Руските власти заплашиха да блокират Фейсбук

Руските власти заплашиха да блокират американската социална мрежа Фейсбук през 2018 г., ако тя не спазва приет неотдавна закон.

Обратно в новината

Коментари - Руските власти заплашиха да блокират Фейсбук | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо не реагирате за сламената глава и той е против фейзбук -тъпи соросоиди.

СТРАХ ГИ Е!!!

Болшевишките копелета (Ленин. Троцки, Зиновиев, Сталин, Берия, Хрушчов, Брежнев, Андропов, Путин) търсят кранчето за въздуха от 1917г. та до наши дни - слава Богу не са го открили още. Сега като не могат да го докопат и слагат ръка на информацията - това няма да гледате, там няма да четете, тук да не сме ви видели да влизате, никакъв VPN и т.н. Ка-Ге-Бе-йски номера и чалъми. Очаквам в скоро време да забранят на всички руснаци да излизат зад граница (като през Брежнево време), засега са забранили на тези от всички силови ведомства, като са ги задължили да си предадат задграничните паспорти и паспортите за второ гражданство.

През "социализма" в НРБ заглушаваха всички други радиостанции, а в армията беше ЗАБРАНЕНО да имаш транзисторче, нищо че слушаш "Хоризонт". Аз лично бях десет денонощия в Столичния гарнизонен арест на 4-ти км. заради транзисторче. Комунистите винаги са се страхували от свободата на информиране защото не могат да лъжат както те си искат.

Всички разумни държавници трябва да последват примера на Рушняците. Този кенеф фейсбук носи само вреди на и без това увредените му ползватели.

Информацията е злато. За нея се плаща понякога доста пари. А тук тъпите зомбита я снасят наготово на когото трябва. Дали са спецслужби ей ач агенции няма значение в случая. Това бизнес носещ огромни печалби при това безцплатно за някои ...

крадливите "совки" едно не могата да проумеят - еврейчето Цуки дава за благотворителност и за наука 10 пъти повече пари отколкото ще са пропуснатите ползи от загубата на руския регион. ама на крадец с неговия менталитет как да му обясниш че не всички са крадци.

Хронологично погледнато: хора на Дребния вършат престъпления в САЩ, фейсбук ги разкрива, Дребния отмъщава като забранява фейсбук на руснаците. В заключение руснакът остава без фейсбук, щото разкрил престъпленията на Дребния. Разкрили престъпника , отнася го все руснакът, това ако е държава и общество.

Доколкото разбирам Джуджи ще забранява Фейсбук, щото чрез него са разкрити престъпленията му в Сащ. Трябвало фейсбукът да се премести в Русия , та да не могат да разкриват криминалните му попълзновения или го закривал. Всички руснаци без фейсбук , щото пречел на на криминалните прояви на диктаторчето им. После разправяйте , че има велика руска нация и държава, а не криминална банда с бащица начело.

Фейсбукът е личен и по желание. Не е работа на джуджето да определя какво желаят гражданите му, който се притеснява просто не участва, но това е лично право , а не на Жужето, което да му го изземва и решава вместо гражданите. След като 18 години не можа да приближи Русия до белите държави и високите технологии, Жужето почна да се окопова, диктаторства и безсилен да направи нещо за страната си разчита само на пропаганда , истерия и вреда на другите, като и това не стига мина към затваряне на обществото , ограничаване на права и репресии , за да крепи жалката си тиранийка. От затваряне, ограничения и изхабяване на цялата енергия за пропаганда и увреждане на дригите, никой не е стигнал далече. Пропуснато време от 18години. Наследникът му ще трябва да почне ппд нулата. Русия следващите най -малко 50 години не бройте за развита икономически, технологична и бяла държава.

Е нормално, няма само АНС да слухти, руски служби също имат желание.

Този фъшкийски бардак, наречен Фейсбук трябва да се закрие въобще Използува се от престъпници, проститутки и прости хора, които публикуват и снимчки на децата си вкл. Хайдуците казват мерси, а ЦРУ те изучава до 9 коляно.

Правилно колега. Цукърбърг е с висш чин от ЦРУ. Какво да говорим повече за глобалния контрол на САЩ над всички граждани по света. САЩ имат досиета на всички американски граждани , както и на тези които ги интерисуват по света. Само тъпаци се публикуват в тези соц.мрежи. контролът на говедарите е ттотален, но Русия и Китай не са Балкански ,или Балтийски джуджета да се продават без пари

Русия все повече забива по пътя на Северна Корея. Номерата на джуджето стават все по прозрачни за руснака, колкото и да е обременен, националистичните и антизападни истерии стават все по-непродуктивни да прикрият провалът и диктаторските методи на тиранчето и неминуемо се преминава към все по-голямо ограничаване на правата , затваряне и терор върху населението. Това е неминуемо всяка диктатура , колкото и да се прикрива става явна и се преминава към ограничаване правата, изолация, насилие, терор и репресии.

Ванко, ползвай си фейсбоклука със здраве и не се напъвай да мислиш.

За Украйна ли говориш?

Занапред руснаците ще стават все по-строги и жестоки - напълно като западняците. В това отношение добрящината свърши, а на свой ред Западът си пропиля шансовете. Сега западащото човечество ще види кон боб яде ли...

Аз бих забранил Фейсбук поради други причини. Хората почнаха да не знаят как да комуникират помежду си когато се срещнат лице в лице. Забравят как се говори. Да не говоря за загубата на време седейки пред компютъра или телефона си. А времето след здравето и живота е най-ценното нещо.

Баш пъ Фейсбука ще се подчинява на техните зкони, тизи са големи наивници! Ако го забранят Сураттефтера ще загуби 0.5% клиенти! Муха го ухапала!

Не е точна така, но щом си мислиш така, няма да те разочаровам.

Четейки коментарите, виждам, че много от пишещите тук са абсолютно против каквито и да са закони за защита на личните данни и нямат нищо против с тях да разполагат Сульо, Пульо, Атанас и аз.

Прав си, нямам нищо против, разполагай, хаир да има! Кът ги разположиш ще им духаш ли?

Явно имаш нещо против, защото пишеш с нерегистриран ник :)

Само в ТИКВАРСТАН никой не го е грижа за Личните данни на хората

Диктатура.

То да беше истинска диктатура, здраве му кажи! Чист Идиотизъм!

И В КИТАЙ ФЕСБУКА Е ЗАБРАНЕН ЗА ИСЛЯМИСТКА ПРОПАГАНДА :))) .. НЕ СЕ МАЙТАПЯ ...

Майтапи се бе, не се стискай!

Аз съм твърдо ЗА изхвърляне на Руската Пияна Орда от Фейсбук

По какво се различава Русия от Турция и Путин от Ердоган. Прилагат едни и същи похвати на ограничени диктатори. Горко на руския народ отново си намери господар и отново ще е крепостен.

Защо няма такъв закон и в БГ ?! Един път завинаги да се приключи с тази идииотска мрежа ! Да видя тогава къде ще публикуват глупостите си Боко и ГЕРБ !

Унас е точно обратното, в ДАНС има един Сървър, който предава данни на ЦРУ къде се намира всеки българин с международен паспорт и Досието му, ако реши да пътува за САЩ. Калинката на Боко Бъчварова го въведе, даже лентички рязаха при "откриването" на системата.

А еврейчето Шаломов (Путинка) все риве за по западно.

Еврейчето Цукерберг сам си признва и хвали, че непрекъснато прави совалки до Конгреса на САЩ и предава данни за руснаците, защото защитавал демокрацията в САЩ.

режимите в Северна Корея и Русия. Едни изостанали азиатски страни, заплашващи всичко, което видят.

А теб защо те плашат тези изостанали азиатски държави? Това значи, че няма и с какво да те заплашват!Толкова са изостанали, че са авангарда на науката в света. Видимо не можеш да си представиш в каква клоака живееш. И всичко това благодарение на "свободния демократичен свят".

victor359@abv.bg

Я чети малко повече документалистика, а не пускай мехури...каква наука, какви постижения, какви 5 лева? Кой направи руската атомна бомба, а? И тичай да си вземеш копейките за словоблудстването по форумите.

След няколко дни Западът има възможност да покаже "свободната си и демократична същност" Вота в Каталуния за независимост от Испания. А, в Испания имало закони и те трябвало до се спазват. Но в Русия има закони и те не трябва да се спазват според "еврейската демократична общност".

Явно ще има няколко световни мрежи. Не може ЦРУ да шпионира всички. Има и нови технологии, които не са базирани на силициевия аморфен кристал. За това нервничат еврейчетата от Евреонала базиран в САЩ.

Мръсна полицейска държава! И Големия Брат Путин!

и ако насрални се изправи срещу Путин какво? Още малко ще излезе, че законодателството нарочно блокира някакъв насрални за да не спечели изборите. Хахаха

ЗАЛАГАМ 1 БЕНДЖАМИН - 100 ДОЛАРА ЧЕ НИТО ЦУКЪРБЕРГЕРА НИТО ЖЕНА МУ НА ФЕСБУКА НЕ МОГАТ ДА ПОСОЧАТ НА КАРТАТА НА СВЕТА КЪДЕ Е БЪЛГАРИЯ .... ПОДОЗИРАМ ЧЕ ЩЕ НИ СЛОЖАТ В АФРИКА ИЛИ АЗИЯ :))

винаги са подозрителни !

ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ФЕЙСБУК Е НАПРАВИЛО ЗА МОЯ БИЗНЕС Е ДА МИ ИСКАТ ПАРИ ЗА РЕКЛАМИ .... :)))

Фейсбук е социална мрежа. Има си професионални мрежи за бизнес. Като бъркаш едните с другите и не ги ползваш по предназначение, си е твой проблем.

Освен да забраняват и ограничават свободата потомците на КГБ нищо друго не са в състояние да направят. Какво щастие е че вече принадлежим към свободният свят на свободните хора

Така е. Блазе ни. Може да сме гладни, голи и боси, но сме свободни и независими.

Над 70 милиарда лева спестени пари в банките ! Колко ли имат руснаците ?

Демократе, нека сега в Каталуния "свободния свят" да не ограничава правата на каталунците да живеят в собствена държава. Вокс попули, вокс мунди. Къде е свободата и демокрацията на Запад бе ждрольо. Ветър и мъгла за риби като тебе.

Я млъквайте, че ще ви спра и интернета! С ДЕТРОЙТА и ЧИКАГОТО ще си пращаме димни сигнали!

КВО МОЖЕ ДА ВИ ДАДЕ ФЕСБУК ??? ... КАТО ЗНАНИЕ ИЛИ ПРЕЖИВЯВАНЕ ??? :)))) ... САЙТА НА ЕДНА ФИРМА КАТО SKF Е МНОГО ПО-ПОЛЕЗЕН И СМИСЛЕН :))

Путлер забрани американските гащи..ха.ха и сега рускините ходят без гащи..ха.ха (Русия и страните от Митническия съюз забраняват вноса в страната на дантелени гащи, предадоха руски осведомителни агенции. Причината не е, че бельото е греховно и сексиЗа опасността от така модерните дантелени гащи пък алармирали лекари, които масово лекуват руските хубавици от алергии, вагинити и дори гъбички, предизвикани от некачествените и щедро киснати с различни химикали долни гащи.)

Жужето забрани вноса и на храна и се появиха канибали :)))) "Публикувано във факти.бг: Русия забрани за една година вноса на селскостопански продукти от страни, наложили й санкции, съобщи пресслужбата на Кремъл. За целта президентът Владимир Путин е подписал нарочен указ. Държавният глава е разпоредил на правителството на Дмитрий Медведев да изготви списък на земеделските продукти, суровини и храни, които обхваща постановлението, както и да се състави списък на конкретните действия, необходими за прилагане на настоящия документ. "

ЩЕРЕВ И СОРОСОПИТЕЦИТЕ , ГУРУТАТА ГИ УПРАВЛЯВАТ ДИРЕКТНО ПРЕЗ ФЕСБУК :)))

А ти какво киснеш тук а не идеш в руския НЕТ- Говорить Москва.ха.ха

На колпавата ракета космоса и пречи.

ЩО НЯМА ФЕСБУК В КИТАЙ ? .... А КИТАЙЦИТЕ СА МЪДРИ ХОРА :)))

Ами защото нямат и индианците в Амазонка..ха.ха не информирани хора се управляват по-лесно..ха.ха диктатора винаги го е страх от истината и информацията..ха.ха

98% ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ НЕ МОГАТ ДА ПОСОЧАТ НА КАРТАТА КЪДЕ Е БЪЛГАРИЯ :)))

Очевидно не е добре политиката въобще като явление да се използва до такава степен че да води дори до аномалий в контактите и взимоотношенията между хората.Социалните мрежи в случая вместо да обединяват хората стават повод за забрани и ограничения.Повече от желателно е хората по целия свят сериозно да се замислят дали политиката въобще като даденост в днешно време не носи СЕРИОЗНА ЗАПЛАХА за човечеството.

Ха-ха, пияните ватенки все повече се отдалечават от нормалният свят. Нека отново да опъват бодливата тел и да станат като архипелаг ГУЛАГ. Тъпите роби с ватенки и без това за друго не стават.

Прекаленият либерализъм на Русия, е единствената причина, краваристан да си разиграва магарео по света. Това няма да продължи вечно. И либерализмът си има лимит.

Понеже обикновения руснак е прост и мъдрият путлер знае, че може да бъде излъган лесно, затова Кремъл взима решение да го предпази от лоши влияния и му спира достъпа до неконтролирани медии. Само облъчване от Партията отсега нататък, трябва да догонва Ким все пак.

Ще оставят само един тесен канал за троловете, да има къде да изсипват помия върху капиталистическия враг, хахаха. Най-добре да ги отрежат директно от интернета - да си направят техен руски интернет с въглища и боярщник.

деа ви пикам на феисa това е инстумент за промиване на глупави мозати евреите искат да затапяват младото поколение

Всичко е пари, реклами и пари, а човешките права не струват пукната пара.

мощно

Тук руснаците са прави. Фейса не спазва човешките права. Блокирайте го тоя източник за промиване на мозъци......

кой човешки права не спазва? :)))) ха ха ха... ба си малоумната паплач тука :)))

loyola

преди да влезем знаете къде и у нас беше така ! Искаха ти изрично разрешение да ти изнасят личните данни зад граница. не че можеше да откажеш на работодателя си, но поне формално те питаха.

Я пак!

Правилно! Защото масовият, либерално-демократичен малоумник, продължава да поства снимки на децата си, на семейството си, и пр. и без да се замисля, сам попада в капана на империалиста, който го изнудва по "най-готиния" начин!

Абе руски фесове. Фейса могат да ви купят държавата 3 пъти и да я подарят бе прошляци бедни. Кво ползвате тези американски разработки. Нали си имате "контакти" и подобни. Що ползвате фейса? Не че няма ВПНта и проксита. :)))

държавата им отдавна е купена но са ги оставили там на доизживяване докато дойдат китайците от републките

С дълговете на кравистан ли?

"Фейса"----не е баба ти , глупако----да ти направи пържени филийки!:))))))

кви американски разработки и технологии !? Фейса ти е един обикновен тъп вебсайт дори и идеята да се ползва като социална мрежа е откраднал еврейчето Зъкълбърг

Абе не е тъп, мен ако питаш. Бая дебели технологии има под "вебсайта". И в тях е проблема.

нали това ти разправям бе малоумно шимпанзе. пРосия може да бъде купена и продадена от това сайтче 3 пъти и каПутин няма да се налага да се пазари с частните китайски фирми за парчетата земя от Сибир които им продава. Поне руснаците ще почнат да живеят като бели хора, а не да се ядат и затварят в буркани.

единственото еврейче което е в спора се нарича Шаломов... пажалуста... каПутин.

путлер да им забрани да ядат и всичко там се оправя.