Фалстарт на рецептите за безплатни лекарства за COVID болни

От НЗОК обещават техническият проблем да бъде решен в началото на седмицата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Безплатно вика :D.. те тез фармацевти мноо щедри станали ве

Защо ми е изтрит коментара??? Че съм казал че безплатното сирене е само в капана за мишки ли? Набийте си и 100 безплатни дози ваксини и мрете - това си е ваш избор. Моят е /като това което сте изтрили/ да гледам как ще остане чиста нацията от опростелите и ограничени индивиди!

светът е пълен с идиоти. Вече се чудят, какво да изтрият за да изглеждат лоялни на тези дето им бутат пари под масата. Обичат цензурата и не могат без нея. Когато не им отърва ревът за свободата на словото. Това не са медии а кенефчийски издания за забавление на задника.

Служебниците са силни да обясняват как работата не може да стане и нищо не може да се направи! Да стискаме палци на тях да не им се падне да разкрият нещо, да построят нещо! Има си ора за всичко, те не са за такава работа!

В тая държава има ли нещо, което не е започнало с "фалстарт"???

Каруцарска му работа . Некадърници .Той Мунчо си мисли , че като размахва юмруци и те нещата ще тръгват от самосебе си .То трябва и акъл под фуражката да имаш . Като сложиш за министър един некадърен лаладжия, какво очакваш да се случи .

tonk11

Демек са направили поредната тъпотия от МЗ.

С тази оправия и този акъл днес 79 трупа. И ме е страх че тепърва ще става лошо...

Щото при толупа бяха колко педерастче гЪрбаво?

Деа хакерите Деа.

на Мунчо Естонски...

Кацарска му работа

ше ттъгне нароре няма страшно

Няма лошо. Ганьо във вирус не верва, камо ли на лекарства за измислен вирус.

Ало стадото, спрете да вярвате на думата безплатно или Free, това е една заблуда... всичко което плаща държавата ще си го вземе двойно от вас.

За първи път чувам вирусно заболяване да се лекува с антибиотици и кортикостероиди. Да не би да имаме много бройки с изтекъл срок на годност или просто откриваме нова медицина?

Аз не разбрах каква е ролята на тия ковид зони - да диагностицират? Ми нали досега това се правеше с пср в почти всяка лаборатория. За лечение и проследяване така или иначе препращат към личните т.е. само се удължава процедурата. Защо да не може личните да изписват безплатни лекарства?

Цялата работа на МЗ прилича на хаос , некадърни и нагли .

Не споменават, че в тези зони теста се заплаща.

tonk11

Че къде е безплатен?

А защо безплатни лекарства за не ваксинирани?

Баммм в десетката. Защо? Отговор не чакай, никой не смее да отговори

Ненабодените не носят донадена стойност на фармамафията.

И второ. Нали има пандемия. Да ти е чувала тъпата тиква, че по време на пандемия ваксинация на се прави.

Коментарите, свързани с ковид, показват как антиваксърите в БГ са групирани. Едните са вярващи в теориите на конспирациите. Не знам колко болен мозък трябва да си за да ги измислиш, а вярващите в тези теории не са за ваксини, а за лудницата. Другия модел са тип Митзо Боба - тотално изпърдяли и последната си мозъчна клетка.

2 млрд. лева

Фалрестартът се случи през далечната 1944-та.

Цялата държава е един огромен фалстарт след 1989 година.

готино е да даваш безплатни лекарства за нещо дето не се лекува!

Поправка: срещу нещо което не съществува (всеки грип, настинка и т.н. с една китайска клечка е "коНвид") и УЖ не се лекува.

И само като видя снимките с белите костюми и предпазните очила,направо се размазвам от страх. Обиколих 4 болници и никъде не видях толкова добре екипирани медици. Всичко по тези статии е да ти вкарат страх,пък аз се смея.

Като влезеш за лечение ще ги видиш. Няма да ги видиш при интубацията.

Ти влез за "лечение", приятелю. Аз ще си пия гроздовата за твое здраве. Като те интубират, носи поздрави на Свети Петра от бат'Митьо.

Ти за мене недей се притеснява. Аз го изкарах страшният вирус,жена ми го изкара,баща ми ,майка ми . И сме живи още да му сеневиди.

Кацата каза, че всичко е Ок, Бойко е виновен!

Здравното министерство на Румяна зеленото чорапче, трябваше да се изтъкне за това свое постижение, пък дали всъщност ще стане, никой не го е еня.

Вече разбрах. Освен ковид в света няма никакви други болести. И от страх ще хукна да се боцна с 7,8 ваксини за по сигурно да избутам зимата. А догодина с още 20,30 да се предпазя и от мутациите на ковид 21.

Не си разбрал само, че тъпотата е заразна

Знам. Прощавам ти че си много тъп.

Митьо, от толкова боб си си изпърдял мозъка. Затова не можеш да мислиш.

Първо да приемат от здравната каса лекарствата на болните от Алцхаймер. Има 50 000 болни българи и около тях още 200 000 се мъчат.

Безплатно е само сиренцето в капана. С това "лечение" се подсигуряват достатъчни "странични ефекти" за да се уплашат сума Ганьовци че "коНвида" им се влошава и да припнат към отделенията, където пък с ремдесивир и интубиране да ги до-изпратят към Свети Петър.

Безплатни лекарства?!? Няма безплатни! Те са платени от нас. И би следвало да да безплатни само за ваксинирани или изкарали вируса. За другите - плащай, Ганьо. Ама при Гумен Крадев е така - давайте да изхарчим всичко от десните, за да може после да се сгромолясаме, типично по руско-комунистки!

май вашия тиквеник въведе тая практика,а сега ревеш срещу пилота изклесан дето си му фен,мамата ви продацна и тролове сороски дето ви е платено от боклука сорос да се вихрите по форумите,трябва да се върне народния съд и да видиш как вие ще б ъдете първите заровени в трапоовете зведно със радев и борисов а връз вас ще копаме мая корнела слави и дпс