17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно време след Берлинският конгрес границата между България и Османската империя трябвало да бъде до Баракли Джумая( днес в Гърция). И след това и тогава имало и комисии, и такава за трасиране на границите( а в нея имало и германец). Та тръгнали с коне от София, и стигнали до Река Рилска и село Бараково. И представителя на османците( както е нормално за турци,византийци и други подобни,но понеже сега живея в Германия, и баварците са се поучили доста от тези народи и лъжат на поразия) казал на другите - " Стоп- ето ви Бараково, ето ви и Джумаята. И така сложили границата. Та от тази стара граница има още гранични камъни, виждал съм ги над селата Лисия, и Дъбрава сега в Благоевградска община....

Елементарно сашко. Няма нужда да се хвалиш, че си идиот. Това което казах аз е на основа поведенито на говорителя на Путин и оная пача което плюе по България при всяка възможност и ти получаваш оргазни от това. Твоето е плосък опит за ирония съразмерен с гладкоста на билюра в главата ти

Тук нашио Каракачанов, дето се дуе с оградата по границата с Турция, я е турил на места не с 2.5 а стотици метри навутре в наша териториа, като по тоя начин харизва хиляди декари на Турция. Тия дето са слагали тая ограда са за панделата.

лелеее... ако това бе станало в Русия сега щяха да се пенят като провокация. Нищо, че още държат Японските острови.

Леле колко идиоти има по света. И тук Русия. Ама аз дочух, че Путин лично е наредил на фермера да премести камъка и го е наблюдавал със спътник дали добре е изпълнил задачата. Ама може ли такова малоумие. Хайде освестете се.

Ех Сашко... няма нужда да се хвалиш, че си идиот. Това което казах аз е на основа поведенито на говорителя на Путин и оная пача което плюе по България при всяка възможност и ти получаваш оргазни от това. Твоето е плосък опит за ирония съразмерен с гладкоста на билюра в главата ти

Те украинците по погрешка с ракета нацелват село в Русия и загива един човек. Сбъркват и с 2 бронетранспортьора на руска територия, като с единият бягат, а другият затънал изоставят. При войната в Югославия, американска ракета пада в къща в покрайнините на София.

Това е единственият правилен начин за решаване на териториални спорове.

Пффф, тва като "враждата" между Дания и Канада за един остров. Едните оставят бутилка техен алкохол и обявяват острова за техен, после идват другите, вземат пиенето и оставят тяхна бутилка и острова става техен. И така редовно.

Да преместят някой друг камък със същите метри навътре в Белгия, на място, където няма нива и ще се оправят!

То и един нереализиран художник така си е казал за Полша

А в Полша си прибра германците, откъснати през ПСВ. Въпросът е чий го дири Сталин в НЕУТРАЛНА ФИНЛАНДИЯ водейки 3 войни без 250 милионен СССР да победи 3 милионна Финляндия. Сталин премества граничния камък с Финландия в "нива" с размерите на Холандия - 37000 кв.км.

Трябва руснаците и украинците да прочетат тази забавна история...

Но никой не седи зад Белгия и не я насъсква срещу Франция, нали?

И никой във Франция, не смята Белгия за своя територия и е решил да я къса, парче по парче, нали?

През 2003 Русия и Украйна подписват договор за демаркация и делимитация на границата между тях. Само дето в един момент Украйна започва да предявява претенции към цялото Азовско море, и заради това през 2011 година украинските представители прекъсват работата на комисията която фактически трябва да извърши делимитацията и демаркацията на границата между двете държави... и въпреки че през 2012 година се постига договорка по спорните въпроси в крайна сметка и до днес няма двустранно призната граница между двете държави. По една или друга причина Украйна няма двустранно призната гранична линия и с Молдова и Беларус.

Да ви имам проблемите... :)