Кабинетът излъгал за пистата за ”Формула 1”

Информацията за инвестиция от Абу Даби в писта за "Формула 1" на терена на бившето военно летище в с. Доброславци се оказа невярна.

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът излъгал за пистата за ”Формула 1” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сетете се за българския игрален филм "Кит". От една цаца, до кит стигнаха. Та така и Бат Бойко, за пустия рейтинг, като види камера и почва да ги ръси едни...цял свят се смее.

Za poreden pat se dokzva kolko nekompetenten, bezceremonen i manipulativen e Boiko Borisov. Hubavo e che se nameri nyakoi koito da mu kaze che e vazduh po d nalyagane i che na lazata krakata sa kasi. Vreme e veche da si hodi zashtoto dokaza i na tozi koito ne znaeshe neprofiesionaizma si.

''14:03 03.09.10 Румен Петков: Писта за Формула 1 в България ще се строи''

че е яко гаф, яко е, но сме свикнали. спомняме си и никито василев, когато се изцепи за Пежо-Ситроен-Тойота да влязат в страната, а те вече си избраха, че ще се са в Чешката република. по-късно и Боинг "дойде". следващото правителство ще покани и НАСА и т.н.

И защо трябва да си подадат оставките?За да дойде отново крадливото БСП ли? На някой явно му настъпиха интересите и за това се излива тонове помия по адрес на ГЕРБ...Точно по комунистически..

Бързо пускай климатика и си вземай хапчето !

еее на това му се казва "активно мероприятие"

бог да благослови празнителството на републкa БЪЛГАРИЯ

Това правителство, наречено кабинет непрекъснато лъже за кавото и да било. Да се махат, да си подават оставките, да им се иска вот на недоверие. СТИГА ТОЛКОВА. Те се крепят на лъжи.

Драги,ти лъжеш каквото ти кажат,понеже и лъжа не можеш да измислиш,само злобееш.

Наистина в този форум има много "умни" и "компетентни" хора от всяка област.Просто да се чудиш,защо не направихте едно правителство,ами оставихте всичко на ГЕРБ ??

...и какво, май се оказва ,че може да има дори писта за Ф1.Стига Бойко и правителството на ГЕРБ да пожелаят. Въпреки малоумните писания на Тутманика,Милинката,Любимката и другите драскачи. А вестник СЕГА здраво бе закъсал с тиража,белким продаде нещо.И ето виждате,до каквото и да се докосне Б.Борисов то става-вестникът днес се продава,писта за Ф1 ще има,писачите,подставени или не ще пишат до скъсване от яд...Това се казва премиер.

Убеден съм, че проектът е реализируем. ..R.Петков Реализирахме парите на Акрам , Богдан доста крадени коли от евроpа внесе, пиках във фонтани, фърлях разни клчове на полицейски коли, реализирахме и нефта на Садам, и комунизЪма реализирахме и сполуката, и маджо , и сик , и очила сложих да броя мангизите .. ЗАЩО и пистата да не реализираме, ЩОМ ИМА доста ЗА КРАДЕНЕ около нея?? Нема проблем..:)))

ЗА Б.Б., неусвоил ПЪРВИ УРОК ..)) НИКОГА, на никаква цена, не "преговаряй" с комунист , не му ставай съдружник, не му приемай думите за истина , не вервай , че се е променил и ВИНАГИ проверявай ДЖОБОВЕТЕ си и БЮДЖЕТА . след СРЕЩАТА си - с комунист ...)))

A kaто се гледа в огледалото с кого се договаря , с кого си разговаря и кой го хвали

Той допълни, че няма намерение да се извинява, защото няма вина. - тъй ли ма не може да бъде)))))

"В безпрецедентно остро писмо, изпратено в отговор на запитване на вестника, изпълнителният директор Раид Абу Худра заявява, че фирмата никога не се е сблъсквала с подобен непрофесионализъм и ще направи необходимото да предупреди партньорите си да не инвестират в България. " Хаха, и ние не бяхме се сблъсквали до сега!

Лъжливи копелета...За това сме циганите на света и който чуе за българите-бяга като от чума...

комунистите, баце. народа е казал - "на комунист вяра да нямаш!"

Силния човек си признава грешките, извинява се и взема мерки да не се повтарят! Слабият си въобразява, че ще прехвърля вината другиму до безкрай! Нещата този път се виждат прекалено ясно, и само близачите около ББ кимат в знак на съгласие за "подвеждане". Да се надявам, че поне този път съветниците (ама те кат знаят, че техния задник е осран..)ще му дадат добър съвет ида спре да повтаря -Другите, другите..., и ще докаже, че е мъж и достоен премиер на България!

За пореден път ни убеждавате ,че сте големи гадове...

"Репортер: Формула 1 много интересен проект. Спешно ли е да се прави? Бойко Борисов: Държавата не дава никакви пари за това, освен теренът в Доброславци, който в момента пустее, така че ако стане би било добре за България. Ние като държава в десетте години, които идват, няма да даваме никакви пари. Това ми е условието да участваме. Аз много вярвам на съсловните организации и на федерациите. След като федерацията, начело с Богдан Николов дойде и предлага и настоява това да стане и държавата не трябва да дава за това пари, ние съответно сме съпричастни и участваме с това, което имаме. По същия начин подходихме със Световната купа по шах и мисля, че всички бяха доволни от мача, който беше в София Топалов Анан. По същия начин сега процедираме с тенис федерацията като й даваме терените до парк хотел Москва и един милион да си ги направят, предвид догодина да има Европейска купа в София, защото сме длъжни заради труда и на Гришо и на Пиронкова да направим нещо и аз този спорт. За волейбола и баскетбола, когато отидох във Варна и им гледах мача в каква зала играят, колко малко хора могат да се насладят на феноменални волейболисти, които имаме, им казах на следващия мач ще дойда, когато ви построя зала и вие играете пред 18 000 души. И догодина юни месец, ако ме поканят, вече ще им отида на мача, но сега няма да ходя."

Това май че е втората сериозна издънка на ББ и поклонническото му правителство. Спомнете си, че той поиска среща с Путин и отиде на нея неподготвен!!! Чрез преводача на ББ, Путин му каза - "На тази среща аз трябваше да спя. Не ВИЕ!!!" Тук имаме отново покана чрез посредник от страна на ББ към богата държава. Най-малкото следва да се подготвиш - да ти кажат, че шейховете са доста вещи играчи и чрез подставени фирми или лица реализират свръх печалбата си от петрола!!! Те всячески избягват да демонстрират, че тази свръх печалба я инвестират по света.

ти да не си в забавачката че да не можеш да броиш аз щото го докарвам към Гугъл вече...- справки нета)))))

ти ли беше преводача баце, че знаеш кво е станало и говориш от 1-во лице

Руските сайтове публикуваха разговора на Путин с ББ едно към едно. Старай се когато четеш информация за срещи на правителствено ниво да потърсиш публикациите от другата страна. Венцехваленето на ББ в българските медии не е достатъчно.

В началото на януари в Дубай откриха най-високата сграда в света и я кръстиха на името на шейха на Абу Даби - Бурж Халифа (Кулата на Халифа). Името Халифа го няма в името на "шейха" дето е бил в София, но това нищо не означава за ББ. За него Жалил и Халифа са едно и също име, т.е. това е човека...

НЯМАМ КАКВО ДА КОМЕНТИРАМ. ХОРАТА СА ГО КАЗАЛИ И НАПИСАЛИ. ТАКОВА НИ Е ПРАВИТЕЛСТВОТО САМО ДА ВИДИ ПРЕПАРИРАНО КАНАРЧЕ И ВЕДНАГА ОБЯВЯВА ИДВАНЕТО НА ПРОЛЕТТА. А ХЛАДИЛНИКЪТ Е ВСЕ ПО-ПРАЗЕН ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ !!!

е то бива мързел... като ти е празен хладилника - ходи на пазар.

"Нито ден без гаф" - девизът на Цирк "Борисов".

Това, че някой представил някого по определен начин изобщо не оправдава чиновниците от МС. Говори само за едно -вопиюща некомпетентност. А на бате ви Бойко генетичната простотия му пречи да се извинява и хич не му отива да хлечи че не е разбрал!

Аз пък се радвам че циганите няма да инвестират в България.

Виновна е камилата на шах и мата на Дабу Аби с Е

Цялата им работа е такава - отвън демоснтративна показност, отвътре едно жалко нищо. Честити ви управници, сънародници

Вероятно вече са харчени много пари по този "проект". Дезиндормацията/лъжата е целяла да ги оправдае и да даде възможност да се изхарчат/откраднат още много повече пари от бюджета. Иначе уволяват музиканти, университетите изнемогват без средства, резервът на здравната каса липсва и днес има още една новина за човек, починал поради поради отказ на болница да го лекува.

След тази новина все още ли вярвате на репликите "Тази есен излизаме от кризата", "Ще се справим с престъпността", "Икономиката тръгва напред".......

На гол тумбак чифте пищов.Другото го оправихме.

Вместо автодрум за Формула 1 край Доброславци, ще бъде построен Тикводрум край село Банкя!

Смешници!!! И тръгнали бизнес с арабите да правят - ха ха ха ха! Много забавно.

Да видим кой е виновен! Дали правителството, дали вестника си е измислял! Защото ако е вестника всичките медии които бълват лайнярщини трябва да бъдат съдени и ЗАТВОРЕНИ!

Ами ако премиерът е излъгал, за да се "изфука".

Управляващите лъжат винаги и по много.Но като почтени и честни граждани ,първи сами си вярват/по "Чичовци"/

А може ли аз да съм консултант към проекта? :))

може колега

Ей хора, не е виновен Бойко Борисов. Всички ние сме виновни, че му дадохме кураж с вота си. Политиката е сложна материя, която се изучава и усвоява с години. А ние какво направихме? "Дадохме волана на тежкотоварния ни автомобил на човек без свидетелство за правоуправление. Е .... рано или късно ще катастрофира, ако преди това КАТ не го спрат"

Е та нас правителството ни лъже денонощно на си го" харесваме"защото поне ни прави циркове и ни е по лесно да изживеем "радостта" от постигнатото от него

А дали по-паметливите и зрели българи не откриват удивителна прилика между "новоизлюпения" пожар- премиер и неговия любим учител - бай Тошо - хитър Андрешко с "народняшко" чувство за хумор, завидна некомпетентност и в същото време силен наказателен апарат зад гърба си....