Фирмата-собственик на автобуса е на етнически албанец и е регистрирана в Кюстендил

Външният министър на Северна Македония и българският му колега са при ранените в "Пирогов"

Обратно в новината

Коментари - Фирмата-собственик на автобуса е на етнически албанец и е регистрирана в Кюстендил | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Т. нар. Буцеви магистрали, тангенти и хипотенузи у бегето са крадливо изпълнени. Само по име са такива. Вършат работа колкото и т. нар. ваксини.

Катастрофата е станала вследствие на лошата маркировка за отбивката. Шофьора е мислел че влиза в крайната дясна лента, карал е с висока скорост и е помел мантинелата между отбивката и пътното платно. От удара с мантинелата, искри са запалили бензина. Маркировките у нас се правят от неуки простаци, които слагат знаците непосредствено в началото на отбивките и при движещи се с висока скорост коли катастрофите са неизбежни.

Не обичам конспирации, но снощи 10 трупа в старчески дом на Североизток, после 46 македонски трупа на Югозапад. Да не се опитват нещо да ни кажат терористи от ДПС след изборите. Я, Рашков и службите подробно проучат въпроса.

Ден на албанската азбука... ха-ха-ха, егати празника!?

Че то всички пътища в БГ се строят криво ляво,после се предават на КАТ като "ловни полета". Това наклони,виражи,радиуси на криви,настилки,отводнителни съоръжения,сенчести участъци е подробности.Важно е да има капани и засади на фуражките

Защо в условия на пандемия са качили 53 ма в автобуса????

Или шофьора е заспал?

Сега зимата ,като окрадоха парите за почистване и ремонти ,новите и моралните противоконституциалисти !!! Ще настъпи радев мор по пързалките - пътища

Кво значение етнически какъв е собственика и как го определихте ... по името, генетичен тест ? ами майка му ако е македонка ...

Как албанец регистрира фирма в Кюстендил? Да не е случайно и с купено бг-гражданство? Каракачанката продаде бая бг паспорти на македонски албанци и цигани.

Еми така според закона няма нужда да си гражданин, за да регистрираш фирма. Данъците са по ниски в БГ а и фирмите регистрирани в БГ могат да карат в целия ЕС отделно търговски споразумения с трети страни и т.н.

А не трябва ли да си с постоянно пребиваване в страната? Аз живея в Дания. Тук не може да регистрираш фирма без да си с постоянно пребиваване.

До ... - лъжеш

До ... - лъжеш

С манипулирани избори , дето и социолозите си глътнаха граматиката в разликите !!! ТОЛКОЗ !!!!! Всеки ден по 300 трупа

ПЬТИЩАТА В БЬЛГАРИЯ СА УЖАС. ЖАЛКО ...

Къде е вдигащия юмруци нищоправец с цялата власт ? Пак ли той е невинен , и невнятен

Ейййй много злоба и яд бе ?! Шебека от Банкя получи юмруче в зъбите на Парламентарните избори а после получи още едно юмруче и на Президентските и сега Гербавите тролове вместо да говорят и търсят причините защо загинаха 45 човека вчера пак превръщат трагедията в политика !

ЗАЩО Г-Н ЦЕНЗУРАТОР ИЗТРИХТЕ ТОВА. ЩОТО ОБДЕНЯВАШЕ ХОРАТА ЛИ??? СКАПАН КЕЛЕШ !!!! ТОВА Е ИСТИНАТА. ЗА ЕДНИ КЛИКОВЕ НАСТРОЙВАТЕ БЪЛГАРИН С/У БЪЛГАРИНА!!!!!!!!!!

Янев да разследва защо България е първа по смърност от К19 и да остави шиптърите на Рашков.

Мафията си върна държавата след 12 години пост и молитви !!!

А за 9 изгорели в старчески дом вчера нещо ?

Тука тиквочите подскачат като риби върху горещ тиган "Какво му било на участъка!!!" А, на участъка нищо му няма. На хората, които пътуват по тоя участък обаче им има. А иначе тиквочев си е добре - той на всеки километър от този участък е добавил по едно кюлче в банката си на каймановите острови.

Измислиците на Радевите тролове стават като във филма "Кит".. Участъка е завършен 2004 година :)... Аре, бегай да се ограмотяваш малко, човече дребно

Участъка е завършен 2004 година а как е поддържан след 2010-та що не споделиш ?

В интерес на истината е поддържан до това лято, когато служебното прекрати всички планови ремонти и рехабимитации. Даже пари за маркироеки пи магистралите не дадоха

Я, прочети кой управлява държавата от повече от 6месеца. Прочети и какво се случи с бюджета на АПИ в Юни....

до дЪли (нерегистриран): Ае братишка как да има кинти като разкриха как шефчетата на тия фирми които получиха лапаницата за години напред в аванс изнесоха 60 милиона през банката на мафията. Ето ти ги кинтите за рехабилитация! Ти да не мислиш че бюджета на Държавата е безкраен един краде а друг пак ще дава след това да пълни дупката която е зейнала след краднатото

Така ли??? Я дай информация и доказателства - кои са тия фирми, лица, имена, какви суми, на кои дати са излезли , коя е банката, къде са отишли!!! Аааа, да ти нямаш доказателства, цитираш един пропит милиционер

Аз съм оптимист че това разследване няма да се потули , защото минимум загиналите са граждани на чужда държава. Помним как се замаза разследването за 20-те българи загинали до Своге и как едни министри които управляваха и МВР и МРРБ сега ще са отново депутати

А за починалите 250 от ковид вчера , някой ще страда ли ?

тъжно е да го кажа, но ако българина иска да оцелее просто всички трябва да напуснем тази територия, както другите 3млн преди нас. за 32г доказахме че държава не можем да организираме. всичко тук е скапано и нискокачествено

Се целенасочено, на кръстопът сме и никой няма интерес от силна БГ - Турция, ЕС, САЩ, Русия ... и затова сме разкъсвани и разделяни. Да не говорим, че на управляващите не им пука за нас а ние ще се избием помежду си за тях.

Моделът прокопиев- радев- Божков в действие !! Свиквайте

Въпрос. Колко градуса е било по време на катастрофата ,каква е била пътната настилка,суха или мокра. Отмосверни условия и дали е обработен пътя със съответните химикали против замръзване,ако температурите са били от +3 към нула и до минус.

и с просто око се вижда че е минал през разделителната мантинела от отбивката, която е с БОРДЮР, НЯКАКВА НЕЯСНА ШАРЕНА МАРКИРОВКА, И НАЙ ВЕРОЯТНО В МЪГЛА КАКВАТО И СУТРИНТА СЕ ВИДЯ ЧЕ ИМА НЯМА ЗНАК СТРЕЛКА ОТ ЛЯВО И ОТ ЗАВОЯ ТИ ИЗЛИЗА МАНТИНЕЛАТА. бг пътищата са пълно отражение ма народа си, скапан разбит нискокачествен и изостанал

определено ти трябав по-добреа ИП сменячка за да пишеш такива тъпотии и да си вярваш, че си излъгал някой

Тук разни започнаха да защитават любимия си тиквоч обяснявайки че този участък е построен през 2007-ма година. Всъщност 2007-ма година е построен участък от 17 км, всичко от там татаък е строено след 2011 година и отговорния за строежа министър по това време е бил другаря Плевнелиевпод мъдрото ръководство на тиквочев.

и какво му е на участъка бе келеш? Кво не ти харесва? Кво бълвочиш простотии?

Бог да ги прости хората,най-вероятно шофьора е заспал.

сам

e и какво като е регистрирана в Кюстендил ?? сега ще кажете, че и шофьора не е бил ваксиниран....

Гордостта на БОЙКО,"магистралите на смърта"!Това е ефекта от откраднатите милиони!Жалко за невинните жертви!

Бойко трябва да кара автобусите, щото сте пишлемета и не можете да ги карате? НЕщо да виждаш нередно по магистралата на снимките? джендър скапан.

Поне едно от кюлчетата в чекмеджето е спестено от този участък на пътя !

А защо на снимката е показана табела с разклон за Старо село?

Не знаех, че вече съм направил автобуси Тесли. Нали само те горяха и се палиха по магистралите.

БОКО Е ВИНОВЕН. Ако не той то - КОСТОВ Е ВИНОВЕН !

УМИШЛЕНО ПРИЧИНЕНА КАТАСТРОФА!!!!!! ГЛОБАЛИСТИТЕ САТАНИСТИ СИ ГОНЯТ ЦЕЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ И РЕГИОНА!!!!

Всеки ден у нас умират 100-150 човека от Ковид. 3 автобуса.

а днес 5 автобуса дори. Ма на кой му пука.

250 човека днес..

Автобусите са на дизел а нафтата се запалва доста по-трудно от бензина. Нещо в багажното по-лесно запалимо да не е имало си мисля. Да почуват в мир. Трагедия голяма мани мани.

От всякъде може да тръгне пожар, навремето пътувах до Варна и се подпали ремъка на двигателя. Нямаше последствия, шофьорът го изгаси бързо.

каза,че ББ е виновен...

Той заложи бомбата

Хвалете ме уста на магистралния . "Построи" чудеса !

Фирмата може и да е на марсианец, важното е, че регистрирана юридически у нас.

Автобуса регистриран в Скопие, а фирмата в Кюстендил...страшна каша

Ден на албанската азбука?! А има ли ден на полската, испанската и турската азбуки? Само за ден на италианската азбука съм горе-долу съгласен, щото произхожда е от техните земи. Бе, ЕС кво се мота, а не ни натисне още да приемат ударно С. Македония, Албания, че и Косово и да се приключва? Ето, ние вече сме се интегрирали - холдингът BESA е на косовси олигарх, който се занимава с търговия, супермаркети, производство на храни, транспорт, туризъм и още квото се сетите. Негови подставени лица откриват фирма тук, клонове в Македония, регистрират автобуси и камиони из целите Балкани и ходи му хвани края, като стане нещо. Македонци в Турция много-много не ходят, но за косоварите и македонските албанци е като втора родина и постоянно сноват в двете посоки, пък ние сме им на пътя. Бе, направо да приемат и Турция в ЕС и да ставаме едно голямо балканско семейство. Не че катастрофите ще намалеят, но поне проблемите да са си по-вътрешни, а не толкова международни. Егати балканския тюрлю гювеч...

Започна се...Тази злоба излята от този бивш военен ще отвори голяма рана в тази държава и много ще загинат.

прекрасни хора. Но там се пръкнаха и гадни мутри.

Загиналите са млади турски надежди в дипломацията . Транспортната фирма и проектантът на пътя са действали в тандем за прекършване на тези потенциални посланици на ислямския мир и турска дъга на балканите. Братята дюлгери от Филибето също ще разследват по техните си канали кой е допуснал тази мащабна схема. Единствено оправдание е ако проектантът в давал зекят на кмета на Симитли.

Как е възможно да има олигофрени, като горния. Това е голяма трагедия, подобна на нашата с децата дето се издавиха в река Лим. От какво значение е етноса на загиналите ? За каква ирония може да става въпрос въобще?

На първо време нека се уточни - умишлено поставен взрив ли е, или е нещастен случай. Чак тогава уточнявайте дали е задрямал шофьор, хлъзгав път при първи дъжд след 2 седмици прах, гръмнала гума и т.н.

Какви взривове бе бунак, слушаш на Заев простотиите ли? То и атомна бомба може да го изкарат политиците.

Защо е направена магистрала с такъв стръмен участък ,както казва кмета на Перник.Не е въпросът да се фукаме ,че имаме магистрали а те да са безопасни.Някой от бившето управление трябва да носи отговорност.

Питай станишката. По негово време се строи този лот. Даже беше казал че ще е готова цялата до границата за старта на олимпиадата в гръцко

Фирмата регистрирана у нас, автобусът регистриран в Скопие.Къде минава ГТП- у нас или в Скопие. Къде му дават лиценз за организиране на екскурзиите, къде плаща ако въобще плаща данъци.Поредната балканска каша.

Не , че е от особена важност , но ТОЧНО ТОЗИ УЧАСЪК от магистрала Струма бе изграден по времето на Иван Костов от МАКЕДОНСКАТА фирма “Маврово” .

Защото по времето на Костов беше много...тъмно.

Да не е бил на газ, че така е гръмнал ? И Или не се знае ?

Само макетата могат да сложат газ на дизел.

Един експерт по пътна безопасност каза в сутрешния блок, че са подали 40 сигнала до стефан янев за реформи, но служабното правителство не е отговорило дори......

Експерта по пътна безопасност...за 15 минути в предаването,направи поне 10 политически коментара срещу управляващите в последните месеци и защитава ГЕРБ. ...този експерт

Според тебе ,работа ли е на служебното правителство да оправя пътища?

И други работи не им бяха работа, но ги вършеха..и то с кеф

Това стана хард Чалга по Петра дай една ракия