Рокерски престъпни банди настъпват към България

Престъпни рокерски банди се насочват с бързи темпове към Югоизточна Европа и стават все по-дръзки и брутални в действията си, предупреди в петък Европол.

Обратно в новината

Коментари - Рокерски престъпни банди настъпват към България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Dо slo : има и т а к и в а на 3апада. Kазах, пътуват с библята и като видят колега по пътищата, правят кръгом и спират колегата. раздават :книги,брошури,библии,канят на обяд и така.... има и миролюбиви!!! Aми като дойдат "ангелите от ада и бандидос"- може да дойдат и другите!!! / Bikers for Christ!/ първите рушат, крадат,убиват... а вторите вървят след тях "да изграждат" и поправят поразията....... доста са интересни и има мир между тях... откъде знам ли? Aми чета тук и там а и ги засичам често на път а и едно време карах мотор! ;)

не е вярно. форумец, нарекъл себе си joni смята , че РОКЕРИТЕ са символ на свободата. четете интелигентните му постинги и му вервайте !

Малко са ни нашите мутри, сводници, наркотрафиканти, сепаратисти, цигани и всевъзможен боклук организиран с помощ от вън! Европа, защо не си държи престъпниците по затворите, ами ги натирят към нас? Нали все знаят, все ни поучават и правят одити и пишат доклади! В ЕС нямат ли си полиция, следствие, съд, затвори?! От Франция ще ни натресат всякаква балканска цигания край нашите цигани. Германия и Холандия ще си изтупват чергите от рокери върху нашите глави. Само жилав народ като българите може да понася този геноцит от наши, европейски и презморски политици. И все още да го има!

Интересен филм - война за наркопазар между кръвожадни рокери и алчни политици! Е, сега е времето на журналистите - има да пишат, да пишат...

Petkane, не разбра ли че ще станат в повече.... това е страшното!!!

Абе някои хора не различават рокери от мотористи. Поне тези на снимката не са рокери.

ей такава велика простотия , не бях чел скоро. му-ха-ха , ха-ха -0ха, това ли сега са лошите , дето трябва да се страхуваме от тях, те откъде ще дойдат - от мексико ли ????? и какво точно ще правят в бг , ще продават дрога и ще се стрелкат помежду си?????? ТАКА ЛИ?????? че , то това си е запазен патент в бг, мутренско -политически - милиционерски бизнес !!!! що си мислите , че ще бъдат допуснати в тази златна пазарна ниша -просто ей-така??? съвсем наскоро освободиха маргините , доказани убийци сводници , разпространители на дрога и всичко останало , за което се сетите . емблематични криминални елементи в бг си развяват байрака , както им кефне , мангалите опустушиха 80% от бг инфраструктурата и я предадоха за скрап и не се намери сила , която да ги озапти поне малко !!!!! и сега какво - тряба да ме е страх , когато видя мотористи !!!! ха-ха-ха !!!

Виж сега, организираната престъпност е свързана международно. Нали не смяташ, че можеш да си поръчаш по интернет няколко килца хероин. Трябва да се знаят хората, да има доверие, гаранти и т.н. Въпросните две банди, плюс още няколко държат контрабандата с оръжие, цигари и алкохол в Северна Америка и се набъркват и в търговията с наркотици. Имат подразделения в Западна Европа и тръгват насам. Идват като партньори на местните разбойници, защото искат да обхванат целия канал през Турция до Иран, Ирак и Афганистан, а войната ще е след това. Работите са сериозни и заравянето на главата в пясъка няма да помогне.

Той и Станишев е рокер, нали имаше виц: Ако виждате надписа на гърба ми, значи съм изгубил някъде Елена! :))

Бат Бойко, бащице, в теб ни е надеждата! Пращай Цветанов на западната граница да ги дебне - мотор да не прехвръкне!

РАЗЧИТАМ НА МЪЖЕНСТВЕНИЯ СТАНИШЕВ-НАШИЯ РОКЕР ДА ГИ УПЛАШИ, ЧЕ ИНАЧЕ -ПАК БАТ,БОЙКО!!!!!

Нека после ми обясняват някои хора ,че рокерите не били смрадливи пияндета, наркомани и престъпници!Поради тази причина никога не съм харесвала рок и метъл!

Миме ли си, кво си? Слушай чалга и тъни в разкош!!!

Миме, Мименце, русичко си, нали! Друг не може да забърка такава кашичка от рок, метъл, рокери и бандити на мотори.

нема страшно нашата полиция ни пази

Библейска ситуация , само дето вместо скакалци ни връхлитат рокери - бандити и мангали. Мотористите топло посрещат завръщащите се гастрольори още на границата. Останалите живи участници след срещата не се допускат в страната , понеже са заплаха за националната сигурност.Чисто отиграване.

Те ако знаят тия рокери, че тук е като един малък Виетнам. Ще бягат със страшна сила от тук. Оня ден си бях купил пакетче обикновенни вафли от магазина, и тъкмо излизам на улицата, група озверели пенсионери ме забелязаха. Бяха изгладнели и освирепели. Подгониха ме. Уплаших се и побягнах. По-край мен изфистяха няколко празни кофички от кисело мляко и един бастун. За щастие не успяха да ме повалят. Някои от тях започнаха да крещят - Хванете го! Уплаших се. След няколко улички успях да се изплъзна. Тъкмо спрях да си почина от спринта който бях направил, забелязах че съм се натъкнал на дузина наркоманчета които също търсеха пари. Така отново продължих да бягам. Да не ви разправям какво стана по-нататък, за да не ви отекчавам. В момента все още бягам и пиша този пост в движение от мобилният си телефон. Успях да се скрия за малко от група побеснели майки с колички които също търсиха начин за препечелване на малко бързи пари. Та мисълта ми е . Братя рокери. Бягайте! Бягайте! Със страшна сила !

Няма страшно, като дойде зимата сами ще се разкарат.

Ами за какво е бате Бойко-нали това му е задачата-да ги спре -да осигури спокойствие на хората

А щом са вече в България защо няма акция "импортни мотористи"?

Интересно дали ще се справят с диларите, дето карат Аудита и S-класа. То е ясно, че каквото и да стане полицията е и с едните, и с другите. И едните се стрелят, и другите. Поне единият вид да изчезне.

да-а-а, гнусни са европеиците, само техния интерес и спокоиствие си гледат. тук в холандия още преди 2-3 години официално забраниха хел еинджълс рокер бандата, именно защото много се криминализираха. и сега к'во - не ни стигат циганите дето ще ги пращат обратно, ами да се примиряваме и с тяхната измет. повръща ми се направо от двоините им стандарти и безочие!

Събора е на Бузлуджа

да заповядат да вземат и прятелите си има нузда от донори

E върнете им ги те как ни връщат ромите! Нали сме ЕС и всеки може да се разхожда и живее на всякъде. Или всяка държава го спазва както и изнася.

Да знаете, че ако някой посегне на рокерството в България, това е политическа репресия и посегатилство върху демократичните права и свободи на гражданите.

Много се радвам за свежото попълнение-ще им гепим моторите щото друго не остана :):)

ето защо и Станишев се явява на мотор!! чудел съм се - как един педераст може да е рокер, а то - от ясно по ясно - и тй се е включил в престъпната им дейност!! хахаха

Полицията да внимава да не удари някой с вратата, че пак ще има парлама в парламента.

jana

Наистина звучи страховито,но за мен има едни по-страшни и по многобройни рокери,с които не можем да се справим вече много години.Те причиняват вреда на много по-голяма маса от хора.Вместо мотори имат каруци и са малко по-мургави от скандинавците.Мисля,че те са ни по-големия проблемНека съответните органи да се справят първо с тях,МОЛЯ!!!

Колко хубаво е било при бай Тошо, ехо.

Нашите полицаи не виждат състезателите по околовръстното, нищо, че са паркирали патрулките точно до стартовата линия, значи изобщо няма да видят рокерите на мотори.

Нищо чудно-на запад и особено в щатите рокерските банди даржат голям дял от пазара на дрога,одвличания,поръчкови убииства и всичко което носи добри пари-водачите им разполагат с огромен финансов ресурс,в състояние са да си купят и садий и прокурори и ченгета,а които не се продава умира и на негово място идва послушен продажник-нашенските мутри от близкото минало са направо смешни на фона на подобни престапни организации които освен друго работят в голям мащаб и са абсолютно безкруполни и брутални.ставаме като хамериканците :)

Еееееххх, не се опитвам да съдя по правописа, всеки може да допуска грешки, но твоето е просто безумно натрупване на грешки и крещяща неграмотност...просто вади очите

Mомчета четете д о б р е: Aнгелите на ада и бандидос! Bсичко е верно има и още! Tе не само с наркотици... но и стрелят... Aми не ги пускайте. Tе се стрелкат и едни други и убиват жестоко, но ние ги пращаме и в затвора!!!! H е г и п р и е м а й т е или ги ограничете по някакъв начин! Dа българските са миролюбиви, а тия са OPOZIT!!!! A една "гнила" ябълка, разваля целия кош!!! Tука се създаде и друга група. Hа вярващите мотористи християни. бикерс фор чрист!!! Mнозина вече оставиха сатанинската група и сега обикалят страната с BIBLIQTA!!! BOG да пази BYLGARIQ и от рокерите!

Нали искахте да влезете в Европеиския Съюз? На ви сега влизане в обратна посока! Попитаите се защо Швейцария не влиза.......

Норвегия също се дърпа... :)

сещам се за един от "влиятелни хора и органи" той е млад кара мотор и е любимец на червените бабички.трчбва дълбоко да е заме сен в структорите на тези банди.

Спокойно, половината ще катострофират поради разбитите пътища, останалата поливина ще избягат след като ще трябва да снасят на полицията. Интерпол въобще не са на ясно, само името им е голямо.

ТЕЗИ СЪЩИТЕ БАНДИ ЩЕ ДАДАТ МНОГО ЖЕРТВИ ПО РАЗБИТИТЕ НИ ПЪТИЩА И САМИТЕ ИМ ШЕФОВЕ КАТО СЕ НАБИЯТ В 2-3 ОГРОМНИ ДУПКИ ЩЕ СЕ ОТКАЖАТ.

Тия тука немат никъв шанс. Бат Бойко ще ги спука. Цецо Убавецо ще им пусне химна на Родната полиция ни пази и ще им спретне една показна акциийка и аре у затворо с ревизоро!

преди две години,къде са спали петков и миков,нали и те се праскат като успешни вътрешни министри,да обяснят какво са знаели и предприели по въпроса.

Не беше ли бившият МВР Министър патрон на мотоциклетен клуб или федерация? Хайде, де това е подготвено отдавна, сега само го изваждат наяве.

Глупости на търкалета. В БГ всичко е раздадено и разпределено и престъпници си имаме в излишък. С рокери или без тях нищо няма да се промени! Тия предупреждения да ги пратят в някоя държава където престъпността е ниска - тях да плашат хаха.

Като гледам, полека-лека идва времето на смъртното наказание за търговия и разпространение на наркотици. Ще стане като при арабите - де що има стърчащ чеп и на него закачен дилър. Доста кръв ще се пролее. Имам чувството, че светът е полудял, или е обратното- аз съм луд, а всичко покрай мен си е нормално.

Родната полиция ни пази!