Фалстарт за промените в кабинета: Защо се отказа Александър Манолев?

Коментират социологът Андрей Райчев и политическият анализатор Георги Харизанов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отказва се,защото вече си свърши работата като зам.министър на икономиката и покровителят му Доган лапна ТЕЦ Варна без пари.

Аз пък съжалявам ,че Харизанов със средното си образование е фактор в политиката

Ами отказва се човек с експертиза, опит и визия. Такъв, който има достойнство! Почти всички останали в това правителство са само и единствено слугинаж!

редно е да оваканти и поста зам министър на икономиката щото това де пише за него е плашещо

При мутренско-милиционерската диктатура на герП всички кандидати са или калинки или измамници с тъмно минало - щом лъсне истината за тяхното минало - обявяват, че тъмни сили са ги "ударили" и бягат с подвита опашка, за да харчат откраднатото досега ! Как пък един свестен човек не излезна от редиците на пожарникаря и физкултурника - само мърша !

От Брюксел са скръцнали със зъби на борисов. Няма друго обяснение. Как манолев си кюта като зам. министър, докато е подсъдим за убийство? Какво му пречеше да си кюта и като министър? БРЮКСЕЛ. Ама такъв ни е всичкият ПОЛИТИЧЕСКИ материал. Вижте го "политическия анализатор" харизанов! Две дела, една осъдителна присъда, съсипа Напоителни системи... а сега анализира!

Харизанов, а съжаляваш ли за умрялата жена дето си е умряла ей така понеже той я е бутнал?

Ами на Московски от февруари му чакаме оставката. Заместникът му Попов е подсъдим от месеци. Няма морал в политиката. Интересите са други. И Манолев не заради морални съображение се отказва- тези които дърпат конците, така са казали.

до тогава докато в политиката дерибействат и подвизават ненаказани хора с престъпни деяния и докато вместо да вземат настоящото състояние на нещата и да предвиждат какво би променило, в бъдеще, към по-добро състояние на тези неща и държавата като цяло, родните "политици" си въртят курвенски номера едни на други и се занимават с дребно интригантство и крупно мошеничество! Излиза така, че за си успешен политик у нас трябва да познаваш всички от тази гилдия и не само да ги познаваш, ами да знаеш всичко за тях и да си готов във всеки един момент да врътнеш някой номер на този, който не ти е изгоден в момента и за тази си мърсотия да си намериш и подходящи "другари", които във всеки един момент може да прецакаш или те да те прецакат!

Абсолютно сте прав. Само, моля, пишете имената им с малки букви!

Няма партия с толкова двулично поведение, която да управлява с толкова лъжи и манипулации като ГЕРБ. Вземете го този- баща му агент на ДС, митничар уволнен, кмет с гласовете на БСП, синът- виновен за тежка катастрофа с невъзвратими последици, но ГЕРБ го издира за заместник министър, после го предлага за министър, а като ИЗЛЕЗЕ НАЯВЕ ЦЯЛАТА МУ БИОГРАФИЯ, изведнъж стават принципни и морални и го свалят от номинация. Какви честни и безкомпромисни хора само ни управляват. Никакви двойни стандарти. Те са целите в бяло.

"Изведнъж определени медии преоткриха личността на Александър Манолев", коментира политическият анализатор Георги Харизанов. Георги Харизанов е мутра на повикване.Да спрат да го наричат какъвто и да е анализатор.

ами много просто-защото е престъпник и ще му лъснат кирливите ризи и на яве..не само задкулисно...и тогава ще не ще, ще стане клиент на прокуратурата...а така ...неангажиран..както виждате -си живурка и продължава да върти далаверите си....

двоен стандарт,винаги е бил такъв при гербаджиите,тяхна запазена марка е !

В Америчко, ако си кандидат, и избираем при това , за висок държавен пост, но се разкрие, че си ползвал платени секс услуги, отпадаш немедлено от надпреварата. У нас, обаче това е само повод за аплаузи (медийни)!

Изказвайте се точно! Политическият матрял се определя от човешкия! А този последният е по рождение.

В България всяко перекнде отишло в чужбина е безценен кадър. UCL ок. Слушал съм го, в сравнение с останалите глупаци може би е едно стъпало напред, но нищо особенно. Има къде по подготвени хора. Той е от тези кариеристи хора, костюма, натокан и гъзолизец.

Харизанов съжалявал, че Манолев не станал министър. Момчето си е супер бе!! Голяма работа, че е убило човек и че участва във всевъзможни далавери!! След като досега не са били разкрити тези неща, то какъв е проблемът да стане министър!! Бахти наглата и извратена гербаджийска логика. И аз съжалявам за нещо и то е че съществуват индивиди като Харизанов - неграмотни, прости и нагли, изпълзяващи когато ги повикат да врътнат някоя свирка. Съжалявам също така, че лицето Харизанов не е в затвора за кражби и безстопанственост, довели до разрухата на "Напоителни системи". Съжалявам, че властта толерира един примат с присъда за рекет, изнудвания и измами. Подобни отрепки ще струват скъпо на Герб... Наближава денят....

Незнайно защо наричат Харизанов политически анализатор.кой и по какъв повод го определи като такъв.До сега този човек се провалял във всичко. Сега идва ред да затрие ТВ Европа.

За Манолев поне има информация. Човекът има биография... Докато за Петя Аврамова - нищо! Появява се внезапно на 46 години - "През 2009 г. основава проектантска фирма със сестра си Мая (в началото на годината), напуска фирмата същата година и става заместник кмет..." А преди това? Ако е завършила гимназия/техникум през 1981 г. и ако е следвала 4-5 години (за инженер - неясно какъв)... би трябвало да се е дипломирала около 1986 г. В онези години започването на работа е задължително, ерго, все някъде е постъпила на работа. Ако не е била приета да следва веднага след гимназията/техникума, пак трябва да започне работа някъде.. Няма следа, няма информация. Следващите 23 години отново са в мъгла - никаква информация за трудова дейност. Възниква въпросът, каква компетентност е имала Петя Аврамова когато е станала заместник кмет (ако не е работила никъде преди) и дали следващите 9 години на политическа кариера са необходимото и достатъчно условие да придобие опит за ръководене на МРРБ? Генералният въпрос е: Дали изобщо се търсят компетентни и почтени хора за ръководни длъжности?

На генералния ти въпрос кратък отговор: не! На другите ти въпроси: ми никой не пише в биографията си за нарко-бизнеса :) (това си го измислих, не познавам гъ - жата)