Плевнелиев: В ERM 2, Шенген и Банковия съюз през 2018 г.

Президентът Росен Плевнелиев постави като цел влизането в Шенген, Банковия съюз и "чакалнята" на еврозоната (ERM 2) до средата на 2018 г., съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: В ERM 2, Шенген и Банковия съюз през 2018 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

2018г. ще сме извън евросъюза Росенчооо. А ти пак ще си в Германия да мамиш наивни бизнесмени.

И д и о т ч е т о.

Поредната глупост на ГЛУПАКА!!!!До 2018г. ЕС ще се разпаднал!!!

От бананова република та чааааак в европейски лидер! Даже в учебниците по биология съм чел, че имало еволюция. Щото ако прескочим няколко стадия значи или сме мутирали или са ни мутирали. И друго, тези "европейци" освен за евтина работна ръка и да им купуваме втората употреба коли за друго не ни имат, демек за тях сме си още маймуни и такива ще си останем.

данс = продажници провокирам ви като ви казвам, че не правите педе-аски работи , просто не заслужавате това определение ! ееее каква провокация за диалог, но никакъв отговор гузни сте нали ? Данс и нац. сигурност организират износа на бели роби !

никакво евро ,какво каза Ханке а

луд умора нема ...и с епоти...хасановто момче и то така...

lu4ka

Правят се референдуми с тъпи въпроси (сигурна съм, че на "прима виста", без да гледа в нета, никой не може да се сети какъв точно беше въпросът на последния референдум), та занимават ни с тъпотии, вместо да зададат простички, но изключително важни въпроси, от рода на: 1. Искате ли да сме член на НАТО? 2. Искате ли да сме член на ЕС? 3. Искате ти да влезем в Еврозоната? Всяка държава, която е влязла в Еврозоната е снижила стандарта на живот, на гражданите си. Българският, накъде по-нисък да стане???

Я отговорите ги знам! 1-не, 2-не, 3-не. Ние сакаме са Росия и те тва е!

бе знаеш ти че искаш без вазелин ей туй знаеш...))))

И без тва сте един файтон хора я си одете у русйтъ,че съ ви са стъжни скору..ахъ,я!

Няма ли да Спреш с Глупостите ! Хората няма какво да ядат и с какво да си плащат разходите задава се още по-скъпо Време ще се увеличи не само Тока и Парното . Стига с Този Комсомолски Устрем и както от това като Влезем в Шенген . От Марс ли си паднал Мамка му или ни смяташ за Идиоти .

Идиотската веселяшка усмивка, неизменната чупка в кръста, приведеният гръбнак, фамилиарното ръкуване с двете ръце... Срамувам се, че тази снимка може да стигне до потугалците! Да не говорим за тъпотиите, които поплювкото е изръсил...

...португалците...

Тази снимка би била подходяща илюстрация за учебник по дипломация - за пример как трябва и как не трябва.

данс = продажници провокирам ви като ви казвам, че не правите педе-аски работи , просто не заслужавате това определение ! ееее каква провокация за диалог, но никакъв отговор гузни сте нали ? Данс и нац. сигурност организират износа на бели роби !

Че Борисов още миналия мандат ни каза,че влизаме в Шенген когато боядиса митниците

Още ли трябва да изпаднеме, че трябва да чакаме?

До тогава ще има ли ЕС? А дано няма.

по-неадекватен и жалък президент световната история не помни

Аз искам да попитам за прословутите еврофондове чието усвояване за тази година щело да бъдат колкото за последните 6. Половин година мина значи трябва да сме усвоили колкото за 3 години, някой да е забелязъл разлика в нещо (като оставим циганите), защото аз не съм?! Поредното хвърляне на прах в очите, как на му вярваш на чехльо???

Главното е движение да има, а паричките вече са се преобразували във вили, яхти и разбирасе лимузини и скъпи суперкари};-)))) ДАровА как оно ?};-))

Глей си рускинята и маминката ѝ. Не плачи на нашите гробища, нали ти е гот в матушката

иначе ще има шамари както раздавах на Русия и Путин

а бе поплювко межетурска още ли се изказваш непотготвен, следващото ти изказване е сигурно до 2018 минимална заплата 5 000лв. и усвояване на луната, марс ... 2018 няма нито да бъдеш президент нито пък е ясно кой ще остане в ЕС до тогава я камилата я камиларя

През 2018, евентуално в чакалнята. А може и през 2020, 2022. После ще падне едно чакане, а и никой не гарантира, че ще изптълним критериите. Или - още едно поколение отива в "киреча", а вие си чакайте. Щото после има още да чакате, ама в чакалнята. А питате ли се къв ще го дирим в тая чакалня без борд? Не се питате - и по-добре.

Че този плевналиев кой беше? Онзи дето прави кръгом все едно е пил цяла нощ, или онзи дето пръв обвини Путин за убийството на Немцов, или...... издънките му нямат край. На този ли да се вярва?

Не разбирасе. Вярвай на Станишев. Нали ви докара нова паметна победа, на новото ниво...

Не вярваме на Станишев... Чакаме боцата да оглави енп хахахаха

Що си мисля, че до тогава ще има излязли от еврозоната?Петнайста година моите мозъчни гънки се борят безуспешно с въпроса:защо Великобритания не е там?

Само искам да ви кажа,че това означава простичкото: "Ще сринем борда и ще ликвидираме спестяванията ви до 2017-а".

Кой ще ти чака до 2017?!

Дали през 2018 г. ще има все още ЕС ? Обзели са ме едни съмнения по този въпрос...

Не знам, но дано тогава да не сме "горди" членове на Евразийския съюз.

Мокрите съмища за сривът на САЩ доведоха до разпадането на СССР. Поредния мокър сън дали няма да свърши по същия начин?

Плевнелиев увери, че България тръгва по пътя на икономическия растеж и преодоляването на безработицата Дай боже да е така, но доколкото знам това с уверения не става , а с конкретни последователни действия.

И всичко най вече зависи от тоя пуяк.

Само изключителни тъпаци са против влизането на България в еврозоната..Тъпаци,на които Виденовата хиперинфлация им се видя дреболия..Ама баш тъпаци да ти види окото..От порода ''превъзходни български''..

Само изключителен тъпак вярва на полуобещания за далечното бъдеще. Зер до сега цъфбнахме и вързахме, а реториката им не се е променила много. Колко пъти с един и същ номер да минат? Реална мизерия, но абстрактни "постижения". Не става така.

Каза ли нещо,Ганьо? Или пак не си разбрал?Никой нищо не ти обещава.Там не се влиза с обещания,ами по заслуги..По показатели..Едни даже ги фалшифицираха,само и само да се докопат до зоната....Стопли ли?Май си от превъзходните,а?

А ти какво очакваш? "Битието определя съзнанието" - поне в това Маркс е много прав! Защо не попиташ тези, които се чудят как да вържат двата края, колко им дреме за Шенген и банковия съюз, а? А и бъди повече от сигурен, че с тези наши милион и половина мангусти Шенген ще го гледаме през крив макарон...просто ония от "белите" държави в ЕС няма да позволят хлебарките да се разпълзят из целия съюз!

Хубаво е, че се движим на пред, въпреки яростната съпротива на червената свлоч. Пък в края на краищата, изход за кадърните винаги има. Просто оставяш червената свлоч в мизерията за която си мечтае и отиваш да живееш в нормална страна.

ПАли и заминавай!!!

Спокойно измет, когато реша ще го направя, независимо от твоето мнение. Но ми е интересно, след като изгоните висчки които ви генерират стандартът, на какво ще разчитате? От къде пари за социалните помощи на които разчитате?

Какво е това движение напред според тебе? И коя червена сволоч имаш предвид? Предполагам партийните кадри, които ни управляват? Щото иначе би било странно някой друг да им пречи като те са власт. А за канските мъки, с които ни търпят и с половин уста обещават някакви си неща за далечното бъдеше - си прав.

ДА ВЗЕМЕШ С ТЕБ КОМСОМОЛСКОТО ГОВНО ПЛЕВНЬО, КАТО ЗАМИНАВАШ!!!

Не се притеснявай. Гледай си собствения мизерен живот. И пак да подчертая, докато страната се движи в правилната посока ОК. НО в момента в който червената свлоч ни върне на зад... Адио измет проста.

1 НА пред, 2 НА зад :D

В БАНКОВИЯ СЪЮЗ ТА ДА ПЛАЩАМЕ ДЪЛГОВЕТЕ НА ГЪРЦИЯ, ИСПАНИЯ И ПОРТУГАЛИЯ, А ДА ТИ СЧУПИМЕ КУХАТА КРАТУНА БЕ, ГОВНО КОМСОМОЛСКО?

Тоя Путю на кого поставя цели? Той на жена си не може да го постави, за тва се развеждат...

предимство на България според президента е ниската цена на електроенергията ,нищо че е най -висока в евроамериканския съюз

слагай по дебелите наколенки гушвай кривата под мишка и бегайте да молите за по скорошно влизане в шенген! Така ще си решим проблема с циганите и "готините сфежи ябълки" ще си дърпат сопола и няма да могат нищо да направят...хахаха

ERM 2, ако е по-голям, от блЕнувания на Борисов 2, ас, като професор, нали ще може първи, да го оближа и опитам ? Жоро Лизняшки

Глупостта ходи по хората!

Ти си толкова празно пространство че глупостта може само да лети в теб щото няма къде да стъпи!

наскоро някакъв икономист беше казал че същотото като в Гърция ще се случи и в България ако имаме еврото ,къде ти мозък в управляващите да се вслушват в съвети ,важното да си правят тъпата политика

То затова ще сме в първо чистилище пардон чакалня после във второ и така докато има евро. После като изчезне ще го приемем хахаха

Румен Гечев за икономист ли го имаш, че и да го слушаме. От многото му слушане до две национални катастрофи ни е докарал. Ами що ли не го послушаме пак? Поне няма да има изненада в резултата!

ще има чакалня до тогава?

Урааааа, влизаме в еврозоната, какво по-добро от това да имаме двойни и отгоре цени....

Дано не влезем никога ! Тия ще ни довършат окончателно!