Фалстарт: Първите 200 бежанци се отказаха да си тръгнат от Варна (снимки)

В хотелите по Черноморието са останали около 20 хиляди украинци, за последното денонощие страната ни са напуснали над 5 хиляди

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Безпорно войната е ужасно нещо , загиват цивилни граждани - жени , деца , възрастни хора , Мисля , че по този въпрос не би трябвало да има различни мнения ! Тук няма да коментирам кой е крив , кой е прав! Имам само един въпрос - ако бягаш от войната за да спасиш своя живпт и живота на децта си , не би ли трябвало да си благодарен , че си на безопасно място и имаш подслон и храна ! Или аз неправилно разбирам нещата - това на някой от украйнците не им стига ( доколкото успявам да разбера на голяма част от тях) имат претенции къде да бъдат настанени , какво да им се дава за храна - искат на море , да има климатик , определени неща за храна и така на натък. В крайна сметка те бягат от войната или са дошли да прекрат летните месеци безплатно на море и по възможност луксозно . Ако войната продължи ( дано това безумие по бързо да спре) зимата ще искат в зимните ни курорти да карат ски ? Сега големия въпрос е как сме посмяли да ги преместим от морските ни курорти и да им предложим да бъдат настанени във вътрешността на страната ! "Позор за българите " А това , че голяма част от българите не могата да си позволят почивка на море - е това е техен проблем ние трябва да удоволетворяваме капризи ! И сега ново разпореждане всички държавни бази и такива с държавно участие в които има резервации за летния сезон са анулирани и там ще се настаняват украйнци на море рзбира се ,а българите да духат супата както беше казал Стоичков! Бог да пази България !!!

Когато пратиш украинеца в някакво село го лишаваш от възможността да работи и така непрекъснато топи спестяванията си, а това което дава държавата е абсолютния минимум. Дори и да оцелееш някак си, какво ще правиш след една година без една стотинка? За това и хората не искат да се местят от големите градове и да ги вкарват в централна България по селата. Не е въпроса само да се спасиш от войната (те вече са в България), но и да имаш някакъв план за бъдещето.

Не ви ли е срам? Вашите братя загиват на фронта, а вие си лежите на плажа и тролите! Боклуци!

Е видя се, че тези украински мърши си имат и пари и коли и нямат нужда от нашата помощ. Реално 57 човека са притеснени за прехраната си. Всички останали са богати мафиоти, азовци фашаци, бандеровци...Да се махат от България, да си отиват прифашистите от западнала европа.

що за боклуци сте от дир.ру, за да пускате така манипулативно обработена информацията. или тьотя Митрофанова си е платила за реклама, та да може троловете да си развиват дейността в коментите. проблеми с украиниците има само простия бай Ганю.

Бегай гледай укрителевизия!

Боклук да съм те канил да идваш в България- НЕ Желая ли да мърсиш страната ми с присъствието си -НЕ Защо си още тук - ЗАЩОТО си паразит и така си свикнал да живееш , за чужда сметка. Омитайте се на м.....айната си.Не ви щем скакалци скапани.

с просто Кир@ започваме да се превръщаме на "Умно село" по Д.Донев ...

Тия укри някой провери ли ги? Азовски роднини ли са? Колите им имат ли застраховки? Ваксинирани ли са? Спин, трипер и маймунска шарка разнасят ли? ...

майка ти разнася по-опасни болести. всички ромляни около вас ги сърби заради нея, ама никой не я закача.

Укропедераст недоубит!

ПИЯНИ АНГЛИЧАНИ ПЛЮС ЗАГОРЕЛИ УКРАИНКИ – ЯКО

Мазо

Да им пикая на укроемигрантите! Я да си ходят в Крематорск!

Украсите доказват че не напразно ядат кютек от ушанките. Не напразно никой от Европа не ги иска

Да конфискуват имоти на руски престъпници и да ги настаняват в тях.

На майка ти в шундата да ги настаняват!

Лято идва, на морето им се седи на хората. Да ги местат зимата на Рибарица и Паничище. Малко на ски да идат. Какво им разваляте рахата. Баси курорта за тия украинки. Всяка вечер и по половинка водка и един полоВ атлет трябва да им се предоставя. Имат нужда и от това жените, не само от хотел на Зл. Пясъци. сирийците не бяха хора като бягаха през гората и ги тъпчеха в лагера в Харманли. Не нада так. Товариши. Не нада.

Нищо против нямам да помогнем на бежанците от Украйна. Въобще не се дразня от факта, че им се предоставя убежище. Аз имам други питания и не към тази власт, а към всички предходни. Защо не осигурихте такива условия на живот на млади средства, които учат и следват висше? Защо не подсигурихте такива условия на пенсионерите? Не питам, защо за циганите и бежанците си намира и може, а защо мъчите българите?! И, какви са тези бази за държавни служители? Какви са тези привилегии ? Как е възможно и допуснато въобще ? Останалата част от народа няма право на бази на подобни цени и удобства ? Как може от данъците на бизнеса и хората в частния сектор да се позволява такова нещо за ДЪРЖАВНИЯ СРУЖИТЕЛ ? Не стига, че ни правят на маймуни , а и почивни станции за тях ?!?!? Това е престъпление срещу бизнеса и хората заети в частния сектор, да теглят хората кредити за почивка, а нашите държавни служители за наша сметка с почивни станции? Ще кажа едно, нищожества !!!

След трагедията идва ред на комедията, нали е комедиан онова еврейче

Ако трябва ще си преотстъпя апартаментчето си в юПлевен на украински бежанци!!!!!

А нещо друго ще предлагаш ли или сами да си го вземем?

Да са добре дошли в Пловдив милите украинци избягали не от добро от страната си. Да ги приемем както наподобава на българският народ!

Такива патреоте батееее. Ареее удри народе, стани пии ина ракия. Хахахах Направо ме чупите от смях, мишки. Кой ш изринете уе, вие лайната неможе ви изринете уе?! Глей, че полицията ви чупи от бой уе путки вмирисани!

Също в Пловдив има големи възможности за прием на украинци.Големите градове у нас имат огромна база от квартири и хотелчета.

Защо не пратят тези нещастни хора от Украйна в София.Там има много хотели ,добри болници.Легловата база е много голяма.

Всички укри при пустиняците! Да видят какво е бой и ебанйе :)

Е то трябва да си голям гений за да се досетиш, че като ги настаните по морето и те после няма да искат да се преместят в Ямбол. Но нали трябваше да спасите бароните на БСП от фалити защото поставиха основите на бетономорието… То като си некадърен колкото и да те спасяват си неспасяем. Не се правет, че го правите поради хуманитарни причини. Сега на тяхно място ще цъфнат английските акохолици защото друго не можете да вържете. И сигурно пад пропадналите западняци ще са вивинновни, че сте некадърници….

Моята къща е отворена за всякакви прокудени украинци. Те са християни като нас и трябва по всякакъв начин да им помагаме и хора упомните се!

Кви християни са те? Те са язъчници и сатанисти.

А защо от самото начало не ги настаниха по държавните бази? Има нещо гнило...

Съчувствам им на порицата от Украйна! Бог да ги пази!

Такива сме българите прости ,лоши и егоисти. За това сме на това жалко дередже в света и на всякъде ни мразят

Абе оставете хората на мира!Не ставайте престъпници украинците идват от лоша война бомбардират им къщите!!!

Приятно пътешествие за Радованов, щом му е важно, пък другите щом имат пари за квартири да си разцъкват лятото на морето са си добре. Да не ги мислим, значи.... Сирийските бежанци в Турция... Афганистанските емигранти и сирийските емигранти, които се настаняваха в лагера в Харманли, бившо поделение... Украинците явно са си добре на свободен наем на морето... да не ги мислим. Ще си изкарат моренце цяло лято и ще спасят сезона...

Кой глупак ще се съгласи да си напусне безплатния луксозен хотел на първа линия на морето... точно сега когато времето е супер?! Никакъв шанс. Е към края на сезона... Може. И те ако не искаха да са на безплатно море, щяха да си останат в Западна Украйна където е спокойно.

Това НЕ решава проблемите с тях… заселват ги, а нас…. Знаете какво ще ни направят! Политиците ни нямат морал заради зависимостите си!!!

Такива като мене дето не го разбират работите най добре да праят вино и рикия

Пратете ги при Сорос и фидер Лайна да ги хранят и чуват те. Хомосексуални отрепки долни.

Довиждане , и друг път да не идвате . Тези се оказаха по-гадни от змии .

Лек път на тези нагълци

Българските "възрожденци" сега се възпалига и се сетиха за пенсионери, деца, храна и т.н. Преди "специалната военна операция" в България такива проблеми нямаше. Трябваше да настанят една много малка част от хората, които се изнесехоаот Украйна в допотопни коптори по морето, за да може гордия българин- "възрожденец" да тропне по масата и да иска държавата да му плати попивката 3-4 резервоара бензин. Еле пък ако украинец дойде тук с по-хубава кола тогава става най-лошо- само бедния украинец е бежанец, тоя с по-хубавата кола не е...разбира се как може хора които идват от държава където има война от 10 години да имат по-хубава кола от моята и да живеят по-добре. Жалко че обществото ни става вср по-примитивно, промито, страхливо, злобно, завистливо и най-лошото- просто. Със или без украинците, пакистанците, сорийците и т.н. ще си останете такива ще си живеете в мизерия и целия ви живот ще минава в работа, за да издържате една шепа хора, която да си живее охолно, и макар да знаете, че е така нищо не правите, защото сте много жалки и страхливи. Бабите и родителите ви получават пенсии колкото социални, нямате пътища, дишате отровен въздух, партиите имат милиони в сметките си, депутатите взимат по 15 хил лв заплата, а вие гледате украинците където ги настанали в някскви хотелчета, те ви били крали...смях в залата ще си останете в мизерията, зашоти това заслужавате и не ви стиска и да го промените

Най ми харесва особено на живо като ми се говори за фашисти и нацисти да ги питам какво значи едното и другото и каква в разликата между двете и...става еrror 404. Децата им в Западна Европа, пращат им пари оттам да им помагат, Запада бил лош Путин да ги завладеел, ами нали като ги завладее дъщеря му и сина му какво ще му пращат, рубли ли? Това все едно да имам двама приятели и постоянно да обяснява на единия как другия приятел е лош, но в същото време излизаш да те черпи и да му искаш пари назаем. Сигурно и в живота си са така. Жалка същвства с минимум потенциал, ограначавайки го в това да работят колкото да плащат на депутатите заплатите, а вечер като се приберат да пият една ракия и да псуват да държавата...толкова си могат

Янко ерор 404 ти фава щото хуглиш, ако си храмотен няма да ти требе Гуголо. Делчо.

тези с т.нар. по хубави коли са техните мутри изживяващи се антируснаци и националисти и точно заради тях и омразата им към хората в донбас се вихри войната. Така че като знаем на какво са способни наще мутри, хайде укрите да не ги жалим. Аз ги жалех отбачало, познавам и свестни уйраинци, обаче тези дето се изсипаха в европа сякаш с конкурс за избирани. Урод до урода. Само у нас ли писнахме от тях? Не. Ютуб е пълен с примери. чехия, полша германия, белгия италия испания, където не са отишли там не са се проявили

Мда, всеки с по-хубава кола е мутра...а пък на всичкото отгоре вие сте по-хрисими от тях...вие сте възпитани, скромни и добри хора за разлика от "укрофашистите". Даже не си правитр труда да звучите оригинално ами като безмозъчни папагали повтаряте чужди опорки. Толкова си можете, за толкова ви стига акъла

но в реалният суров свят, много хора нямат собствени къщи или жилища, особено на Запад. За да живееш работиш и плащаш наем. Тези с какво са по-различни? Тука като ревнат някои, колко тежко било да изгубиш дома си. Да но и не чак толкова. Не прекалявайте. Както казах, повечето хора плащат наем и нямат собствен дом и никой нищо не им дава даром.

Киро да плати разходите до сега от джоба си! Ми те нямали нужда от помощ бе! Дошли са на курорт тука, нашите безплатно по хотели на първа линия!

Като гледам на Кирчо изобщо не му дреме от клавиатурните герои.Обещал е да затрие Булгаристан .Като си изпълни задачата не мойте го откри.

Усетиха се "революционните възрожденци" че пенсионерите изнемогват, че в Украйна "горят живи българи", че нямало какво да ядат и т.н. Преди "специалната военна операция" тези проблеми не съществуваха, но глупаците завидяха, че някой бил настанен в коптори на морето и как така видиш ли възрожденеца държавата нямало да му плати почивката и поне 2 резервоара бензин, пък настанали украинеца на морето. Лоша работа...еле пък украинеца ако дойде тук с по-хубава кола от възрожденеца тогава най-лошо как така някой който бяга от война ще кара по-хубава кола от него...щом кара по-хубава кола не е бежанец. Много жалко колко промити, примитивни, елементарни, завистливи, злобни и най-вече страхливи същества има в тая държава жалко...

Съчувствам им на хората, но май-май започнаха да се глезят повече, отколкото се полага...

Кирчо ванкувърското недоразумение ни докара до тука Абе долни мръсни хохли какви хотели какви държавни бази я марш на палатки като всички бежанци или искате народа да изригне и да ги почне да ги отстрелва българите едва смогват тези лайнари та кроасани ,сокчета минерална вода безплатно. с влакове и луксозни автобуси ги извозват Да си ходят при дрогирания им президент и да не се връщат БЪЛГАРИ ОСЪЗНАЙТЕ СЕ !!!

И какво толкова пък харесваш на руснаците,защото аз харесвам французите.Аман от простаци.

Прост си ти

Хм, затрай си, не искам да те обиждам, но да обиждаш ти на тема простотия …

Ами с всичките си простотии, претенции и инат, тези още повече ни карат да харесваме руснаците, а не тях! Не мислите ли? Цяла Европа е пропищяла от тях.

Наплива ще е във вторник (31 май) . Два дни безплатен курорт са си два дни...кой ти ги дава!

Украинка плюс сериец, и във Видинско.

Нали има Полиция ! Включете полиция и да се омитат от България , ако нещат в Центровете за Бежанци при Афганистанци , сирийци , Индианци , там и е мястото какво ходят из градовете ни и се заяждат с българите ! УКРИ МАХАЙТЕ СЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ОМРЪЗНАХТЕ НИ !

Да бате, да се махат! Само ние да си останем.

Еврейска хазаро-татарска мафия! Ей тия са потомци на ония,които унищожиха Кубратово и Волжка България! Вън от България,укри евреи! Да живее Русия!

Омитайте се Укри ! Не разбрахте ли че Българите не ви искат Укри Мръсни !

Оказва сеч че горките и нещастни нееволници, прокудени от бомбите на злия Путин с по едно Лексусче и едно куфарче с долари и евра са чисти авантажии. Като свърши безплатната екскурзия по морските комплекси изваждат портфейлите и картте да си се настанят на частно по морето. Но чакат до последно, два дена са си два дена кой ти ги дава, Чак на гарата казват, че не щат в Тетевен и Луковит, а нашите гпупаци закачват и после разкачват вагони. Те сга Прстото Киро и Кокорчо да илязат и да кажат тия с какво са по заслужили от българските деца и пенсионери? С това, че могат с часове да вряскат Слава Насраине ли?

хахахахаха кой бяга от курорта? Ми чемодана и на улицата или палатка!

Изглежда ми малко нагло.Май не са бежанци,а екскурзиянти.Искат си 4-5звздните хотели.Ми да си отиват,западна окраина не е разрушена.Аз с удоволствие бих отишъл в Рибарица,но и това не мога да си позволя.

Искат място, където могат да работят евентуално. С училище за децата.

курорти са с това известни = с многогто си заводи, детски градидни, училища и гимназии. Затова три месеца стояха там и реваха после, че не искат да напускатч щот се почуствали там спокойни и реанимирали от стреса.

Хахахах. И СПА център задължително трябва да има наблизо. Задължително!

Никъде няма да ходиш, бе! Ти ще плащаш - други да ходят! Искал бил... то и ние искаме, мъ засега само плащаме...

Добре дошли, има празни колибки

в комплексите по морето - бедните и нещастите прокудени от злия Путин извадиха портфейлите и картите и казаха - Ние пък искаме на морето за лятото, Ама до полследно стоят, чааак на гарата размислят, че не щат в Горна Оряховица...