Фирмата, ремонтирала Ларгото, отрече да са опрощавани неустойки

Обектът бил много сложен за изпълнение и по време на дейностите е имало поводи за спиране на работата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен най фрапиращото е че освен фалшиментото, участва и държавна фирма и когато това става няма как от единия джоб да вземат за да слагат в другия и се появява основата на ''спечелената'' поръчка - винаги може да заметем нередности защото всички държавни хрантутници сме в един кюп а и комисионна ще има повече...

Нали си имат фалшименто спирания и пускания как може въобще да се говори за неустойки:))))))

Това, че има практика да се удължават договорни срокове за СМР с документи, в повечето случаи написани със задна дата и измислени причини, никои не се съмнява. Аз продължавам да се колебая в случая, кое е по-добре и правилно, да продължат ли подобни корупционни практики и да усвояваме европейските пари до стотинка или да станем правова държава в която лоялната конкуренция ще води до икономии на обществени средства, в случая на ЕС. Много ме е яд на Елена Йончева, че ме поставя в такава дилема и ми разваля съня.

всичко си има документи, от които може да се проследи казаното. Явно змийските очички се оа..ха. И сега какво, няма ли да й се търси отговорност за клевета? Цял конгрес на червените на крака посрещна пасквила й и сега какво? Напред към нова провокация и нов черен пиар. Те червените от това се хранят напоследък - от клюки, компромати и измислени престъпления...Та, както казва народът, дано Рада мома излезе...Още един провал на червените. Следва по-големият провал - изборният.

Смее ли да каже друго

Нагли като всеки гербераст! ОЛАФ ще ги лекува тези мишки. Почнат ли те, няма Тиква, няма Цецко.

Няма по-прост народ от българския. Не случайно сме последна дупка на кавала в Европа и БКП все още същата развитието на страна, толкова години след падането на режима им. Но хубавото е, че дори утре БКП отново да се докопат до властта (разбирасе, с подкрепата на турците) то мизерстващия им електротехника ще продължи да тъне в същата мизерия за която разбирасе обвинява демокрацията.

Вие какво очаквате да кажат , че връщат тесто и после ги глобяват

Ами той човекът си го казва в прав текст-не са плащали нито лев неустойка, нито някой ги е търсил за това! Ха сега да обяснява Банов що излъга, че уж ги бил съдил и те уж си били платили....бла-бла......

каза, че ги е осъдил, а че са ги дали на съд...А след като съдът не се е произнесъл, няма какво да плащат. Сега разбра ли? Или пак не?

Да не са луди да си признаят ! Ела , Вълчо изяж ме !

Нека да пуснат слуха, че сестра ти е курв@, а пък ти после разправяй, че нямаш сестра. Те така направи и лудото Ленче. За БСП е важно да има смут в държавата и на комунистите да им се размине затвора.

Ще отрече, разбира се. Иначе повече няма да се вреди за обществена поръчка.

PEYTSCH

Ама не може така, бе...Ще рече, че погребвате Елена Йончева...Жива щ слагате в бетона заедно с Кур.Нинова...Излагация....Хамадаха....

Абе по изпълнени на смр може да не ви бива ама по натаманисване на фалшиви документи щом министъра ви съветва така еша си нямате, защото има за вас има и за него... Само се питам когато се спечели някаква процедура за смр където има срок за изпълнение изпълнителите не виждат ли че ще има зимни месеци и да искат удължаване на срока ами правят някакви еквилибриститки с протолколи 10 яии за да си пазят гърбовете и парите. Същото став и при графа, защото е изпитана работеща хватка - спрели че било зима , срока на спиране не се брои за закъснение, и као се наканят ще да го пуснат и така сроковете от януари примерно записани в договора може да стигнат до декември заради зима че е студено, пролет чее дъждовно лятото че е горещо..... Като кандидатствахте незнаехте ли че е сложен???? Те сега има повод и то голям да влезнете къде не е проветриво и да върнете това кое сте откраднали барабар с властващите...

Защитатавам, но ти се изказваш като гулем разбирач. Я кажи сега в какви далавери си участвал, за да го знаеш. И перфектен проект и изпълнение няма, поне в България.

Чакаме френскшят посланик да разкрие подкупния съдия, министър и прокурор!! .. Всичко е гарантирано от ЕС!

PEYTSCH

чакай и президента ви...като се върне от Португалско...

А какво очаквате? Да си признаят ли????