Министерство дава 100 000 лв. за страници в социалните мрежи

Министерство на земеделието и храните е дало 100 000 лв. без ДДС за създаване на страници във Facebook и Twitter на Програмата за развитие на селските райони, както и за популяризирането й във форумите.

Обратно в новината

Коментари - Министерство дава 100 000 лв. за страници в социалните мрежи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И след 100 години пак ще е същото!!! Грабене на народа по най-пошлия и долен начин!!! Да Ви припомня 6 000 000 сайт на Агенцията по туризъм!!! link

Е поне сме спокойни къде отиват данъците ни, или поне за тези които си ги плащат.

Реална цена - около 200 - 500 лв (заради дизайна на кориците и опита да се публикува нещо от време на време). Платени: 100 000 Нямам думи просто... Не знам на какъв принцип избират изпълнителите на подобни услуги, но това е пладнешки обир и никой не говори за него, както и никой не носи отговорност за източването на държавата по подобни схеми.

СМ

Министерство вероятно е съкратило програмистите си или просто някой от Министерството краде

Абе, Пръчле, какви са тия глупости, където булваш??? Защо не наричаш нещата с истинските имена? Ако това министерство беше оглавявано от БСП - СТО ХИЛЯДИ ЛЕВА ЗА СТРАНИЦА ВЪВ ФАЦЕТО И ТУИТЪРА щяха да са пладнешки грабеж, нали?? А понеже на власт са любимите ти герберасти (без да броим, че начело на това министерство е един от най-долните и мазни мошеници, пръквали се някога в България!) ти си седнал да бръщолевиш някакви глупости, а пък върхът на бозавата ти лунатична мисъл е: Променете себе си и ще промените България!!! Та, пръчлето ми - да наречем нещата с истински имена, тръгвайки най-малкото от това, че подобни страници може да направи първокласник, чоплейки си носа: ТОВА, БАЙНО, Е ПЛАДНЕШКИ ОБИР НА НЕНАЯЛИ СЕ И БЪРЗАЩИ ДА ОБЕРАТ ДО ШУШКА КАКВОТО МОГАТ НАГЛЕЦИ! Те не се нуждаят от промяна, а от затвор! И, да те боцна лееекичко - в случая парите са дадени от непроменени, ненаяли се долни герберасти, претендиращи за нов морал!!!

По принцип си прав, но не мога да не отбележа, че субект на КРАЖБИ са вече суми в порядъка на 100 х. лв. Такива суми ИЗОБЩО НЕ ПРАВЕХА ВПЕЧАТЛЕНИЕ НА МЕГАКРАДЦИТЕ, начело с твоите "любимци" СерГея и Догана... Те удряха МИЛИАРДИ! А тая жалка далаверка е доказателство, че Борисов докара СТРАХ в КРАДЛИВАТА ПАПЛАЧ и вече са на по-ниски нива. А КРАДЛИВАТА ПАПЛАЧ е навсякъде, дори и в партия ГЕРБ, дори и сред депутатите й. Какво да говорим за КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ! Но КРАДЦИТЕ ОТ ГЕРБ ги арестуват и разследват с лекота, а да кажеш нещо за вашите КРАДЦИ по времето на тройката? Арестуван депутат?Съден Министър? А?

Mekong Delta

Интелект, КОЙ ще разследва тези дебили за 100,000 лева? Ако искаш да ти обясня - по времето на Станишев можеше да се гепи милион на цяло. А сега се гепи 10 пъти по 100,000 - някак си по-чисто, по-бързо и по неподсъдимо. Вдяваш? И такива МИНИ ГРАБЕЖИ се паравят като за последно и ежесекундно! ТА - нека изчакаме да видим осъден министър от ГЕРБ! Вече имаше един кандидат, предшественик на магистралката от здравното министерство, ама... И той не бил виновен, пък и гледаха да го оправдаят ВЕДНАГА, че догодина следващите на власт могат да го осъдят, ама той пък може да си отвори устенцата... СМЕХУРКОВЦИИИ!