Близнашки: Виенски фонд иска да спаси КТБ

Фонд, базиран във Виена, има намерение да инвестира и спаси КТБ, съобщи премиерът Георги Близнашки, но не назова името му.

Обратно в новината

Коментари - Близнашки: Виенски фонд иска да спаси КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе далавера си е - да си купиш твоето си, което други се опитват да откраднат нема що

Нагъзили се Лизашки и на някой друг фонд освен на НПО, Боко, Роско???Лизашки близашки да паднеш толкова ниско на тези години си е направо отврат,,

Чакам с нетърпение Виенския фонд с Виенски валс и валсова стъпка да отворят КТБ , за да изтегля тутакси целия си влог и забравя завинаги за тази банка и за всички български мутро-банки !

Всяко богатство се натрупва по два начина: 1. С престъпност, наркотици, проституция, контрабанда и т.н,, или грабеж на чужда собственост 2. С акъл и предприемчивост!

Виенски фонд иска да спаси паричките на крупните спекуланти като Рашидов. Ако банката се оздрави - крупните вложители ще си изтеглят милионите, пак няма да има пари за балъците с 1000 лв депозит...

Е, разгеле, СПАСИТЕЛИТЕ ИДВАТ!

"Крупен банков обир".Какво има да се доказва?Кой е този който има частен самолет,стъкларска фабрика,цигарена фабрика,имоти във Виена?Как става това?Отговор чакам от ЦАЦАРОВ.

Пък аз си мислех,че няма по-противна муцуна от Б.Б.!Като го видях този мазен плужек...признавам му първенството!

Защо ли имам чувството, че този виенски фонд е руски и че иска да придобие банката.

Въпросът е да спасят банката, и тя отново да заработи, особено пък ако е възможно без помощта на държавата /данъкоплатеца/!

задавате въпросът: "И дали това наистина няма да се окаже крупен банков обир с дейното участие на политици и задкулисни играчи?", защото всички упорито мълчат за факта, че именно с тяхно съдействие стана така, че в тази банка се държаха около 40% от парите държавната хазна.

Близнашки много е бодър като ни ги разправя тези неща. Дали пък този австрийски фонд няма някаква връзка с Цветан Василев, който случайно беше дълго време в Австрия? И дали това наистина няма да се окаже крупен банков обир с дейното участие на политици и задкулисни играчи? Надявам се никой да не е забравил кой в продължение на дни нагнетяваше напрежение срещу банката и кой тичаше по медиите да разправя, че тази банка ще фалира и хората да си теглят парите, а държавата да вземе един заем от 5-6 млрд. за да стабилизира банката. Една година едни идиоти обикаляха по улиците на София с въпроса КОЙ?, а сега единия е премиер, а другите дето все още не са се докопали до властта са се потулили и ги няма, за да се разкрещят "КОЙ срива работеща банка?". Явно банката е читава според изказвания на експерти и банкери, но някой искаше да я обере пред очите на целия свят и сега вече се чуди как да се оправи с този проблем. Къде сте бе тъпаци да питате КОЙ? Или вие си постигнахте вашето- един от водачите ви е във властта и започна да ви назначава на добри постове. Иначе в БГ няма вече задкулисие откакто ни управлява Плевнелиевото, респ. БУДИсткото правителство. СМРАД! Тези не трябва да се докосват до власт и затова на изборите трябва да се гласува.

+100

Ти нямаш ли отговор на въпроса, КОЙ се опита да срине една работеща банка, с финансови показатели, над средните за Европа, и кои се включиха в обира! Те тиражират слухове за 3,5 млрд лоши кредити, питат дали това е банка или пирамида, говорят за липсващи пари в размир на 206 млн. лв.

Живеем в много, МНОГО замърсена политическа и съдебна среда! Изплащането на законните до 100 000 евра се бавят умишлено за да се създава напрежение и паника. Тази паника ще позволи едни хора крали и "ПОЛУЧАВАЛИ" да си вземат това, което им е вътре в КТБ и в същото време да си купят КТБ без пари ... за 1 долар - нали знаете: Обираш банка и с Австрийски фонд си я купуваш на 3,2% от стойността ( те да не са луди да купят потънал кораб на цената на нов?) Банката работи, Няма престъпление, Няма проблем! ПРОСТО ЕДНИ ХОРА СТАВАТ МНОГО ПО-БОГАТИ.

humfry

"В същото време започнаха протести от самоорганизирали се граждани. Те настояват държавата да спаси всички депозити, а не само тези до 100 000 евро." Спонтанно искане ли е това? Как ще го коментирате? Аз ще си пасувам този път!

Дали са хиляди тези с депозити над 100к евро? Аз не смятам така. Така , че тази организация на "спонтанни протести" е пак някоя платена агитка да натиска за заобикаляне на закона и няколкото десетки с голеееееми сметки да си вземат всичко за наша сметка, а не както го предвижда закона само тези със сметки до 100к.

Това не е заобикаляне на закона, а използване на различни възможности закона. Според едината възможност, след фалит на банка, се изплащат суми до 100 хил. евро. Според друга, след поставянето на банката под специален надзор, ако тя се оздрави, заработва като нормална банка!

А дали това не е някаква пак инсинуация, за да мине време? И защо се заглуши новината, че шефа на БНБ си е изтеглил парите от КТБ няколко дни преди да се поиска надзор? Това е конфиденциална информация и той я е имал, и ако е така, защо прокуратурата не се замосезира? Мътна, много мътна вода и г-н управителя плува свободен стил в нея, явно е закрилян! Стига вече.....89г викахме 45години стигат, ама тези 25 след това ни удавиха...Идват избори, ама май не останахме млади хора в тази хубава България да гласуваме - и кой е виновен???? Знаете- нашите политици!

Парите са изнесени във Виена.Сега като видяха,че няма да мине номера,държавата да върне липсите,изведнъж уж Виенски фонд,щял да спасява КТБ.ХАХА

Поредният кьор-фишек, за да спрат хората да проестират.

ако зад него не се крие банда престъпници, защо ли не, ама... то фонда е или на илия павлов, или на лилов, или на бебето на първанова ... Собствениците е необходимо да са известни и чисти! а те са анонимни или подставени! Братя, време е да поемем ролята на СУВЕРЕН на Родината си!

естествено, на кого му трябва празна банка?

зад озъбената усмивка на този сменил цвета си партиен активист? Наивност? Категорично НЕ! Самодовлство? От части ДА! Нескривано лицемерие и двуличие? Категорично ДА! Угодническата роболепна усмивка на слугата пред господаря в очакване на похвала когато изпълни това което му е нередено? Категорично ДА! Позата на лакея пред господаря и "величието" му пред "простолюдието"? Ктегорично ДА? И какво да очакваме да се извърши накрая от такъв мерзавец? Категорично слугинаж пред чужди и неволи на народа!

УСМИВКАТА НА ЮДА!

Професора,ако знае колко български пари има във Виена, направо ще му се изпотят очилата.И не само от онези,които на времето ги изнесоха във вид на ценни пратки, а сегашни,свежи пари с които се изкупува България.Между другото , това в нормалните държави се нарича " изпиране на пари".А се изпират парите придобити по престъпен начин.А,бе забавляваме се!

Горкият, нищо не знае и чака форумът на Дир да го научи. Като е бил депутат е чел книжки на внуците си.

Спокойно дру аре. Парите Ви са вложени в новото чудо -гуменото изделие- Дудук.

Бавят топката.

Оманският фонд се оказа руска офшорка. Сега Виенският ти фонд най-много да е о-в Манска офшорка. Питаме, за кво плащаме милиарди на меверето и службите му за финасово разузнаване?

А, хубава работа... Цветан Василев не се ли крие точно във Виена???

Цветан Василев в интервю каза, че влага огромни усилия, за да спаси Банката!

Вчера щеше да изгражда ново отношение към властта, а днес - същите ченгилски шмекерии на типична агентомарионетка

Не знам какво му е толкова весело на професора-вечно е нахилен.Ако се огледа-положението на хората и на държавата не е толкова за смях,по-скоро обратното.Изисква по-сериозно отношение и малко загриженост!!!

gradsofiа

Подсмихват се защото тяхната цел е да ни ликвидират. Колкото по-зле толкова по-добре! Задачите са изпълнени - сега играят хоро на гроба на България. Аз лично знам, че се радват преждевременно!

Абе, твоите финасови министри провериха ли кой е този фонд, на кого е, кои са представителите им, срещащи се с теб, с кво разполага "Виенският фонд"? Или ти играят театър и ти си губиш времето като удавник, хващащ се за сламки? Или са циркаджии, които си наел да устройваш зрелища, като нема леб?

Другарю Близнашки, най-вече ти трябва да знаеш, че капитализмът не е благотворителна организация. Че който му подаде пръста си, ще изгуби ръката си. Че ни омръзна да продавате и продавате страната , сега вече като десни политици-ренегати на БСП. Тази мода - бивши партийци да стават крайно десни реакционери - Борисов Цветанов, Цачева, Костов и прочее - разсипа страната и води до крах, до Трета национална катастрофа. Само че този път виновните очевидно ще платят с главите си.

Как ще платят? На кого ще платят?

Няма никакъв фонд. Близнаков иска с измама да тушира протестите за 1 седмица, поне

И как се казва този фонд - "прокопиев и цветелинка инвестмънт" ли ? И за колко стотинки ще им продадете банката, която умишлено съсипахте ?

Този г-н се усмихва глуповато и ръси небивалици. Като си помисля, че подобни персони губят времето на студентите по право, ми прилошава.

Близнашки, Пурко, това го знаем. едни тъпаци преди теб вече щяха да ни карат бензин от Саудитска Арабия, един президент щеше да ни докарва газ от Катар. Това го знаем. а теб те пробват дали си прост...

ПОД ВЪНКАШНОСТ ЧУЖДА И С ИМЕ НОВО НАСТОЯЩИТЕ СОБСТВЕНИЦИ НА КТБ ЩЕ "СПАСЯВАТ" ИЗТОЧЕНАТА ОТ ФИРМИТЕ ИМ БАНКА!! ЩЕ Е ЛЮБОПИТНО ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ НИ ПРЕДЛОЖАТ ТЕЗИ "ЛУДИ" ХОРА !! ДЪЛБОКО СЕ СЪМНЯВАМ, ЧЕ В ТЯХНАТА СПАСИТЕЛНА АКЦИЯ ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА УЧАСТВА КАТО ТРЕТО ЛИЦЕ И ДЪРЖАВАТА КОЯТО ДА ГАРАНТИРА НЯКОЕ НЕПРОКОПСАНО ТЯХНО БЕЗУМИЕ НО ДА ПОЖИВЕЕМ И ВИДИМ КАКВО ЩЕ ЦЪФНЕ ОТ ВИЕНА !!

бЛизнашки що глупости наприказва, а на края ще се само назначи за посланник в САЩ, че на колежката Поптодорова и писна.

Ала-бала ! Кой ще си хвърли парите , бадева, след всичко , което се изговори, направи и ненаправи за банката !

Лизашки ще оправи работата - милионерите от всички партии ще си вземат парите, за останалите не е сигурно. Ако е нужно и Плевела ще даде едно рамо.

Близнашки: Виенски фонд иска да спаси КТБ Дали централната банка,разбирайте Доган иска това?

Или вложители ще пият само по едноВиенско кафе.