”Чудовището” от Минданао

Кандидатът е повече от странен: Родриго Дутерте се хвали, че взима "Виагра", подиграва се на изнасилени жени и нарича папата "кучи син".

Обратно в новината

Коментари - ”Чудовището” от Минданао | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Избран е това е новият президент на Филипините!

За "човека от народа" има ясен критерий за успеха на едно правителство или на една политическа система. Това е дали с всяка изминала година животът става икономически по-добър, или обратното. При влошаване избиват нечистите сили- тях винаги ги има, за разлика от почтените, способни лидери.

Тя беше права за това, че черният ще е последен. Всъщност не е само той. Просто не можеше да обясни, че президентът е част от система, която си отива безвъзвратно и много по-бързо от предполагаемото. На 10 октомври 1989 г. 99,9999999...% от населението в Бг. даже и не можеше да си представят, че е възможно да се гласува оставката на бай Тошо. Още по-малко, че ще случи толкова неочаквано. Оставката на настоящият глобален модел ще се гласува тази есен. Нито Тръмп, нито този нещастник ще станат някога президенти.

На някой не им стига медийната играчка Тръмп, ами търсят да се упражняват с изборите и в други страни, все едно, че тук в България си нямаме Боко, Цоко и Пинокио...

Типичен филипинец. Да си го избират. Явно той отговаря на т.нар. представителна извадка. Не е важно какво е казал, а как ще повлияе на развитието на страната.

А бе като подходяшщите медии кажат че сетра ти е ква ходи после обяснявай че нямаш сестра. Пропагандата не е измислена днес ...

изявлението му по този въпрос е напълно достъпно, и не е извадено от контекст. отделно го питат дали случайно не се е шегувал с това, и той каза че е бил напълно сериозен.

Как някой хора си пишат на изуст като си мислят че са оригинални. Аз работя със филипинци и що годе имам някаква представа. Дуарте има огромна подкрепа от населението и това не е купено. Той има авторитет като е доказал вазможностите си. Става кмет на една от най западналите провинцй и успява да въведе ред от който обикновените хора са доволни и се чувстват сигурни. Аз лично му пожелавам успех в нелеката задача защото филипинците го заслужават

смисъл да пишеш ? Цялата статия е раздута многократно, а същността е, че има възможност за затопляне на отношенията с Китай и намаляване влиянието на САЩ и Австралия във Филипините. Ако беше обратното - изостряне на отношението с Китай и търсене на още по-тясно сближаване с Австралия и САЩ, спокойно можеше да си говори, че изнасилва по две на ден, папата е амбриаж ( долен ляв педал ) и ще разстрелва по 10 000 на ден. Бърка плановете за тотално мазало в акваторията на Китай.

И какво му е странното на този? Най-обикновен простак.

Вие къде преподавате?

Всички страни в които преобладава католицизъмът са бедни и хората масово живеят в мизерия. Пита се защо? Отговорът е лесен. Там където има духовен мрак и беззаконие, и се крие Божието слово от хората, просперитете и развитието в положителна посока е невъзмножно. Там цари тъмното средновековие. Папството винаги е искало всички да са бедни и измисля всякакви начини да ограби богатствата на богатите държави за да ги подчини на своят суетна богоборна воля и власт дадена от сатана. Дали ще са мними бежанци или въоръжени екрстремисти няма никакво значение. Рим не с променя. само променя сценарият на театралните пърформанси пред света.

Страните или хората са бедни? Защото преди няколко века, когато църквата е била още по-силна, Испания например хич не е била бедна! И да не би в нашата православна татковина властта да се гнуси да се обогатява?! Тогава какво общо има църквата, каквато и да е тя?

Днес папството има повече власт от когато и да е било и само внимателният наблюдател може да забележи това. Хората в тези държави са бедни. Хората правят държавата а не бюрократите които ги управляват.

Огледай се за православните държави, умнико. При това ценя православната вяра...

Бедни са защото се размножават, като бълхи.

Пак ги изпреварихме! Ние когато сме вкарали депутатите на Жорж Ганчев в Парламента, тоя, Тръмп и другите са се учили да ползват мобилни телефони.

БРЦК

Ясна е работата. Щом е срещу САЩ и е за Китай/Русия - веднага се включват медиите да го плюят какво е 'чудовище'. И ако все пак не мине номера и хората си го изберът - варианта със цветна революция е отигран. Справка Украйна , Египет, Сирия, Либия и тн и тн. Наскоро финансирани от САЩ опити за преврат имаше и в Венецуела и Македония.

виж му изявлението за изнасилването на жената, и тогава кажи какъв е.

На фокус-мокус са всякакви миндили, само и само да се отвлече вниманието на народа.

Luna0102

Навсякъде си имат по един Болен.

по един Бат Бойко, но пудела роско е уникатче!

за какво да е виновен някой-искат си го избират си го, ББ да не е по-добър от тоз айде сега!

явно диктатура искат филипинците -те са много между другото и имат особен манталитет, и мафия си имат. тая работа с църквата също е неккъв блъф-на изток никой в нищо не вярва да ви кажа, големи са лицемери и родени лъжци.Но така се оцелява сред милиарди .

това е филипинската сачма!

засега е същия като Тръмп, като вземе властта ще стане като Бате Бойко ..

Няма да се харесва на едн батковци от форума,но нали помните на кого са протекторат Филипините,които между другото са първи и на проституцията-включително детската..... Та,когато живееш в определено общество,дори да разбереш,че е с погрешни цености,няма как да не бъде повлияно върху теб и да не действаш и се изказваш(поне отчасти)според "господстващите цености"... Този ненормалник попада в тази графа!! Говори,точно както действат президентите на тези които владеят родината му... Непукизъм,знае си неговото,пък всиччки останали да го д..хат...:):)) Сещате се кои са тези които са сложили ръка на Филипините-нали??:):))))))

Русия? Или може би Китай?

И да триете и да не триете Циганина си е Циганин...Филипинците не са нищо друго осен цигани-долно племе

Ами прав е:) Папата си е кучи син ха-ха-ха

С всеки успех на Тръмп, ще ставаме свидетели на хора които следват "тръмпизма" и в тяхната държава. В края на крайщата след като на Тръмп глупостите работят в САЩ, сигурно ще сработят и другаде...

И какво му е лошото на Тръмп ? Че обещава да пази САЩ от арабските навляци ? Умен си.

sonibvc@gmail.com

Тръмпи говори това което пазаря (ака, глупаците) искат да чуят а той после ше направи това от което може да спечели най много. Точно като волен сидеров...говори това което много хора си мислят а после прави това което му е угодно. Така че умният не съм аз, а ти!

Ами те доста отдавна сработиха в България - с популярността на Тошо, а сега - царстването на Боко Първи.

sonibvc@gmail.com

Даа....все повече и повече си мисля дали да не се пробвам и аз. Ше говоря само за безхаберен секс, наркотици и евтини кебапчета. Кат глеам българите в БГ, мисля че това ще резонира много силно с електората!!!

Това не е тръмп - по скоро е Чавес - нещо от сорта - еми ще му сърбат попарата, щом им харесва

someone

ами те навсякъде простаците са голяма част от населението, та такива кандидати им се нравят. подобно отива при подобно.

Прав си! Виж Бочко Банкянския тъпунгер ...