”Феминизъм” е най-търсената дума в речник за 2017 г.

Речник "Мериам-Уебстър" избра "феминизъм" за дума на 2017 г., съобщи Асошиейтед прес.

Обратно в новината

Коментари - ”Феминизъм” е най-търсената дума в речник за 2017 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Феминизмът" е лабораторно създаден вирус, който поразява основната клетка на обществото - семейството, оттам и цялото общество. Неслучайно, началото на феминизма съвпада, с началото на днешната морална и цялостна деградация на обществото. Майките тръгват по "кариери", раждаемостта пада, разводите се увеличават, децата получават улично и виртуално възпитание. Когато не са били "еманципирани" българските майки са раждали Ботев, Левски, Ангел Кънчев... Днешните раждат Азис, Е.Минчев, Плевнялиев...

Покрай този феминизъм и криво разбран мултикултурализъм уредените западни общества започнаха да навлизат в саморазрушителна спирала.

феминизмът е стандартно еврейско изобретение, което има за цел да разруши семейството, противопоставяйки мъже срещу жени. както и да насочи жените към типично мъжки функции и работи, вместо да поддържат сейството, дома. Неща, които мъжката енергия не умее добре, за разлика от женската. Това е съвсем съзнателни и целенасочено заложен разрушителен механизъм. Виждаме на живо последствията в САЩ. В степента на деградация на хора и общество и ценности. Интензивно се превръщат в пародия на хора. Обърнете внимание на стандартното соросово юмруче на плаката, запазена марка на Сорос. Същото видяхме, че тези организации се контролират от еврейството и по време на протестите срещу избора на Тръмп. Изведнъж се оказва, че Сорос и компания евреи е създал и контролира маса женски организации, без видимо еврейско участие. Което като минимум е странно. И просто така, не се създава организация и наливат пари.

Младите са неграмотни, но и много любопитни, тъй като феминизъм им звучи като поредната сексуална ориентация.

хем боли, хем сърби и е противоестествено, и неспасяемо ))))))

Феминизъм - това са група жени, които се борят за равноправие между мъжете и жените. За тяхна крайна победа ще се счита момента, когато шивачите са повече от шивачките и миньорките ще са повече от миньорите :):):) Мда, мъжете и жените в повечето случаи трябва да имат еднакви права, но си имат природни разлики, които никой не смее да каже публично и изкуствено се опитват да ги заличават!!! Уважаеми жени, ще приема на сериозно борбата Ви за квоти в мениджърските позиции, само когато се преборите в първенството по шах да няма разделение по полов признак !!! Иначе си е дискриминация спрямо нас, мъжете !!!

По мое време ги наричаха "фригидни жени", днес им викат "феминистки", но това не променя факта, че тези жени просто не стават. И защо ги търсят в речника ...

Ами да, щото гей или травестит е някак си по-ясно какво е, докато "феминизъм" - иди разбери!