Евтаназираха кучетата, убили 39-годишната санитарка, обвиниха и мъжа, полагал грижи за тях

Предвиденото наказание е до пет години лишаване от свобода и глоба до 10 хиляди лева

Обратно в новината

Коментари - Евтаназираха кучетата, убили 39-годишната санитарка, обвиниха и мъжа, полагал грижи за тях | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леко изненадан съм, очаквах по-дълъг дебат и грачене с изперкали куковци заради милите кученца. Бързо взето и правилно решение да ги приспят.

Как кучетата са съжителствали с човек?Животните са с много по-развити сетива и усещат злото отдалеч...Животно не напада случайно.Понаблюдавайте тази сестра какви ги върши в ежедневието си...

Ти си едно супер изпушило и неадекватно същество.

Що за същества сме БЕ!? Ефтаназираха кучетата, а когато някой изверг от човешкия вид убие и то съвсем умишлено си живее спокойно и ненаказано! Някои дори ние си ги гледаме и храним ако случайно успеят да стигнат до затвор! Това е идиотщина! Тук единствения виновен е собственика на кучетата и само и единствено той трябва да бъде наказан! С кучетата може да се работи с хората... вече не..!

Не знам що за същество си, но определено не си човек. А, се чудят как са загинали толкова цивилизации преди нас. Нека да кажем - благодарение на такива ГМО същества, които са съгласни и допринасят себеподобните им да бъдат избивани.

Евала на НПО-тата, 4 лапи, Сороски и цигански Хелзинки организации! Дано и вас да ви изядат кучетата някъде!

Убиха 5 кучета и случаят е решен .ДАЛИ ???

Ами решен е. Ти пари ли искаш да ти дават?

Без снимка на кучетата , без имената на жената , без свидетели ....никой нищо не чул .....чак пък такава наивност ...само защото така казали по телевизора ....Тука има много неизвестни и хей така да нападаме и обвиняваме кучета , кучкари си е много глупаво. Жената беше на 39 години , после стана на 49 години , кучетата бяха едри , после дребни , и да жената защото е дори без име .

Сигурно и кучета не е имало. Сигурно и припаднала от всичката белина дето е пила да се пази от ковид по предписание на антиваксърите във фейсбук.

Има упорити слухове че кучетата са били от дребна порода която едва ли може да нахапе смъртоносно човек. Това че никъде не се споменава породата не помага за разсейването на тези слухове.

Защитници на правата на кучетата са виновни защото заради тези неандерталци кметовете на градовете бездействат и привечер глутниците са на лов около блоковете ,а през деня хранени от мили съседи.....

Ами като убиват ,ще ги евтаназират.и за стопанина ефтаназия

Много елементарно решение и удобно! Няма кучета, няма проблем! А държавата защо не носи отговорност за такива случаи? В нашата градинка един "стафоршир териер" воден на повод от собственика си, но без напордник разкъса малко куче/успяха да го спасят/. Извиках полиция, дойдоха и понеже аз заплаших собственика на кучето да не се появява повече в тази градинка трябваше да подпиша деклерация, че "няма да нарушавам обществения ред"!!!!!!!!!!! Това е!

Разбирай разстреляли!

нещо са забравили да напишат каква порода са , защото ако са отглеждани за кучешки бой и собственика трябва да носи отговорност

Днеска гледам малка пикла развежда питбул без намордник.Ако скочи едва ли ще го удържи.

Помияри могат да бъдат само човекоподобните,но не и животните!Дано да си плати с лихвите този изрод дръзнал да се прави на Бог и да раздава измислено правосъдие!Да му изсъхнат и ръцете,и краката за да не нарани отново някого!

Можеха да направят една лотария за разстрела на кучетата . Вероятно доста хора биха участвали със собствени оръжия С удоволстие бих участвал

И за пореден път се потрисам какви скрити психопати живеят сред нас...

Горките кученца ще ревнат онези малоумници защитници на животните. Имаше репортаж по БТВ за някакви. Кучета дето някой си щял да отрови. Без малко да вкарат човека в затвора. Разбрах че кучешкия живот е в пъти по ценен от човешкия у нас. Като си ги харесват кучкарите да си ги приберат в къщите. Жалко хора а уж защитават животните.нагли и безсрамни

ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА ЕГАТИ ДЕМОКРАСИТО ЕГАТО ЕВРОТО, МАНХАЛИТЕ НИ ТРЕПЯТ, ПОЛИТИЦИТЕ КРАДАТ, ПЪЛНА МИЗЕРИЯ , СЕГА И ПЕСОВЕТЕ НИ ЯДАТ! ВИЕ ХОДИЛИ ЛИ СТЕ В ДОЛНА ОРЯХОВИЦА , АМИ В ГОРНА ? АМИ В ЛОМ? АМИ В КОЗЛОДУЙ ВСИЧКО Е ЛЕШ МАНГАЛИ И БЕДНОТИЯ И ПРОСТОТИЯ... ЕДНА ШЕПА НАРОД ОСТАНАХМЕ, ЗАМИСЛЕТЕ СЕ

Ся кучетата ли са виновни?

_stankow

А какво, да ги наградят ли ? При животните няма понятие вина/невинност. Те не са отговорни за действията си под влияние на инстинктите. Има си "Закон за ветеринарно-медицинската дейност" Раздел VII. Евтаназия на животни Чл. 179. (1) Евтаназия на животни се извършва от ветеринарен лекар, който упражнява ветеринарномедицинска практика, с лицензиран ВМП. (3) Евтаназия се допуска при: .......... 4. животни, чието агресивно поведение представлява опасност за живота и здравето на хората или животните.

Крайно време е да бъдат евтаназирани и министри.

Пак безумие, пак в България. Жената си отишла, сякаш смъртта ба кучетата и условната присъда на собственика им нещо ще възмездят. Толкова е закъсняло правораздаването в БГ, че само посмъртно влизат в сила някакви присъди, когато вече е късно и нелепо да говорим за възмездие!

" Любимците " да се регистрират като децата и всеки собственик да носи постоянна отговорност от придобиване до кончината им.

Да, като личното оръжие.

Ужас! В 21 век в държава от ЕС,човек да бъде изяден от кучета?!?! Благоденствие, обещано ни от всички партии и коалиции!

е ужасното. А човеците убиват на ден и предишната, и 2023 година тонове живи същества и ги ядат, с това проблем няма, нали. Аре бегай, че освен че сте тъпи, сте много злобни и едвам ви трая.

В тоя ред на мисли трябва да мразиш и лъвовете, че не ядът трева, а антилопи! Потърси човека в себе си защото май се е позагубил!

_stankow

>>>А човеците убиват на ден и предишната, и 2023 година тонове живи същества и ги ядат Това е много странна логика. Понеже хората отглеждат и ядат тревопасни животни, то кучетата, които съществуват само защото хората са ги създали като порода, изродили, отгледали, лекували, могат да ядат хора ? Хм, това не е много нормално като философия. Извратено е !

Подир дъжд, качулка! Ама иначе сме в Европейския съюз, нали? Много важно, като на никой не му пука за глутниците по улиците и опасните породи, които се разхождат спокойно в големите градове. Шкафчетата са отделна тема. Безнаказаност и наглост!

пиши по е Байдън е виновен.

В Китай има закон който забранява да имаш домашен любимец по-висок от 35 см. Моето кученце е високо 30 см. И у нас трябва да се приеме подобен закон.

Тибетските мастифи са изключително популярни в Китай и някои индивиди достигат цена от 1.5 млн долара. Тези кучета са огромни.

В Китай твоето кученце ще е деликатес, сготвено със соев сос и оризов оцет и обилно полято със сладко-кисел сос. Моля те не давай тази ужасна държава за пример.

моли се да не дойде времето когато ще търсиш подобни рецепти

Крйно време е да се разбере че кучета без стопанин не трябва да има. Всички трябва да имат чип и да се знае на кого е. Да си плаща данъка и да е регистрирано с паспорт. Точка. Никакво кастриране и пускане по место обитание. Ако се появи бездомно куче, по чипа се разбира на кого е, и да си плати глобата ако го пусне. С глобата се плаща на кучешкия приют за 10-15 дена. Ако никой не го осинови , се евтанизира. Кучето не диво животно да живее по местообитаване. Трябва някой да се грижи за него и да носи отговорност. Преди време една съседка почина и остави кучето си само. Звъня в общината на съответните служители, те казаха че имат право само да го кастрират и пуснат обратно. И къде ? На улицата. И кой ще се грижи за него , не е тяхна работа. Ето така се появяват бездомните кучета. Трябва да се сложи черта и да се започне на чисто. Гледането на домашен любимец е скъпо и отговорно занимание. Хората които искат да се грижат трябва да знаят това. С котките е същия пролем, смо дето не са ухапали никой. Но колко птички изяждат на ден, никой не говори. То затова врабчетата изчезнаха. Надявам се да се промени нещо. А то в 21 век жена убита от кучета в България означава пълен разпад на държавата и регрес.

Кучето е част от наследството. Ако имаше държава, щяха да кажат на наследниците й: или поемате и кучето, или се отказвате от него, но и от къщата.

Рускооо, накрая се изказа като блондинка. Що не продължи - врабчетата ядат мухи и червей, те пък само чакат някой да умре. Защо били изчезнали врабчетата?!!! Блондииии

В нашия квартал нещо се случи с глутницата. Или ги прибраха всички песове или някой тихо ги изби. Противно на теориите, нови не се появиха, защото над 40 кучета се изхранваха от един човек, ужким са безстопанствени. Като изчезнаха неговите си кучета, спря да храни други, а стопаните спряха да хвърлят кучета в квартала, защото виждат, че нямат бъдеще тук и се насочиха към други квартали с природолюбители. Връщането на кастрираните кучета винаги трябва да бъде правено на място различно от това, от което е взето за да спре развъждането на уж безстопанствени кучета.

Как спокойно говориш за голяма трагедия по земите на Бг, случваша се с бездомните кучета. И освен това, мозъкът ми се взриви от неумните ти наблюдения и предложения.

_stankow

И в нашата градинка изчезнаха. Имаше две, стари и болни. Просто си умряха. Нови не се появяват, защото вече не се раждат, кастрирани са. Но и да се заселват не даваме. Като се появи някое и започне да се оглежда дали да не остане, показвам му да се маха. Разбира на секундата и изчезва. Сега бездомни няма. Но питомни се завъдиха - ужас. Не мога да изчистя ...

Котките са полезни трепят плъхове и гълъби гълъбите пренасят заболявания и са вредител

10k лв глоба за убийство. Как да не избягаш от това място, няречено държава.

Евтаназия за бай Ганьо като разпространител на религията с деградивен уклон, която е „ганьовизъм„. Никакви отстъпки пред такива подобия.

Народе, започвайте да звъните в общината и полицията и да изказвате възмущение! Да им паднат линиите и да разберат, че има воля тоя народ!

Цяла България страда от бетонната коалиция: Мутри-кучета-чси-охранителани фирми-чалга-нарко-адвокати......за обикновенният човек място няма. Мутри-кучета-мангало-питеци-рушветополисаи-чалга-питеци-Славипитеци,Педало-кучкари...Хора няма...Европа е далеееееч! Америка ръга..ръггааа

Ако някой в България убие 5 псета ще лежи в затвора много дълго време, а да не говорим колко помия ще се излее по него. Сега всичко живо мълчи и дори не казват каква е историята на тея помии и какъв е този наглец - собственикът. Ей това е европейското ви мислене. Взетете си тези ценности от запада и си ги наврете в задниците - гнусни евроатлантици .

Малоумна утайка

Я отвори някоя картинка от Бахмут да видиш какви са ценностите на иконата ти Путин.

Се коренят в безхаберието и апатията ни към обществото и управлението. В комбинация с повсеместен алкохолизъм/наркомания приличаме вече на треторазрядна държава

Ако ги беше отровил, пак щяха да го съдят.... Баси и чудото... А, жената да почива в мир! Никой не заслужава такъв край...

Ще го съдят ако го знаят, че е той, пък и тогава може да не го осъдят.

Аз имам куче, 34кг., най-доброто животно на света. Никога не е нападал човек. И ВЪПРЕКИ ТОВА, никога не съм и никога няма да си позволя да го пусна да се разхожда само. Кучетата са животни и нямат разум, те имат инстинкти и се водят от тях.

Насе готов сьм на сделка,все пак наближава Великден,бьди добьр и не вдигай цената.

Правилно, но може би сте единственият, който има куче и въпреки това полага грижи то да не е опасно за околните. Други кучкари мислят, че като излязат с псето си сред хора, всички трябва да се кланят на съкровището им и ако то ухапе някого, то ухапаният сам си е виновен. Добре че от "Четири лапи" не са се намесили преди евтаназията, защото щяха да изкарат кучетата жертви, а убитата жена виновна. Идиотизмът няма граници.

Принципно опасни са само кучетата, за които се грижат идиоти. Бездомните са свикнали със средата и хората и не са агресивни. Кучетата на хора, които разсъждават като Вас- също. Само кучето на някой много, много прост човек може да навреди

???

Не са Ви виновни защитниците, виновни са селяните, които въдят безконтролно и изхвърлят на улицата

Единствения вид животно, който отказвам да защитавам, е животинския вид "Човек". За справка, виж поне Уикипедия към какво се числиш ти по научна класификация.

Няма ДО 5 години ОТ 5 години трябва да е

Клинт Истууд си тръгва от селото Голема ракия след като е изтрепал собствениците на куче нахапали някого, кмета на селото и местния милиционер и казва: " И да си прибирате помиярите да не хапят хората по улиците, че ще се върна и ще ви избия всичките и ще ви запаля къщите."

и защо убиха горките и невинни животни? ясно е че кръвожадната и ненаяла се туземка ги е нападнала и си е получила заслуженото при законна самозащита от страна на животинките! ! няма спраевдливпост на тази територия! няма!

Ти луд ли си?! Горки и беззащити не са хич, най-много още някого да разкъсат. В любимата ти Америка само за заплаха от куче, същото е застрелвано от полицай. А тук имаме загинала жена.

Нали беше глутница от най- малко 10 кучета !? Какви 5 !? Следващите ще ги приспят , когато разкъсат дете ли !?

Бой и ебане за тоя кретен! И затвор!!!

След дъжд качулка. До следващия път.

ЗАКОНИ !!! За защита на бълг.граждани от : -Кучета,чси-та,мутри,мигранти, 30 години стигат! 30 год. мутренско робство.

Защо трябва да загине човек за да се размърдат държавните органи?! Да се забранят големите кучета в градовете! Не може да се гледа голям пес в 50кв. жилише, ще се побърка животното! Собствениците на големи породи да бъдат регистрирани и да се водят под съдебна отговорност ако кучето им се държи агресивно или бъде разхождано навън без повод и намордник!

Това с регистрацията, повода и намордника го има и в сегашния закон, но никой не глобява тези, които го нарушават.

Вечерно време из парковете е пълно с пуснати на свобода кучета! Ало, къде спите, властите!? Полиция няма ли, нали защитават гражданите на държавата?!

Интересно къде са сега тези, които демонстрират в центъра на София против насилието над кучета?

Можело значи. Хайде сега кметчета мързеливи поразгледайте и по другите градове и квартали и там поразчистете агресивните глутници или чакате да убият човек и тогава да се задействате?

Всички помияри да бъдат евтаназирани!

След дъжд - качулка. Сума народ изхранва глутници в населените места.

По времето на бай Тошо нямаше такива дивотии. Моргите в Мед.институти в големите градове даваха по 10лв. за помияр. Използваха ги за дисекции на които се учеха студентите хирурзи.затова имахме тогава световно известни хирурзи.А сега студентите се учат директно на хора в градските болници и човек като го упоят не вижда кой го реже-студент или доктор?? Също във всеки град имаше ЕКЕРИСАЖИ ,които плащаха по 5лв. за безстопанствено псе или умряла котка. Имаше хляб за братята цигани,които охотно почистваха градската среда. Ако само някъде се чуеше проблем с кучета веднага се мобилизираха ловните дружинки по места и целият район се изчистваше за отрицателно време. На ловците се плащаше по 5лв.за псе.

Малко са 5 години, и това е максимума, трябва смъртно наказание за содомита. Много добре знаят че може да ухапят, убият някого. Има ограден голям двор, с коя цел ги пуска? Това е нещо като пиян шофьор, знаеш че с деянието може да убиеш някого, но не ти дреме. После реват за убийство по непредпазливост.;) Подобни деяния трябва да се приравнят със предумишлено убийство, наказанието да е това по конституция, смърт чрез обесване.

Не чакайте на държавата, пусне ли си някой псето - към вечните ловни полета.

Има много нахални и прости стопани. На вилата им едни съседи, постоянно си пускат кучето на улицата. Естественно като мина с колелото, то ме гони. Козвам и - приберете си кучето, или го дръжте с повод. Тя ме гледа и мълчи. Нищо не казва и нищо не прави. Все едво е животно и не разбира човешка реч. Някои стопани като тази нарочно оставят кучетата да са злобни и да гонят минувачите, за да им пазят имотите. Предполагам такъв е и този случай.

После като му го отровят ще вика "ей лоши хора има ей".