Мъж се простреля в спортен център в София (обновена)

63-годишен мъж се простреля в главата в спортен център в столичния квартал „Стрелбище”, съобщиха от пресцентъра на МВР. Той бе откаран в болница, но почина.

Обратно в новината

Коментари - Мъж се простреля в спортен център в София (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бил на стрелбището в кв. Стрелбище и се застрелял. Вие какво искате, да си счупи крака ли?

"Спортният център, в който има фитнес зала и стрелбищен комплекс" Това е рецепта за проблеми с участието на гологлави анаболи.

Абе, че няма да спрем хората решили да се самоубият, то е ясно. Единствената ни молба към тях трябва да е като са набрали решителност, в последните си часове да отнасят със себе си и по един корумпиран политик, магистрат и т.н. Така поне живота им макар загубил смисъл за тях самите, ще добива смисъл за обществото.

Винаги съм казвал, че спорта е вреден за здравето!

Отклоняват ни вниманието да не би да отидем да търсим сметка от Плевналиев за тока и оръжието което договори в Америка да се продава на Ирак. Винаги става така и медиите следват властта и манипулират хората.Такава е и случката с едно дете и с таксиджията което ни отклони вниманието от престъплението на прокорора никола филчев.Народе събуждай се и гледай и слушай реални хора и истини като водача на атака.

То няма място за коментар просто. Отдавна е ясно, че на хора над 65г трябва да се отнемат всички дадености във времето- шофьорски книжки, оръжия... всичко! Ако е искал да се самоубива- отива в гората, в парка.. и го прави. Такива показни ситуации..... са признак на слабоумие и комплекси. Болен народ, а иска да живее нормално. Няма как да стане.

...ДАНО ДА ИМАШ ДЕЦА, КОИТО ДА ЧЕТАТ И...ПОМНЯТ ТЕЗИ ТВОИ ..."ПРОЗРЕНИЯ",ЗА ДА ТИ ГИ ПРИЛОЖАТ,ТОГАВА КОГАТО...ТИ...ТИ...СТАНАШ НА ...65 !!!...

Иванов, ти си май още с младежките пъпки, а ? А бе само тъпи копелета останахте в тази нещастна държавица

Борисов е виновен,Създадена е нова банда от Мутрата килърите 5,начело със Чепи Чепиев,със прякор ЧЕПИСТИЯТ,от Село Чепинци,със дългият нокът на кутрето.

Ivan

Това е то! ГЕРБ управлява! Отсега нататък това ни чака: насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ...

дя-до

За теб май е най-добре да се гръмнеш, че ми е мъка кат те гледам как страдаш.

васко

За теб май е най-добре да те опъне Доган и Местан че ми е мъка кат те гледам как страдаш

Заглавието е супер тъпо!!! В този фитнес има стрелбище. Човекът просто си е намерил лесно пистолет, за да сложи край на "хубавия" си живот, който водим в БГ.

дя-до

Тъп си ти. Познавам комплекса. Няма как да вземе пищов от стрелбището и да се гръмне във фитнес залата. Гръмнал се е със свое оръжие, което можеше да направи и на по усамотено място.

И аз го познавам комплекса, ходя редовно да вдигам.

васко

Познаваш ти на баба ти хвърчилото:)

Не е написано като хората. Явно се е гръмнал в стрелбището (което е в мазето), където е отишъл уж да постреля. Не е първи случай, във всяко стрелбище има поне по един такъв. Жалко за инструктора, който е бил на смяна, психически не му е лесно сега, най-вероятно, а няма никаква вина.

Познаваш дедовия! След случая, когато се застреля момиче в същия комплекс преди няколко години, задължително когато стреляш на стрелбището до теб има инструктор по стрелба, не фитнес инструктор. Къде пък видя да пише, че е хванал пищова и се е гръмнал във фитнес залата или в залата за йога или тае бо?

ДЯ-ДО ХА СЕГА ХОДИ СЕ ГРЪМНИ И ТИ. ПОЗНАВАШ КОМПЛЕКСА НО СИ МНОГО ТЪП ДА СЕ СЕТИШ КАКВО ТОЧНО СЕ Е СЛУЧИЛО. ХА-ХА-ХА

Дано, да оживее, горкият!Но, че не е мъж е ясно от факта, че ако беше мъж, щеше да гръмне поне един управлявал или управляващ България!

дя-до

Тези хора не се научиха да не се стрелят в главата. Стреля се в сърцето - хем по-чисто за погребението, хем по-малко травмиращо за свидетелите, хем сигурно.

Бойко да каже на Роско да ни прекръсти "Арена армейска" Задават се избори и ГРОБ се задава, няма вече портести, гъмят пистолети! една неграмотно бабе, бесс висшо

Трябва да забранят цивилните стрелбища. На когото му се стреля да става войник и да ходи да се бие срещу джихадистите. Дано ГЕРБ да ги забранят.

Прочети пак новината.

дя-до

Човек ако е решил "да се гръмне" щ есе "гръмне", независимо как. А случката не е била в стрелбището на комплекса. Друг е въпроса защо наборът е решил да се гръмне на всеуслушание.

Не е търсил всеослушание, използвал е лесния достъп до оръжие.

Дано ти забранят интернета и компа вкъщи, че големи щуротии пишеш. Само Бок /ББ/ на плакат да имаш и пред него сутрин да се молиш горещо. Аман от тъпи лумпени.

Анаболите не прощават!!!

Анаболи на 63 години,що не се гръмнеш и ти

Момиче се самоуби в столично стрелбище 20-годишно момиче се самоуби в столичен фитнес и стрелбищен комплекс, на ул. "Хайдушка гора" 111. Камелия Дичева се е простреляла с пистолет, като след рикошет куршумът е ранил в главата инструктор в клуба. 56-годишният Бронислав Ганчев е в Пирогов без опасност за живота.

Ей! ДИР-а, лешояди и търсачи на сензации!!!! Коригирайте си заглавието, защото има голяма разлика в това мъж да е прострелян в главата и да се е прострелял в главата. Да ви разясня, неграмотници такива, че в първия случай действието е от един към друг субект, а във втория действието излиза от и резултатът му се връща върху един и същи човек. Схващате ли разликата?!?

Нищо лично към самоубийците, но моля, по възможност си се самоубивайте сами вкъщи ! Не е нужно да психирате още 10 човека, правейки ги свидетели на вижданията си за живота. Ако имате вана например, може да го направите и в нея, тъкмо после по - лесно ще се почисти...

в селска каратиска зала В нужника имало 2 ножа, съобщиха бТТВ "Трътки"

Нищо чудно и някой отчаян човек да е използвал оръжие от стрелбището, за да се самоубие. Тъжно, но ...

Имах познат,който точно това направи.Отиде в стрелбище, нае си пистолет и се гръмна.

Ужас ! :х

Защо го е направил, какво е било нещастието му?

В квартал Стрелбище е така. Виж, ако беше квартал Горна Баня, щеше да се удави

Затова истината е МЛАДОСТ. Там всички младеем.

"Случайно" ли пропусна Банкя ?

Преди години в същия фитнес и стрелбище , съвсем ''случайно'' се ''самоуби'' една млада жена .

Ами става дума за червения фитнес, The Gym. Но там има и стрелбище в него, така че най-вероятно е злополука.

ФЪФ Бг нищо не е случайно... Практиката го доказва ,..26г.

Тва да не е любовника на Мара Отварачката?

Да се простреля сам на фитнес, е леко казано странно, освен ако не е там по други причини - например е собственик. По-скоро е опит за убийство. Иначе името на квартала е подходящо - "Стрелбище".

Упс. То имало там стрелбище. Коментара ми стана излишен. Това променя нещата.

Ирония на съдбата - прострелян в стрелбище, в квартал Стрелбище!