Евтини PCR-и връщат наплива на българите в Одрин

Задължителното изследване за влизане в България става за час и половина в Турция и само срещу 22 лева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви са тия 4 дози ваксини в БГ? Този да не е от Израел?

Там първо им слагаха по две дози от китайската "Синовак", а после внесоха и "Пфайзер", пък им набиха и по две от "Пфайзер". Има медицински работници, които получават вече пета доза (пак от "Пфайзер"). Не, че това им помага твърде, де. През септември миналата година бях на почивка в Анталия и дни преди това следях внимателно случаите на новозаразените. Ами, тогава варираха между 17 и 22 хил. души дневно. Сега са около 75 хил. Е, боц-моц, все тая. И аз с две дози се заразих... Тъкмо беше дошло време за бустер, ама короната ме буустна.

Ами ако теста излезе излезе позитивен--14 дни в турски хотел за своя сметка...

И защо в най бедната държава в Европа тесовете са 5 пъти по-скъпи от същите в Турция ? И защо нашенските продажни управници пречат и затрудняват с ограничения и скъпи тестове оцеляването на избирателите си ? Вместо да регулират цените и качеството на стоките в Бг, а не хората да са принудени да пазаруват в Одрин ? Геноцид.

Това е стъпка в правилна посока, но не стига. Нали не смятате, че ще дам на някой да ми бърка в носа ? Айде малко по-сериозно ! Отпадане на мерките, от-па-да-не, повтаряйте по-бавно...

Дайте да си говорим истината. Един нормален, интелигентен човек, с доход над средния и видял свят малко по-далеч от околните балкански страни, никога няма да си позволи да си причини преживяването, наречено "пазар в Одрин."

Знаем ви и вас, с доход над средния... пускате си във ФБ касовите бележки от кръчмите и ривети как са ви ограбили...

Хаха, с доход над средното, ще рече 1500 лева ? Ми то това пак е мизерия... А хората пазаруват в Одрин, както заради по-ниските цени, така и заради далеч по-високото качество на стоките: лекарства, сирене, масло, кашкавал, кори за баница, вкусните им хлябове и пидета, разни сокове...текстил, дребни вещи за бита, качествени прахове за пране, препарати...Що да си дават мизерните парички за нашенски отровни и опасни храни, скъпи лекарства и китайски боклуци ? От 15 години поне всяко лято ходя на почивка в Турция и съм меко казано възхитена от храната им, ефикасността и цената на медикаментите им, от стоките им.

Там и сиренето е сирене и кашкавал кашкавал , да не говорим за кухнята и обслужването Иначе идете в кофланд и яжте боклуци.

И не ги ли е страх от нарастващото напрежение в Украйна?