Делото за тефтерчето на Златанов - по съкратена процедура

Софийският градски съд даде ход на делото срещу бившия председател на Комисията за конфликт на интереси Филип Златанов. То ще се води по съкратената процедура.

Обратно в новината

Коментари - Делото за тефтерчето на Златанов - по съкратена процедура | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЯСНО Е ,ЧЕ УТАЙКАТА НА БСП СЪЗДАДЕ ГЕРБ. ЗАЩО НЯМАТ ПОНЕ МАЛКО ДОСТОЙНСТВО ДА СЕ ОТТЕГЛЯТ СЛЕД КАТО НАРОДЪТ ГИ ИЗХВЪРЛИ ОТ ПАРЛАМЕНТА? СТРАХ,СТРАХ. ЧАКАТ ДАВНОСТ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СИ.

Е как ще ги е изхвърлил като са най-многобройната група ?

какво се правиш на умряла лисица? Защо нищо не предприемаш срещу тези престъпници, които са нареждали на Златанов какво да прави, а именно Цецо Гестапото, мутрата Боко, Фидоската и други герберастки отрепки? Колко ти дадоха, какво се разбра с тези престъпници, Цацаров?

ФЛАШКИ, ПАТРАШКИ, ТЕФТЕРЧЕТА...ТОВА СА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ЛОСТОВЕ ЗА ОКЛЕВЕТЯВАНЕ, ОМЪСКАРЯВАНЕ...

Мафия Мафия! От днес със име! С тлъсто рекетьорско виме. Твой сановник властелин, те описа сам-самин! Заповеди с имена, в прокурорската игра. Бити,цакани, безчет, със правителствен декрет. Евала на бай Сотир! Всичко ясно е подир: Обяснения, раздумки, Е-Не-Пе-йски хитроумки. Срещу таз зараза, лек:- Политически кютек, изолатор и рае! Анти- ГЕРБ. Народ зове! 17.07.2013г.

Треснете му на този циганоиден пернишки винкел 1-2 години ефективно, независимо от споразумението с прокуратурата.

А къде се покриха останалите "невинни" членове на комисията? Тяхната вина кой ще потърси?

Нали ако не се признава за виновен няма как да мине по съкратената процедура?!? Това е или се признава за виновен, минава по съкратената процедура и "независимият" български съд му дава условно нещо или си го съдят на общо основание. Чудно защо прокуратурата още не е завела дела по другите звезди в тефтерчето?!?

Ами защото не могат да намерят кой стои зад инициалите Б.Б. и Ц.Ц. - разбраха само, че зад И.Ф. стои Искра Фидосова, но зад инициалите Б.Б. и Ц.Ц. не се знае още кой стои - денонощно се работи, за да се разшифрира !

Съкратена процедура има при два варианта: 1. Признава фактите в обвинителния акт и 2. Не признава фактите, но се ползва от събраните при досъдебното производства доказателства - т.е. отказва се вече разпитаните свидетели, приети експертизи и пр. доказателства да се повтарят отново в съдебния процес

Подозирах, че в България има много прости хора, сигурен бях и че в управлението на държавата има тъпаци, обаче този "изтрепа рибата" с простотията си. Аз съм десен избирател, но този не ми се включва в никакви представи за държавен служител, изобщо. И за овчар не става, защото ако му дадат повече от една овца да пасе, ще ги загуби. Жал ми е за кадърните млади и стари хора, които са в пъти по- кадърни за държавни постове от подобни тъпаци, а са принудени от крадливите ни управници да си търсят "хляба" в чужбина.

Бо Бо и Цвъ Цвъ са по-красиви, а единият даже умен.

В Европа запад Всеки, който злослови без съдебно Решение в сила е Подлост, а автора Подлец! Безумци това е Лично тефтерче, а не е отчетен формуляр. Въпроса е ИМА ЛИ РЕШЕНИЯ НА КОМИСИЯТА КОИТО СА НЕЗАКОННИ ИЛИ НЕ ? до сега членовете на комисията и от ДПС и от БСП заявиха, че няма в работата на комисията незаконни решения и действия. ГАДНЯРИ защо продавате съвест, себе си, деца, род и родина за пари ли! Бог ще...

охо, я какъв пламенен борец за правда! а къде си драги борецо когато плюете по Сидеров? в първите редици си мижитурко продажна..

Добре тоя за какво точно го съдите? Политическа комисия с политици .. очаквате да бъдат безпристрастни ли? Нали за това са политици за да прокарват определени политики и за това комисията е съставена от членове на отделни партии. С поведението си те определят дали ще бъдат преизбрани, а тефтерчетата с указания са нещо напълно нормално. Факта че съда е изровил личен тефтер неизвестно как (по всяка верочтност откраднат с користна цел) и използва това като доказателство е обезпокочващ. Да не говорим че няма нищо нередно в това да има списък от организации и лица, за който партийното ръководство е поискало проверки. Това не може да бъде репресия ако всичко минава през съда.

е тогава инициалите Б.Б. и Ц.Ц. защо се спотайват още? а инициала И.Ф. беше скоростно изритан и удобно забравен.

Тоя ще катастрофира и той ми се струва...

Долу престъпните комунистически ръце от достойните държавници на ГЕРБ! Много скоро отново ще бъдем на власт и тогава ще си платите за всичко! Гордеем се с ГЕРБ!

геЙберастията, какви са тези инициали Б.Б. и Ц.Ц. в тефтера? :-)

Хм - че вие не сте ли на власт и сега ? Нали винаги побеждавате ? Само един вожд завинаги, само една партия и да няма други, даже и избори не се налагат, защото само герб с бойко трябва да управлява завинаги - така е демократично нали ?

Една баба: Деца мили, внимавайте! На това ще заприличате, ако не си учите уроците, а фили с мас се тъпчете, и по цял ден мачлета ритате -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.- От рекламния блок на "бТТВ Трътките"

Кво не му харесахте на момчето? Добро момче е, наше момче. Герберастче.

Герберистче-бившо социалисче!

Всички УТАЙКИ от БКП направиха ГЕРБ. Резултата е на лице!

Много удачен момент за започване на делото. Тъкмо ще свърши до 25 май. Цирк, ама този път съдебен.

Типична Ломброзовска физиономия. Лице на джебчия,който по някаква случайност е получил повече двласт от колкото интелекта му позволява да консумира. Очи на крадец и дребен мошеник. Азиатски черти на селски "хитрец",който току що ти е откараднал коня. Просто като го гледам виждам колко е прав д-р Чезаре Ломброзо,че вътрешния свят на престъпника получава външни черти и белези по които веднага може да направиш портрет на престъпника. А този е такъв-без всякакви съмнения. От къде намират такива типажи та да ги теслат в НС?

Ти може да си юрист по професия. Но в същото време си и доста добър психоаналитик. Използваш и техники от подсъзнателната телепатия, която може да улавя аурата на човек. Само че би трябвало да използваш таланта си превантивно- още преди потенциалният престъпник да е станал почтен депутат. Инъче, кел файда.

Ех,.....всички не могат да бьдат красавци,като д.пеевски!!!!

Тоя Златанов да не е син на свинаря Гергов?

непризнат син. То и ГРОБ се пръкна от БСП-то, ама ни едните, ни другите си признават...

От къде ги намират тези дебили и бандити ,за да ги приемат в партиите и най-вече в ГЕРБ(не че другите правят изключение).

Гледайте само какво представляват бг. политиците! Вижте снимката и друго не ни трябва

Леле бошке ! Глей на кво мязат, като ги фане тоа болес, пустата Герберастия? .-.-.-..-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.- бабата припадна НА ЖИВО* в Студиото на бТТВ"Трътките"

зАЩА ЛИ И ФИЗИОНОМИЯТА НА ТОЗИ МУ ГОВОРИ КОЛКО Е ПРОСТ, ТЪП, ОГРАНИЧЕН, КОЛКОТО ВСИЧКИ ЛАКЕИ ОТ ГРОБАРСКАТА ПАРТИЯ, КОИТО ЗА ТРИ ГОДИ И ПОЛОВИНА УНИЩОЖИХА Б Ъ Л Г А Р И Я!

Само като го видя и ми става ясно, че е престъпник от класа. Никакъв съд, направо го карайте в затвора.

Е те тооо,ако няма интереси здраве му кажи.

Този индивид олицетворява управлението на герб - мутренско-милиционерска диктатура с послушни и изпълнителни мижитурки като него ! Аз не мисля, че това нещо на снимката може да сътвори добрини за обществото - може само безмълвно да изпълнява заповедите на мутрата - каквито и да са те ! Нищо европейско няма в това !

Освен това е ...лизец. Изключително подходящ за партиина работа.

Защо не сложихте по-нормална снимка?? Как може, прилича на свинар!

На всички снимки така си изглежда.

На живо - също....

ТОЙ Е! Свинар след като се е занимавал с такива СВИНЩИНИ!!!