, тежко ни.

Някой развали далаверата на БСП!

Ама защо Румен ви е виновен?от къде идва "шегата" от БСП или от САЩ? На чия служба са "шегаджиите"?Може би БСП командва и ЦРУ, а? БСП ли не иска да има АЕЦ, газопроводи и питролопроводи, а сега световна писта?Я си спомнете Мартин Димитров!

Там където са намесени комунисти бизнесът смърди мнооооого отдалече и много лошо,ако може въобще да се говори за бизнес,защото това са по-скоро пладнешки обири и далавери.

Инвеститорите са араби, а всички медии в България са еврейски. Баламосват ни, както си поискат.

евреите пак успяха да неглижират положението с арабски инвеститор

Да ги запишат като членове на БСП !!!

Румене и тока, и водата, и парното, и храната са ВСЕ СЕРИОЗНИ НЕЩА и ВСЕКИ МЕСЕЦ НИ ИСКАТ ПАРИ ЗА ТЯХ! Ама за милионер като тебе сигурно това са някакви подробности. Спрете да тормозите народа са поредната ви далавера!