Фандъкова: Ресторант и автокъща ще бъдат премахнати от Борисовата градина

В момента тече законовият срок за доброволно премахване. Ако той не бъде спазен, ще пристъпим към принудително премахване, заяви кметът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А кога ще махнате фашисткото знаме от общината слуги на злото?

Защо сте купували прескъпа газ за София?

А Грух арена кога наи миризливото място в парка

Тебе трябва да те премахнат от кметската позиция, съсипахте София за 12 години бездарни герберски престъпници!!!

Браво. Чак сега ли се сетихте? Още много партийни бизнесмени има.

Фандък, що не прогледна навреме, ами Ча ся? Наемът няма да оди при ваща банда ли?

Само да не реши да маха 'Маймунарника' - той е емблематичен :))

Ресторант и автокъща Ще бъдат премахнати. Добре, какво ще застроим на освободения терен? Ще има офиси и апартаменти за наши хора на цени за (не) простосмъртни...

Браво на Трайчо Трайков!!! Сега Моча е наред!

аре стига бе! по малоумно парче от тоя фъфлек трайчо няма по цялата планета. ебати и великия демокраД - усерко. Още тиквата го видя, че за нищо не става и го отсвири яко. Жалко че не го го тикнаха в пандиза, където му е мястото на тоя дегенерат. ФЪФЛЕК МАЛОУМЕН

И двете са построени с разрешение от 2007 на тогавашния кмет Тиквун Простаков Нагли. Мутренски кочини, лично пазени от ромската фея Фънди и останалите боклуци от ГЕРБ. Дано ПП разровят руско-милиционерската кочина ГЕРБ и да напълнят затворите с уродите на Тиквун.

А МОЧА Кога ще го изметете?

троле гнусен, има да подскачате като въшливи хиени около паметниа на Великата съветска адмия докато ви изсънат прокажените кости. Запомни това боклук, и тия като тебе отрепки продажни.

Сетила се Мара да се побара

Тя къщата е там от 35 години най малко преди беше кафене. Баси активистката!

Тая фунда много я зацикли! Трябваше отдавна да я изметем! Но сега вече няма да и се размине! За нищо не я бива. Само краде.

Ако сега ни върнеш и Летния театър и къпалнята Мария Луиза, може евентуално и да не те заплюя в лицето следващия път като те видя. Евентуално. Щото друго не заслужаваш, продажна герб-овска изтривалке.

И що така бе, Миме? Как тъй няма да имаме автокъща за мутренски возила в най-големия парк в нашата столица?!!?! Та това си беше истински landmark! Или изведнъж реши да симулираш заетост?! Баси некадърната леля е тая... ГРОБ-овното наследство ще има с десетилетия да го чегъртаме не само от София!

Много късно госпожо.Досега лапахте и накрая на мандата хоп.А калните улички вкварталите на София ще ни останат за спомен от вашета управление.

Я тоя мутро-слигинажа :) още симулира дейност.

Дюкян на кюше.....мечтата на всеки правещ алъш-вериш. Австроунгария подарява Градината и павета за София за да заприлича на ЕВРОПЕЙСКА СТОЛИЦА. До Девети 1944 г това бе факт. След Девети превърнаха Градината и Центъра на кебапчийница от Бузлуджа. Че и Мумия бяха пльоснали на Жълтите павета. Автокъща в Борисовна градина ....хората по света не биха повярвали!!!

Не са си платили! А всички други незаконни строежи, кога? Защо се строи този небостъргач на мястото на автосервиз» Изток» Кое му е законното? Цяла София е едно гето!

Не са много хубавите неща, които е свършила Фандето, но това е едно от тях.

заслугата не нейна. Трайчо Трайков го направи. Фандъкова се присламчи. НАГЛО! Както винаги....

аре стига бе! по малоумно парче от тоя фъфлек трайчо няма по цялата планета. ебати и великия демокраД - усерко. Още тиквата го видя, че за нищо не става и го отсвири яко. Жалко че не го го тикнаха в пандиза, където му е мястото на тоя дегенерат. ФЪФЛЕК МАЛОУМЕН