17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей Фандък, не ми пука за метрото и за аквапарковете, кажи колко детски градини и ясли са построени за 10 г.?

Борисов и Фандъкова да се хванат за ръчичка и да идат в Прага, една разходка ще им бъде от полза, за да видят качествена инфраструктура, суперподдържани сгради - и нови, и стари, страхотен нов и модерен транспорт. Как и защо те го могат, с какъв бюджет го постигат, а ние не, колко се краде там и колко тук???

едно време в Сеул за олимпиадата прокараха 45 км метро за 3 години

строиш Ма селянко? С чии пари? А колко открадна/хте/? Клиниката на мъжО ти е за милиони. Как с учителската заплата заработихте тези пари? Само съд и конфискация,а не оставки. Наглеци.

Когато един политик се отчита или хвали, винаги трябва да се повдига въпросът: какво е могло да бъде? Стана ли по-добър животът вследствие на работата на политиците ни. В София специално нещата вървят все надолу като качество от поне 30 години, но и през последните 10 години. Управлението на ГЕРБ засили притока на вътрешни мигранти към София (и други големи градове). Няма значителни инвестиции в малките населени места. След това да погледнем метрото, което е финансрано с европейски пари. Къде е качеството? Недай си боже да се случи нещо в станцията на СУ и няма да могат да излязат хората, движещата се лента не работи от повече от година. Няма тоалетни. Нека Фандъкова отиде на станция Ломско шосе и да отвори там приемна за въпроси. Да видим колко време ще издържи. Т.е. при всичките вложени пари, резултатът куца. После да погледнем ремонтите. Нека Дандъкова и Борисов да отидат на Графа (а и на други местста) и кажат харесва ли им резултата. Дали с изхарчените пари не можеше да се направи много по-повече и по-качествено? Това е въпросът

построихте 42 км метро с отпуснатите пари за Северозападнала България

Упоменатата северозападнала България отдавна живее благодарение на част от парите на Столична община . Аз като софиянец не желая част от данъците ми да отиват за донорство на мързеливите социалисти от северозапада !

Във всяка градинка блок при все че ГЕРБ изпълнителна и законодателната власт вече три манадата, нещо повече управляващите видимо са свързани с имотната мафия и не искат да ешават обещствени проблеми в тази област. Днеска бях в квартал Дружба между хипермакет Кауфланд и автобусната спирка не може дасе мине, частник заградил терена и пътя и трябва да се заобикаля значите, не вярвам че има друга държава в която това да е възможно. Има твърде много затверни и отбити пътища за ремонти, които предизвикват значителни неодобстъва, обаче най-лошото е че теса като цяло с лошо качество и трябва отново да се ремонтират. Така хем се предизвиква неудонство, хем се харчат пари, хем нищо значимо не се постига. Разбира се ако питате ГЕРБ всичко е "мед и масло", те сякаш живеят в друга държава и паралелна реалност.

Ама ти с инвалидната количка ли беше в Дружба? Щот нали се похвали, че си 98% инвалид ...

Стига с това метро и тия магистрали! София е заприличала на арабска, а не европейска столица. Тротоари под всякаква критика, а за новите ремонти да не говорим, свръх строителство във всички квартали. А после имало празни апартаменти и правителството трябвало да вземе мерки. Мерките са едни, вън, доказахте, че можете само да крадете.

Никой друг кмет на София не е правил толкова за нея. Да, има и много недобри неща и грешки. Но Данчето ще е кмет на София, докато иска.

докато ББ иска.

Никой не е правил повече за собствения си интерес ....

Вепросът е: София стана ли по - добро място за живот след 15 години управление на ГЕРБ?! И отговорът е прост - Не! Даже напротив. Преди София ми беше любима дестинация. Сега не искам и да стъпвам там. Ходя единствено и само по работа и бързам да се махам!

Стой си на село и без това си имаме в излишък цървули като теб !

Прав си-в София не е хубаво! Не идвайте, стойте си по родните места! Истина е-много е гадно в София!

Саше, дрънкаш глупости. Направи си една разходка по Витошка и ще видиш , че е пълно с чужденци по нея. Преди 10години тази улица беше под всякаква критика за централна улица на Европейска столица. Централната част е в много добър вид. Парковете също ги натамъниха. Метро се строй постоянно. Разбира се, че има какво още да се желае, но все пак е нещо. Минус слагам заради презастрояването.

За 10 години колко километра улици са ремонтирани г-жо Фандъкова?

Само да вметна за другарите шорошоиди, че "бензиноколонката" Русия изгражда само в Москва по 42 км. железен път метро и строи по 16 станции на година... ... вече 10-та година ! Как ли го прави, без евро-финансиране и евро-демокрация ? Докато в гордадта членка на ЕС и НАТУ под ръководството на герп, Боце и Фандъкова строим по 2 км.метро на година и по половин спирка. При това никой не може да каже с какви пари се строи това метро - с "щедрото" финансиране от ЕС ли ? С увеличените двойно цени на билетите ли (от герп и Фандъкова) ? С парите които дава от бюджета царя-слънце ли ? С пари от много милярдния бюджет на софийската община ли ? От парите на синьо-зелените зони на центъра и бедняшките квартали на София ли ?

Как ли го прави питаш ? В интерес на истината не го прави , това твоето си е обикновен фейк !

В Москва строят, но я отиди в град различен от Москва и Санкт Петербург да видиш като завали дъжд, че са до кръста в кал и мизерия.

както и у нас

Ало, крайно време е да се направи нешо за крайните квартали, поне асвалтиране и теотоари ма селянко самоковлийййска!

другарката фъндъкова е пропуснала да спомене най-важното -кой финансира метрото- но руските подлоги са така

Тези 42 км.на метрото не ни устройват,защото улицата от квартала ни от спирката ,,Технопарк София",която минава покрай болница ,,София"мед "бл.2 -,,Младост" 1и стига до паркчето ,,Въртопо" няма цялостно осветление поради немонтиране на последният стълб и кабели изчезнали с камиони на фирмата като бонус в неизвестна посока.Същата наша улица ,,Димитър Молов"при 29 години демокрация и управление на София от т.н. десни кметове освен липсата на цялостно осветление е лишена от тротоари и двупосочно е превърната в паркинг на ,,София Мед" бл.2 и на близката офис сграда.Затова не ни устройва и не ни интересува ,,Метрото" ,ремонта на ,,Графа" , подръжката на центъра с нашите пари от плащаните данъци.От тези 29 години безхаберие за тази наша улица ,12 години са на ГЕРБ.Ако не бяха монтирали на паркчето ,,Въртопа "построено на 400кв.м. безброй ненужни пейки ,общината щеше да направи тротоари, за да може да се ползва паркчето-

Младост е квартал за пришълци от провинцията. като не ти харесва-бегом към родните места на родителите ти!

Слушам я женицата онзи ден как се възмущава от презастрояването в София и си припомних, че всъщност тя и вождът и са на власт вече почти 15 години. Обаче пък искрена изглеждаше "горката". Повръща ми се вече от този цинизъм

най-добрата кметица за всички времена! ще гласувам пак за нея! за 10 години направи 10 000 пъти повече от всички кметове-комунисти преди нея

Най добрата кукла на конци, тая е толкова тъпа че чак ме е срам от нея !

От както е избухнала демокрацията София нито комунист нито социалист за кмет не е имала. За кмет на София сле 1990 винаги са назначавани бесни десняшки крадци ! За това този град е свръх презастроен, грозен, мръсен, пропит от корупция и некадърство и населен с озлобени и смазани от проблеми хора и чудовищна престъпност !

Вярно е че са изградни 40 километра метро, но от придворни фирми на цената на 80 км.

Като се огледате, ще видите че се грижат само за определени квартали, определени зони, и небалансирано обгрижват и ремонтира едни, а игнорират с десетилетия други. На 5 минути от центъра, в Западна посока, пълна разруха и грозота. И по Тодор Александров, и по Стамболийски. Но другаде, всяко лято се обновява.

Тя дали е минавала с колата по бул. Стамболийски, Константин Величков и посока Западен парк? Такава настилка, такива ями, такива блокове откъртени има главно в града-руина Помпей. Прибавяме стърчащи релси. Пешеходни острови на спирките необезопасени. Бледи пешеходни пътеки, няма маркировка. Последния голям ремонт датира от времето на Буш-старши.

Метрото в София е помощ от ЕС. С техни пари е платено. А кой го е строил е вече подробност. Ако бяхте вие спечелили тези пари с работа за държавата, тогава можеше да си пишеш заслугата, Фъндо!

Алооо, за 10 години в Париж построиха цялото метро! Преди 100 и кусур години...

С европейски пари, от които крадете безогледно.

Браво, очебийно е всичко направено ! Оценяваме го и ви желаем успехи занапред. Придобивките като метрото , нови детски градини , възлови нови кръстовища, редовно събиране на боклука, промяна в парковете и хигиената там, ремонти на основни булеварди , нови тролеи ,трамваи , автобуси и модерни спирки ,всичко това създаде удобства и комфорт на софиянци и гостите на столицата ! София не е имала по-Добър и деен кмет от Фандъкова!

Липсата на тротоари, липсата на снегпочистване в кварталите, козметичните ремонти на обекти, които се нуждаят от основен ремонт, свръхскъпи ремонти с качество под каквито и да е норми ... и т.н. - все удобства за софиянци и гости на столицата.

Божичко!

По четири километра и двеста метра на година!?Боже, какъв срам!

Срам е, че от 1979 г. до 2008 година , бяха построени 10 км. Това сега не е срам другарче.

Основните трасета ги прокопа бай-Тошо и соц България. За да може демоккрати и герпави (мафиянски и боко) да се фалите сега. Боко е построил повече надземен път отколкото подземен. Лъжец !

сравняват българия с китай :)))))))))) защо не с рассия? там летищата им са и пристанища!!!

За 10 години 42 километра. Това си е за срам, а не за хвалби. За десет години китайците ще направят поне 500 км метро.

В Москва до края на 2018 г. е изчислено, че строят по 42 км. железен път и 16 спирки ГОДИШНО ! И без евро-фондове !

А нещо за "Графа" ще каже ли белчинската даскалица по руски?

За всеки който поне малко разбира от строителство, обществени поръчки и има поне две гънки в мозъка е ясно, че специално Графа си беше политическа история.

Явно дъждовете там валят по политическа заявка, това ли искаш да кажеш? П.П. Не е по темата ама ... Не знам коя нормална майка би кръстила сина си "Павел". Честно ти казвам - колкото Певеловци съм видял, все са идиоти, и майките им, които съм видял, все са едни невротизирани и дебилни хипохондрички.

Е , като теб и майка ти , втори няма ! Личи си , че с лъжичка те е събирала от асвалта !

В центъра калпави ремонти а за големия Люлин нищо.

Кой Глъмар вярва на Тази Селска Учителка ? Само се хвалят тези от ГЕРБ ! Оставка ! Да изберем Мая Манолова за Кмет , Хайде Манолова давай и казвай че ще се кандидатираш за КМЕТ на СОФИЯ !

Ало, това, че в твоето село сте си избрали социалист за кмет, не означава, че в София някога ще бъде избран такъв! Просто София никога няма да избере кмет от бсп, дпс или евроромите колкото и да страдаш!

Е, да, от БСП може и да не е, но за БКП-кадър няма проблем. Справка - Боко и Фандъковица.

Били направили Метро ? Ти ли Фандъкова направи Метрото със своите пари ? Нищо не си направила , Отивай си и веднага Прокуратурата да започне проверка на Финансовите Работи на Кмета Фандъкова , до дупка не желая да и се размине този път !

Добре е да имаш самочувствие и да умееш да изтъкваш, какво си дал на града си или страната си. Само че трябва и да виждаш, какво не си направил или какво си съсипал. Това нейно и бойково самохвалство е грандомания, нищо друго.

Нагло, по-нагло, най-нагло, ...

Кво става с "Графа" Фандъчке, пълна излагация, гербаджийска некадърност!

Хубаво строи Метро, НО защо променят плановете му и строят станциите на места удобни за бъдещи строежи а не на такива в полза на гражданите? ;)

Тези 42км. Китайците ще ги направят за 2м.

Остана само да се довърши Плавателния канал, започнат през 50-те. Макар че и Граф Игнатиев може да свърши работа. Околовръстното от Бъкстон до Люлин кога го почвате?

Корумпирано тъпо неграмотно и гадно говедо

Абе спри се вече че повече досаждаш и отвъщават, понеже истинските софиянци им се повръща от разрухата дето направихте... Колко мангизи прилапа за тези 10 години защо не кажеш ти барабар с мъжо ти и дружките ти около тебе... И кой ще населява тия ''нови училищни'' сгради за да затъпява все повече?????

Новите високоекологични рейсове на Фандъцата, дето са веднъж на половин час, за да може матряла кратунски да се фрашка вътре като добитък, а шофьорите клиаматици не пускат и кратуните слизат от високоекологичните рейсове плувнали в собствен сос. Метрото и то такова - което в час пик е на 7 минути, а половината мотриси представляват подвижни сауни. Новите трамваи са всъщност дъртите швейцарски трамваи от детството на Роджър Федерер. Да не говорим за преустройствата на улиците, създаващи тапи и иглени уши, през които колите се провират по-трудно и от камила, перките от акули, които дебнат жителите и гостите на столицата из центъра, никнещите като гъби мухоморки кооперациийки на всеки ъгъл и разбира се - черешката на тортата, гордостта на Фандък Сити, фините фандъчести частици, които се носят из въздуха. А, да , и нощта, огласяна от воя на софийските фандъци - частния хор, пеещ псалми в прослава на любимата кметица.

На всеки въпрос за текущ проблем тя отговаря, че са построили х на брой километри магистрали, а що не си ееш птката ленина ти и твоите гласоподаватели?

а аз искам нови обуща

Върви си с добро.

Странно съвпадение ... Около 40 милиарда са откраднати от СГО под управлението на безкрайно презряната фандъкова . Дали е случайно ...

краднат,интересно мие ако беше например лейди елена йончева кмет на софия какво щеше да се построи,или само едни офшорки

А Китай ще изгради 6800 км нови жп линии през 2019 година.

Китай са 1 260 000 000,а ние сме под 7 000 000,има бая разлика!!!

Голяма разлика има, защото при толкова население никой властващ не смее да открадне защото знае че скъпо ще плати до като при нас краденето е допустимо макар и незаконно както скоро каза един такъв гербераст....

Което е добро, е добро. Би било престъпно нехайство европейска столица в 21 век да няма метро.