КЗД: Наблюдава се ескалация на езика на омразата

Комисията за защита от дискриминация (КЗД) с тревога констатира ескалация на езика на омразата и дискриминационно отношение заради изказано мнение.

Обратно в новината

Коментари - КЗД: Наблюдава се ескалация на езика на омразата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато искат със закон да въвеждат педерастията, това е най-малкото. Професори се заканиха, че кръв, ще се лее, българина е много търпелив, но стане ли дума, за децата, Империи събаря. Е.С. , ще е поредната, нищо ново.

Къде бяха тез другари от КЗД когато медиите и в частност ДИР отявлено налагаха ИК и с завоалиран тон обиждаха всеки който не я приема. Ако дебатите бяха поставени на равни начала, то със сигурност нямаше да се стигне до това положение.

а ние много обичаме европата, която: - уби 2 милиона - отвлече 2 милиона - осакати 2 милиона - открадна 500 милиарда -... нали?

Ще ви я навреме тая ескаланция на омразата, в европедалските продажни гъзове скапани ГРОБарски отрепки!! Защото от българина съдирате и 10 кожа, а мангалите си живеят спокойно на държавни помощи, без да плащат нито за ток, нито за вода, нито за отопление!! ГРОБарски еврофекалски боклуци!

Трябва да Махнат тая Комисия за Дискриминация... Когато правиш СЕМЕЙСТВО, не оставяш, всеки да пипа жена ти или мъжа ти, нито да ти вземе парите.. Когато правиш КЪЩА, не оставяш всеки да влиза в къщата ти, да спи на леглото ти, да ползва уредите и мебелите ти. Когато правиш ДЪРЖАВА, не оставяш чужденци- араби и негри да влизат в държавата ти, да Крадат или взимат парите, жена ти, колата ти, работата ти... Истанбулската Арабска Измама е ясна. Това е като да ти предлагат някаква стара ръждясала кола, щото в БЪлгария имаме закони доста по- напред от Арабските. Обаче, някой арабски Педдераз е дал ПОДКУП за да включат и текстове за педдеразите и да подготвят Нова атака с арабски Педдерази към Европа, които сега ще се представят за педдерази вместо за бежанци.

В България няма омраза към различните Тук всеки може да бъде какъто си поиска и свободно да изразява себе си Нашата страна е най толерантната ... Хората са против инициаторите на конвенцията които СЕ НАМЕСВАТ ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА СТРАНАТА НИ ...

това четиво ми прилича на поръчково

много хубава констатация. в крак с времето. в крак с клинтън, еврейските шшмалогии с Христос и Аллах, но някак с липсва точно определение на това, какво е "език на омразата", защото ние вече знаем какво е определението ви за "пол". искам и определение за "действие на насилно приемане на всякакви безумия, декларирани и защитавани от долните лъжци от ек!, които са на огромни привилегии и заплати при нас- техните данъкоплатци, но още по-платени при евреите от сатанинската синагога"

Хайде, наложете и една цензура, за да не личи голямата пропаст между народ и управляващи. Политическият ни елит се държи като чуждо тяло, живеещо само за себе си, а на хората едното псуване им е останало. Оттам се вмирисва рибата - от главата, и оттам идва ескалацията на езика на омразата. Естествено, че пак българите целокупно са ви виновни.

а какво стана със свободата на словото????? по конституция всеки има право на мнение ...а тези които разделят обществото са създателите на истанбулската конвенция... а може би това им е и целта .. мислете бе кзд не бъдете само марионетки на конци

Омразата е естествено човешко чувство, а език на омразата е изразяване на това чувство. Ако някой иска да засегне нечие дете, то какъв език ще се използва от родителите - любовен ли?

това ли е новото име на цензурата

Сред примерите за подобни прояви КЗД посочва ПРЕДСТОЯЩОТО провеждане на станалия традиционен Луковмарш Комисията, смешно е!

"какво не може да бъде толерирано" кажете

Колко много комисии, НПО и т.н. Ако се закрият, проблема с кадрите ще бъде решен в страната.

тия какво очакват... щом един трети пол ще има повече права и от първи, и от втори пол, а е абсолютна аномалия?!

Самата Истанбулска конвенция не е законна и дебатът е напълно излишен. Феминистките организации насаждат омраза спрямо мъжете. А самата КЗД е пристрастна и заема страната на феминистите

също вземат страна и видно е това

пускайте им пара на троловете, да се хабят бадева хаха глупости на търкалета хаха

Езикът на омразата тръгва от любимите ни политици!

И внимавайте с езика на омразата, да не ви пуснем джендърмерията! Езиците са за лезбо гейците, не за говорене.

Евро (валута), Европа (континент), Евразия (материк), все производно на "евреи" ли са?

а червената петолъчка на Кремъл нищо ли общо няма с родовия герб на Ротшилд (червен щит - превод от немски). Или Сталин, жена му - еврейка?

но съвсем любителски погледнато има някаква връзка. Европа е богиня от древногръцки мит, но пък е финикийска принцеса, някъде от местата по пътя на разселване на евреите.

Нещата трябва да се наричат с истинските им имена.В противен случай заблуждаваме глупаците че са най умните, грозитиите че са най - красивите ит.н.С това не им помагаме, а безкрайно много им вредим -рано или късно истината излиза на яве и трагедията ще е убийствена за тези хора.И колкото по късно това стане, толкова по - малко ще е времето и възможностите истински да им се помогне!

Толерастията толерантна - дело на всеки!

Тълкуванията на КЗД за това що е език на омразата са най-малко странни. Какво значи "...целящи да обидят, унизят и засегнат достойнството на личности..."? Няма как да казваш на всички, че са красиви, умни, честни, неподкупни и т.н. Ако го направиш - някой би те обвинил в лъжа, както стана с "мис" България. Ако кажеш истината - друг се обижда ! Кажеш на някой, че е тиква - обижда се! Ако кажеш , че е и проста - скандал! Ако кажеш на някой , че е красив и умен, като да кажем някой си например Цецко Цачев и заслужено е в парламента - обижда се Организацията за защита на животните... Няма как да се угоди на всички. Ако се наложи пък цензура - гюрултия от правозащитни организации! Е какво да правим!

Веднахга се проявявам:"Не бъдете расисти, не делете прането на бяло и цветно";Дете пита майка си:Мамо, мамо! Защо тате е плешив? Ами защото той е много умен.А защо ти имаш такава буйна и хубава коса? Млъквай и яж! Здрасти, как си? Нещо интересно? Вече съм веган. И защо???Ами искаше ми се да съм нещо модерно, а да стана гей ме достраша...

На мен, кат ми е голем уьа и не ми дават отзад, да пусна ли сигнал в КЗД, че ме дискриминират?

тия са толко нагли че накрая ще трябва да излезем по улиците и докато не се махнат и започнат да работят за хората които сме ги сложили там и им даваме заплатите няма да спрем.Какво ни размахват пръст и го раздават със самочувствие, гласуват си зад гърба ни права и правомощия като на господ и ни гледат от високо, ама май ще тупнете много скоро на земята.

Език на омразата = мнения, които управниците на страната и техните чуждестранни началници мразят да слушат!

Калинка Петрова. Стандартна калинка е авторката на статията. Терминът "език на омразата" е въведен в обръщение от еврейството. Когато ги хванеш да лъжат и мамят, то писва и те изкарва антисемит. И че използваш езика на омразата срещу него. За да си осигурят комфортна среда да лъжат и крадат. Както и да си пробутват всичките измами, обвинявайки всички, които им пречат. Сега ползват тази организация за същите цели. Ако не разбрахте, вече който е против конвенцията е лош и трябва да бъде дискредитиран. Сатанистите започват с нова серия номера.

СА ВЪВЕДЕНИ ОТ ЮДЕО-МАСОНИТЕ ЗА ТЕХНИТЕ ЦЕЛИ! СЪЩОТО Е И ДЖЕНДЪРСКАТА ТЕОРИЯ,ЧИЯТО АВТОРКА Е ЕВРЕЙКА-ЛЕСБИЙКА! ДА СПОМЕНЕМ И ФРОЙД-ОТКАЧЕНИЯТ ПСИХИАТЪР!!! ДА СПОМЕНЕМ И КОМУНИЗМЪТ,ЛИБЕРАЛИЗМЪТ И ПР.СКОРО ЩЕ ВИ ЗАБРАНЯТ ДА ГОВОРИТЕ И ДА МИСЛИТЕ ИЗОБЩО,ХОРА!!!

Като ги изтрибим няма да останат калинки.

те тия да не са паднали от небето, нали нашите избранници-управници чрез парламента ги пробутват с разни закончета и им дават безгранични права да ни тормозят, преследват, съдят, кой ги подписва тия закончета и им дава тия права, разни дето ние ги избираме, нали? Май от там ще трябва да се почне, че иначе няма управия.

КЗД да не се тревожи. После ще има много време за това!!! При бай Ставри!!!

Езикът на омразата и логичното му продължение - насилието, са визитната картичка на обществото в което живеем днес. Обществото на частната собственост, обществото на несъвместимите частни интереси, обществото на несекващата алчност, на дивата конкуренция, на болните амбиции, обществото което ежедневно, ежечасно генерира неравенство и в което човешкият живот не струва пукната пара... Обществото на т.н. плуралистична демокрация, която превърна Народното ни събрание в кучкарник, а училищата ни - в зверилници.

точно феминистки и правозащитни орг са с език на омразата към несъгласните с тях. А ИК не е нищо друго, а смяна на едни стереотипи с други, които точно тези извратени орг искат да ни наложат насила и не става дума за толерантност, защото хората в тези орг не разбират разликата между толерантност и налагане на техни разбирания, нагли са, обиждат и се крият зад такива КЗД, а всъщност ние сме жертвите. Изхвърляне на абсолютно всички кзд, фемини, правозащитни и дрън,дрън нпо, стига сме ги хрантутили, да се криминализират и вкарват в затвора, щом отвързаха и кучето си КЗД ние какво да стоим да ги търпим и хрантутим ли само, аре у дранголника всички, там ще се научите какво е толерантност..

Много вярно.

под език на омразата се разбира всяко мнение, което не съотвества на наложеното за "правилно" от господарите. В развитите западни страни, за неправилно мислене вече има хора осъдени на затвор

Началниците,имайте предвид,че на Балканите наричаменещата с истинските им имена,и на моменти сме по-груби. Освен това в нета може да въведете лицемерната си стерилност,но на улицита не,а ние се срещаме и си общуваме. Така,че разширете границите на цензурата си за Балканите ако обичате.

Хайде, и тези ги прегнаха да ни вкарат в "правия" път. :-) Колкото повече натискате, толкова по0-голяма ще е съпротивата срещу тази мракобесна конвенция!

Учените вече доказаха, че абсолютната стерилност води до невъзможност за изграждане на имунитет.Прехвърлено съм социалните взаимоотношения ефектът, а той вече е явен, води до тотална деградация на обществата, най-вече на тези с претенция за много цивилизационност.Самите болни мозъци, налагащи термини от рода "език на омразата" и други претенциозно звучащи но неясно какво точно значещи такива, са ярко доказателство за тази невъзвратима деградация.Е може би не точно, защото допускането, че това е умишлено налаган процес и тенденция, звучи по-страшно и от фашизма и май е по-вярно...Ама при днешната консуматорска дебилизация кой ли се замисля.

Това да го разбираме като " Трайте си за Истанбулската конвенция и не говорете много, че може да ви осъдим". Егати демокрацията. И те ми цитират философи. Господа от КЗК, ако не знаете какво е демокрация, ще ВИ го кажа. Демокрация е когато един педал си е такъв и затова никой не го закача и не му прави проблеми за това. Но когато той реши насилствено да прави децата ни такива, да прави паради по центъра на София, да прокарва педалски закони и насила да натрапва различността си на хората - това не е демокрация. Това е погазване на закона и изродщина. Вие на коя страна сте - на демокрацията, на закона или на изродщината ?

От доста време подозирам, че който е против Истанбулската конвенция е антисемит. Който не обича хомосексуализма - също.

Сигурно, като се има предвид, че мошетата са единствената религиозна група в страната, която е "за" истанбулската конвенция! Всички останали религии са против тази конвенция!

Обичам ви, мухи, хлебарки, кърлежи, комари, плъхове, паразити, микроби, вируси ! Обичам и вас, човекоподобни маймуни ! И вас, мутанти, дегенерати и изроди обичам ! Ама много ви обичам, всичките !

А тая измислена комисия как НЕ ЧУВА и НЕвижда езика на ОМРАЗАТА по ежедневно вървящите по Нова ТВ БТВ Диема ТУРСКИ и Индийски сапунени сериали.Където езика и думи изрази на ОМРАЗАТА се лее като водопадлЩЕ ТЕ УБИЯ мразя те ненавиждам те Кълнасе ще те убия кълна се ще иотмъстя ненавиждам ПРОКЛЕТА да е се повтарят по НЯКОЛКО пъти на всеки 2-3 минути .На тия от КЗД мога само да им кажа 1 СРПСКА Ем ви пку Му бОЦИ

" 3.1 Има време за всѣко нѣщо, и срокъ за всѣка работа подъ небето: ... 3.8 Време за обичане и време за мразене; " Еклисиастъ, Библията

Когато има политики на омраза към традиционното семейство, децата и традиционните християнски ценности, какво очаквате? Сведени главици и баташко клане!?!?

1000+

10 000+

"Език на омразата" - това е един отвратително лицемерен израз, типичен пример за оруеловия новоговор. Целта е да се използва като претекст, за да се накарат хората ДА МЛЪКНАТ под страх от обвинение, че употребяват "език на омразата". Оттук - до цензурата има само една ръка разстояние. И не случайно мъдрецът Умберто Еко, който написа и забележителния роман "Пражкото гробище" (горещо препоръчвам да се прочете), е казал: "Ние трябва да определим границите на толерантността и за да направим това, ние първо трябва да знаем, какво не може да бъде толерирано." Ако авторът на лукавата статия по-горе имаше достатъчно сиво вещество, не би цитирал тази мисъл на Еко. Защото щеше да знае, че Еко никога не би толерирал даването на власт на хора с ПСИХОСЕКСУАЛНИ ОТКЛОНЕНИЯ. Което именно ще се случи, ако приемем перверзната Ист. конвенция.

И липса на политическа коректност. Ужас!

Такова нещо като "език на омразата" не съществува. Просто го няма. Има мнения, а това, че някои снежинки се засягат и ги смятат за едва ли не насилие, първо си е техен проблем, а не нормалните хора, и второ - не яли бой, за да направят сравнение.

Не искаме акъл от скъпоплатени продажници.Когато станете обективни и честни спрямо реалността, в която живеем, тогава може и да ви прочетем словоблудствата. Кога сте защитили изнасилените и убити възрастни почтени хора по селата, кога сте защитили българите, които издържат от десетилетия мързеливци, крадци, джебчии и пр. паплач.

Аз се чувствам дискриминирана от КЗД! Ограничава СВОБОДАТА на СЛОВОТО, което е абсолютното средство за вербално изразяване и изобличаване на лицемерната реалност, която искат да приемем безропотно. п.с. По десетобалната система каква е степента на моята омраза към политическите проститутки?!

Твоето не е омраза, а елементарна завист - защо ТЕ, а не ТИ? :) Почти всички "пламенни радетели" за какво ли не, сте точно това! Житейските факти са гадно нещо, защото са неопровержими.

...изборите в живота се правят според едно явно непознато за вас животно-ценностна система...

Закономерен резултат от липсата на: зачитане човешкото достойнство, свобода, уважение към собствеността и върховенство на закона.

Бойте се от гнева на търпеливите. Какъв език да използвам срещу малолетните крадци, които за 4 път обират къщата на родителите ми ? Или срещу малолетните изнасилвачи и убийци на възрастни хора ? Има ли специален закон, където изрично е записано кое е израз на дискриминация и кое - не ? Дайте точно определение и да не забравите, че ако сте финансирани от неправителствени организации, сте нелегитимни, а ако парите идват от бюджета на РБ, ядете мои пари !!

Категорично мога да кажа, че масово политици, псевдопсихолози и представители на НПО-та, които тушкат кинти от съмнителни източници, лъжат безобразно и заблуждават хората за същността на конвенцията! Е, може ли да си траем и да си ни приятни такива лица?!?! Те би трябвало да бъдат подведени под съдебна отговорност за тези свои деяния!