Взрив пред автобуса на ”Борусия”, има ранен футболист

Двубоят от 1/4-финалите на Шампионската лига между "Борусия" Дортмунд и "Монако" бе отложен, заради експлозията пред автобуса на немците.

Обратно в новината

Коментари - Взрив пред автобуса на ”Борусия”, има ранен футболист | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма ли някой да сложи взривче в съседство с Меркел, та белким почувства тревогите на хората

има-Путин-той плаща сметката.Нали в КГБ ги учат на тероризъм

Малиий! Представяте ли си да бяха утепали целия отбор? Малоумните футболни фенчета, дето целия им жалък животец само около това се върти, щяха да ореват света повече от евреите за холокоста.

Леле ужас ,един испанец си поряза ръката в Германия ,това е краят на мират в ЕС.Утре Меркел лети за Москва да моли Путин за прошка и съвет ,как Германия да настигне Русия ,че в Берлин е ужас и мизерия-хората до лосион за вана да пият са изпаднали.

Поредната жетрва на хибридната война на Жужу със свободният свят, днес прикрита отново под маската на ислямски бомбен терор! Крайно време е да освободим Русия от присъствието му и да им подарим демокрацията

Ми, той Путин е виновен!..

Не са за съжаление, на тези глупави хора в Европа не им ли е ясно, че за има няма 10 години още Арабските ислямисти ще ги избият и ще им вземат земите---Германия е потенциална бъдеща Ислямска Република..... Меркел не е направила грешка с мигрантите(знае си цената) грешката е на Германските граждани, че не и правят Майдан и преврат....

Аллах Акбар тъпанapке Меркел! Тази година приеми 2 млн диваци! Дай им още 20 млрд евро помощи, какво от това, че нашите майки и баби са със 100 евро пенсия, нали сме горди членове на Еврогeйския cъюз!

Да ви е честита новата действителност...

мюслита обучавани от ЦРУ за дивесии нема друг кой

Този път е ред за изява на джелатите от Туркменистан..

Въпреки че мачът е отложен и ги гърмят, немците отидоха на тренировка 2 часа след инцидента. Нищо не може да спре немската машина...

Пълна гадост !!! Много ме е яд, че това са го причинили "Боруся Дортмунд" !!! :((

...че това са го причинили на "Боруся Дортмунд"....

ЮНАЙТЕД СТАЙТС ОФ АЛЛАХ ДАЖЕ НА ФУТБОЛА ПОСЕГНАХА :)

Защо винаги пишеш с глави букви? Да не би да си мислиш, че това придава по-голямо значение на глупостите ти?

Не, просто е социопат и много прост човечец. Хиляди хора са му казвали, че да се пише с главни букви е признак на лошо възпитание и глупост, но той продължава с нови сили и още по-настървено. Остави че пише с главни букви...по-важно е какво пише...става дума за отчаян психопат, според мен с тежко биполярно разстройство. Тежък путиноид, комунист, твърди, че живее в Детройт, славослави Русия и Путин и неистово хули САЩ и ЕС. Пълна клинична картина на тежък шизофреник.

Само припомням: az 59/23 ( нерегистриран ) 08.04.2017 12:36 Германците се отказват да експериментират със здравето и живота на пилотите си след като от днес РФ става пълновластен господар в небето над САР и повече не дава никакви гаранции за сигурност на никого, който се намира неканен там. В същото време германски експерти открито заявиха, че зад хим. атака в Идлиб стои не Асад, а ДАЕШ.... След тези немски демарши спрямо Вашингтон очаквайте камион да се вреже в тълпата в Германия или дори още по сериозен "терористичен" акт/актове, за да бъде Берлин вкаран отново в правия път! Ето какво постигна Тръмп с Вчерашните 23 долетяли до Шейрат ракети...

А крилатите ракети Путин с какво ще ги спира, сигорно с ръце ще ги хваща.

болничък си...много

Как да бъдем соросоиди кратко ръководство -винаги цитирайте медяпул, бивола, дневвниг, капитъл ил клуб зье -употребявайте често демокрация, либерални ценности, права, свобода на словото -неудобните позиции наричайте- путинисти, фашисти, нацисти,рубладжии,мурзилки, комунисти -бъдете винаги приповдигнато позитивни -при всеки атентат в Западна Европа сменяйте снимката си във фейса със съответния флаг и изписвайте хаштагове #prayfor.... -при атентати в други части на планетата не забравяйте да напомните, че зад тях най-вероятно стои Путин и приложете статии с доказателства към това. -за вас CNN е най-обективната медия и споделяте активно новинарския поток извиращ от CNN придружен с ваши шеговити коментари срещу Путин. -съгласни сте с останалите соросоиди и често споделяте техни анализи на тема опасностите, които ни дебнат -комуникирате на английски, въпреки че си пишете с българи пример споделяте статия на CNN , a отдолу Петър Петров ви отговаря -cool, man вие напишете -thanks bro, appreciate -симпатизирате на ДЕОС -още си държите профилната с номер 16 въпреки че изборите приключиха преди месец

За ГОЛЯМО Съжаление , старата Европа започна да прилича все повече и повече на бойно поле.... Добре дошли там, където нищо не е истина и всичко е позволено!!!!

SA SILNO CIGANIZIRANI,NORMALNO!!

Тоя па! Рубладжийските безродници не могат да се нарекат хора!

ico_all

Идиот, идиот, идиот, идиот!!!!

Ти не се "Майор", а си сорошоиден пор (и то сорошоиден пор-провокатор).

Евроатлантическите пеерази се кефят щото те вкараха тия примати, да могат да ги бухат в анала, и всички да са Дълбоки Ради!

Азиатските подчовеци от Сибир винаги са мразели Европа! Мразят и нас българите! Толкова ни мразят, че чак отказват на Живков да станем част от СССР!

защо триете истината която написах,а оставяте психопати като "майора"да дразнят хората?

дкми

Е на ви бежанци! Не им се сърдете - това е част от културата им. А и след като подкрепяте САЩ в това, че буквалмно срина държавите им - си го и заслужавате!

да... нобел изглежда е бил прав... европата се оправя само с мноого, много експлозиви...

Поне Ювентус кефи отвсякъде... засега. Да не стане като с ПСЖ обаче...

Тълпата няма да се върже на тотаджийската измама с ПСЖ само няколко седмици по-късно.

После се чудят защо цял свят мрази Русия.

Соросоидите сте тотално болни мозъци! Къде видя радост тук, къде видя руснаци? Май само твоето поведение е злоРАДОСТ!

Туркофилски боклук!!

Не говорим за география, а за тероризъм! А еврейчето Вова и тероризъм са синоними!

Пробвай даси мислиш, че си Наполеон - ще ти олекне. Пък и това е класическа психиатрична диагноза!

На олимпийските игри в Мюнхен през 70-те имаме заложническа криза , терористи и жертви. Германия никога няма да бъде помийна яма като Русия, бъдете спокойни мужици.

ico_all

Мюнхен няма нищо общо със сегашната ситуация неграмотнико. Там палестински бойци вземат за заложници израелски спортисти с точно определена кауза а сега просто тече война на ислямските главорези с всички християни по света.

Тя Иванка не гледа мачове, спокойно...

досущ като местните червени говеда

деер

Цирк.. защо все ощи няма терористичен акт с дрон?????? Защото ще има много жертви...ъъъъъъ.. това ще е проблем.

За кво ти е дрон?Ако плюнеш от достатъчно високо, резултата ще е потресаващ!

Не се знае още дали е "класически терор" или просто някои идиотчета от Шалке 04 или Байерн не са хвърлили обичайните бомбички...

Страната, която познаваме от "Наследството на Гулденбургови" вече е една жална картинка!

Еврейчето Вова няма ли да подаде оставка! Самолета в Египет, самолета до Сочи, после атентата в Питер! Колко руски войничета погинаха и в Сирия!

ico_all

Тука говориме за Дортмунт и Германия а не за Сочи и Египет, малоумнико. Простотията не се лекува.

И в ШЛ ли те гонят руснаци? Честно много си зле! Пробвай даси мислиш, че си Наполеон - ще ти олекне. Пък и това е класическа психиатрична диагноза!

Меркел и Германия отново прецака ЕВРОПА.

ico_all

Абе аз все пак знам от Историята, че немците не са особено търпелив народ, но не знам от мюслитата дали става добър сапун.

е страна от 3-ия свят. Всеки ден някакви взривове, кланета с ножове, мачкане с камиони на хора по улиците. Пълно е с всякакви чернилики и араби по улиците.Работа няма, цените са високи.

Ердоган , Ви предупреди , европейците ще треперят от страх по улиците ! Ето го резултата Швеция , Германия и тн.

И какво. дай като тебе да почнем да правим кавали Ердоган. Ех че си малоумен.

Пак е бил терорист от кгб с руски паспорт като Истанбул, Стокхолм и Осло! Еврейчето Вова отмъщава за Сирия!

цру иска така да мислим, затова навсякъде праща наемни руснаци-терористи

създадоха ислямистите и ги пращат да съсипват ЕВРОПА, за да се сбъдват желанията на рокфелер - намаляване на населението по света до 500 милиона. Ликуйте, соросоиди. Вижте и холивудските измами за "отровни газове" в Сирия - 19 минути интернет безплатен вестник.

ico_all

При тази мила и родна действителност в Германия ако немците си изберат пак лудото бабе значи си заслужават "интересните времена" които ги очакват.

български от Мануел! "возилото" - на което ние в България казваме Омнибус, Автобус, Отборенбус. БУС. Кakво доопростяваме езика си!

Умерени футболисти или гости на Меркел за мача. Вие да не си помислите, че може да е терористичен акт?

малко взривче от хората ма фрау Меркел!

Абе, тези мини по шосетата не бяха ли характерни за едни други места по света- Афганистан, Ирак, Либия, Сирия? А, сетих се- с пренасянето на обитателите на горните страни, се пренесе и тяхната действителност. Ама, че чудо!