Коментари - Британският вестник ”Експрес”: Българи и румънци ще ни залеят с фалшиви стоки | Днес.dir.bg

Британският вестник ”Експрес”: Българи и румънци ще ни залеят с фалшиви стоки

Очакваният от началото на следващата година масов приток на румънски и български имигранти ще даде възможност за контрабанда на фалшиви стоки във Великобритания, твърди британският в. "Експрес".

Обратно в новината

Коментари - Британският вестник ”Експрес”: Българи и румънци ще ни залеят с фалшиви стоки | Днес.dir.bg

Коментари

ЧУК

Бе най-много някое фалшиво бебе да им шитнат!

не разбрах защо англичаните да си свалят стандарта с готови на всякаква работа , мръсотия и робство милиони балканци, само защото собствените им правителства-крадци не желаят да им осигурат стандарт, а пък ние не трябва да приемаме бягащите от нужда и война 10 000 сирийци. И знаете ли случайно кой е с по-нисък сатут в очите на англичаните между българи и сирийци?

Циганията трудно ще я спрете.

Искам някой българин или румънец да отиди в британско шоу по ТВ и да им каже "Точно така, ще ви залеем пазара, ще ви използвами социалните помощи и вие не можете да ни спрете! Само ако спрете един от нас на границата, ние ще ви осъдим в Страсбург и ще ви струваме на хазната много повече от колкото 100 индийски имигранта!"

8901

Споко инглизи!Тя и фалшивата стока трябва да се произведе.Няма опасност такава стока да дойде от България.Ние тук само препродаваме нещо произведено някъде другаде.Внимавайте с румънците.

Путин заставил британцев так сказать!!! он же устроил бунты в украине :) :)

Забравих да ви предупредя за една опастност за вашата национална сигурност о,висши същества от Албиона.Пазете с цената на животите си Нейно Величество защото има едни тъмнозелени румънци и българи/по бият на графитено/които са винаги в размножителен период.Ако не внимавате може да се сдобиете с нов лилав престолонаследник.Ако е момче,не го къпете с вода до 33тата му година защото ще се простуди и умре.Ако е момиче Господ да ви е на помощ.От 10тата си година ще ви народи толкова наследници,че никъде няма да остане никакво желязо.

Като гледам Английските магазини в София какви стилни и маркови стоки предлагат направо не ми се стъпва в гадната им държавица .

Ама защо се сърдите?Нали затова ходихме дружно в Ирак и Афганистан-за да могат новите американски собственици на бизнеса с наркотици и охранителната им фирма DEA да ви доставят на вас англичанчетата пресни наркотици.Воювахте за достъпни наркотици,а сега се дърпате!

Руиз

А пакистанци, индийци, нигерийци, караибци и други от Британската общност внасят само чисто злато и диаманти.

като излезеш малко навън извън местната цигания, ще разбереш кой си и за твое учудване ще установиш че цитираните от теб имат заслужено по-висок имидж.

А БЕ ТИЯ БРИТАНЦИ С ДЕСЕТИЛЕТИЯ ВНАСЯХА ФАЛШИВИ ЕТНОСИ ОТ АЗИЯ /ДОКАЗАТЕЛСТВО, ДВАМАТА "БРИТАНЦИ" ДЪРЖАЛИ ТРИ ЖЕНИ ОТ 30Г./ А СЕГА СЕ ОПАСЯВАТ ОТ ФАЛШИВИ СТОКИ

Отвличат вниманието с тази истерия за българите щото Шотландия вече си тръгва!! Свободата за шотландците е неизбежна!!

На тия за всичко са виновни другите.От какво ги е страх,да не им облагородим нацията,така поне из Европа няма да скитат грозните им жени/те за това нямат бездомни кучета а лисици/.Тези ли който пият вода от Темза/а познайте къде им отиват фекалийте/,между другото още в Лондон има открити фк. канали.Бе то ние майче сме повече европейци от тях - е за това ги е страх,че ще им проличи,че са простаци.

Най- много да ги научим да си варят фалшива ракия.

Е па тия кво искат: за фалшиви илюзии,които ни натресоха,ще им го върнем и ние с фалшиви стоки! Както казва Айшето от магистралата към Европа:"За 2 лв какво искаш-калинки-малинки ли?"

Кво се палите ? :) Изразът "Английско лицемерие" не е измислен от българи и не е от скоро. А България е единствената страна в Европа, която и до ден днешен е с оригиналното си име от преди 1000 и отгоре години. Трябва просто да сложим правилни хора на правилните места в държавата и никой не може да ни спре!!!

коментарът ти изобщо не е в час нито на мястото си.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ЗАЛЯ ЕВРОПА, ЧЕ И МАЛКА БЪЛГАРИЯ, С ПИЯНИ, ПОВРЪЩАЩИ И ПИКАЕЩИ НА ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА АНГЛИЧАНИ.... НО ПРИЛАПА НАШИТЕ ОБРАЗОВАНИ И ИНТЕЛИГЕНТНИ СПЕЦИАЛИСТИ... БЕЗ ДА СЕ ГНУСЯТ! ОМРЪЗНА МИ ДВОЙНИЯ АРШИН НА ТЕЗИ КОЛОНИЗАТОРИ!!!!!!!!!!!

Не виждам никакъв проблем. Просто и България трябва да отговори със същите рестрикции към тези, които ги отправят към нас. А и не е зле да обявим мораториум на членството си в ЕС , та гледай тогава как сами ще почнат да ни се мазнят. Щото на тях им трябва територията ни , не ние , ТЕРИТОРИЯТА България.

Кой ни сра в гащите, ревът английските гамена, а на пристанищата им акостират Китайски корабчета с "некитайска" стока.

Що бе?Китайските са вече демоде-малко разнообразие!

Има нещо такова - миналата година работих няколко месеца в Лондон - майко мила, що "качествени" пакистански, индийски и турски стоки има - китайските ми се видяха направо хай-тек! За храните не говоря, нека си ядат пластмасовите "еко" и "био" боклуци! Все някак си ще преживея и без англетата...

Стоките в Англия не са само оригинали и днес. Имаха си голям проблем с "органик" храните, което ще да рече био. Фалшифиикати. Внасят си от Китай с 200 км. в час. Лумпенизацията на Британия върви и без намесата на българи и румънци, а ако трябва да сме най-обективни, българите са около 5 пъти по-слаб фактор в това, в което обикновено обвиняват българи и румънци. И за циганите се отнася, и за броя имигранти. Мръсната политика днес вреди повече на човечеството, отколкото преди. Политици на Англия в момента мърсят името ни, за да отклонят вниманието на обществото от мръсотията и невежествтото на самите им политически групи. Политиците не успяват в Англия да станат истински лидери с истински плодовити идеи. Не успяват да поддържат общество на морала и етиката. Няма силни сред тях. Т.е.няма достойни лидери. в такъв момент се спекулира с външни фактори, за да си спасят кожицата мизерна. Това правят и БСП днес. Те са убедение вече, че не могат да продължат икономическия ръст, който с толкова сили успяхме да постигнем за няколко години мъки. И вкарват веднага врагове в играта, за да се спасят. Крадецът вика: Дръжте крадеца! Това е тактиката на слабия политик с нисък капацитет. Тежко им. Такива действия отлагат агонията, но никога не я предодвратяват. Пише им се на задника и скоро ще им извием вратовете, за да си го прочетат

да "Истината" за много неща си прав/а. едно обективно мнение по темата, а не алабалистики и плюене на изуст. българите сме идеалната жертва за подбни политически игрички. много малко се знае за нас, а това което се знае е основно негативно. аз съм оставал изумен след като даже вече и поляци и то млади на 20-30 години не знаят къде точно се намира България, за англичани, французи, испанци, италяници и тн. няма какво да споменавам. много хора са гледали филмът по ББС за продажбата на деца, даже ме бяха извикали едни мои познати англичани да им разказвам подробности относно темата. другото с което сме най известни е джебчийството и проституцията и не на последно място разбира се мафията, но дребната такава след като се има предвид, че тук действат най големите класици в бранша - италианци, колумбийци, албанци... за някои сме известни и със Стоичков все още, а Бербатов и Стенли ги бъркат с руснаци или подобни. то и нас българите като цяло ни асоциират като бивша съветска република. това са фактите, сигурен съм много "патриоти" в България ще останат шокирани ако се сблъскат с този проблем...

Те понеже като дойдат в България на почивка не си купуват стоки менте...

Догодина по българското Черноморието се очаква наплив на хиляди британци с изявена наклонност към алкохола и криминални прояви. Българите се притесняват, че този вълна британци ще предизвика разцвет на проституцията, увеличение на нелегалната търговия с наркотици и ментета. Българската полиция няма достатъчно ресурси за да посрещне това предизвикателство. Вероятността това да стане е много голяма. Тя се базира на факта, че това се случва всяка година през лятото от двадесет години насам.

Как изглеждат жените им или мъжете им си е техен проблем. Това някъв аргумент ли е? Хората имат проблеми , които решават. Ние имаме големи проблеми които не решаваме. Аз така и не чух за наплив от стотици хиляди британци, тръгнали да търсят реализация в България? Що?

Наплив на британци към България има друг е въпроса,че не намират реализация,но това говори кой и е по-кадърен.

Това вече го казаха за немските войници, че яли холандски деца. После се извиниха, но който е чул по въпроса е чул само обвиненията. Извиненията се казват под сурдинка.

Сърдете се на себе си, че това е така. Вие разделихте Европа на две части, още тогава. Обвинявате ни за глупости, а всъщност вие сте глупаците, че не преценихте, къде да заложите бомбата на комунизма. Е сега ще търпите и ще траете. Обърнете се към "Ситито" за помощ. Ротшилдчо ще ви поеме разходите за митниците. Държава създадена от пирати и ръководена от чифутски банкери не е за жалене. Там трябва да процъфтява невежеството, такова, каквото създадохте у всички източни народи. Благодарение на вашата политика относно нашата държава, ще си сърбате попарата. И вълна от мангали ще ви дойде добре. И тях ли ще гоните? Ми те само си взимат, те не крадат. Писна ми да ви слушам и гледам сополивите, плачливи изказвания. Поробихте половината свят и няма да се измъкнете така лесно от капана, който си заложихте. Жалко за готините хора, дето ви се връзват и ви вярват сляпо, защото те тласкат държавата ви напред, а вие ги унижавате, като прокарвате лакомите си ръце през всички богатства на света. И вашия премиер е един плюнчо, който оправя сестрата на жена си и това не го показвате, а и разни журналистки... ама сега това не е за тази тема. На англичаните честито!

Ей, това за балдъзата не го знаех. Сигурно е някъв дворцов джентълменски етикет.

Просто нямаме гръб за това сме избрани за черните овце на Европа. Предпочитат да вкарват "хай-тех" специалисти от третия свят, но не и от имигранти от христиански държави. Факт.

какви са тия "специалисти" дето чакат някой да ги "вкара"? не си мисли, че тези от третия свят не попълват няколко молби и не се явяват на интервюта и тн. ако чакаш някой да те "вкара" то трябва да се заредиш с търпение и то доста и най важното ако никой не се сети за теб да не се сърдиш на никой...

Като се замисля мен са ме "вкарвали" на острова. Преси около 4 години работех на свободна практика "фрилансър" като уеб разработчик и имах един клиент от там за когото бях свършил няколко дребни задачи. Та той ме покани да отида и работя за неговата фирма като ми закупи билет двупосочен, осигури ми настаняване + закуска :) и плащаше не лоши пари за извън Лондон. Та има и такива случаи, вече знаеш за един.

Крайно време е да затворят границите за ганю а също и да се разкарат от ЕС-то .

това може да го каже и да го мисли само комплексиран и ограничен човек

А Евгени Минчев са го приели с отворени обятия, този еталон за българин и родолюбец. Той е нашият посланик в Англия. Затова ще ни взимат като сериозна заплаха.

Виж сега мой.Не е хубаво да говориш така за дукеса,пардон Лорд ъф Итън Минчев.Проблема ти може би е в резбата.Ако нямаш лява резба,хич и не се надявай на английско парти.

Свободно придвижване на стоки и хора моля моля.В Бг отдавна минахме от вашите демократични закони на китайски турски и арабски стоки,защото закрихме фабрики заводи ,аец за да не ви тровят.Пък нищо ни няма е обувките например карат по месец а толкова беше гаранцията им при соца ама не се оплакваме и правителството слуша с затаен дъх какво казвате.

кой аец сме закрили? и ако тровя то ние не сме ли най близко?

Трябва да ви кажа, че по-фалшива храна от хранителните вериги в Англия не съм купувал никъде в Европа. Даже в нашите вериги храната е в пъти по-добра от англииската. Моята хазаика в Лондон казваше, че най-добрите зеленчуци и плодове се намират на пазара при турците. Правете си изводите кой им продава ментета на Англичаните.

интересно как точно я различаваш фалшивата храна от истинската? имаш някаква апаратура ли. то ясно че ако ходиш с 10-20 паунда да си пазаруваш за седмицата продуктите няма да са топ качество, но дай по леко с експетните оценки като цяло. също така има и доста различни вериги супер маркети където качеството също се различава макар и не толкова драстично. Но да правиш сравнение с България и то в полза на нашите супермаркети е лицемерие и лудост, жалко и смешно е. На острова правилата се спазват, контролът е железен, за най малкото нещо се налагат супер големи глоби. В България където преобладава корупцията и длаверата ще ми говориш за качество и подобни... виж само фактите продължителността на живот и подобни. другото е голи приказки.

бе що се връзваш, тоя е от платените драскачи, повтарящи стари соц. клишета

Ти направо си отчайващо заслепен. много българи като отидат някъде и всичко им се вижда перфекно, закона се спазва ит.н. Пълна заблуда...Ни къде не се следи за качеството на храните достатъчно добре, много храни се доставят в различни магазини от един производител, но цените са различни в зависимост от категорията на магазина. Контролът за вредни химикали езанижен, за да върви икономиката, корупция има навсякъде...С това не казвам, че в България е идеално, а че навсякъде другаде не е. Но българинът обича да плюе всичко родно и много да хвали всичко чуждо, после другите са му виновни, че не го уважават.......

Първи напуснаха синчетата на активните борци против фашизъма и капитализъма още през 1989 г. заминаха с татковите куфарчета за англия и САЩ. Тук останаха демократите да се давят с държавна сигурност до гроб и дървените философи дето никога на гласуват и те останаха тук.

ти имаш ли идея колко българи са напуснали страната от 89-та насам? а тези с куфарчетата тръгнаха още преди 89-та. по долу си писал за боклуците, само дето не се вързва нещо как така сме на тоя хал като боклуците са се махнали тогава, а в момента е останал цветът на нацията и тя съответно цъфти и върже???

И що ходите там като са гадни .

страх ги е вярно хората от как кирчо варненския кмет стана лицето на имиграцията ни настъпи страх че ще прати свои избиратели там

Тук е пълно с хора дето се радват искренно, че евентуално мое нещо да ги изкофтим .. Що за народ сте?

Zatova li zadaljavate angli4an4etata da izu4avat korana.Togava i musulman4etata- bibliata!!!

Ако 250 хил. цигани замината за Великобритания, помощта ти цена няма да има, Господи!

Като се има предвид скороста на популация то тези 250к много бързо ще се възтановят за няколок години. :))) Не е много за смях работата но..

"Плъховете първи напускат кораба" - по същия начин най-големите боклуци и престъпници още през 1989 г. напуснаха България и Румъния, така че англичаните няма от какво да се безпокоят. Те отдавна са при тях тези от които ги е страх сега. Лошото за България и Румъния е че сега може да ни напуснат квалифицирани хора- лекари, инженери, компютърни специалисти и др.

много хора напуснаха България от 89-та насам, от всички прослойки и нива, но явно най големият боклук си останал. Жалкото е че има доста такива боклуци като теб и точно те определят политиката и посоката на развитие на страната. При текущата доминираща и взела тотален превес простотия в България изходът за нормалните хора е само един в посока международните летища и гари. Колкото и да ми е тъжно и да чувствам за нередно то аз бих посъветвал всеки нормален и свестен българин да поживее поне някоя друга година в някоя цивилизована държава далеч от цялата тази тягостна и задушаваща обстановка в България. Няма какво да се оправя, хората не искат да бъдат оправяни те сами си избират хомота. Защо да си жертваш най хубавите години от живота заради подобни индивиди? Защо да живееш сред простаци и диваци?

Вече ви заляха. Масово се пращат "маркови" дрехи в Европа произведени в гаража.

до пътувал много;къде видя англичани в англия,че нещо не ги виздам много,за последните20 год.

А може и да им подобрим генетичния фонд! Като ги гледам какви са хубавци... :)))

чудясе повечето от англичаните далеч не приличат на даяна или кеит ама тва правилиги менте поданници на кралството

ами и вие да похапнете хляб без брашно кремвирши без месо доматен сок без домати ама с бром какво толкова :)

Айде моля Великобритания, това е просто Британия, няма нищо велико в нея, когато България е съществувала и имала закони написани на бял лист , там на островчето е имало безразборни племена, които по-късно са колонизирани от французите и са ги учили да говорят и пишат на френски, защото преди са се разбирали само с някакви нечленоразделни звуци, не че сега е по-различно. Британия има 2-3 града на кръст, а Лондон е вече почти без англичани, всичко е чернилки и жълтурки. Кой ще ги залее с некачествени стоки ????? Ами аз сега се връщам от Лондон, ами то е всичко Made in China, малко Виетнам, малко Камбоджа. За какви стоки , какви пет лева ми говори тоя калмук с кривите зъби . Ми те ако внесат стоки , произведени в България само ще си вдигнат имиджа. Ние ли ще им внесем турски стоки, ми то турците и африканците са там от десетилетия. Британци , да кажа ли за хотелите ви, ами това е срамота !!! В центъра на Лондон 250 pounds, сгради стари, мирише на мухъл и мърша. Айде по-добре що не си траеш.

Нещо си се объркал. Истината е , че по времето в което в Британската империя е имало преса и са се издавали вестници. / Значи има кой да ги купува и чете/ по нашият край 98% от хората са биле в невъзможност да четат! Обаче ако така ти харесва ..както кажеш. Аз предпочитам истината. Знаеш ли през 1680 година примерно, колко човека в едно село са можели да четат. Най вероятно един попът , ама не е сигурно.! Бъди здрав и умен!

Абе, мамин умник човека ти говори за има няма 800-900 години по -назад в историята на Европа, когато дивите брити са нямали какво да ядат.Ти ми говориш за вестници.

Айде стига с тоя кръчмарски патриотизъм. Когато Британия е била империя, в която не залязва слънцето, ние сме били провинция на Отоманската империя. И аз съм бил в Лондон (и не само там) и мога да кажа смело, че това е най-якия град в Европа и един от най-яките в света. За да вървим успешно напред трябва да гледаме истината в очите, а тя е че хората които напуснаха България не са само високо квалифицирани специалисти. Една огромна част от тях са лумпени, престъпници и обикновени лентяи, които живеят от дребни (и не дотам дребни) престъпления или висят на помощи с години. Всички познаваме такива и те на са само мургави, за съжаление. Така че когато ревем до небесата за бежанците (от които не сме видели нищо лошо) трябва да разберем позицията на англичаните защото тя е напълно основателна.

Прав си разбира се. Ся ще ти обяснят , колко сме качествени. :)

Не е вярно - Рим е най-якият град в Европа. Само да вметна, без да се включвам в заформилия се спор.

Добре, че гей-ориентираните комплексарчета като вас са малко. Ние може да сме били 5 века под турско , но великата Византия вече не съществува, но британците сега като под турско - повече турци , араби и жълтурки от тях. Айде да им е честито, наште цигани ще им дойдат дюшиш , тъкмо ще изместят онея с меките китки .

Масларова, нещо дъвчиш там ..не те чувам!

ха-ха, смешник!

Ето това е проблема - на един ПАТРИОТ и реалист - 3-ма гейове национални предатели .

Мили "англета" един наш много скорошен министър председател има една приказка за Вас "Късно е либе за китка". Ако е да ни надупите за нещо много Ви бива , но иначе ревете като девица за х..й, Къде Ви отиде борбата за свобода на движение,право на труд и т.н. преди падането на комунизма? Айде да ходите да го духате под вода докато изсъхне.

великите географски открития съвременния парламент научно техническата революция нютон адам смит футбола :))) шекспир е така набързо!!! стига сте пръскали отрова! тея които съскат в англия са същите като вас :)))) уплашените ограничени тъпаци! но и там има свестни и умни хора

Изобретили са концлагерите( в бурската война) и т.н. Същите лицемери са като нас англетата, така е. Ама те отричат че са същите. Всеки народ притежава това лицемерие. Въпрос на вътрешна сила е да си го признаеш. Аз не страдам от национален комплекс на величие. Това е въпрос на личностна еволюция.

Само дето в бурската война са холандци...

Приятелче, всишай се в думите на "Дааа!" по - горе .... - мъдри са ! А на тебе ти личи , че и хал хабер си немаш от реалността в Англия и от "свестността" на англичаните .... думите ти за "свестността им" са пълни глупости и подобни мисли са затрили цели древни култури в Северна, Центраална и Южна америка .... Ще ти кажа само това: Ако с пистолет насочен в главата ми, ми кажат, че ще се спася единствено ако: 1) прегърна англичанин, или 2) прегърна кобра .... то аз бих прегърнал кобрата ..... за разлика от англичанина, кобрата може и случайно да размисли и да не ме ухапе .... При англичанина това НИКОГА неможе да се случи ......!!!!

Кеф! 350 000 български и румънски цигани при ингилизите. От друга страна много малко. Тук пак ще останат към милион. Тях къде да пратим, че и пристигат още и още от сирия и афганистан.

Нещо бъркаш сметките.Ще останат не повече от 30-40 000 парчета.При това положение социалните плащания направо ще отпаднат от бюджета на държавата.

Те Китайците са ви залели отвсякъде вие от нас се страхувате.

Страхуват се защото малкото което са чували за нас е 90% лошо. Имаме страшно лош "ПР", а на държавано ниво не се прави нищо, вече си мисля даже, че е умишлено.

Коментари - Британският вестник ”Експрес”: Българи и румънци ще ни залеят с фалшиви стоки | Днес.dir.bg

Британският вестник ”Експрес”: Българи и румънци ще ни залеят с фалшиви стоки

Очакваният от началото на следващата година масов приток на румънски и български имигранти ще даде възможност за контрабанда на фалшиви стоки във Великобритания, твърди британският в. "Експрес".

Обратно в новината

Коментари - Британският вестник ”Експрес”: Българи и румънци ще ни залеят с фалшиви стоки | Днес.dir.bg

Коментари

ЧУК

Бе най-много някое фалшиво бебе да им шитнат!

не разбрах защо англичаните да си свалят стандарта с готови на всякаква работа , мръсотия и робство милиони балканци, само защото собствените им правителства-крадци не желаят да им осигурат стандарт, а пък ние не трябва да приемаме бягащите от нужда и война 10 000 сирийци. И знаете ли случайно кой е с по-нисък сатут в очите на англичаните между българи и сирийци?

Циганията трудно ще я спрете.

Искам някой българин или румънец да отиди в британско шоу по ТВ и да им каже "Точно така, ще ви залеем пазара, ще ви използвами социалните помощи и вие не можете да ни спрете! Само ако спрете един от нас на границата, ние ще ви осъдим в Страсбург и ще ви струваме на хазната много повече от колкото 100 индийски имигранта!"

8901

Споко инглизи!Тя и фалшивата стока трябва да се произведе.Няма опасност такава стока да дойде от България.Ние тук само препродаваме нещо произведено някъде другаде.Внимавайте с румънците.

Путин заставил британцев так сказать!!! он же устроил бунты в украине :) :)

Забравих да ви предупредя за една опастност за вашата национална сигурност о,висши същества от Албиона.Пазете с цената на животите си Нейно Величество защото има едни тъмнозелени румънци и българи/по бият на графитено/които са винаги в размножителен период.Ако не внимавате може да се сдобиете с нов лилав престолонаследник.Ако е момче,не го къпете с вода до 33тата му година защото ще се простуди и умре.Ако е момиче Господ да ви е на помощ.От 10тата си година ще ви народи толкова наследници,че никъде няма да остане никакво желязо.

Като гледам Английските магазини в София какви стилни и маркови стоки предлагат направо не ми се стъпва в гадната им държавица .

Ама защо се сърдите?Нали затова ходихме дружно в Ирак и Афганистан-за да могат новите американски собственици на бизнеса с наркотици и охранителната им фирма DEA да ви доставят на вас англичанчетата пресни наркотици.Воювахте за достъпни наркотици,а сега се дърпате!

Руиз

А пакистанци, индийци, нигерийци, караибци и други от Британската общност внасят само чисто злато и диаманти.

като излезеш малко навън извън местната цигания, ще разбереш кой си и за твое учудване ще установиш че цитираните от теб имат заслужено по-висок имидж.

А БЕ ТИЯ БРИТАНЦИ С ДЕСЕТИЛЕТИЯ ВНАСЯХА ФАЛШИВИ ЕТНОСИ ОТ АЗИЯ /ДОКАЗАТЕЛСТВО, ДВАМАТА "БРИТАНЦИ" ДЪРЖАЛИ ТРИ ЖЕНИ ОТ 30Г./ А СЕГА СЕ ОПАСЯВАТ ОТ ФАЛШИВИ СТОКИ

Отвличат вниманието с тази истерия за българите щото Шотландия вече си тръгва!! Свободата за шотландците е неизбежна!!

На тия за всичко са виновни другите.От какво ги е страх,да не им облагородим нацията,така поне из Европа няма да скитат грозните им жени/те за това нямат бездомни кучета а лисици/.Тези ли който пият вода от Темза/а познайте къде им отиват фекалийте/,между другото още в Лондон има открити фк. канали.Бе то ние майче сме повече европейци от тях - е за това ги е страх,че ще им проличи,че са простаци.

Най- много да ги научим да си варят фалшива ракия.

Е па тия кво искат: за фалшиви илюзии,които ни натресоха,ще им го върнем и ние с фалшиви стоки! Както казва Айшето от магистралата към Европа:"За 2 лв какво искаш-калинки-малинки ли?"

Кво се палите ? :) Изразът "Английско лицемерие" не е измислен от българи и не е от скоро. А България е единствената страна в Европа, която и до ден днешен е с оригиналното си име от преди 1000 и отгоре години. Трябва просто да сложим правилни хора на правилните места в държавата и никой не може да ни спре!!!

коментарът ти изобщо не е в час нито на мястото си.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ЗАЛЯ ЕВРОПА, ЧЕ И МАЛКА БЪЛГАРИЯ, С ПИЯНИ, ПОВРЪЩАЩИ И ПИКАЕЩИ НА ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА АНГЛИЧАНИ.... НО ПРИЛАПА НАШИТЕ ОБРАЗОВАНИ И ИНТЕЛИГЕНТНИ СПЕЦИАЛИСТИ... БЕЗ ДА СЕ ГНУСЯТ! ОМРЪЗНА МИ ДВОЙНИЯ АРШИН НА ТЕЗИ КОЛОНИЗАТОРИ!!!!!!!!!!!

Не виждам никакъв проблем. Просто и България трябва да отговори със същите рестрикции към тези, които ги отправят към нас. А и не е зле да обявим мораториум на членството си в ЕС , та гледай тогава как сами ще почнат да ни се мазнят. Щото на тях им трябва територията ни , не ние , ТЕРИТОРИЯТА България.

Кой ни сра в гащите, ревът английските гамена, а на пристанищата им акостират Китайски корабчета с "некитайска" стока.

Що бе?Китайските са вече демоде-малко разнообразие!

Има нещо такова - миналата година работих няколко месеца в Лондон - майко мила, що "качествени" пакистански, индийски и турски стоки има - китайските ми се видяха направо хай-тек! За храните не говоря, нека си ядат пластмасовите "еко" и "био" боклуци! Все някак си ще преживея и без англетата...

Стоките в Англия не са само оригинали и днес. Имаха си голям проблем с "органик" храните, което ще да рече био. Фалшифиикати. Внасят си от Китай с 200 км. в час. Лумпенизацията на Британия върви и без намесата на българи и румънци, а ако трябва да сме най-обективни, българите са около 5 пъти по-слаб фактор в това, в което обикновено обвиняват българи и румънци. И за циганите се отнася, и за броя имигранти. Мръсната политика днес вреди повече на човечеството, отколкото преди. Политици на Англия в момента мърсят името ни, за да отклонят вниманието на обществото от мръсотията и невежествтото на самите им политически групи. Политиците не успяват в Англия да станат истински лидери с истински плодовити идеи. Не успяват да поддържат общество на морала и етиката. Няма силни сред тях. Т.е.няма достойни лидери. в такъв момент се спекулира с външни фактори, за да си спасят кожицата мизерна. Това правят и БСП днес. Те са убедение вече, че не могат да продължат икономическия ръст, който с толкова сили успяхме да постигнем за няколко години мъки. И вкарват веднага врагове в играта, за да се спасят. Крадецът вика: Дръжте крадеца! Това е тактиката на слабия политик с нисък капацитет. Тежко им. Такива действия отлагат агонията, но никога не я предодвратяват. Пише им се на задника и скоро ще им извием вратовете, за да си го прочетат

да "Истината" за много неща си прав/а. едно обективно мнение по темата, а не алабалистики и плюене на изуст. българите сме идеалната жертва за подбни политически игрички. много малко се знае за нас, а това което се знае е основно негативно. аз съм оставал изумен след като даже вече и поляци и то млади на 20-30 години не знаят къде точно се намира България, за англичани, французи, испанци, италяници и тн. няма какво да споменавам. много хора са гледали филмът по ББС за продажбата на деца, даже ме бяха извикали едни мои познати англичани да им разказвам подробности относно темата. другото с което сме най известни е джебчийството и проституцията и не на последно място разбира се мафията, но дребната такава след като се има предвид, че тук действат най големите класици в бранша - италианци, колумбийци, албанци... за някои сме известни и със Стоичков все още, а Бербатов и Стенли ги бъркат с руснаци или подобни. то и нас българите като цяло ни асоциират като бивша съветска република. това са фактите, сигурен съм много "патриоти" в България ще останат шокирани ако се сблъскат с този проблем...

Те понеже като дойдат в България на почивка не си купуват стоки менте...

Догодина по българското Черноморието се очаква наплив на хиляди британци с изявена наклонност към алкохола и криминални прояви. Българите се притесняват, че този вълна британци ще предизвика разцвет на проституцията, увеличение на нелегалната търговия с наркотици и ментета. Българската полиция няма достатъчно ресурси за да посрещне това предизвикателство. Вероятността това да стане е много голяма. Тя се базира на факта, че това се случва всяка година през лятото от двадесет години насам.

Как изглеждат жените им или мъжете им си е техен проблем. Това някъв аргумент ли е? Хората имат проблеми , които решават. Ние имаме големи проблеми които не решаваме. Аз така и не чух за наплив от стотици хиляди британци, тръгнали да търсят реализация в България? Що?

Наплив на британци към България има друг е въпроса,че не намират реализация,но това говори кой и е по-кадърен.

Това вече го казаха за немските войници, че яли холандски деца. После се извиниха, но който е чул по въпроса е чул само обвиненията. Извиненията се казват под сурдинка.

Сърдете се на себе си, че това е така. Вие разделихте Европа на две части, още тогава. Обвинявате ни за глупости, а всъщност вие сте глупаците, че не преценихте, къде да заложите бомбата на комунизма. Е сега ще търпите и ще траете. Обърнете се към "Ситито" за помощ. Ротшилдчо ще ви поеме разходите за митниците. Държава създадена от пирати и ръководена от чифутски банкери не е за жалене. Там трябва да процъфтява невежеството, такова, каквото създадохте у всички източни народи. Благодарение на вашата политика относно нашата държава, ще си сърбате попарата. И вълна от мангали ще ви дойде добре. И тях ли ще гоните? Ми те само си взимат, те не крадат. Писна ми да ви слушам и гледам сополивите, плачливи изказвания. Поробихте половината свят и няма да се измъкнете така лесно от капана, който си заложихте. Жалко за готините хора, дето ви се връзват и ви вярват сляпо, защото те тласкат държавата ви напред, а вие ги унижавате, като прокарвате лакомите си ръце през всички богатства на света. И вашия премиер е един плюнчо, който оправя сестрата на жена си и това не го показвате, а и разни журналистки... ама сега това не е за тази тема. На англичаните честито!

Ей, това за балдъзата не го знаех. Сигурно е някъв дворцов джентълменски етикет.

Просто нямаме гръб за това сме избрани за черните овце на Европа. Предпочитат да вкарват "хай-тех" специалисти от третия свят, но не и от имигранти от христиански държави. Факт.

какви са тия "специалисти" дето чакат някой да ги "вкара"? не си мисли, че тези от третия свят не попълват няколко молби и не се явяват на интервюта и тн. ако чакаш някой да те "вкара" то трябва да се заредиш с търпение и то доста и най важното ако никой не се сети за теб да не се сърдиш на никой...

Като се замисля мен са ме "вкарвали" на острова. Преси около 4 години работех на свободна практика "фрилансър" като уеб разработчик и имах един клиент от там за когото бях свършил няколко дребни задачи. Та той ме покани да отида и работя за неговата фирма като ми закупи билет двупосочен, осигури ми настаняване + закуска :) и плащаше не лоши пари за извън Лондон. Та има и такива случаи, вече знаеш за един.

Крайно време е да затворят границите за ганю а също и да се разкарат от ЕС-то .

това може да го каже и да го мисли само комплексиран и ограничен човек

А Евгени Минчев са го приели с отворени обятия, този еталон за българин и родолюбец. Той е нашият посланик в Англия. Затова ще ни взимат като сериозна заплаха.

Виж сега мой.Не е хубаво да говориш така за дукеса,пардон Лорд ъф Итън Минчев.Проблема ти може би е в резбата.Ако нямаш лява резба,хич и не се надявай на английско парти.

Свободно придвижване на стоки и хора моля моля.В Бг отдавна минахме от вашите демократични закони на китайски турски и арабски стоки,защото закрихме фабрики заводи ,аец за да не ви тровят.Пък нищо ни няма е обувките например карат по месец а толкова беше гаранцията им при соца ама не се оплакваме и правителството слуша с затаен дъх какво казвате.

кой аец сме закрили? и ако тровя то ние не сме ли най близко?

Трябва да ви кажа, че по-фалшива храна от хранителните вериги в Англия не съм купувал никъде в Европа. Даже в нашите вериги храната е в пъти по-добра от англииската. Моята хазаика в Лондон казваше, че най-добрите зеленчуци и плодове се намират на пазара при турците. Правете си изводите кой им продава ментета на Англичаните.

интересно как точно я различаваш фалшивата храна от истинската? имаш някаква апаратура ли. то ясно че ако ходиш с 10-20 паунда да си пазаруваш за седмицата продуктите няма да са топ качество, но дай по леко с експетните оценки като цяло. също така има и доста различни вериги супер маркети където качеството също се различава макар и не толкова драстично. Но да правиш сравнение с България и то в полза на нашите супермаркети е лицемерие и лудост, жалко и смешно е. На острова правилата се спазват, контролът е железен, за най малкото нещо се налагат супер големи глоби. В България където преобладава корупцията и длаверата ще ми говориш за качество и подобни... виж само фактите продължителността на живот и подобни. другото е голи приказки.

бе що се връзваш, тоя е от платените драскачи, повтарящи стари соц. клишета

Ти направо си отчайващо заслепен. много българи като отидат някъде и всичко им се вижда перфекно, закона се спазва ит.н. Пълна заблуда...Ни къде не се следи за качеството на храните достатъчно добре, много храни се доставят в различни магазини от един производител, но цените са различни в зависимост от категорията на магазина. Контролът за вредни химикали езанижен, за да върви икономиката, корупция има навсякъде...С това не казвам, че в България е идеално, а че навсякъде другаде не е. Но българинът обича да плюе всичко родно и много да хвали всичко чуждо, после другите са му виновни, че не го уважават.......

Първи напуснаха синчетата на активните борци против фашизъма и капитализъма още през 1989 г. заминаха с татковите куфарчета за англия и САЩ. Тук останаха демократите да се давят с държавна сигурност до гроб и дървените философи дето никога на гласуват и те останаха тук.

ти имаш ли идея колко българи са напуснали страната от 89-та насам? а тези с куфарчетата тръгнаха още преди 89-та. по долу си писал за боклуците, само дето не се вързва нещо как така сме на тоя хал като боклуците са се махнали тогава, а в момента е останал цветът на нацията и тя съответно цъфти и върже???

И що ходите там като са гадни .

страх ги е вярно хората от как кирчо варненския кмет стана лицето на имиграцията ни настъпи страх че ще прати свои избиратели там

Тук е пълно с хора дето се радват искренно, че евентуално мое нещо да ги изкофтим .. Що за народ сте?

Zatova li zadaljavate angli4an4etata da izu4avat korana.Togava i musulman4etata- bibliata!!!

Ако 250 хил. цигани замината за Великобритания, помощта ти цена няма да има, Господи!

Като се има предвид скороста на популация то тези 250к много бързо ще се възтановят за няколок години. :))) Не е много за смях работата но..

"Плъховете първи напускат кораба" - по същия начин най-големите боклуци и престъпници още през 1989 г. напуснаха България и Румъния, така че англичаните няма от какво да се безпокоят. Те отдавна са при тях тези от които ги е страх сега. Лошото за България и Румъния е че сега може да ни напуснат квалифицирани хора- лекари, инженери, компютърни специалисти и др.

много хора напуснаха България от 89-та насам, от всички прослойки и нива, но явно най големият боклук си останал. Жалкото е че има доста такива боклуци като теб и точно те определят политиката и посоката на развитие на страната. При текущата доминираща и взела тотален превес простотия в България изходът за нормалните хора е само един в посока международните летища и гари. Колкото и да ми е тъжно и да чувствам за нередно то аз бих посъветвал всеки нормален и свестен българин да поживее поне някоя друга година в някоя цивилизована държава далеч от цялата тази тягостна и задушаваща обстановка в България. Няма какво да се оправя, хората не искат да бъдат оправяни те сами си избират хомота. Защо да си жертваш най хубавите години от живота заради подобни индивиди? Защо да живееш сред простаци и диваци?

Вече ви заляха. Масово се пращат "маркови" дрехи в Европа произведени в гаража.

до пътувал много;къде видя англичани в англия,че нещо не ги виздам много,за последните20 год.

А може и да им подобрим генетичния фонд! Като ги гледам какви са хубавци... :)))

чудясе повечето от англичаните далеч не приличат на даяна или кеит ама тва правилиги менте поданници на кралството

ами и вие да похапнете хляб без брашно кремвирши без месо доматен сок без домати ама с бром какво толкова :)

Айде моля Великобритания, това е просто Британия, няма нищо велико в нея, когато България е съществувала и имала закони написани на бял лист , там на островчето е имало безразборни племена, които по-късно са колонизирани от французите и са ги учили да говорят и пишат на френски, защото преди са се разбирали само с някакви нечленоразделни звуци, не че сега е по-различно. Британия има 2-3 града на кръст, а Лондон е вече почти без англичани, всичко е чернилки и жълтурки. Кой ще ги залее с некачествени стоки ????? Ами аз сега се връщам от Лондон, ами то е всичко Made in China, малко Виетнам, малко Камбоджа. За какви стоки , какви пет лева ми говори тоя калмук с кривите зъби . Ми те ако внесат стоки , произведени в България само ще си вдигнат имиджа. Ние ли ще им внесем турски стоки, ми то турците и африканците са там от десетилетия. Британци , да кажа ли за хотелите ви, ами това е срамота !!! В центъра на Лондон 250 pounds, сгради стари, мирише на мухъл и мърша. Айде по-добре що не си траеш.

Нещо си се объркал. Истината е , че по времето в което в Британската империя е имало преса и са се издавали вестници. / Значи има кой да ги купува и чете/ по нашият край 98% от хората са биле в невъзможност да четат! Обаче ако така ти харесва ..както кажеш. Аз предпочитам истината. Знаеш ли през 1680 година примерно, колко човека в едно село са можели да четат. Най вероятно един попът , ама не е сигурно.! Бъди здрав и умен!

Абе, мамин умник човека ти говори за има няма 800-900 години по -назад в историята на Европа, когато дивите брити са нямали какво да ядат.Ти ми говориш за вестници.

Айде стига с тоя кръчмарски патриотизъм. Когато Британия е била империя, в която не залязва слънцето, ние сме били провинция на Отоманската империя. И аз съм бил в Лондон (и не само там) и мога да кажа смело, че това е най-якия град в Европа и един от най-яките в света. За да вървим успешно напред трябва да гледаме истината в очите, а тя е че хората които напуснаха България не са само високо квалифицирани специалисти. Една огромна част от тях са лумпени, престъпници и обикновени лентяи, които живеят от дребни (и не дотам дребни) престъпления или висят на помощи с години. Всички познаваме такива и те на са само мургави, за съжаление. Така че когато ревем до небесата за бежанците (от които не сме видели нищо лошо) трябва да разберем позицията на англичаните защото тя е напълно основателна.

Прав си разбира се. Ся ще ти обяснят , колко сме качествени. :)

Не е вярно - Рим е най-якият град в Европа. Само да вметна, без да се включвам в заформилия се спор.

Добре, че гей-ориентираните комплексарчета като вас са малко. Ние може да сме били 5 века под турско , но великата Византия вече не съществува, но британците сега като под турско - повече турци , араби и жълтурки от тях. Айде да им е честито, наште цигани ще им дойдат дюшиш , тъкмо ще изместят онея с меките китки .

Масларова, нещо дъвчиш там ..не те чувам!

ха-ха, смешник!

Ето това е проблема - на един ПАТРИОТ и реалист - 3-ма гейове национални предатели .

Мили "англета" един наш много скорошен министър председател има една приказка за Вас "Късно е либе за китка". Ако е да ни надупите за нещо много Ви бива , но иначе ревете като девица за х..й, Къде Ви отиде борбата за свобода на движение,право на труд и т.н. преди падането на комунизма? Айде да ходите да го духате под вода докато изсъхне.

великите географски открития съвременния парламент научно техническата революция нютон адам смит футбола :))) шекспир е така набързо!!! стига сте пръскали отрова! тея които съскат в англия са същите като вас :)))) уплашените ограничени тъпаци! но и там има свестни и умни хора

Изобретили са концлагерите( в бурската война) и т.н. Същите лицемери са като нас англетата, така е. Ама те отричат че са същите. Всеки народ притежава това лицемерие. Въпрос на вътрешна сила е да си го признаеш. Аз не страдам от национален комплекс на величие. Това е въпрос на личностна еволюция.

Само дето в бурската война са холандци...

Приятелче, всишай се в думите на "Дааа!" по - горе .... - мъдри са ! А на тебе ти личи , че и хал хабер си немаш от реалността в Англия и от "свестността" на англичаните .... думите ти за "свестността им" са пълни глупости и подобни мисли са затрили цели древни култури в Северна, Центраална и Южна америка .... Ще ти кажа само това: Ако с пистолет насочен в главата ми, ми кажат, че ще се спася единствено ако: 1) прегърна англичанин, или 2) прегърна кобра .... то аз бих прегърнал кобрата ..... за разлика от англичанина, кобрата може и случайно да размисли и да не ме ухапе .... При англичанина това НИКОГА неможе да се случи ......!!!!

Кеф! 350 000 български и румънски цигани при ингилизите. От друга страна много малко. Тук пак ще останат към милион. Тях къде да пратим, че и пристигат още и още от сирия и афганистан.

Нещо бъркаш сметките.Ще останат не повече от 30-40 000 парчета.При това положение социалните плащания направо ще отпаднат от бюджета на държавата.

Те Китайците са ви залели отвсякъде вие от нас се страхувате.

Страхуват се защото малкото което са чували за нас е 90% лошо. Имаме страшно лош "ПР", а на държавано ниво не се прави нищо, вече си мисля даже, че е умишлено.