Фигурите на Паметника на съветската армия ще бъдат демонтирани до 30 дни

Кметът на район "Средец" в София Трайчо Трайков коментира, че все още не е решено какво ще има на мястото на монумента

Обратно в новината

Коментари - Фигурите на Паметника на съветската армия ще бъдат демонтирани до 30 дни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

промените в констуцията.........конституцията

Трайчо, на мястото на мавзолея паркинг, защо и там да не е паркинг на Пеевски?

С каква цел наричате статуите фигури?

Целта е чрез омаловажаване на културната стойност на паметника да се унижи Съветския Съюз/Русия.

С този метод ще говорите английски като българи.

ПСА - при СССР в пъкъла! Копелето - при незаконния си баща!

На паметникът не обръщам никакво внимание както и милионите жители в София. Ние нормалните хора обръщаме внимание на продължаващите безобразия в София от времето на Фъстъка. Няма шофьор или пешеходец да не ви псува на ден по 10 пъти заради липса на нормална инфраструктура, ама когато дойде ред да взимате парите на гражданите, компромис няма. Вместо да се занимавате с паметника поне създайте коледна атмосфера, защото гражданите ви псуват и заради това, че София е тъмна, мрачна, излъчва негативизъм. Е, разделение на обществото няма. Повръща ни се от вас и разделението е : Народ срещу държавността.

Укроландия номер 2. ГЪЗ да ви е як....!!! и няма да ви спасят наглосаксонските врагове, напротив.

Теб никой нема да те спаси, ще има да висиш на клон в Борисовата градина, дорде ти окапе мършата копелдашка...

Пожелавам ти го. Амин.

Ще отрови хората със скапани мандарини и ябълки

БУТАЙ!

Набутам (японец)

И преду Девети,., че и сега баба ми би казала: - Сичката я Мара втасала, та т,ва й е най-голем кахър.

Супер, най накрая, да видим сега нищоправците с какво ще ни занимават ......, че те ако им вземеш Русия и Путин от устата, се чудят ден ли е нощ ли е ....

Хапчетата, време е..след вечерята.

То хапчетата-едно на ръка, ама този и циклянката е пресушил преди вечеря.

Някой видял ли е проекта и цената на това преместване? Чия фирма ще го направи и колко ще платим за това? Важно е да знаем какво бихме могли да свършим за тази цена, което да бъде в полза за здравето, удобството и бъдещето на софианци и техните деца! Който не е построил нищо в жалкарския си живот се пъне да руши, за лична облага и за сметка на държавата. Отврат!

Въх!

Само да не се наложи да ги монтират обратно ...някъде на нос Калиакра, ...за да се виждат лесно от Крим ? @??

Няма да се наложи, не бери грижа. Ще се монтират във вторичните

Стига, бе! Ти ни уби.

Ах, ...остроумник!

Сложете там паметник на мутрата рекетьор и менте каратист Бойко Борисов!!! Да знаят всички какъв крадец,интригант и патологичен лъжец ни крадеше и мамеше 18години повече!!!! Нали е кумир на всички тъпанари с две клетки в главата ,та някой ден да се срамуват от избора им кога са ходили да пускат бюлетини за мутрата!!!!!

браво, най после започваме да се откъсваме от лапите на комунистическа русия. Предлагам да се оставят бронзовите фигури на отговорно пазене в Столипиново :)

А тия дебили питали ли са ....Падишаха? ...за това

Няма страшно - приготвил(@) съм една инсталация модерна - микс еднорог с .... И около него знамето нашето . Бъдете модерни . В. терзиев

Дано фигурите на депутатите от сглобката бъдат демонтирани преди тоеа,че много пречат и са опасни.

Е, гаа ти! И от това на софиянци ще им светне!..?

Сложете паметник на пеевски там, нали той е лицето на евроатлантизма в България.

Ужас!Страх ме само Путин и неговите диверсанти шпиони да не ни нападнат,защото България гъмжи от руски шпиони и българи със руско самосъзнание !Толкова десетлетия ги възхвалявахме и дундуркахме,апартаменти и вили по черноморието им дадохме,на лесна и доходна работта ги назначихме,даже партии,че и българорусофилски президент си назначихме!

Галфон, винаги я караме тука на партизавско движение . Има!

Ще сложим по-хубав, на Владимир Велики

Ще сложим още по-хубав на майка ти, руски боклук

Това нещо трайчотог да си ги сложи на гроба! То бива малоумие, то бива комунизъм, но това нищожество се бори да бъде запомнен с нещо. Ще бъде запомнен с липсата на мозък!

абе как не са се сетили за Братската могила в парка? Kak може да има паметник на терористи и превратажии... Засипаха алеята с пръст, но това е малко. Сега трябва да го демонтират и него.. От година на година се убеждавам, че съм живял в друга България и тази няма нищо общо с нея.

Е, не става, онова е паметник на роднините на всички евроатлантици и дермократи в момента, няма как да плюят на миналото си.

Само да не ги забутате някъде,че скоро сами ще ги монтирате пак,продажни лекета!

Вече ги монтираме в махалата, споко

Този път ще ядете бой. С този паметник отклонявате вниманието на хората от простотиите, които вършите във властта и закопавате още повече държавата, а тралалайчо тъпака явно има шпагин отзад и затова му е толкова важен паметника.

На мястото на паметника да се постави гилотината.

това е бъдещето на държавата ни-

Той, Путин, ще дойде скоро по света и у нас!

Ще дойде само в мокрия ти сън.

Един паметник като с вълшебна пръчица ще заличи всичко- Ще върне 2,5 000 000 млади българи обратно-Ще премахне корупцията, мафията,сивата икономика, без законието, ще оправи здравеопазването и образованието - Ще реши всички проблеми- Андрешково мислене водещо до рушене, Кой нормален човек би останал в държава махаща собствените си паметници и разрушила всичко, което имахме- Никой. И не става дума за пари става дума за достоен начин на живот, такива възможности отдавна липсват- Или слугуваш на г--- или мизерстваш това е друг път няма- За това има други пътища водещи в Европа, където паметниците не ги махат, а ги пазят и реставрират, но истински-

Няма, но е добро начало.

Край е, край е, не е начало, краят ви е, но сте тъпи и не го осъзнавате.

Краят на комунизма е ново начало за демокрацията. Прав си!

началото на края- Символ да държавата ни, тя е демонтирана отдавна- нея на практика я няма-

И като го махнат с това ще се решат ли всичките проблеми в кенефа на Европа... Бананови република събираща капачки за болни деца и плащаща милиарди за чужди интереси...

Да вземат да си демонтират те главите ще е най-добре и за тях и за нас..

С управници -колаборационисти ,винаги сме били ,от унижената страна......

Дори във ФРГ ,която е понасяла сериозни поражения от руската армия ,дори там никой не си и помисли да събаря руски паметници....!?!? Само исторически маргинали , като "Лимитрофите"(Прибалтийските републики) и ....ние.......!?!?!?!? Защото сме комплексирани...1300 години ,уж държавност ,а всъщност 200 г. под византийско и 500 г. под турско РОБСТВО,не държавност...... И сега робуваме..........

Това не е руски пометник!!!

а какъв е марсиянски-Нима РУСИЯ не спечели втората световна война, нима не спряха хитлеристката агресия- Ако искаш да знеш теб нямаше да те има, ако те не бяха победили- Защото по плана на онзи чичко нашето място щяха да са газовите камери-

В Трептов парк е съветски....

рагаци, чао....

Ама да не стане , като Руската черква?

Няма да го затваряме като нея, споко, направо демонтаж и претопяване!

Не бързайте много, защото както изглежда Русия вече е спечелила "войната".Скоро ще трябва да обяснявате,че трябвало да реставрирате паметника,а не че са ви казали да го махнете.

Няма проблем, на неговото място ще вдигнем един голям паметник в чест на Владимир Велики.

ЙЕА !

Пусни ме да набера малко бронз.

Помните ли къде беше мавзолеят? А помните ли кой е Евгени Бакърджиев? А знаете ли кой е коренът на думата паметник?

Като махнат МОЧА къде ще мочаме?

В устата ти. Сигурно се радваш говнояд

Как къде? Там където вече са МОЧА-ли. В кухата ти кратуна.

На майкати на оная работа.

Трайчо Трайков да си трае !

Педалче,ако си тук някъде, цъкни ми едно минусче.

Опъва майка ти на задна. Като свърши, ще ти тури минусче, не бой се.

Шило стои надупен на моча и чака чичо вова да го оноди.

България втората продадена като Украйна държава..

Ще те асвабсждават

Ха дано.

Бягай в сибир, там ще си свободен!

Аре довиждане на моча хахахах. Комунистическите боклуци да вият от яд. На мястото да се сложи БЪЛГАРСКИ паметник.

Абе, вие какво построихте бе? Само да рушите знаете. Ами разрушете всичко построено в София след 1944-та. Айде. Ама и панелките в които живеете и тях бутнете.

Що да рушим панелките. Махаме само паметници на окупатори.

на Бай Ганя мачкан от мафията и крадящ от бъдещето на собствените си деца.Неспособен на нещо градивно защото ако беше способен нямаше да мисли така- Хора можещи нещо да създадат знаят какво е да работиш и да градиш, паразитите само рушат, защото не могат не да оценят труда на другите и собственото си минало

Да демонтират, но не с парите на София. Който иска да събират средства за да го махнат.

Краварчета, главния архитект от Телерик не го намира мочаТа в кадастърО

А оня с коня пред парламента? Той защо остава? Той е ръшист! Долу, да го съборим веднага! Ами храм паметника на дузина крачки от там? Него кога ще го съборим? Знаете ли, че кубетата са позлатени със златни листове дарени от путлерстан? Може гадните чемодани да ползват златото, за да следят НАТО и да ни манипулират посредством 5G! Всичко до последният камък, долу! Ами оня с шмайзера в Пловдив, да се взриви веднага, камък върху камък да не остане! Разчитам на г-н Пеевски, другарите Генов, Паси, Сашко Свинята, Киро канадеца, Асенчо крадеца, Ристе Бойкикев, Барцелоната и т.н. трансаналнолиберали немедлено да се заемат с декомунизацията на китната ни родина Чалгария! Предлагам след като съборим всичко, да ни попее Цвети Янева, тук г-н Пеевски ще съдейства, а почерпката ще е от Кире с мекици от Линда. България е крайно време да се изчисти от съветското зло и неговите наследници, затова нека създадем комисия от доказани демократи като Васко кмета, Христо Бойкикев, преподавателите по политикономия другарите Костов и Оги Минчев и разбира се ген. Барцелонски!

Като пишеш глупости няма да станеш по-умен.

Разликата между Цар Освободител и МОЧА е от небето до земята.

От какво те е освободил твоя цар освободител, бе ватник? Никъв цар освободител нямаме, имаме поробител!!! България не е била поробена, а била част от Великата Османска империя, в която е благоденствала и се е развивала. Ако не вярваш иди в Батак и виж какви чудни църкви са строени по време на османското присъствие, с костни строителни материали и хемоглобинна спойка. Слава Украина, слава Бандера, да живей НАТО, СС и чичо Ади!

Дебилен хумор.

внимателно фигурите на паметника...Виждам единствено войници...не виждам висши офицери... Паметта на войниците навсякъде по света /независимо от кая страна са се били/ се тачи... Не знам столица в Европа без паметно място на НЕЗНАЙНИЯ ВОИН... Тук не тачим НИЩО...нито историческа памет, нито култура... Поне да създавахме нови...та да има какво да рушат бъдещите поколения...

Значи или си КьОРАВ или си пиян Я се преближи по-наблизо ама като си трезв и ще видиш ЛНИН води пияни руски матроси да щурмуват Зимният Дворец

Аз виждам газовите камери и милионите убити в тази война- И знам, че по плана на Хитлер и за нас щеше да има място в камерите- Но хората не им пука за нищо, само ракията и чалгата- Защото ако не тези хора им пукаше то нямаше да сме толкова зле- Лошото е че не им пука дори за самите тях, дори животните иман инстинк за самосъхранение, ние обаче не-

а виждаш ли първия съюзник на "Гитлер" - СССР и бащицата ти Сталин Масовия убиец избил 30 милиона от собствения си народ по концлагери Това виждаш ли го или си ляляш по копейски, руски боклук!