България предаде на турските власти финансист на Гюлен

Обвиненият за връзки с групировката ФЕТО на ислямския проповедник Фетхуллах Гюлен бизнесмен Абдуллах Бьоюк бе предаден на властите в Турция.

Обратно в новината

Коментари - България предаде на турските власти финансист на Гюлен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За пореден път се оказа,че в т.н. ни правителство няма хора с топки. Само смотани дупедавци.

Не си заслужава да се занимаваме с една чалма ама иначе тия нашите са големи пут.овци!!!

Още малко Турция ще поиска тритория и Баце сле 3 дни я е дал.Е, преди това ще иде да се жалва в козяшкото посолство,но ката от нийде помощ не иде ,кво да прави.

Позор! Това е.Тарамбуки без документи можем да приемаме ,а човек търсещ политическо убежище от мракобесие НЕ?Не трябваше ли съдът да се произнесе?Сега като тръгнат да бягат стотици прогресивни хора от диктата на Ердоган и тях ли ще връщаме в ръцете на САТРАПА?Така ли постъпи Сърбия с отявления престъпник Цв.Василев?Върна ли го в рамките на 5-6 дни???ДЪРЖАВА ,КОЯТО НЕ УВАЖАВА СЕБЕ СИ ,НИКОЙ НЕ Я УВАЖАВА.Държава ,която позволява нейни политици да се крият в чужди посолства ,никой не я уважава.

То в тоя случай малко се получава член на Ал Кайда се оплаква, че ИД го тормозели

Боко експресно предаде турският бизнесмен Абдуллах Бююк на Турция въпреки,че съдът отказа да го направи защото в турция го чака политически процес и е възможно да бъде осъден на смърт.За пореден път герб се поставиха над българският съд и показаха,че съдът за тях не струва и пет стотинки.

Тук афганистанци, иракчани, сириици получават политическо убежище! Нооо за човек със заплаха за живота политическо убежище не може... Този турчин просто бе ПОДАРЕН от Бъчварова и Борисов на Ердоган. България за пореден път показа, че на нея не може да се разчита. Вечно в позиция "на задна" горката ни държава! Съдебната система пуска ТУРЧИН УБИЕЦ, НО СИ ЗАТВАРЯ очите за турчин, когото Ердоган може да убие и си трайка че изпълнителната власт го е ПОДАРИЛА на Ердоган! Голяма и правдива съдебна система! СМЕШНА ДЪРЖАВА!

За гражданите за африканско развитие няма върховенство на закона, те са закон. Това са малоумните простаци, това е правовата държава, те каквото кажат. Правото е Буда . Това е правото в тази просташка територия.

Другарю Борисов, вие също ли сте на щат, като другата прислуга на Ердоган или сте на граждански договор?

Че, не може да разчиташ на българин знае вече цял свят. Благодарим Ти БОКО !!!!!

Наведохме се ......

Сравнение - Гьокче укри убиеца Бекташ.

Позорен ден за България! Боко се наведе твърде ниско пред Ердоган. Но защо да се чудим? Той го е правил и пред Доган и пред всеки от началниците! Малко история. В края на1872 г. турците залавят Васил Левски. Разкриват Вътрешната революционна организация. Разбират, че в Букурещ комитета се води от Л. Каравелов. Високата порта изпраща на румънското правителство нота с искане за арест на Каравелов и предаването му на турските власти. Какво направили румънците? Предупредили Каравелов да се маха от Букурещ и Румъния. След това пратили жандарми да го арестуват на адреса на който живеел във влашката столица. Като не намерили никой в къщата се оправдали пред турските дипломати - Търсихме го, търсим го, но го няма! А Каравелов се установил за половин година в Сърбия, а после се върнал в Букурещ! Ама Румъния е имала начело политици, а не милиционери!

за първи път одобрявам това , което е направило бг правителство , т.е да разчиства престъпници ...от турция , каквито имаме достатъчно у нас ! някои хора са просто за оплакване , когато забравят , че са българи !

на някои хора тук им са малко турчеещите се у нас и се питам , дали няма да се резнат в скоро време , за да избягнат робството !?

Колко "услужливо" е нашето правителство! Направо подозрително!

Да си взимат тоя фес и да ни върнат оня дето уби двамата на мотора!

струва ми се , че това е напълно справедливо !

Който сам си сваля гащите на публично място има медицинско определение. Обикновенно ги прибират за лошо детство и психо лечение.

следващите , които си мислят , че България ще служи за скривалище на всякакви турски престъпници , да си спомнят за тази случка !сега ердоган да върне убиеца на двамата българи , който се крие от нашето страшно "правосъдие"или да му клъцне кратунката лично и да ни я прати в колетче !мерси !

Малоумен, както ти е никчето... Знаеш ли КОЛКО ТУРСКИ ГРАЖДАНИ ТУРЦИЯ НЕ ВРЪЩА НА БЪЛГАРИЯ, М? От години е това, а и напоследък пак имаше един... За наркотрафикантчета - не става и дума.

колко турски граждани искаш от турция ,да не би да са ни малко сегашните,които само за джамии "мислят"???

да бяха го застреляли човека то ще е милост сравнение с това което го чака при Ердоган.Тъпа държава сме без капка достойнство.

къде го хелзинския комитет.................

цървули, ботуши

А тоя от март го искат, А ПРЕВРАТЪТ КОГА БЕШЕ?

Турция има искове в 9 държави да им се предадат заподозрени в преврата и само ние сме им угодили и сме им предали такъв човек. Всеки да си прави изводите...

Нещо повече: "Външният министър Мевлют Чавушоглу по-рано днес анонсира, че екстрадицията на "предателя" предстои, без да уточни кога." той вече е осъден като предател, без съд и присъда.

Буда е турски русофил. Няма гръбнак този лигльо. Не може да предаваш човек който е помолил за закрила. Гърците показаха среден пръст на Турция!!

То за екстрадация не трябва ли да има съд преди това? Или караме през просото, за да угодим на съседите?

Предатели, мием гъза на турците.

o6te vednaj se dokazahme kato predateli

Какъв финансист е не ясно.. Сметката е по-проста. Съберете и върнете всички Финансисти минали нелегално Турската граница ??? 1000км. минали ,Без знанието на Турецът. И всенезнаещия ще прогледне ококорено. И сметката е с Лимон: Има бежанец има проблем и изхарчени мил. Евро Държавна пара нахалост. Няма бежанец няма финансов проблем. !!!! Няма финансист, кой поръча и плати 2-Годишен Цирк.. Бе какви са тия Турски вечеринки.

никога не е бил част от измислената държава Украйна. Полуостровът е отвоюван от руската императрица Екатерина Велика още през 1783 г. Четете историята!

Хрушчов е предал по административен ред Крим в границите на Украйна! Промените на границите по военен или по миран ред имат еднаква тежест!

И България е била част от Римската, Византийската, Османската империи, пък преди това даже изобхщо не я е имало и кво от това ... !?

Не държавите са важни, а хората. Държавите винаги са обслужвали интереси, но никога на хората. Целта на държавата като организация винаги е била - разделяй и владей в интерес на шепа хора. Останалото е ала-бала простотии за простите хора ... и в случая е така.

Русия е владяла Крим сто и няколко години, Украйна го е владяла 60 години. Турция, Монголия и Византия са владели Крим стотици години!! Крим не е руски.

Кичо

Напиши в тубата "Украйна и Македония си пишат история " и виж за кво иде реч.

А извънземните колко време са го владели? Украйна е държава от 25 години, как може да го владее от 60? Какво е основното население на Крим? Монголци, турци, ромеи, украинци? Май са руснаци. От къде ли са се взели?

Ако хеликоптера с двамата турски летци беше кацнал в България, какво щеше да прави Бойко! Юнкер му мереше раменете, ама се оказа най-страхливия политик. Някой го сравни с Фердинанд. Той е бил другата крайност, горделив и се е надценявал.

Боко е нагъл като Фердинанд. Винаги готов да рискува България, за да предпази себе си и да извлече някаква лична изгода. По това си приличат двамата. Станишев ми е също толкова гаден и отвратителен, но от него поне се отървахме.

Раболепието на пожарникаря пред султан Ердоган е безгранично! Какво е обещал диктатора Ердоган на другаря Борисов, за Абдуллах Бьоюк? След като България стане отново част от османския ислямски халифат, или ако повече ви харесва, турската империя? Да го направи онбашия на банкянския конак ли?

Съвершено правилно решение на България, идиотизъм е да се противопоставяш на втората по сила натовска държава, която ще те стъпче за неповече от час с 600 хилядната си армия и трева няма да никне векове в земите балкански.

Те и Руснаците можеха да ги стъпчат но не го направиха защото тази работа не е като онази да си режеш пишката.

Някой хора още не могат да разберат, че в региона ни има йерархия и никакъв съд не е в състояние да я заобиколи. РФ-Турция-Гърция и всички останали...

Едно време в края на 19 век в Сърбия имало междуособици. Тогава в България избягал Никола Пашич - никому неизвестен по онова време сръбски политик, отгоре на всичкото българин по произход. Сърбите поискали да го екстрадираме. Тогава военнопрестъпникът Фердинанд и послушния му кабинет се съгласили. Пашич бил екстрадиран и тикнат в затвора. ' Да, ама времената се променили. След време Пашич станал министър-председател на Сърбия и точно тогава почнали Балканските войни. Представям с какъв кеф Пашич е рязал от България след осирането на Фердинанд в Букурещ. Очаквайте нещо подобно и с Турция, приятели мои. Особено след този случай. Боко Паша е катастрофа за България, подобна на Фердинанд. Че и по-лоша.

Буда е турски васал.

Абе ДНСК кога ще бутне на доган барбекюто, напоследък много неща се гътат.

... по хамериканска линия

Два софийски съда забраняват, държавата разрешила ...

Владо, истина ли е това!

Един турчин бил предаден на друг турчин. Какво стана обаче с подкрепата за Ердоган? Нали е съюзник. Щяхме да правим флота. Щеше да ни пази въздушното пространство. Даже бяхме братя! Сега плюнки....... Абе намерете си работа бе. Не е страшно.

Ибрика, ибрика да приготви Бокото........

голямо нещастие е това да се родиш българин ежедневно трябва да понасяш унижения

Борисов Паша.......

Страх лозе пази! Преклонена глава сабя не я сече! и т.н. Продължавам да се убеждавам, че цялата политическа върхушка, управляващи и опозиция са мекерета, малодушници и страхливци. Робското самосъзнание продължава да говори, говори, говори........

такива са, гузни милиционери с пари ограбени от народа

БОКО ТИКВУН! Както Фердинанд е бил изгонен след кървавата баня, в която потопи България, така ще бъде изгонен и Боко Борисов. - И колкото повече го търпим, по-зле ще става и повече щети ще ни нанесе. На абсолютно всички ни, без никакво изключение!

Е как няма да им го дадем, нали сме съюзници. Нали ще правим обща флота за война с РФ! Хахаха

Това че нашите власти са некадърни и корумпирани си го знаем! Но това, че са готови да се нагъзят на "Султан Ердоган" само като им подсвирне, е невероятен шамар за цялата ни нация! Мамицата ви, до кога ще ви търпим бе ! Кой е подписал разрешението за екстрадиция и под чие давление - това ми е много интересно!

Да, а защо не поискат да ни екстрадират убиеца на мотористите?

Все едно да предадеш евреин на нацистите през 1942г. може и да оживее, няма невъзможни неща.

А този бил финансист на Гюлен, което е неясно какво означава. Ако се окаже, че Гюлен има пари в българска банка, да му мислят банкерите!

Гяури бяхме и гяури ще си останем, ако не изметем скоро тази политическа пастмина.Онези дето кацнаха в Гърция още ги ,,предават".

Винаги го пиша напоследък -наблюдавайте и вижте разликите между това да имаш държава и да нямаш държава. Там,където има държава,има и съд. Той получава фактология по делото (ако въобще има такова),и ако въобще има такава. И СЪДЪТ взема решение въз основа на тази фактология. Преценката се основава на база на доказателствения материал,уличаващ въпросното лице,и трябва да има достатъчно основание за съд. Освен това,ако има такива,то трябва да са за деяние,което по силата на законодателството и на страната приемник,също да представлява престъпление. В противен случай,съдът решава,че няма основание за задържане,още по-малко за екстрадиране на лицето. Освен това,ако е за деяние,според което ,по силата на закона на искащата страна,лицето го грози смъртно наказание в съответната държава,то в повечето страни (вкл. нашата), съдът решава,че отказва екстрадиция. И т.н и т.н. НО,забележете -това е,където има държава някаква. А в България на какво основание е станало,Бог знае-:( Настръхвам като си помисля само. Какво стана,фашизма ли се завърна,какво ли ,та вече нямат нужда и от съдебно решение, за да направят с тебе каквото си пожелае някакъв поставен колониален администратор...-:(((

чел вашия коментар. Стигнахте до извода, че дори и да се окаже виновен финансиста на Гюлен, то тъй като го грози смъртно наказание, българският съд би трябвало да откаже екстрадицията! Наистина, това е рухване на държавата. Само че много по-жалко и тъжно от това през 1396 година!

Лош ден за българската демокрация, лош ден за българската държавност. Ципрас наистина е смешен политик. Безподобен популист, за да не кажа измамник. Но той не би си позволил да се подиграе с държавността. Това, че прокуратурата на чужда страна е изпратила молба за екстрадиране на обвиняем, е нормална практика и има установена процедура. Още по-странно е, че в България в момента тече процедура по екстрадиране на френския гражданин. Българската държава днес показа различен аршин към турския и към френския гражданин!

Абе да издава там турската прокуратура заповед за тиквоча, бея, гея, сергея, там който им трябва да ги експортираме и тях и да изчистваме кочината от паплачта...

В Н И М А Н И Е !!!! : От Днес Всеки който е против режима на Ердоган и говори против Водача , Ще Бъде предаван на Турската Прокуратура !!!

Ама сериозно ли сме изпълнили заповед на турската прокуратура? Не мога да повярвам, че сме го предали без съдебно решение????