Фон дер Лайен: Заплахата от война може да не е непосредствена, но не е изключена

В следващите седмици ЕК ще представи предложения за разгръщане на европейското военно производство, така че със съвместни обществени поръчки да се осигуряват боеприпаси и техника

Обратно в новината

Коментари - Фон дер Лайен: Заплахата от война може да не е непосредствена, но не е изключена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая бабичка няма ли да влиза в затвора вече?

Добре че през м Юни ще има избори за Евро "парламент"!! Белким се отървев от тази баба и нейните подобия завинаги !!!!Направиха от ЕС имигрантски кенеф !

ООооо то много неща не са изключени мила. г-н.Бареков може да оглави Еврогейската комисия. Бог може да кацне по смокиново листо в образа на благонадежна монахиня на Женския пазар. Великото Летящо Стпагетено Чудовище може да озъпти всяка корупция. Все вероятности,все възможности ... :–)))) Но според бръснача на Окъм ако вие тръгнете да воювате,то заплахата от война хич,ама хия не е изключена.

Тази нали казаха,че била многодетна майка. Явно много мрази децата си щом иска да вкара ЕС във войната и да затрие целия свят. Какви са тези хора ???

При това по рождение!

след Макарончо, която казва, че може да има евентуална намеса. Това много започва да мирише, и то многоЧ

Лайнен-о, отивай при твоя любимец Сатната и там се съвкуплявайте. - Оставете ни на мира да живеем и да си отглеждаме децата си.

Ама мърло насрана, такива като вас сатанински изчадия тласкат умишлено света към самоунищожение. . Добре че е великия Влад да си спре и начука рептилските манерки.

Е, това се казва акушерка управляваща Европа - или ще вали, или няма да вали - няма начин да не познае.

Вчера Макрон, днес тази лелка, само за война говорят. За мир няма ли да помислят? Не можели да оставят Русия да спечели. всъщност могат. Така, както оставиха САЩ да спечелят в Ирак и Либия, заради което сега Европа се задъхва от наплива на "бежанци". Така, както оставят в момента Израел да извършва геноцид срещу палестинския народ в Газа. А дори и да не искат - пак ще им се наложи да гледат как печели, докато фермерите с тракторите и вилите, искат главите им!

ЕС, искайте МИР!! Къде са ви усилията за разрешаване на конфликта чрез преговори за МИР? Направихте ли необходимото, за да дойде МИРЪТ?!

Това е въпрос към лидерите на ЕС..

Глупости на търкалета, говори тази. Никой не заплашва ЕС. Просто ЕС се намеси в чужда война и сега търпи последствията.

Stanko

Никой?Русия не е никой.Цитирам по памет:Ракета Кинжал ще лети 7 минути до Париж и 8 минути до Лондон.Сармат не изисква разрешение за прелитане над България.Това какво е ако не е заплаха?Заредиха Беларусия с ядрени ракети(договор за неразпространение на ядрените оръжия който Русия е подписала и не признава).настоящия момент някой заплашва световния мир това е Русия-Хамас/Израел;Венецуела/Гвиана,Хути,Иран,Северна Корея.Някой от тях да не е свързан с Русия?

Кажи моля кой има над 700 военни бази по цялата планета САЩ или Русия? А земи млъкни малко.бА като си толкова загрижен, хващай пушката и бегом в Украйна.

Stanko

Точно е казано.Не е веднага войната.След Украйна почват Молдова и след това Полша или България която е по слаба.Въпросът колко още ще живее Путин,че да продължава тая агресия.За сметка на това падне ли Украйна следва Европа.Да е ясно.Хич не се съмнявайте.

Спокойно "дядо Станко" ,след Путин идва Медведев. Той ще изпържи всички ни за 24 часа. Тогава всички ще мирясате с тоя Путин та Путин. Точно както навремемто беше Костов и кво стана след него - вързахме та цъфнахме.

Gugnelid

Абе... по-добре да не пипа запорирани руски активи, че когато се стигне до подписване на мирно споразумение, със сигурност едно условията на руснаците ще бъде да си получат всичко обратно. А те със сигурност ще са в положение да налагат условия!

Много ясно, путлеристите постоянно търсят повод за война . Окупираха ли Крим - Влязоха ли да водят незаконна, завоевателна и с нищо не предизвикана война - затварят ли опозиционни лидери - ограничават ли правата на руското население Значи трябва да се воюва, путлерист не разбира от нищо друго освен от опрян в тъпата тиква пистолет. На първо време може да се направи списък с руските агенти и те първи да получат мобилизационната заповед, оръжие чак на фронтовата линия с военната полиция плътно зад гърба

кой те спира???;)

войната е чадьр за Урсула да скрие празния ююджет на ЕС

Урсуло заплахата е реална и пита за теб

Имаме си една поговорка за дърваря и мечката! Ходил си дърваря в гората и видял на среща една мечка. Решил да я нападне пръв, защото е ... мечка а мечките нападат хора. Та замахнал с брадвата и я тряснал в главата, след което я напсувал и си тръгнал! Минало се не минало време, дърварят пак в гората, ама му се строшила брадвата и тръгнал да си ходи. Обаче го срещнала мечката - почнал той да я умолява да не го убива, и тя му рекла - виж, дърварю - раните заздравяват, ама лошата дума не можеш да я върнеш никога ... Та и тук така! Гледам, нашите политици обичат да се разхождат из гората ...

подкрепа за Украйна без подкрепа за Палестина е подмолна история. Няма как да си демократ и цивилизован за тези които ти изнася. Ако си само за едните, не си за никого.

Палестина и Хамас са различни неща, а? Но Укранйна и "нацисткото" й правителство са едно и също...

израелското правителство е нацистко

Питай Маша с ягодите. Тя каза, че е изключено Русия да нападне Украйна. Руснаците да са лъгали някога??

... няма, ама вийе за всеки случай продължавайте да се страхувата, а ние ще ви казваме какво да правите.

Тези които подготвяха, провокираха,подпалиха войната в Украйна сега източват от бюджета на ЕС за въоръжение !!! Преди това източваха за ваксини и т.н. Кога ли ще си получат заслуженото !!!

Навални ако е искал да се бори срещу корупцията трябваше с това чучуло да почне. Даваме оръжия и се правим на Демократи,а дори не сме в състояние да се защитим от Московската доброволна пожарна служба.

Нека всеки който предлага война и изпраща войници на фронта с първите изпратени войници изпрати своя син /внук да воюва или дъщеря/внучка да помага на фронта.

нали зваеш коя е единствената църква в света, която призовава за война и подкрепя войната - руската.

Нейния син Давит фон дер Лайен е на фронта.Работи във Блек Рок Ню Йорк

"Залозите са големи - нашата свобода и нашият напредък. Путин използва мира, за да се подготви за война." Така е! Колкото и Путин да се прави на глупав че го били излъгали, истината е че той се подгатвяше икономически (просто взе санцкиите за Крим и ги умножи по 100 за да разбере какво западът ще направи). Но...вие какво правихте през това същото време?! Всички знаем какво. Укрепвахте Киевските бандити! Така че цялата тая лъжлива работа, услужи за подготовката и на двете страни. Излъгани тука няма. Така че тая не се прави на светица! Разликата е че Путин послъгва значително по малко от Брюкселските зелки. На всекиго е ясно че Русия няма да атакува ЕС. Нито може да си го позволи, нито има желанието, нито пък има логика! Но трябва да се излъже плебса като му нарисуваш страшна картинка за лошият руснак. Защо? Защото истината не е много сексапилна. А именно че САЩ смятат да се изтеглят от Европа, и да се фокусират върху истинската заплаха за Американската Световна Доминация....КИТАЙ! И на САЩ ще му трябва тил с добре развито ВПК за да помага.

В момента се извършва геноцид в Газа, а всички медии и политици се правят на слепи и глухи. Хуманитарните помощи не се допускат от "протестиращи" с расистки лозунги, доката деца умират от глад. В Газа вече няма болници, защото за изравнени със земята. Няма нито 1 болница! Там има 1.5 милиона души. На ден се раждат 180 бебета! Светът гледа геноцид на живо, вие мълчите. Европа е срам за света и човечеството.

На Южнодонецкия фронт „елитният“ десант на украинските въоръжени сили се предава в цели части, осъзнавайки безнадеждността на положението си. Тази госпожа защо не се огледа в реалностите?

Бахти, не свършиха ли тия украицни? Това за частите дето се предват цели го говорите от 2 години. Май украинците ще се окажат повче от руснаците? Можете ли да ги изхранвате, че тия дето разменяте изглеждат недохранени? Да не би да не спазвате женевски конвенции??

Те да не са в Русия на угояване?

питай зеленчука,на него му се губят едни 500 хилки;)И като говориш с него,му дай жокер-Русия,Полша,Германия,Испания,България,да знае къде да си ги търси "патриотите":))))

На тая госпожа с кеф бих и обърсал 2 шамара

Stanko

Ами вземи направо я нарежи с макетен нож бе!Ама ха!Тя знае ли къде е Перник ?!А?!Как изобщо смее да говори срещу Русия?Докато не я посиниш цялата няма да спираш!Евала космат пич!Само бой за женорята!!

Тази кифла е виновна ! Тя и онзи тъпият белгиец разпалиха войната , а уж били дипломати !

Точно така - Фон дер Лайен защищава собствените си интереси.

Ей тия всичките световни лидери дето тракат оръжия, затворете ги в един хангар без храна, малко вода и по един нож и след година който излезе.

Само на хляб и войната както е конклава !

Илиян Илиев

хляб и вода !

Нали се сещаш какво те чака ако бръкнеж в меда на мечката! Не е пожелателно да конфискуваш чужди пари защото твоята кожичка едва ли струва толкова. Хората на улицата за 10 ЕВРО те правят на мармалат, а за няколко милярда как мислиш? Само на Марс може да се спасиш. Времето минава бързо, но спомена остава. Все някога ограбеният ще си потърси неговото. Така че умната, а не русата!

Тая некадърна простакеса не става даже и за продавчийка на стари дрехи ! Че то пияният Жан Клод Юнкер беше къде ,къде по-добре от нея . Щото когато не беше пиян , поне беше в час със нещата. Уви , от алкохола все някога се изтрезнява , но от природно вродената простотия - НИКОГА ! Тя е за цял живот !

Имало едно време една баба Яга, не те я обявиха за светиня, една евро бабичка Фон де..... ей мършо иди се скрий някъде сама

Тази патка до сега освен гола русофобия и хиляди лъжи нищо друго не е казала! Предлагам и да вземе челен пример от Русия и да рециклира всяка стара пералня и миялна машина в свръхзвукова ракета, като начало. До кога начело на Европа ще се назначават (тя е назначена, а не избирана от народа) толкова посредствени и умствено ограничени хора?

Всеки път като я видя тази баба и ми се повдига! Сега ще пипа запорирано руско имущество? Ще има сериозни последици.

Слаби политици като вас до война водят. Това ли ви е нивото на дипломация?