Фалшива новина затвори 5 станции в киевското метро преди финала на ШЛ

Пет станции на метрото бяха евакуирани след получено предупреждение за поставени в тях взривни устройства

Обратно в новината

Коментари - Фалшива новина затвори 5 станции в киевското метро преди финала на ШЛ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е ли фаЛшива новина?

Не знам как ФИФА провежда там финал,в страна която води кървава гражданска война и убива свой граждани всеки ден в Донбас!?

Картите показват, че ще стане инцидент довечера. Просто не знам дали ще има жертви и колко ще са те.

Е може и да не е руска, но важният въпрос кой има интерес от случилото се остава. Апропо под руска работа нямам предвид че ватенките са я разпоредили, а такива дето се сещат от какво има нужда в момента говорит москва.

Забравяш, че там има стотици въоръжени хора, гранати, мини и други опасни оръжия, които са в свободно движение из цялата страна. Просто е безумие там да се правят международни събития с хора, които се мразят - като мачове и т.н.

Укрите са най-тъпото племе в бившия СССР ! Повече имат прилика с Циганите ,крадливи и лъжливи и Тиквата отива на мач при тях ,направо ми се повръща !

Тъпо Укро-копеле си ! Майка ти да та върне в джанката си !

Фифа не се съобрази че в Киев е пълно с оръжия ,бомби и бандити ! Укрите избиват своя Народ в Донбас , тези Футбол ще играят ,дано няма жертви и от Футболисти и от Туристите ! Онези с факлите и свастиката на ръкава може и да се хвърлят на Хората с оръжие и бухалки ,дано Тиквата Борисов получи нещо по тъпата Тиква ще се кефа !

Руски провокатор

Всъщност преди два дни първите английски фенове вече бяха пребити в центъра на Киев от местни ултраси. Вчера пак имаше сбивания. Днес метрото, Довечера кой знае какво... Абе ... УКРАИНА ЦЕ ЕВРОПА! .. Обаче Англия вече не е в Европа - така че ... се разминаха! хахаха

Точно футболните ултраси бяха ударната сила на преврата. Точно те изгориха хората в Одеса. Те щяха да нападнат и Крим, но бяха спрени във влаковете. Така че...

НЕПРАВИЛНО: Фапшива новина затвори 5 станции в киевското метро ... ПРАВИЛНОТО: Фалшива новина затвори 5 станции в киевското метро ...

И фалшива новина не е правилното, защото е било сигнал за поставена бомба. Не са влезли в дир-а да прочетат че има бомба в метрото...

Много се стараеш. Нали не си трол? Обикновен отхвърлен рогоносец...Сигурно украинката е била много хубава))

статия: Британская Mirror показала видео нападения на фанатов "Ливерпуля" в Киеве (обновлено) Неизвестные разгромили ресторан Rooster у НСК "Олимпийский".

от Мирър 56&v=w5pYZWcqZYM

Нещо за български фанати да раскажеш?

Нещо за български фанати да раскажеш?

Модератор, много триеш?

за двете момченца с татуираните свастики у нас или виж темата за баскетболния мач. в дир.бг. Тука се говори за Киев и мача там.

фалшив сигнал за бомба е било, прав си.

Украина це Европа!

Ако новината е фаПшива, лошо няма, ноооооооооооо ако е фаЛшива тогава става опасно.Алоооооооо МОДЕРАТОРИТЕЕЕЕ освен да триете постове няма да е лошо да научите и правописа на родния си език/това не е за първи път/.

Видях да вьрти шайби и като гл питах на кого звьни се хилеше

Биячи нацисти, според британски вестник, в Киев са пребили група запалянковци на Ливърпул. Само че новината беше премълчана в централната новинарска емисия на бойковизия БНТ.

Пак добре, като не са направили атентат.

Украинците са в Украйна. Руснаците са неканените гости с оръжие на чужда, украинска земя. Коментирай футбола.

Ha KabaeBa...