17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ф16v определено е лоша новина за Радев и корупционите му грипенски мераци ... Сега дори и грипен да спечелят Радев няма да го огрее

То ясно за какво се молиш олгинче но Русия е с още по нисък стандарт пък и днес падна и единствения летяш миг 35

Понеже сме с най-ниския стандарт в Европа, НЕ МОЖЕ ЛИ ДА НИ ПОДАРЯТ 5-6 БРЪКМИ. ???!!! Да се помолят и на съседните балкански държави за някой БРАКУВАН модел от 1960година ???!!!

Аз съм за су 47 тъкмо ми трябва нов курник за кокошките

Аз съм за Ф-15. 70-те бяха на въоръжение в Лариса - Гърция.

Гърците много ще се очудят като разберат че са имали ф15( впрочем тя и уганда имаше су 35 през шейсете

Риснак един гвоздей като хората не може да забие еле самолети да прави .Теса като циганите дай им да крадът и да се зверят като са много ама заблъскашли ги с някой прът на кръв бягат като мишки Е сега избираме пръта шветски или аметикански .И още от сега реват хибридите

Прът ??? Пффф по скоро клечка за зъби .... 8 самолета ...... с тях даже няма да можем да навлезем във въздушното пространство на който и да е ..... да не говорим на Русия ... ама като те чета как вдъхновено пишеш чак смях ме напушва :) Прът ....... мале мале

Тя пък русия какви нови самолета има 50 бр истребители су35и около 100 полу бомбовоза су 30 дето не са проблем за който и да е истребител и до ТАМ +250 бр су27и миг 31 стари бангий от ссср на по 40години и една клечка стига да и извади очите при грешен поглед

Въпреки поисканите оферти от Израел, Португалия, Франция и Германия, такива не са получени. Че защо да се хабят след като е ясно, че ще е Ф16

Интересно Италианците и Шведите а и ф18 защо ли са подали ...или да плюем така за спорта

Щото ако е само една офертата не става по закон ......

След като Ф-35 се оказа бъгъв и скъп, Тръмп реши че за сега е по-изгодно да се удължи живота на ф-16-ките. Иначе казано, понеже не успяха да го пенсионират за сега, ние ще си го купим. Миг 29 и Ф-16 са връстници, тоест ни е не ОБНОВЯВАМЕ, просто си ЗАМЕНЯМЕ самолетите с подобни. Не че е лошо, това са ни възможностите, това са ни партньорите, това е положението. Единствения ми въпрос е къде ще се обслужват тези самолети?! Да не се окаже Турция, че това е стратегически неизгодно за нас. Другото смешно е, че бас ловя, че на новите ни самолети ще пише "асембълт ин Индия", щото Локхиид си разбурха поточните линии из щатите заради ф-35 ките.

Бъгав се оказа т Т50 и разните диривати на. . пак (фа) се префаках .... Впрочем като всичко дялано в ру кочината

Не си струва да се купуват нови 7-8 самолета. По - добре стари защото при конфликт авиацията ни ще издържи не повече от 30 минути. На първо място е ПВО и след това авиацията. Потенциалния ни противник е с над 200 изтребителя. Нашите летци да не са самурай че да водят бой 1:20.

Нашите летци и при по лошо съотношение са,се сражавали при това общо взето успешно .Сугурно защото не са разчитали на руски щайги а на реални западни бойни машини .Въобще хибриде варвиси в руската кочина и си разчитай на папуадките тактики за ПВО присъщи за непълноцения ви руски нарот

Какво е "нарот" ???

Китайците скоро и препариран Путин в гей поза ще почнат да продават на границата си с украйна

Да вземат от Китайските дронове представени на изложението в Дубай.

А спътникова система имаш ли? Освен полетът на дрон е ПО–СКЪП от този на пилотираната авиация.

ф 16v блок 72 е добър самолет и ако сделката е подобна като тая в Словакия Сааб сериозно трябва да подобрят офертата си за да се мерят с нея . Е Радев ще трябва да се задоволи с червената си чума за вице и да забрави комисионата

Сега разбрахте ли защо Бойко измести президента за Сесията на ОС на ООН в Ню Йорк. Самолетът ще бъде Ф16 или Ф18. Поне да ни ги дадат без пари за сметка на безплатното ползване на полигона в Ново село, базите в Равнец и Граф Игнатиево и складовете в Айтос. През 2011 г. Волен Сидеров поиска от посланик Байърли САЩ да заплатят 2 млрд. долара за 5годишно ползване. А от тогава минаха още 7 години.

Путин като яхне метлата ааа бързовара с боряшникови частици и сваля ли сваля ф ки в анимациония си свят

Наистина си Куку.

Не си куку доктор а си кукундрел изпърдян.

Абе не аз се правех на по прост от Хрюшчов пред цял свят презентирайки анимета на фотони москвичи и плазмени волги а един мой пациент дребничък смачкан с име на женски полов орган

Ей, много дрънкане тука - кой самолет бил по- по- и най-... Все тая е бре! Казаха ви го право куме та в очи - сега експертите ще оценяват офертите и ще изгатвят доклад, кого класират на 1, 2 и 3-то място. Официално ви го казаха, че тази класация ще е секретна и няма да се дава пред обществото. А после -решението ще бъде политическо - ще има цяла комисия по въпроса и няма да има никакво значение, какво са казали експертите. А понеже много дрънкате - вижте във военните сайтове: 1. Самолетите, които купуваме не са за ПВО, не са за наземно или морска поддръжка. Броят им ще е достатъчен единствено за т.нар. Air Policing, който се изпълнява единствено в мирно време. 2. Според военните, за да се поддържа 24 часово дежурство от 2 самолета са необходими около 20 летци. При стандарт на НАТО за да са подготвени що годе са необходими по 140 часа нарьот и още 40 часа на тренажор. За да се навъртят тези часове са необходими... да познахте - около 1 ескадрила (16 - 24 самолета). Толкова.

Е ние с 8 ще се справим ....

Много е весело, когато разни тролове, дето не са помирисвали казарма дават акъл за самолети. Ало русофилата, вие с прашка не сте стреляли, тука на експерти се правите. Айде стига глупости. България е в ЕС и НАТО и купува американска техника. Ако не ви харесва, кажете на роднините си да се върнат от работа в ЕС, като сте против, бъдете така на дела.

Не разбрах, като сме в ЕС, що да не купуваме произведените в ЕС и при това с двигатели и други неща по американски лицензи шведски Грипени, ами пишеш само "американска техника".

Швеция не е в НАТО. В случай на конфликт с ватниците може отново да обявят неутралитет и да откажат поддръжка на грипените.

Не разбрах, като сме в ЕС, що да не купуваме произведените в ЕС и при това с двигатели и други неща по американски лицензи шведски Грипени, ами пишеш само "американска техника".

Да, Грипен и Юрофайтър са американски да знаеш. И ти си един недоклецаняк....

За запенения плоскоглав пишман-ватник е едно и също дали самолетът е американски, полу-американски или британско-германски. Не, той иска подарък от Расия - няколко изгнили Миг 29, от тези които Алжир върна заради лошо качество.

Тия па, не знаят, че най-добрия е ан-2. Сигурен съм, че кат се метна на него с 2 пищака, за час-два ще сваля всичките му там ефки и файтъри!

Единствено можеш да се метнеш в клозета на двора.

Хаха всичко е заради комисионните и ББ клекна на килимчето в УСА наскоро като Тръмп го привика да му чете конско да не направи грешка да купи други а не американските F16, комисионни, отстъпки, проценти... всичко е уредено, резултата е ясен предварително и за комсомолския секретар Каракачанов ще има нещо.

Не всичко е за националната сигурност и сигурността на пилотите. Ф-16 блок 70 е чисто нов модел, който ползва технология от свръх модерните Ф-22 и Ф-35. Това е най-доброто което може да имаме, а и по този начин влизаме в сериозен съюз със САЩ. Ако бъде купен такъв самолет, ставаме най добре въоръжените ВВС в югоизточна европа. Такъв нямат дору Турците. Който не му харесва, първо роднините му да се върнат от гурбет на запад и тогава да печати.

Ако рашко не ни бе накарал да затворим авио заводите Дар можеше и за офсет в авияцията да си говорим

А защо непременно офсетът да е в авиацията?Може автомобилен завод да построят,за телевизори или хладилници и перални например.

Защото СААБ хладилници и перални не прави А дори автомобилите са съвсем оделно от самолетите въобще знаешли ?какво е офсет

А за офсет нищо не споменават,явно ги интересуват само комисионните.Един вид ще хвърлят 2-3млрд. на вятъра вместо същата сума да се реинвестира в България от спечелилият концерн.

Ф-16 е отличен самолет, доказал се през годините. Сега новата модификация F-16V с V-суфикса за своя Viper ще е още по-добър. Той ще разполага срадар с активна електронна сканираща матрица AN / APG-83 (AESA), нов компютър за мисии и електронна война, автоматизирана система за избягване на сблъсъци със земята и различни подобрения в пилотската кабина. Така че червени мърши и газ да пикаете от злоба, само разсмивате България и НИЩО НЯМА ДА ПРОМЕНИТЕ.

нов бардак не се прави! Резултатите ще са същите!

чува се квичене на руски значи американците са ни предложили нещо дето кара мускалите да пълнят памперсите

се пише москалите,а не мускалите.Идва от Москва.

А за каквоа са ни самолети?! За какво са ни седем самолета? Ако купувахме двеста, за да можем да се защитим от туирция да, но с тия смешни бройки дали ще купим нямам никаквоа значение... само заради едни комисионни се купуват тия чуруци. Даже и макетата да ни нападнат ще ни превземат! Или авиацията на ИДИЛ ще ни напада? От кого ще се пазим и патрулираме? Единствено от две страни трябва да се пазим турция и сащ! Оттам идват най-големите беди за "демокраццията' в момента!

Ако е за от ИДИЛ ( мигранти), по-скоро ни трябват хеликоптери, а за по-сериозни операции и СУ25 става

За последните 100 години са ни Нападали само сърбия и русия Факт

Дааа. А София и другите градове в България са били бомбардирани не нападателно, а освободително. Така че паметника в София на загиналите наши освободители - летци от бомбрадировачите, пуснали освободителните и демократични бомби е защото те са наши освободители!

Трябвало е да влизаш и малко в часа по история, но имам съмнения,че изобщо не си стъпвал в училище... КОй бомбандира София, кой искаше да даде БЪлгария на Турците през втората световна? ингланд и уса, нали така?! Или ще се правим на ударени? 30 години сме под американска окупация, зарпродадохме почти всички заводи и стратегически обекти и бизнеси! Населението намаля с 1/3, циганската популация се увеличи двойно, всички останали освен белите българи имат повече права от тях! Ликвидираха армия от която турция имаше страх, имахме и верен съюзник, който при тяхно нападение щеше да ни защити-Русия! А сега нато ли ще ни защитава от турция? колкото защити Гърция и кишър нато- тоест не си мръдна пръстта!

А на русия защо са и самолети няма нужда от тях по добре да нахрани мизерстващия си народ дето няма да доживее до пенсии не да ни дава хибриден акъл

Дано този път наистина се купят изтребители. Ако се поровите назад във времето, все още в нета има новини преди 2010 относно предишните "модернизации" и ще видите, че периодично се надъхваме и искаме оферти от съюзниците. Вече толкова сме олекнали пред света - комисии, празно говорене, цирк пред медиите, но като се стигне до даване на пари, почва едно протакане. Супер несериозни сме и хората го разбраха. Сериозна оферта с поддръжка и производство на част от детайлите на машините със сигурност няма да има. Това с постепенната модернизация и замяна на МиГ-21, МиГ-29 е празнословене още от 2000-2003 г., в резултат на което никакви стъпки не се предприеха, само фойрверки пред обществото. Резултатът обаче беше пенсионирането на МиГ-21, 29ката с разни съмнителни договори за удължаването на ресурса за малко да го доубият съвсем. Преди няколко години пак беше говорене за Грипен. Грипен всъщност участва с оферти от самото начало, не знам тия хора как не се научиха (за разлика от Франция) и продължават да участват... Понеже тук отново има спор дали руска или американска авиация - безсмисленно е, като съюзници в НАТО със сигурност следващите изтребители на България, дори и след още 30 години протакане ще бъдат американски или на страна членка на НАТО със сигурност. Въпросът е че ние след толкова време крадене и сукане за комисионни, нямаме сериозно развитие във военната авиация - досега и готов състав шеще да има и наземно оборудване - да вървим напред. Вместо това сега ще има бързане или огромно наливане на средства, за да се поддържа годност на състава и техниката при 29ката, и едновременно обучение и купуване на оборудване за нов самолет - само че този път е последния влак. Предстои този път наистина презимяване на авиацията - вероятно Турция или Гърция ще пазят морската граница, дори на обществото да не му е приятно.

В същност най-важната задача, която правителството, а и ние трябва да си изясним е кави са ни приоритетите и к е врага. На база на това ще знаем какво ни трябва. -Пво, -Самолети с малък разход на час, но достатъчни за съпровождане и охрана, -Или по-сериозна нападателна и съответно по-скъпа авиация. Има ли смелостта някой да излезе и да формулира, а и да се обоснове каква ни е визията и стратегията?

чета и се смея с глас бе. Тука едно седеразко тролче, чело, не дочело се опитва да представи шведските самолети за ръждясали тенекии, друго пък видя дори финансови изгоди щот с 10 самолета ще сме пазели целите "Западни балкани" и ще зимаме наем си мисли кауна, трето пък се размечта за поход до Москва...Жалкари трябва да ви е срам бе, допреди някакви си 25 години само ние имахме авиация съпоставима с тази на Гърция и Турция, имахме обучени пилоти, имахме над 200 съвременни бойни самолета за онова време, а сега? Смешните Пилатуси, повредените МИГ-29 и евентуално 8-10 нови самолета, които освен да ги показваме на парада на 6-ти май за никого никаква заплаха няма да са, понеже пилотите ни пак ще си останат необучени помнете ми думата.

По добре спри боряшника и осъзнай че любимата ти руска кочина има едва 700 бойни самолета всичките по стари и слаби от ф 16v

Не му обръщай внимание! Тъгува по времената, когато е имал ерция.

Изобщо НЕ трябва да купуваме самолети. Трябва да ударим по масата в НАТО и да кажем - искаме 10 самолета, най-много на 5 години БЕЗ ПАРИ, за да сме боеспособни! И Германия и Франция и САЩ имат такива самолети, които могат да ни дадат!

Що не вземеш и си одариш празната кратуна в масата То да не тие ботилка борвшник че да ви ги раздават руски каун

Айде зимайте ги тия ефки и да се свършва. Да се задавите дано с комисионните.

Пречка се оказа президента! Ако не беше той, ГРИПЕН е с най-големи шансове. А ма на пук на него ще е F-16 ако,че е по-неподходящ. Хем и Тръмп,нашия пръв приятел, ще ни потупа по рамото,ще ни погали по главицата и ще рече: Така те искам Боце,приятелю мой!

А ти чул ли си за пълен член и запетайка в българския език?

И членът ти е в твоя .....з, и запетайката ти се мъдри в пакета.

Какви грипени какви Ф15-18 ви трябват бе.Ами на Вас ви стига А1 да ви спре телефоните,ЧЕЗ тока и френската "Веолия водата , вдигате бяло знаме капитулирате.А като ви вземем и летището на коцесия са хвърлени пари на вятъра

Как ще вземете летището на концесия като си горите доларите по площадите а турската лира и за подпалки не става вече.

Ерполисинг над западните балкани предполагам съвмесно с гърция италия и харвадска .Албания Македония Босна Косово и Черна гора НЯМАТ истребители а са кандидат или вече реални членове на НАТО заформясе пазарна ниша ((( и определено трябва да се въсползваме .Сърбите авияция на практика нямат 9раждиви руски бангий миг29 със съмнителна подръжка и почти зазимени .ф16 v звучи все по добре и по добре

Ф 16 вайпар Заради по големият си боен радиус от Грипен наистина може да поеме и ерполисинг над Македония и Косово с доста помощен двигател е от шведа а освен това е с активна фазова радарна решетка нещо което предлаганият ни грипен няма ще се появи на новия му модел f

СЪРБИТЕ КУПИХА ПВО КОМПЛЕКСИ Roland - ФРЕНСКО - НЕМСКИ ... И КАТО ПОЧНА ДА ГИ БОМБАНДИРА НАТО ПВО КОМПЛЕКСИТЕ СПРЯХА ДА РАБОТЯТ :)))) .... ЕЙ ТВА Е ГАДНОТО :))

Кога ще разберете , че нещата не опират до пари в случая и при покупка на някой изброените ще е голям автогол ! Руските приборите в самолетите не са като западните и това ще коства часове летателно обучение на българските пилоти ! Ще мине доста време докато български пилоти ще могат да летят на тези щайги !

трябва да се усвоява. Какво лошо има пилотите да усвоят хубава и качествена техника на модерно ниво? Освен това, тези щайги (Ф-16) с лекота пръсват халките на руски боклуци всякакви.

16 бр ф16 v блок 72 и една резервна учебно бойна ескадрила от 15 бр позакърпени колкото да се ползват за подготовка миг 29 си е прилична авияция Която спокойно може да поеме ерполисинга и над Македония и евентоално Косово ще донесе и финасова полза освен че е най модерната машина на балканите а и над черно море .Абе колкото повече се замислям Американската оферта звучи все по добре

Руската пета колона в България се гърчи и агонизира, идват американските ни съюзници с техните изтребители и руският скрап миг ще бъде нарязан...

нали знаеш кое се реже,това от което те е страх най-много ;)

Още от сега се очартава бсп да е с 10-15 депотата по малко на следващите избори

Интересно защо отпадна Израелската оферта за ф16 (CD) блок 50i .Данеса са свъшили наличните машини след Харватската зделка или ще правят поредната барак модернизаця на наличните ???

Евреите ще са ги профукали тези Ф-16. Те за разлика от другите летят на тях за всякакви терористични цели.

ПЕЧАЛБИ НА ЧУЖДИ КОНЦЕРНИ В БЪЛГАРИЯ ... ЗА 1 ГОДИНА !!! СПИСЪКА НА ФОРБС МУТРИСТАН : - АРУБИС АГ ГЕРМАНИЯ - 1.5 МИЛИАРДА ЕВРО МЕД 99.9999 - УНИКРЕДИТО , СОЦИЕТЕ ГЕНЕРАЛ , РАИФАЙЗЕН - 1.5 МИЛИАРДА ЕВРО - ДЪНДИ ПРЕШЪС МЕТАЛС КАНАДА - О.5 МИЛИАРДА ЕВРО ЗЛАТО - СОЛВЕЙ СОДИ БЕЛГИЯ - О.5 МИЛИАРДА ЕВРО КАЛЦИНИРАНА СОДА - ХОЛЦИМ , ИТАЛЧИМЕНТИ 0.2 МИЛИАРДА ЕВРО ЦИМЕНТ - МУЛТИГРУП АГ ЦУГ ЛИХТЕНЩАЙН 0.3 МИЛИАРДА ЕВРО ОЛОВО , ЦИНК , ЗЛАТО СРЕБРО - ЛУКОЙЛ РУСИЯ 1.0 МИЛИАРД ЕВРО - ХРАНИТЕЛНИ ВЕРИГИ (КОНГЛОМЕРАТ) 1.0 МИЛИАРДА ЕВРО ...... СЕЩАЙТЕ СЕ ЩО ЗАПАДА ПОДКРЕПЯ БОЦИ МАЙМУНАТА И ЩО СТЕ БЕДНИ КАТО ВЪШКИ ГАНЬОВЦИ :))

Гледай те си вашата паничка и не давайте акъли руско хибридче че сте по бедни и о нас .Няма да навреди и лукойл да плати данаците си в. Бг или да се маха към сибир

В МОМЕНТА ГЛЕДАМ ЕДИН ЕКШЪН С ДУЕЙН ДЖОНСЪН ПО ..... AMC АКО ЗНАЕШ КОЙ Е ТОЯ КАНАЛ :))

Според Лукойл са платили над 32 милиарда лева данъци тук за 17 години - от стара новина.

Ако шведите не подобрят сериозно офертатаси или италианците не натскочат ненормални себеси с еврофайтара .Ф16 v блок 72 се очертава фаворит При това никак не е зле машината щ

слушайте единствено и само мнението на българските русофили от съветските времена,сега руски и ще сте сити,богати и щастливи,и със завиден международен имидж на богата,влиятелна държава от културни и цивилизовани граждани под крилото на партизаните,ятаците и БКП аклтивистите от незабравимият наш ТАТО и неговите първи хора,които и днес са на кормилото на цъвременна натовска и европйска България,която упорито завива клони към православната братскат нам естествено Русия,само съветската,парднон руската военна технила култура е единствена непобедима!ура другари,ДРУЖБА на веки нищо ,че краврите и еврогейовете се равиват с космически за нас булгаристанците индустрия,промишленост ,технологии и търговия,а децата на нашите първи именно обичат долари,евро,имоти и злато!

Първо направете 12 -16 бройки миг 35 после му направете радар двигател и въоръжение .Зглобете една оферта тип 32броя резервни двигатели 2 радара авио тренажор и 6 боекомплекта джапане на фарчило + подготовка на 15 пилоти и30техници па тогас се обаждайте .Иначе си ги дрънкайте тия във ру колхоза

Хей, много неграмотно пишеш, бре! Ти не знаеш да пишеш както трябва, а си седнал акъл да даваш!

МИГ 35 ЦЕНА 1 БРОЙ : 40 МИЛИОНА ДОЛАРА Unitary Cost: USD$40 million .... ЦЕНА НА 1 ЧАС ПОЛЕТ : 10 000 ДОЛАРА .... ДЕМЕК ЗА 900 МИЛИОНА ЕВРО МОЖЕТЕ ДА КУПИТЕ НЕ 8-9 НАТО ХВЪРЧИЛА .... А ПОНЕ 12-16 МИГ 35 :)) ....

Намали четенето на ру википедия и морзилки както и боряшника

И за чии чеп са ни руски боклуци, които "великите ВКС" смятат за негодни? Имат ли серийно производство: НЕ Имат ли оборудване по НАТО стандарти: НЕ Могат ли да ползват натовско въоръжение: НЕ

Лъжец. „Российская государственная корпорация «Ростехнологии» 24 мая на открытии Петербургского международного экономического форума заявила о том, что в 2015 году Россия и Китая подписали контракт на поставку 24 истребителей Су-35С на сумму в 2,5 миллиарда долларов. К настоящему моменту Россия уже поставила Китаю 14 самолётов Су-35С, оставшиеся 10 истребителей будут доставлены в течение этого года. Если рассчитывать по сумме, прописанной в контракте, то в среднем один истребитель обходится нашей стране в более чем 104 миллионов долларов. Американский стелс-истребитель F-35A в стандартной комплектации стоит примерно 94,5 миллионов долларов.“

Су са сериозна компанив не са мизерстваща цигания като Миг изритахаги от индия алжир и египет дори в русия никой не я ще ПП да земат и да пуснат една реална оферта за 16бр су 35 с радари двигатели и джапане най малкото поне си струва да се сравни.Иначе разни морзилки колко са велики руските талиги да си ги дрънкат в ру кочината

По добре си гледайте вашата паничка руско хибридче че 320 бг лева е два пъти колкото вашата пенсия ако доживеете до нея де

2.5 пенсионери с доходи под прага на бедността (300 и нещо си лева), а тези ще взимат заемо, за да пълнят чужди джобове за ненужни играчки със скъпа годишна поддръжка.

ЕЙ - КОЗЯЦИТЕ МНОГО ЛЪЖЕТЕ ... НЕ МОЖЕ 1 ЧАС Ф35Б ДА СТРУВА 35 000 ДОЛЛАРА .... А ЕВРОФАЙТЪРИТЕ И ШВЕДСКИТЕ ДА СА ПО-СКЪПИ .... ТОЙ ЕДИН Ф35 Е 70 МИЛИОНА ДОЛАРА - ЩО ГО ПЛАЩАТЕ ПО 100 МИЛИОНА ЕВРО НЕ МИ Е ЯСНО ??

Един час на ф 35 е толкова 35 000 зелени а защо по скъпо на еврофайттра виж постани по доло 2двигателя и доста по скъпо евро джапане от щатското макар и леко ама много леко по добро .Само за справка например су 30 излиза по 55 000зелени на час по индиския доклат

8 - 9 ИЗТРЕБИТЕЛЯ ... ИЗЛИЗАТ ПО 100 МИЛИОНА ЕВРО ПАРЧЕТО .... 150 МИЛИОНА ЛЕВА .... А ТЪПИТЕ СИКАДЖИИ ОТ ГЕРБ НЕ МОГАТ ДА ОТДЕЛЯТ 150 МИЛИОНА ЛЕВА ЗА ВДИГАНЕ НА ПЕНСИИТЕ ( ПРИ ТОВА ПЕНСИОНЕРИТЕ ЩЕ ГИ ХАРЧАТ ТИЯ ПАРИ ... И ТЕ ЩЕ ВЛИЗАТ ПАК В ИКОНОМИКАТА ) .... ОБАЧЕ НЕ - КОРУМПИРАНИТЕ ШОПАРИ ПРЕДПОЧИТАТ ДА ХРАНЯТ НЕМСКИТЕ И КАНАДСКИТЕ ПЕНСИОНЕРИ , ПОНЕЖЕ ТЕ ИМ ПУСКАТ ПОМИЯ (БАКШИШ) :))

Расходите за летателен час на еврофайтър са 70 000 евро по доклат за 2017в Германия което включва от заплати на пилота и техниците до расходите за гориво и амониций метеора е 1000 000 а ириса към 200 000 +задължителното обслужване на двигателите на около 500часа по милион на двигател други машини не са кой знае колко по евтини примерно родния миг 29 ни излиза към 65 000 лева на час при това почти не стреляме ако караме и с тоя разход идва към 110 000 лева .Такаче за бойна авияция се плаща .Ако нямаш бойна авияция пак се плаща самоче на друга страна и хич не е по евтино.То за това е 2%военен бюджет във всеки случей парите не трябва да отиват за червени паразити дето реват кой ще плаща...

Дай им да стрелят по джендъри и милион на час ще одобрят.И гък за тец или помпена газстанция да се не чува ,

За сравнение. Един летателен час на F-15 струва 13000 долара. Един патрулен или боен полет трае около час и половина. Значи цената на един патрулен или боен полет с F-15 струва 19500 долара. Един долар са 1,80 лева. 35100 лева на боен полет. Кой ще ги плаща?

Един час полет с Юрофайтър струва само 80 000 евро (160 000 лева). Кой в България ще ги плаща?

Ще продаваме руски троли за органи и готово .А сега сериозно това не е повече от колкото се плаща за миг 29 сега .двата самолета тежат еднакво 14 тона с по два двигателяса но руския харчи повече

Къв Ф15 те гони, ти в час ли си...

Истребител F-16C 22514 ДОЛАРА /ЧАС

БГ продукциа,за усвояване на пари от 4ИНОВНИЦИ,поредна Анимациа за наивници,с пари за made in CINA ХВАР4ИИИЛА и пиратки