Нова експертиза отложи делото срещу Анита Мейзер

Варненският апелативен съд назначи повторна комплексна съдебно-медицинска експертиза и отложи делото срещу Анита Мейзер за 28 май, съобщиха от съда.

Обратно в новината

Коментари - Нова експертиза отложи делото срещу Анита Мейзер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Туй нящо много страшно ве....

И за какво сме плащали за първите експертизи след като разследващите не са им дали всички доказателства??Май май се чудим на кого какви пари да ръсим да ни изпълни поръчката а после балъците плащат обезщетенията за гешефтите...Като гледам много сме бързи само там дето ''престъпниците'' се самоубиват с нож в гърба или изстрел със саглушител в тила..

Мис България? Не Ви ли е срам да го пишете???

и затегнал две стяжки

"От двете наказания подсъдимата ще търпи по-тежкото" По тежкото,което е за подкуп защото е по тежко престъплението от убийство?!Две престъпления и две наказания,но крайната присъда е само по голямото наказание от двете?????!!!! И въпреки това сега отлагат делото за "повторна комплексна съдебно-медицинска експертиза" за да определят по точно първото престъпление макар каквото и да го изкарат накрая обвиняемата ще лежи само за по тежкото,тъй че защо по дяволите правят тази експертиза?! Ела те ела те,да видите най-великият цирк познат в цял сват като най-скапаната съдебна система на земята.Където всеки губи времето и парите на другите за глупости.

Да души може,да лежи не ще! айде де!!!

Време е да спрем да разглеждаме света като място, където би могло да има справедливост.Хората сме грешни и податливи на изкушения. Създаващите и прилагащите законите са от същото тесто. Все някой ще се намери при достатъчно висока "мотивация" да отсъди условна присъда. Така е навсякъде.

Шило

Имаше такъм момент. Ама се оказа, че крадците на дребно, влизат в затвора за повече години от убийците

За убийството- 3.5г., за подкуп- 4.5г, "сумата"- 4.5г. Докога закон=несправедливост, негодяи ??

Не ми стана ясно как е ''дала'' подкуп след като е била арестувана а тогава не ти дават възможност да ходиш и да вадиш толкова пари...Жалко за човека ама до кога нашите разследващи ще харчат пари и нищо фактически не доказват..

Човече не знам как може да ми стане оная работа като дори само го гледам това! И може би от тая гледна точка рабирам, че на тая и се е налагало да връзва души и беси мъжете с които е искала да спи! Инак просто няма как да ти стане!!!!!

,......тая ''мадама'' остаря , брадяса , залиня , в арестите бре ! Върти сучи , никой не и иска подкупите .Тя не се ли сеща че са много малко , наШте се научиха на голямо густо .

Добре бе, до кога съдиите ще си затварят очите и ще търпят тая да ги прави на луди калинки. Днес говори едно, утре друго и те си траят. А и тези така наречени вещи лица, които са подписали първата експертиза и въз основа на която на мейзерката и повдигнаха обвинение за непредумишлено убийство - защо продължават да ги търпят и защо до сега не са разследвани. Подписали заключение без да видят документите, без да видят тялото, а момчето го държаха 6 месеца в камерата. Това дело започна много силно да смърди и Цацаров е време да се заинтересува какво е сдробила неговата любимка във Варна.

Шило

А бе направо си е умишлено убийството. Някоя вярва ли, че пострадалия ще се овърже сам с т.нар. "свински опашки", после ще намери сили да скъса тези, които са на краката му, но няма да успее да скъса тази на шията му? И, няма да вика за помощ?

Тази циганка, да лижи в затвора за убийство и стига сте я показвали на обществото !