Наблюдавайте рядкaта „фалшива зора“ преди изгрева (Видео)

Заредете фотоапаратите сутрин преди изгрев. “Фалшивата зора“ носи името си от Исляма - пророкът Мохамед я споменава по повод петте дневни молитви.

Обратно в новината

Коментари - Наблюдавайте рядкaта „фалшива зора“ преди изгрева (Видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Без значение от темата на дописката - пак тургате исляма начело, като че да зависи нещо от тази фалшива религия, та ни я натрапвате постоянно... Все едно - добре че бил "пророкът" мохамед, та да се знае за "фалшивата зора"... На умните хора, на астрономите, този природен феномен е известен отдавна. И те не са имали и нямат нужда "пророкът" да им казва за него.

Ние тази фалшива зора я наблюдаваме от 27 години, в очакване на заветния ИЗГРЕВ. Да, ама не. Зората все си стои, а изгрев- няма. Май изгревът е фалшив, не зората??

Да не забравите килимчето и молитвата, за да ви благослови пророкът Мохамед.

Неграмотността на мурзилъка (журналъка) е наистина безгранична! "ЗОДИАКАЛНАТА СВЕТЛИНА", блядове, може да се наблюдава целогодишно! Касини първи е писал, или поне най-ранните открити писания са негови, за това явление. Няма нищо общо с измишльотините ви, това не е рускотурски сериал, бляд!

Нещастнико Злобата е киселина,която разяжда повече съда в който се намира,отколкото това,върху което се излива! /древна китайска поговорка/

Почна бурята над София, вятър, юг-изток, преръсва, утре потоп. Утре по-весели и по-радостни, не забравяйте чадърите.

фалшива зора и пророка, ами я кажете какво става с планетата Нибиру яркостта на слънцето, което е нажежено до бяло и залязва не където винаги досега.

Нибиру оня ден се взриви и вече не съществува.

Кофти когато по такива интересни теми се изхожда лица с нисък профил. Интересно ще е, ако същият този феномен се е наблюдавал на 23-24 април тази година, но на ЗАЛЕЗ. НЕ ИДВА ЛИ ТАЗИ СВЕТЛИНА ОТ ЗВЕЗДАТА ОТ КОЯТО СА ДОШЛИ АНУНАКИТЕ?? КАКВО ЗНАЕМ НИЕ ЗА БОГОВЕТЕ АНУ и синовете му ЕНКИ и ЕНЛИЛ, дошли на ЗЕМЯТА за да добиват метала злато необходим им за създаване на ЗЛАТНОТО РУНО с което да улавят създаващото висока температура ИНФРАЧЕРВЕНО ЛЪЧЕНИЕ идвако от ТЯХНАТА ЗВЕЗА!! Не се ли отваря точно в този момент ВРЕМЕВИ ПРОСТРАНСТВЕН КАНАЛ на връзка меду световене на НАШИТЕ СЪЗДАТЕЛИ и ЗЕМЯТА? КОЯ Е ТЯХНАТА ЗВЕЗДА И НЕ Е ЛИ СВЪРЗАНА ТЯ С ЖЕРТВЕНИЯ ОВЕН и със зодиакалното съзведие ОВЕН?! МОЖЕ БИ ДА , А МОЖЕ БИ НЕ.

Заредих, цял патрондаш с бренекета, ама кого ще трепем, Мохамед или прасета, щото той "пророкът" май не обича свинско, по девици си бил падал. От статията не става ясно. Дружинката ще идем призори да дебнем по строго секретната граница, пък каквото изпадне. На слука колеги!

тъп си гоше! и вероятно още ще зЪтапееш, щото няма начин да поумнееш! а пророка обича лалета, и котки, а мрази....кюпеци!

Саше, ти ли си?

Бал съм му маата на пророка Моамед!!!

Според синоптик бг се очаква заоблачаване от 3:00 тази нощ, максимумът е към 6:00, след това дъжд цял ден (над 20л/кв.м), студ, вземете си чадър утре, облечете се, фотоапарат не Ви е необходим. Ще го пропуснем "пророка" тоя път, дай Боже по за дълго да не идва. Хубав Понеделник, ако понеделник може да бъде хубав ден ;-) Успешна седмица!

dobrin

авми да нали сте европежци а не дори азяци и зивотут всъщност е в събота неделя ...

Би ли превел, maloletie15g i 3 m, това което си искал да кажеш?

трябва място без светлини. за софия, някъде каде 6ч. сабаалян, а за слънчев бряг около някъде къмто 10 минути по рано!!! а според менека, ако това нещо наистина го е казал пенчо маркишки от бан, и утре сабаалян не го уволнят, то бан трябва да я закрият най късно до вторник до обед!

pompai

Едва ли е подходящо да споменавате исляма .Гръмнете се предвърително.

Нали сме толерасти,а не трябва да се казва "пррока" а лъжепророка,щот то се вижда какви са му последователите!

Прав е Пророка, а астрономията е измислена и въведена от арабите.

А стига бе, ислямът е като християнството, според каноните им земята е плоска. Арабите са пренесли, но не и открили знания от други народи, които са избивали покрай ислямизацията