Йончева показа филм със злоупотреби пред Цветанов и Симеонов

Информацията във филма на Елена Йончева е известна на службите, коментира председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, след като изгледа лентата "Граница“.

Обратно в новината

Коментари - Йончева показа филм със злоупотреби пред Цветанов и Симеонов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя Ленчето си обич по принцип да търси семки в лайната.Въпроса ми е, кога еди кифтетата при Сергея, що тогава не праи филми.И толко ли са прости гербаджиите, че да не извадят нещо за нея, както покойния професор Петканов, показа устата самотница Танчето Дончева.

няма ли да ходи на танцувално шоу някъде таз Елена ,

това ли е работата на депутатка, за която получава малко над 4 средни заплати месечно. Ако ще работи като журналистка, заплатата трябва да бъде за журналистика.Да напуска парламента, щом не може друго.

Браво на госпожа Йончева! Който си го може си го може- добър филм , интелигентна журналистка!

чак пъък!!! :)))

Ей, Дрън дрън ерина, много емоционално пишеш. Да пишеш по-често, за наше настроение. Да си жив и здрав.

Изпълнителната власт изпълнява ганкиното и некоя друга поръчка от вънка.

Начи, пай злоупотребила с държавни пари...

ВЯРНО ЛИ Е, ЧЕ Е ИСКАЛА МНОГО ПАРИ, ЗА ДА БЪДЕ РЕПОРТЕРКА ПО РАЗЛИЧНИ СЛУЧАИ, ИЛИ НЕ

Ей, в тия коментари тук пълно с гъзолизци на властта, едно време лижеха з....те на комунезите, сега лижат з......те на герберастите.....

С МАЗНАТА ПОМИЯ НА ПЕДЕРАСА СТАНИШЕВ ПО НЕЯ ДА СИ СЪБИРА ПАРЦАЛИТЕ, ЗАЩОТО ВСЕКИ ИЗРОД НА ПРИРОДАТА СЕ ТРАЕ ДО ВРЕМЕ

Дори Великата китайска стена не е успяла да спре нашествениците. Но БСП-то залъгва простолюдието, че тази ограда е много важна. Смятат средната цена на ограда за Гърция и България, но не казва през какъв терен минава тази ограда. 1 километър може да струва 10 000 евро, може и да струва 15 000 евро в зависимост от пресечената местност. Но БСП-то са царе на манипулациите!

Абе таа Йончева , осъди ли го вече Бойко ??? Смешници , цялата журналистическа гилдия в България са долни лъжци и манипулатори .

Това открила Йончева! Здравото крадене по нашенски е във всички държавни дейности. Не е от вчера. И ми е много смешно, когато гледам много "отговорните" и искрено "учудени" физиономии на силните на деня. И децата знаят, че така се отбива номер и толкова!

Тая Йончева, като е толкова печена е ербап, що не спретне един филм, как Жан-БСП и българските олигарси от БСП само за една година обраха България и на 99% я ликвидираха? Стиска ли и обаче?

ГЕРБ требва да краде здраво, иначе остава за "комунистите" и не е добре!

ПП - ГЕПи

След като над 16 хиляди души гледаха филма в нета за един ден, най-накрая гробарите успяха да го блокират.

Йончева хищната скумрия, ако може пак някъде да захапе тлъста държавна хапка. Нищо ново не е показала, събрала клипове от новините и ги пестнала във филм . Йончева куфееш, това може и един осмокласник да го направи. Няма кой вече да ти дава по 8 милиона, Станишев го няма.

писюрана,бе?

Някога сякаш беше интересна,но с това ровене в изпраните чаршафи отдавна заприлича на селската клюкарка.Със сигурност и нейните гащи не са най чистите.:)

Тая озверяла хубостница да ходи да показва своите "филми" в топлите фоайета на хотелите в Близкия изток, от където "предаваше войните по фронтовете".

Другари!

Че и загорял на всичко отгоре!

Радев, Нинова, Йончева, отлична комбинация! Гласувам "ЗА"!!!!!!

Клепоухият злобар,Сланинова и креватната гимнастичка!

За клепоухия Цвъки, сланинената Лили и креватната гимнастичка Деса-поетеса.

да видим сега как империята герб ще отвърне на удара, предполагам,че ще стане нежно със затворени очи и уши,както става всеки път, когато цвъко се оцвъка

НЕМОГА ДА ПОВЯРВАМ КАК КОСТОВАТА ШАЙКА И КОМУНОИДНАТА СГАН СЕ ОПИТВАТ ВСЯЧЕСКИ С ПРОДАЖНИТЕ МЕДИИ ДА ОМАЛОВАЖАТ НЕОБХОДИМОСТТА ДА СЕ ПРЕСЛЕДВАТ ОКРАДНАТИТЕ МИЛИАРДИ ПРЕЗ ПРЕВАТИЗАЦИЯТА. КОЕ Е ЛОШОТО ДА НЕ СЕ ДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ДОРИ И СЛЕД 20 ГОДИНИ ДА ГОНИ ГРАБИТЕЛИТЕ. ВЛАСТТА СЕ СМЕНЯ, НО СЪД ЩЕ ИМА И ТО НЕ ВИНАГИ ЛОШ. ОТ ЗЛОБА ЗАНИМАВАТ НАРОДА С ЕДНА ОГРАДА, КОЯТО И ГОСПОД ДА НАДЗИРАВА БЪЛГАРСКИТЕ СТРОИТЕЛИ ПАК ЩЯХА ДА КРАДАТ. ТОКЛОВА ЗЛОБАРНИ ИДИОТИ СА ОТ БСП, ЧЕ ИСКАТ ДА СПРАТ И МАЛКОТО ПАРИ ОТ ЕВРОПА ЗА ГРАНИЦАТА.

Герберунгелите имаха 10 години да направят ревизия на приватизационните сделки. Сега искат пак да отклонят вниманието на обществото от собствената си безпътица.

Филмът беше страхотен! Продължавай в същия дух Елена! Разобличи напълно тази мутроолигархична шайка!

...на тази вкиснала боза,бе?

Винаги съм обичала да гледам филимите на Йончева.Смела и кадърна журналистка. Да е жива и здрава и да направи още филми!

Ванче, радваме се че си взимаш пенсията ОЩЕ.

Браво Елена! Филмът ти е много добър! Който си може си може!

Елена-тюлена! Ако ти си българка, то аз срамувам! Червени тври, гади ми се от Вас!

Този който е откраднал парите да подава оставка. В случаят ми се струва, че това няма нищо общо с ГЕРБ. Адреса е Валери Симеонов. Толкова да са ми противни със Сидеров.

СКЛЕРОЗОООООО БЕСЕПАРСКА, КЪДЕ ЗАБРАВИ ЗЛАТНОТО ПРЪСТЧЕ НА СИДЕРОВ, ДЕТО ПРЕЗ 2013 Г. ПОДКРЕПИ УРИНАРСКИ, А?!?!

НЕ Е ИЗВЪН ТЕМАТА! НЕ Е СПАМ! ТАКА ЧЕ НЕ ТРИЙ БЕ ЦЕНЗУРИСТЕ! ПО ТЕМАТА ФИЛМИ И КОРУПЦИЯ! КОГА ЙОНЧЕВА СМЯТА ДА ПОКАЖЕ ФИЛМИ ПО ТЕЗИ ТЕМИ: С настоятелното искане да започне наказателно преследване срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, министър-председател на България в периода 2005 - 2009 г., Едвин Сугарев се обръща към главния прокурор Сотир Цацаров Корупционни практики са: Заменките на гори и земи - систематична корупционна практика, която в своята съвкупност представлява най-мащабния корупционен прецедент в цялата история на България; Проектът АЕЦ "Белене" и корупционните афери в енергийния сектор - проект, който съвсем пряко застрашава националната сигурност на България; Изкуственият фалит на "Кремиковци", организиран от Сергей Станишев, министър Петър Димитров и други официални и неофициални лица (сред които и такива, съдени в момента за организирана престъпна дейност); Договорът на "Сименс" ЕООД - България за отпечатването на български паспорти с биометрични данни - опорочен търг и политическа корупция на най-висше равнище; Случаят "Хохегер"- договор на стойност милион и половина евро, най-скандалният, тъй като е пряко обвързан с фигурата на министър-председателя. Едвин Сугарев изброява още десетки други случаи

Едвин Сугарев изброява още десетки други случаи, с които не се занимава в това писма. Сред тях са: - потъването на милиони левове в трите министерства на ДПС, отпуснати за борба с бедствията; - скандалът с феодала от Еленския Балкан Гео Дундаров, който е пряко свързан с Министерството на земеделието и горите, и за чиито фрапантни своеволия носи отговорност и министър Нихат Кабил; - корупционните практики в АЕЦ "Козлодуй", свързани със заобикаляне на Закона за обществените поръчки; - скандалът, свързан със зам.- изпълнителния директор на Държавен фонд Земеделие" Красимир Неделчев, който е уволнен и са му повдигнати обвинения за пране на пари и получаване на подкуп в размер на 357 000 лева от фирми с интереси в програма САПАРД; - разграбването на Държавния резерв, за което уволненият негов шеф Димитър Димитров изнася скандални данни; - договорът за 51 млн. евро за закупуване и доставка на 60 хиляди софтуерни пакета за държавната администрация, при който конкурсът предопределя кой да е продуктът, както и изискването да не бъде купен директно от производителя, а от посредническа фирма; - скандалът между Министерството на околната среда и водите и "Дънди Прешъс Метълс", при който изпълнителният директор на канадската компания обявява България за "корупционно блато"; - скандалът с фирма "Краш 2000", получила разрешително да строи в територия край село Варвара, част от парка Странджа; - постоянното отлагане на закона за устройство на черноморското крайбрежие, чието гледане в пленарна зала бива спирано всеки път, когато ДПС и БСП не са наясно какво искат точно строителните лобисти; - скандалът с обвиненията на директора на НСлС Ангел Александров към Румен Овчаров, че препятства разследвания; - аферата "Куйович", която остава подозрението за ясна свързаност между организираната престъпност и органите за сигурност

Всички знаем че мрежата за кокошки по границата за нищо не става! Това го говоря от години, така че нищо ново в тоя филм на златотърсачката Йончева! Но всички знаем и още нещо - БСП (соросоидите) атакуват "оградата" не защото искат да е по-стабилна и трудна за преминаване, а защото въобще не искат да я има! Като толкова са загрижени, защо нито веднъж не казаха каква искат да бъде оградата! Ето аз казвам така - двойна, поне 5м. висока и 2м. дълбока с дебели стоманени колони, да се вижда през нея и да има път между двете за да минава джип и да събира, ако някой все пак мине първата по някакъв начин! А БСП каква иска да е?

Който катастрофира и си счупи краката,го хващаме,който се качи на покрива на вагона в централна гара на столицата му спираме тока,който ни върнат сърбите,разбираме,че е бил в Б-я

При Стамболов-за 6 г.и 8 м.-построени 5343 км.пътища Костов-за 4 г.-391 км,включително10 км.автомагистрали. Симеон-за 4г и 1м-214 км.Станишев -за 4г.157 км.,включително 87 км автомагистрали Борисов -за 5г 8 м.-418 км пътища от които 316 км автомагистрали +1000 км рехабилитация.Стамболов-529 км ж.п.линии Костов- 28 км При Симеон,Станишев,Борисов закриване на ж.п.линии.За 7 год.Стамболов е построил 1672 училища,82 болници,сгради на 12 банки.Борисов-13 нови метростанции,18 депа за отпадъци,13 км.метростанции.А за оградата тройната коалиция е построила-30 км.Има статии за тяхната ограда като -Граничната ограда и границата на мародерството.Строили са я ф-ми на БСП .При Костов-липса на всякаква ограда и охрана на границата,разграден двор.

Защо така са освиркали яко ЖЕЛАНИЯ Цвъ. Цвъ. / за разлика от "НЕжелания" президент /?!

Ненавиждам червената чума и БКП.

И аз!

Манипулациите не са смелост, а слугинаж!

Като чета някои от коментарите все повече се убеждавам, че някои хора полагат неимоверни усилия да потвърждават думите на Иво Христов. Темата е за съоръжение, с което очевидно има проблем, а те говорят за комунисти, БКП и т.н. Има ли нарушение, или няма? Трябва ли някой да понесе отговорност? Оправданието, че понеже преди вие сте правили нарушения, сега и ние ще правим, наистина звучи дебилно. Ако нарушенията не се показват /независимо от кого/ и не се санкционират нищо добро не очаква държавата ни. Поздравявам Елена Йончева за куража и!

Христов се е огледал в огледалото, погледнал е семейството си, погледнал е съпартийците си и е казал тия са същи олигофрени, визирал е и теб, като мил БСП фен!

Опитай пак! Не съм фен на БСП! Не съм членувал и не членувам в партия. В рода ми няма членове на БКП, а дядо ми е загинал в Белене. Ако и ти можеш да се "похвалиш" със същото, може да опиташ. Но да замазваш нарушения с нещо като "Мирча Кришан и краставицата" е .... жалко.

Адмирации за смелостта и долестта на една българскажурналистка!

Каква смелост има в слугинажването на БКП манипулациите!

Не може народа все да работи и да е беден, държавата да прилича на кочина, младите да емигрират, а външния дълг от 10 милиарда през 1991 да 65 милиарда сега и да не се краде.Крадат и комунистите и турците и гербаджиите и съдийте и прокурорите и всички дето работят с държавата и с бюджета.Решението- смърт чрез оублична екзекуция на националния стадион.За назидание.И никаква давност.Както няма давност за престъпленията на нацистите.Или 6 милиона българи или 5-10 000 разбойници.Свобода или смърт-няма 3ти вариант.

Абсолютно си прав!

Може, като оставиш БКП да управлява държавата, да ти докара фалит на държавата, жанвиденова и луканова зима, хиперинфлация, пирамиди, глад, купони, опашки, дефицити, фалирали банки, мутрификация, безработица, куфарна приватизация, млади стресирани хора, които не раздат деца и бягат навън, благодарете на БКП/БСП!

ПРОПУСНА УРИНАРСКИ!!!

Ай стига с тия мандри, ония откраднали от някой кулак две буци сирене, оревахте света, тия окрадаха милиарди и мълчите като бити з.... ци.

ЗАВИЖДАШ, ЗАЩОТО НЕ СИ УСПЯЛ ДА ОТКРАДНЕШ И ГЪРНЕТО НА БАБА ТИ ЦОЛА ДРАГОЙЧЕВА!

Ай стига с тия мандри, ония откраднали от някой кулак две буци сирене, оревахте света, тия окрадаха милиарди и мълчите като бити з.... ци.

Ай стига с тия мандри, ония откраднали от някой кулак две буци сирене, оревахте света, тия окрадаха милиарди и мълчите като бити з.... ци.

Енергийните вампири смучат енергията на обществото и пречат на правителството на Герб и Патриотите да работи в интерес на България!

Няма по-сладко нещо от герберския кавал,нали кавал?

Герб не са известни с ограбването на мандри, а БКП! Между впрочем и затова трябва да се извини Нинова! Старите навици да крадете от чужди мандри не ви напускат!

Като я гледам, се сещам за една песничка, много и отива: "Ауу, от глад умирам, ауу, но тук намирам, ауу, заключен дом - с хитрост и взлом ще вляза аз. Но козлетата схванаха завчас, скрит в хвалебствията сладки, вълчия му глас. Вълчо с пет жълтъка цели гърлото проми и заблея с кози трели: "Рожбо, отвори." И заблея с кози трели: "Рожбо, отвори.""

Ако пуснат тия двете да обикалят окло оградата, повярвайте ми, няма жив човек дето да посмее да припари там, стига само да го погледнат и ще се вкамени от ужас!

За кои говориш за Николинка Ангелакова Цецка Цачева Снежана Дуковска Деса Дуловска "красивиците" на Баце

долу партиотите. Ялова крадлива пасмина. Цвъки пъпешовата глава тръгнал на кино с проект за промени в конституция. Бе пъпеш ти отиваш на кино вече, знаеш ли що е да идеш на кино, сбогом, чао, мястото ти е в панделата, не в парламента. на кино ходи с проект за конституционни промени, щото опозицията не слушала. Член първи ще връщаш ли ма тикво проста. Цвъки апартаментчика е куха лейка.

Единственият нормален и работещ кабинет е този на Герб и Патриотите, всичко което правят е най-доброто възможно за България, ако допуснат грешки, се извиняват и се коригират! БКП освен истерия и крясъци не могат нищо добро да направят за страната! Всеки път, когато българите се объркат да ги изберат, БКП фалират България!

Боже-Великата Китайска стена на Валери Симеонов!!!

За България това е определено важна стена! И само един мурзилаж, като теб може да дрънка безпочвени глупости!

БКП/БСП партията, на която демокрацията и взе много и тая партия иска да управлява една демократична България, че това си е чисто шизофренно поведение! Какво да очакваш от партия съшита от куфарни милиардери, пенсионери в сенилно състояние и нахъсени нереализирани зомбита!

No ti dadoha kvartira v sofia,mamichkata da ti eba! Viarno,che te razpraha ot analen sex,no po tvoe zhelanie!

Точно заради тази простотия, никога няма да гласуваме за БКП!

Ти гледа ли филма профан , за да даваш оценки, остахте само лумпени тука и като говорите за БКП и БСП визирате настоящия министерски съвет може би, начело с идиота комунист Борисов

Не ставай смешен, всичките ви напъни са смешни, достигнахте дъното на некомпотентността още по жанвиденово и луканово време, от тогава все повече се излагате! Т.Ж. беше поне симпатичен диктатор, а вие избрахте тези двете да ви представят?! Единственият наследник на БКП е БСП! А БКП още не са се извинили за престъпленията на БКП! Чакаме Нинова да се размърда и да се извини!