Марк Зукърбърг „ще оправи нещата“ във Фейсбук

Основателят на Фейсбук Марк Зукърбърг заяви, че най-голямото му "лично предизвикателство" през 2018 г. ще бъде да оправи нещата във Фейсбук.

Обратно в новината

Коментари - Марк Зукърбърг „ще оправи нещата“ във Фейсбук | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

фалшиво място за доказване на фалшиви хора!

+100!

ще оправи нещата, както интел ще оправи дупката (оставена нарочно) в процесорите си, чрез която хора с необходимите познания могат да се доберат до личните ви данни, кореспонденция и личния ви живот, но не само. много фирми държат данни в т.нар. облаци. или си мислите че микрософта на бил гейс не оставя дупки, за да могат определени служби да ви следят дистанционно и да извличат дори чувствителни данни от фирмите, което се нарича индустриялен шпионаж. или шпионаж в индустриални размери. не случайно уатсап-а го купи тоя, а скайпа - микрософт. все пак това са фирми, утвърдени от службите за шпионаж. 1984.г

Забавно , но няма да се случи :)

Ако е възможно, през 2018 г. по-малко да се Цукарбъркаш в нещата.

Четете какво е написал по надолу е те така за работодателите и фейсбук. Ще ви бъде от полза.

Доста мръвки ще лапаш от убитите във фейсбук деби... т.е. животни.

ФБ - Федералната Бастилия

Добро програмистче, но много мноооого ограничен като човек!

За да оправят Фашистбук, глобалистите, като некадърника Зукъбърг, трябват да спрат с цензурата и да махнат глобалистката пропаганда!

да имаш профил във фейсбук е все едно да работиш безплатно за цру - цитат

Този ще си остане в детската градина. Там си живее, там си печели (странен и изкривен свят), затова и обещанията му все едни такива -детски и наивни. Голямата полза, която аз никога няма да схвана, нещо се е изродила прекалено... А за "нещата" много ми е интересно как ще ги оправи, след като очевидно той ги е създал!?

мушморок

Прави само деца и лицеви книги.

забрана на фбук, порно и хвудски филми....ама май е късно . тоя е като Айнщайн - направил нещо за добро, ама човеците нали са си човеци ...

Суета на суетите!!! Боже, прибери си вересиите...

"Миналите предизвикателства включваха да носи вратовръзка всеки ден, да научи китайския език мандарин и да яде месо само от животни, които лично е убил." Вече си го представих как лови риба на брега на езеро - с костюм и вратовръзка. А докато чака рибата да клъвне, учи мандарин.

ще "оправи"??? има само един начин - тая тъпня за малоумни зомбита да бъде забранена, а тоя да бъде пратен на каторга за нанасяне на вреди на човечеството в особено големи мащаби

Фейса е много тъпа програма или приложение да го нарека. Но не е за глупаци. По скоро става за наивници. Много ограничена графична среда за също толкова ограничени хора - каквито са българите. В белите държави отдавна ползват други далеч по интелигентни социални приложения

Няма никакво значение какво ползуваш,работодателите знаят къде да търсят информация.

И тоя е вреден. Ако не събирах информация и оттам, щях одавна да съм си изтрил профила.

партия герб и Борисов се е включила в патентоването на собствен фаискенеф която има за цел да сплоти хората на длъж шир и в кръг.....Бойко Борисов Роден е на 13 юни 1959 г. През 1982 г. се дипломира във Висшата специална школа на МВР като инженер по специалността Противопожарна техника и безопасност с чин лейтенант, след което служи като командир на взвод и командир на рота в МВР. В периода 1985-1990 г. е преподавател във Висшия институт за подготовка на офицери и научноизследователска дейност на МВР. Защитава дисертация на тема Психо-физическата подготовка на оперативния състав и му е присъдена научната степен кандидат на науките (равностойна на доктор). През 1990 г. напуска системата на МВР и година по-късно основава фирма ИПОН-1 ООД, която е сред най-големите охранителни фирми в страната. От 1 септември 2001 г. е назначен на длъжността Главен секретар на МВР с указ 194/2001 на Президента на Република България, а със заповед на Министъра на вътрешните работи му е присъдено звание полковник от МВР. С указ 32/2002 на Президента на Република България е удостоен със звание генерал-майор, а на 25.06.2004 г. е удостоен със званието генерал-лейтенант. На 10.11.2005 г. е назначен за кмет на Столична община с решение 270/2005 г. на Столичния общински съвет. Министър-председател на Република България от 27.07.2009 г. до 21.02.2013 г. Народен представител от ПП ГЕРБ в 42-ото Народно събрание на Република България (21.05.2013-24.07.2014 Награда за особен принос в развитието на тениса в България от президента на Тенис Европа Жак Дюпре (2012 г.); - Сертификати за благодарност за изключителен принос в борбата с наркотиците, организираната престъпност и корупцията, с фалшивото евро от Службата за борба с наркотиците (ДЕА) към Департамента на правосъдието на САЩ, от МВР и Генералната дирекция на Турската национална полиция, от директора на Европол Юрген Щорбек.

Понеже много бързо преминават коментарите, следващите които пишете, повтаряйте това което ви написах- какво правят работодателите, та хората да знаят. Един принцип за писането в интернет също гласи- трябва да пишете така, че това което сте написали дори и да е напечатано на първа страница на вестник да не ви донесе проблеми. А що се касае до Фейсбук, ако напишете например често, че сте болни това за работодателят е много ценна информация, и знаейки това на интервю- ако ви извика ще ви зададе този въпрос за да види дали говорите истината. Пазете се и бъдете внимателни, а най- добре въобще не ползувайте Фейсбок.

За да разберете за какво ви пиша ще допълня-студентка която се е учила за да стане полицай е дала разрешение да търсят и съберат за нея информация. След като са събрали информация за нея тя е могла да каже само едно нещо- не вярвах, че е възможно да съм оставяла толкова информация за себе си дори с невинно писане. Знаете, че хора които се учат за такъв тип професия не са от тези които говорят или пишат много и въпреки всичко тя е била озъдачена от резултатите.

абе тия дето ги избират за тази професия не са баш от най-умните, да не ви открехвам че ако изобщо могат да съобразяват не ги вземат

В България не четат дори СV-то,което е пред тях камо ли да търсят инфо за теб в интернет.Тук се назначават по съвсем различни критерии от останалият свят най-вече по шуро-баджанашки принцип!

Мрежата му, че и тук е пълно с куки, получаващи пари да душат, лъжат, плюят всякви неудобни, използващи Нета "неправилно". Добре се е сетил да ги поизмете.

Баце редовно си Фейси, ама нещо не го виждам напоследък, дали заради председателството, дали заради убийството в Нови Искър, покрил се е като пръдня в "прани гащи".

Е тоя накара няколко хиляди малоумни свои последователи да си покажат голите задници в програмчето му и ся ще ги оправя. Нещата са за диагноза. Добре че сектата му няма голямо разпространение по света.

това е наи мързеливия начин да се социлизира човек , безспорно открива нови хоризонти но ако погледнем от другата страна колко човека са загубили живота си заради този така наречен снизходителния хвалипръцко които кара форд и неводи охолен живот ???? които беше избран да води маса хора с соцялизирани паталогични проблеми като например да прекарват 23 от 24 часа в саидера му е безумие , саидера му се превърна във виртуална държава безспорно личо постижение......... това за феиса работодателя да ти гледа профила да се съди за държавна измяна на населението.....

Тоя да се фака - аз нямам фейсбук !

по-долу някой писа, че работодателите преглеждат профила във фб и си е точно така. затова държа там профила на едно овчарско куче на фона на планински пийзаж. и пак ми пробутват някакви тъпи реклами (не на кучешка храна, което е чудно) и предложения за приятелство. имам 1, реален човек - с две снимки в страницата и с нула думи и това ми стига. да не говорим, че има и крадци, които също проучват-това оонова и действат когато хората пътуват или са на почивка.

Това еврейче ще ни спасява от тормоз и държавна намеса а кой ще ни спаси от него? Той извършва тотално следене на клиентите си и продава данните след това. Аз от една година и половина не съм си влизал в профила и въпреки това ме засипват всеки ден с въпроси дали познавам този или онзи. Защо за Фейсбук е толкова важно да разбере кои са ми познати и приятели?

защото това е главното управление на световния полицейски отдел в министерството на истината

виж тука и защо е цялата работа: https://link/watch?v=QBXdkbZE_Tg

Тоя колкото по-рано пукне и завлече със себе си събирачката на данни толкова по-добре за оставащото време на човечеството. Сега всички знаят всичко за всеки идиот с фейсбук. Тоест влизайте по-често във фейсбука за да си опресняваме информацията за вас. ЩЕ ВИ ОПРАВЯ АЗ! Всичките.

ТцУКАРБЪРГ-в превод от ивриет словосъчетание от три еврейски думи Тц-на иврит КОМАНДА ДИКТАТ разрешение КЪР-КАР-на ИВРИТ поставям ПОЗИЦИОНИРАМ значи също хладен замръзнал БЪРГ-БЕРГ-на иврит СПИРАЛА слънчева вастика ДНК .

на чифут никога вяра не можеш да имаш, никога!

те също не си вярват ,дори между истински братя съм го забелязал .просто са скарани с истините . зукъбърг усети ,че хората разбраха истината за фб и сега е принуден да им измисля нови номера и нови въдици .

ЦУКЪРБЪРГЪРА ГО ПРОМОТИРАТ ВЛАСТИТЕ ПРИ НАС ВСАЩ ПОНЕЖЕ ЗАЕДНО С МАЙКООФТ , ИНТЕЛ И ГЕЙПЪЛ , ОРАКЪЛ , ЛИНКЕДИН И ДЕЛЛ СА ЧАСТ ОТ ТАЙНО СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА МАСОВ МОЗЪЧЕН КОНТРОЛ И ПОДСЛУШВАНЕ НА ГРАЖДАНИТЕ ПО СВЕТА . а ОТ ДЪРЖАВИТЕ В СПОРАЗУМЕНИЕТО УЧАСТВАТ САЩ , ИЗРАЕЛ , ВЕЛИКОБРИТАНИЯ , АВСТРАЛИЯ , КАНАДА, ФРАНЦИЯ И ГЕРМАНИЯ . ЦЕЛТА Е ВСЕКИ ИНДИВИД ДА ИМА ДОСИЕ С ПРЕДПОЧИТАНИЯ И ПО ТОЯ НАЧИН ДА СЕ ОТСЯВАТ ПРОТИВНИЦИТЕ НА КАПИТАЛИЗМА И СЪОТВЕТНО ДА СЕ ВЗИМАТ МЕРКИ ДА НЕ ИМ СЕ ДАВА ПЪТ ДА СЕ РАЗВИВАТ:)) .. САМО ХОРАТА КОИТО МИСЛЯТ КАКТО СА ПРОГРАМИРАНИ С ФЕСБУК ДА МИСЛЯТ ИМАТ БЪДЕЩЕ :))

ТцУКАРБЕРГ-на иврит ТцУ-КОМАНДА диктат разрешение КАР-КЪР-на иврит ПОСТАВЕН позициониран хладен леден -на английски куул.БЕРГ-БЪРГ-на иврит СПИРАЛА ДНК свастика .ТЦУКАРБЪРГ- Диктуваш КОМАНДВАЩ позиционирането(ЗАМРЯЗВАНЕТО) на ДНК

не си притоплил. Не противниците на капитализма, а противниците на глобалният социализъм са им неудобните. Капитализъм няма от 100 години. Има хора, живеещи на помощи на гърба на други докато централни банки планират какво да сстане с всички - централно планиране, което не е капитализъм.

И УБИТИТЕ 2 МИЛИОНА БЪЛГАРИ В БЪЛГАРИЯ ГИ ПЛАНИРАХА ОТ ПАРТИЯТА НА КЛИНТЪНИТЕ ДРУГАРИТЕ РАН И ЪТ

Предполагам, че знаета всички които пишете в Фейсбук, че когато започнете да си търсите работа работодателите първо започват да търсят профила ви и всичко което сте писали се взема под внимание, но вие не сте информирани за това. В момента в който започнете да пишете молба за дадена работа виа интернет работодателите вече са информирани. А този на снимката ще оправи само за тези които имат фам. име като него.

А аз като нямам фейсбук? Нямам профил в нито една социална мрежа, ползвам само Viber. И не, не съм от каменната ера, инженер съм, как ме наемат на работа?

За това те наемат! Инжинер, суха работа! Нали това ти казва човекът!

Явно ще продава...

той я продаде много отдавна, ма за ко го оставиха да работи там кат директор... сега да си го трошат у главата

Отишъл в Италия, ял в ресторант, станал и си излязъл без да даде бакшиш! При положение, че и малкото американче занае, че трябва да се даде 15%, минимум, бакшиш! Скръндза!

Зукърбърг нали не е италианско име?

Ако има автори на фалшиви новини, то те определено са на по-високо ниво от "преподавателите" на Зуки. Как можеш да познаеш фалшива новина от другата част на света? Няма как!

Разбира се, че веднага може да се установи истинността на всяка "новина". Трябва да се засече от поне още два източника, които със сигурност нямат връзка помежду си, като начало. Освен това тези източници трябва поднасят новината като получена от техни собствени източници - дописници, кореспонденти. Може да се наложи да се търси и трети независим източник, но това е за професиналисти, а не за обикновен читател. За обикновения читател остава преди всичко да има добра интуиция :)

При съществуването на глобална мрежа, какво значи "нямат връзка"? Трябва да чакаме информационните агенции на Папуа и на Суринам ли да ги потвърдят за да им вярваме?

Какво може да оправи това момче с характерно удебеление на носа?Може единствено редовно да си взема лекарствата и спазва стриктно директивите, които му спускат.

Мяза на Аватар, дето само не се е боядисал в синьо.