Путин пред Оливър Стоун: Сноудън не е предател (видео)

Получилият убежище в Русия Едуард Сноудън, не е предател, но е постъпил зле, казва Владимир Путин в поредица интервюта за американския режисьор Оливър Стоун.

Обратно в новината

Коментари - Путин пред Оливър Стоун: Сноудън не е предател (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

същество, а не матрял вярващ сляпо както в Евангелието на официозните мантри и шамански заклинания спускани до "свободните" медии от Държавния департамент си политически ангажиран. Разбрах.

ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПУТИН Е КАТЕГОРИЧЕН И ПРАВ!!!

Този май пунтира разходката на Макрон с колата, право Путя, много си оригинален. Цял свят мрази ботоксовот джудже. А от посолството продължават с ПР акцията да пращат по 10 статии до всички медии, да има да публикуват материали. Ама се изчерпаха вече. Утре от липса на информация, може би ще има статия Пyтин срa и ядe с апетит

Путин има рейтинг в САЩ 37% бе потурнако предателски. Ти въшливото балканско джудженце ще коментираш велик световен мъж.Марш при неграта в Сарафово да ти обърнат гьона

Vladimir Borisov

Глупости! 37,01%!

мога да кажа само това което знаят всички - обявиха снойдън за предател и казаха че ще арестуват като се приземи (понеже беше във въздуха и летеше през москва и когато се приземи в москва на неуралната зала (забравих как се какзва когато пътуваш чрез някаква си страна )и там той разбра че ще го заберът от там където той е летял и естественно ще го тикнат в пантиза за измена на държавата която подслушва целия свят - а кажете че не е така

"Ако не е харесвал нещо в работата си, е трябвало просто да подаде оставка", а не като действащ агент на АНС да хукне по света да се крие. Пък след оставката да публикува изобличаваща информация. ПРИМЕР: Бившият агент на АНС Джон Пъркинс и книгата му "Изповедта на един икономически килър".

Великият Оливър Стоун се оказа рубладжия! Президентът Тръмп май и той. Отвсякъде предателства и вражески агенти... Къде е Макарти да ни пази, че на Хилари и Макейн не им стигат силите? Руснаците идат! Болницата в Бетесда има ли я още, или ще трябва да се хвърляме от другаде?

:-))

'Отвсякъде предателства и вражески агенти' Ма то Цигал, ма то Дипарделю - всичкото елит е вече с Уйлостан!

бас ловя,че 98-99% от коментиращите не схващат смисъла в думите на путин !

Сноудън е осъден от американски съд. Като виновен. А както добре знаем американският съд е достатъчно обективен и предлага честен процес. Самият факт че американските съдии са осъдили на смурт 18 нацистки овеннопрестъпници, а т.н. "народен съд" ( който не е никакъв съд, а още по-малко е народен) в България е осъдил на смърт малко под 3000 души (да не забравяме че България е страна 10 пъти по-малка от Германия)) чсно показва кой е обективен и кой не. Сноудън е предател. Дали е бил завербуван като шпионин или е избягал и такка естанал предател няма никакво значение. Щом се е подписал да не разгласява секретна информация, а я е разгласявал съвсем съзнателно това значи че е виновен. И трябв ада си понесе заслуженото. И ще го понесе. Те Осама бин Ладен утрепаха, та с този ще се церемонят.... В такива случаи и в СССР и в Русия ги трепят

Американският съд - обективен .... това е голяма шега,

Ставаш за партиен секретар от мойто време!

Тъй наречен народен съд е имало във всички държави от коалицията и не е зле да се поинтересувате кои са двете държави които са настоявали изрично всички от народните представители (и въобще всеки свързан с обявяване на война на англоскасонците)подписали присъединяването и безумното обявяване на война на Англия и САЩ ,което днес по''държавната'' телевизия го изкарват като досадна грешка.А ,че покрай сухото гори и мокрото важи по цялото земно кълбо.но вие си бачкайте,бачкайте си....

симо

Много си зле...Само ,,ПРИСЪДА ЗА ПРОДАН,,/по действителен случай/ ти плюе дирекно в муцуната.....Пък и ТЕ си го казват-ВСИЧКО Е БИЗНЕС/ПАРИ/ нищо лично.

Навярно филма ще е забавно комедиен..ха.ха.ха Щом Путин е в главната роля..ха.ха.ха

Путин няма да е в главната роля, троле. Ха-ха-ха

Бочко и Перуката ще ревнуват, що не прави филм за тях.

Истината е ,че в САЩ има разкол в елита . Уикиликс и Сноудън са използвани в тази борба между елита от силите ,които сега стоят зад Тръмп срещу тези които стояха зад Урко-Обама и след това зад ненормалната Хилъри Клинтън ! Русия просто беше използвана за място за убежище на Сноудън и всички много добре знаят ,че не става въпрос за предателство . Другарят Путин реши да застане зад бонтуващите се сили на американския елит и затова са тези обвинения сега в намеса в изборите и вътрешните работи на САЩ !? Западните лицемери не правеха ли същото ,когато приемаха така наречените "дисиденти" от СССР и Източна Европа навремето и сега ??

Spirit

Ако Оливър Стоун е съгласен с Путин, че Сноудън не е предател тогава трябва да отговори и на въпроса предател ли е Навални. И въобще да каже какво мисли за репресиите срещу инакомислещи в Путинова Русия, да не говорим за Куба на Кастро или Венецуела.Моите уважения към позициите на режисьора на "Взвод", JFK и "Никсън", но най-голямото предимство на западната демокрация пред гореизброените режими е, че на Запад поне можеш да изревеш като те ритнат по задника. А иначе според мен Сноудън и Оливър Стоун са просто едни "полезни идиоти"/ според Ленин/.

"репресиите срещу инакомислещи в Путинова Русия," - би ли каза кой точно репресиран в Путинова Русия? И защо всички "поборници на истина" има едни хубави имоти в чужбина (обикновено Лондон) и сметки в чуждестранни банки. Навални - милионер, Ходорковски живее и се радва в Швейцария, Березовски и Литвиненко също бяха мнооооого заможни хора и живяли в Лондон. Защо ,когато няко гепат за кражби той веднага се пише "борец за свобода". Ами по тази логика Василев от КТБ - е борец за свобода , а в България по някаква причина искат негова екстрадация. това е също репресии?

България, уважаема, като всяка цивилизована държава прави постъпки по законен път да бъде екстрадиран Василев, за да бъде съден! Ако бяхме като миролюбивото ФСБ, сега Василев щеше да е или кремиран, или на два метра под земята, след като си е изпил сутрешния чай(кафе) с Полоний-210! Такива са похватите ви, колкото и да обвинявате другите (ЦРУ) - методите ви са абсолютно същите - както в тайните служби, така и в политиката, така и в начина ви на мислене. С нищо не сте по-добри от тях макар, че протръбихте света с миролюбието и хуманността си - пълна лъжа!

Наталия Естемирова, Станислав Маркелов, Анна Политковская, Сергей Юшенков, Пол Хлебников - кой от тях има хубав имот в Лондон и къде са те сега? Съзнанието Ви е извратено, драга! Да сте чували случайно израза "морга за журналисти" употребен спрямо вашата страна?

Това твърдение беше валидно преди 25 г.Светът е много променен от тогава!Даже мисля,че сега в Русия има по-голяма свобода и търпимост,отколкото на Запад!Да не говорим за Полша и прибалтийските държави,които са част от ЕС!?А в Германия...като им чета вестниците -това е просто ужас...

Педални не е спирал да рИве! Сляп ли си?

Като сте започнали за Куба и Lенецуела кажете нещо и за Бахрейн например.По обективно.

Най-голямото заглавие от Оливър Стоун, което ще изпезе тази година, е пълнометражния филм за Соудън. Ще ъде в кината от 16 септември, в главната роля е Джоузеф Гордън Левит. Предполагам, че интервютата с Путин са един вид поддържаща дейност около целия филм, една добра предварителна прелюдия към "Сноудън".

Филмът "Сноудън" на Оливър Стоун излезе миналата година :)

1.Предателите никой не ги обича,макар че могат да бъда закриляни,обгрижвани и т.н.Който е предал веднаж,ще предаде и втори път. 2.Ние общо взето сме си спечелили име на предатели.По-нататък изводите оставям на Вас! 3..Колкото и да не се харесва на нашите соросоиди,протестъри и русофоби,Путин е много сериозна и уважавана личност.Но интересът към него надхвърля границите на личността му.Ще кажа моето обяснение.Премеждията и несгодите са научили руснаците как трябва да умират.Путин /според мен / е решил да промени това и показва на руснаците как да живеят,като не само показва ,ами се бори със зъби и нокти за създаването на подходящи условия за живот в Русия.В същото време действията му изключват всяка възможност за война срещу Русия/както е ставало няколко пъти/ .Ето затова той предизвиква такова удивление на Запад,макар че ,това хич не им харесва!?

"2.Ние общо взето сме си спечелили име на предатели.По-нататък изводите оставям на Вас!" ---------------- Интересно мнение "на ангро"! Моля, понеже си спец на изводите, отговори ми на един нищо и никакъв елементарен въпрос: Народна Република България ли предаде СССР или СССР предаде и продаде НРБ? Само не ми излизай с номера за световния еврейски заговор! Моля.

Държави-предатели няма ,има личности предатели.Много знакови лица в България са съветски възпитаници,или убедени радетели на комунистическите идеи, или израстнали в комунистически фамилии или най-малко в семейства на т-н. активни борци,ползвали с пълни шепи ,привилегиите давани от режима и българо-съветската дружба /а също така предани дейци на БКП/.И изведнъж те се обръщат на 180 градуса ,стават "демократи" американофили , яростни русофоби/макар,че Русия не е СССР,всячески искат да докажат преданост към новите ни ментори.Да изброявам ли поименно тези лица...място е малко 2000 знака/ ,пък и всички ги знаят ...

А ти с какво искаш да ти излязат освен с истината!?!?!Аааа,разбрах ти си от западно настроените кухари,е тогава избирай-със зайченцето бяло или със батман искаш да ти излязат,или може би с някои от българските учебници които се изучават в момента,кажи де,"булгарино"(макар че съм сигурен че последното обръщение хич няма и да го разбереш,даже и да ти го наврат в очите,ебаси кухата лейка си ти човече,ма като не четете-това е положението,ай бегай си пусни некое хамериканско екшънче)!!!

А ти с какво искаш да ти излязат освен с истината!?!?!Аааа,разбрах ти си от западно настроените кухари,е тогава избирай-със зайченцето бяло или със батман искаш да ти излязат,или може би с някои от българските учебници които се изучават в момента,кажи де,"булгарино"(макар че съм сигурен че последното обръщение хич няма и да го разбереш,даже и да ти го наврат в очите,ебаси кухата лейка си ти човече,ма като не четете-това е положението,ай бегай си пусни некое хамериканско екшънче)!!!

Ако Сноудън беше свил този номер на Путин последният щеше да го отрови с полоний. Дали е предател нямаше да се дискутира,

Не знам защо смяташ Путин и слежбите му за профани. заради един мижав офицер, дето пазел коридора към кенефа в кремъл - да се мъкне чувал с полоний през цялата Европа. И то так ,че да се останат следи. Защо такова театро? толкова драматизъм? Май някой много държал на това - този случай да бъде много явен. И това съвсем не е Путен. Но както гледам - логика не твоя силна страна

имат 45 президенти да беше направил нещо поне за един от тях

кой прави филм за Путин (за неразбралите ф-и-л-м з-а П-у-т-и-н..не за кой да е) носител на награди Еми и БАФТА, три награди Оскар и пет награди Златен глобус, номиниран е за награда Грами. От 1996 г. има звезда на Холивудската алея на славата.

Описваш всички характерни черти на един агент на ГРУ. Сигурно вкъщи има калашник, балалайка и мечок, който пие водка. А в гаража - Т72, с вдлъбнатини от последната мисия в Афганистан.

Утре ще направи филм и за Хитлер. Е?...

путин може да си купи едно важе да се заварже за врата на трюмфалната арка в париш - столицата на разврата и да виси там докато настапи смарта. това сащо е негово право.

а ти може да понаучиш малко български и след като си вземеш розовите гащички да си влезеш обратно в курника на село.

ти си проруска марша хомофоб, но за да запазим добря дипломатичен тон ще ти кая че не нося розово

не моЕ да бъде. Путин е подкарал Ладата най-накрая. Странно защо дир-а нищо не каза за това как Украйна намачкаха вчера Газпром, та чак им изскочиха очите през ушите като настъпени бълхи.

си мислиш, че филма е сниман 2 години? :)))))

я пак ?Кой кого е намачкал.Украйно ли? Освен че русия си взе всичко оттам и я остави гладна ,правоприемниците ЕС не щат и да чуят за украйна.На всичкото отгоре строят и северн поток 2 и така наказват Украйна три пъти поред.

що не вземеш да прочетеш новините от вчера преди да квичиш?

Единствените намачкани са българите в Украйна, които трябваше да пращат войници срещу руснаците, забранено им е да говорят на български и са пренебрегвани във всичко. Дебил!!