Фишове за неправилно паркиране за 1,5 млн. лева издадени в София за 11 месеца

Постъпленията от платените глоби за неправилно паркиране влизат в бюджета на Столична община

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

alexiii

А това, че от март фишовете на Фандъчката са незаконни? Що така не знаят от общината? Ще връщат ли парите с лихви и компенсации за загубеното време и нерви на гражданите? https://news.lex.bg/%D0%B2%D0%B0%D1%81-%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D1%8F%D0%BC%D0%B0-%D0%B8-%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%B0-%D0%BD%D0%B5/

Поредният пример, че има нещо сбъркано в системата на СО. Не може толкова милиони да смъкваш от всичко и все да си на минус. Има някъв сериозен теч и като гледам никой политик не му се занимава... :))) Явно всички са на хранилката... Като едно време с Булгар Табак - отпред Лафка , пазеше ги Ипон и единствено Болен Сидеров скочи срещу продажбата, но ББ му даде там % и така :))) Кервана си върви! Da Г0*hat bednite! :)

Уважаеми, не сте прави. Глобяват се само тези които не са си платили паркинга. На тези които са спрели неправилно и пречат на движението не се обръща внимание. Слагането на скоби и вдигането с паяк са незаконни и един адвокат на средно ниво с лекота ще спечели дело за предумишлено убийство. Има опит в много страни по света, но нали трябва да има далавера не се прилага. Начина е служителя стои до колата и като дойде собственика го глобява. Още по-лесен начин слага се на чистачките фиш за глоба и по този начин се глобява шофьора. Ако някой вземе фиша при рутинна проверка може да бъде връчен и пак ще бъде глобен съответният водач. Просто нали, но не и за прости хора и далавераджии.

Фишовете се издават за извършено пътно-трпанспортно поизшествие. Тези фишове тук от текщста не са ПРПОВОСИРАЛИ нито едно произшествие и не може да се наричат така. Изобщо нецелесъобразност на фишовете. И през ония 45 години беше така: сутрин на оператика се иска от контрльорите един акт и двадесет фиша. И сега е същата практика. Е, питам Ви, този проклет комунизъм кога ще му бият окончателния шут?

Хайде започнаха отново да ни обработват. И къде е гаранцията, че ядрен заряд няма да бъде взривен от украинска страна, за което да обвинят руснаците? Защото по всичко личи, че западът и особено тези в САЩ са заинтересовани войната да премине границите на Украйна. Точно затова публично обявиха, че са съдействали за потапянето на фалгмана на руския флот, а също и за убийството на няколко руски генерала.

Фандъкова ще звхлеби! Искам да питам какво става и как се отчитат касите за домашни любимци? И защо не се санкционрат тези, чиито животини не са кастрирани и не плащат данък? Ех, Фандъкова, алчно герберско изчадие, ама чуждо знаме се вее над общината!

А като плащам данък , къде ми е кучешката градинка???? Каквито има във всички цивилизовани страни , ама в България за децата няма , камо ли за кучета.

В София няма къде да се паркира. Благодарение на дългогодишната политика на общината. Така че, нарушенията ще продължават

а затова, че пукам за 10 път гума заради дупките, няма да има глоба за определената институция? Или, че парите от всички глоби изчезват безследно, пак няма глоба?

И защо няма прозрачност и отчетност? Кой ще понесе наказателна отговорност? И не говоря за уволнение, а за ефективна присъда.

Издадени - чудесно. А колко са събрани и постъпили в хазната?