Фаворитката за нов премиер на Италия опита да успокои Запада с видеопослание на 3 езика

Джорджа Мелони потвърди ангажимента на партията си към международните партньори и това, че осъжда руската инвазия в Украйна - деликатен въпрос за консервативния блок

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хич не и знам политиките, ама бих я опънал 2-3 пъти. На сутринта ще ми вика “бонджорно“.

Италианците имаха най-свестния и интелигентен премиер в Европа и ще го заменят с тази...

Едно нещо рзбрах в тоя живот за 30 скромни години. Може да знаеш 100 езика, може да имаш 100 дипломи, да си абсолютен академичен отличник и пак да си пълен нещастник в живота, който не може да свърже двата края. Да не може да осъществи нормални връзки, да не може да си подреди живота като хората. Както имаше един лаф: Тая година срещата на класа ще се проведе на Георги двойкаджията... Та така и тая, да не ни успокоява много, а да върши работа .

Така е, но и системата такива толерира и дава за пример. Такива стоят по върховете. За това се събират на въпросната яхта.

Знаенето на чужди езици не значи да знаеш и да умееш да управляваш добре. . Такава тотална подмяна на критериите за знания, умения и опит с умението устата ти да плямпа добре английски, се извършва повсеместно и във всички институции на ЕС и у нас, откакто сме член на тази скапана оргия. Пример – небезизвестната Мария Габриел, филоложка, добрала се до висши позиции, само защото умее да казва добре и правилно нещата на френски ( е , има и други неща, които тя вероятно прави добре, или пък франсето съпруг е нещо сбъркано) . А че идеите им са тотално сбъркани и водят света към провала – няма значение, важното е , че е на хубав чужд език. Та и тази – какво ииска да каже, ккого иска да впечатли? Дреме им на френските и испанските селяни кой управлява Италия, а за другите се предполага, че разбират английски

Абе, селски бекове, човек остава с впечатление, че не сте виждали жена, та примирате при всека умита и сресана западна смръдла. Толкова ли сте зле, та никой не ви пуска?

Готита е и именцито и е готино.

Ма-а-ац, пис-пис-пис!

Притеснена е жената. В холандия имаше един подобен десен политик, а а немА късмет, някакъв "луд" го застреля. В Австрия пък един подобен политик загина при катастрофа.... то си е за притеснение.

И тая се цапондри яката. Разчита на красота но не и на ум.

Още една еврейка жадна за власт.

Сега не е модерно да си анти евреин. Сега е модерно да си русофоб. Но си е пак расизъм. Та какво казва че се променило?

Сладуранка!

Хубава жена, не е като нашите горгони, плашипутарници и крокозъбери, българските жени са най грозни и най прости, но най нахални и подли.

Испанския и е най добър. Остаре Силвио иначе щяхме да гледаме поредния любовен трилър в италианския хай политик X скул .

Много й се радвам на името. ГЕОРГИЯ ПЪПЕШИ !!! Това ще рече Джорджа Мелони. предполагам,че жаргонното за "цици" в честа употреба "пъпеши" търси електората на Римските "Столипиново" и "Факултето". Простаците от строителството и шифьорите със сигурност ше гласуват за Гошка Пъпешите. Възможно е опонентът й да е Пепини(краставици).

Какво се оправдаваш.и извиняваш, бе мърло? Нали сте спечелили изборите, нали за теб са гласували. Да не обидим негърчето, дето дърпа чанти в центъра на милано. Егати десницата, егати консерваторите.

Не я ли избират италианците, защо не е записала нищо на италиански?

Хората си имат тази интелигентна мацка докато ние си имаме алчна Тиквата (Толуп) която знае само корупционните схеми и 1 дума на чужд език 'Конграчулейшун'. Дребна извадка за двете страни, която говори много.

Единият казваше конгречулейшъбс, другия - куролация :)

Поредният Менте политик Предател.

Бих го опънал!

Ще я ближа като сладолед, докато се разтопи.............от кеф.

Тази мацка не дължи никакви обяснения и оправдания на европейските продажни бюрократи, начело с баба ѝ Урсула, а да се опита да извади от блатото страната си, както намери за добре! Дано да им се получи и други да последваме примера им!

жените да ни управляват, защото мъжете с ташунки...ги няма :)