17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По скоро Зелена измама е това.

набере достатъчно средства за озеленяването на Европата. Справедливо при това.. За всички.. Спасяването на европейците от посиняване през зимата ще става с КЮМЮР!!! Факт - спрените засега ТРИ АЕЦ-а в Германия бяха заменени с 30% увеличение на произведения с кюмюр ток. И естествено допълнителен внос на ФРЕНСКИ атомен ток.. Щото вече - пак със заслугата на ЕС естествено - и атомния ток е вече зелен.. Що ли тогава си затвори тез три атомни централи? Явно е те ручат жабетата..

Да ви еба майката еврогейска

Стимули за преминаване от индивидуален към обществен транспорт, споделяне на автомобили---- това няма как да стане и законно е не възможноооо каране на велосипеди .----може ако населеното място е малко и равно .

Я ни припомнете едно справедливо нещо!

На които всеки ден пада стойността и надува инфлацията.

На територията на Европа и ще оправи зеления преход.

Колкото повече я гледам и слушам Урсула, толкова повече ми се иска да умре. Бавно и мъчително...

Има една групичка хора, не са много но ако изчезнат, ще изчезне и екологичната катастрофа, ще изчезне и ковид , всичко лошо ще изчезне. Някой знае ли как може да се стигне до тях. Ще си жертвам. Иначе няма да ни оставят на мира. Помислили ,че са богове ли не знам ,но не изчезнат ли мир няма да видим на земята.

Справедливият..... Ако не беше тъжно щеше да е смешно....

Поредната простотия!!!!1 Климата на Планетата следва цикличността на Вселената !!!! Нищо не е в състояние да промени това.Планетата Земя се приближава към вселенското Слънце!!! Какви климатични промени, какви 5 лв ???? Парников ефект и тем подобни тъпотии. Цикала следва своя ход. Но явно още пари се искат от строго определина гупа хора??????

Прехода може да бъде много лесен. За един час се взема решение че горенето на въглища, дървета, полиетилен, гуми, боклуци и т.н. са зелени горива и ...ГОТОВО. Само Урсулата Лайното трябва да каже "Да".

Бля ... бля ... бля ...

Вървете на майната си с тоя зелен преход. Поне едно дърво да бяхте посадили вместо да дрънкате глупости.

Тия май не си говорят. Някои държави ще увеличат въглищата, приеха газта и атома за зелени. А тия фонд за зелен преход. Много съм объркан.

Леля ви и зелени измамници, ще объркате Европа.

няма ли ко да спре този завод за безумия? няма ли кой?

ЕС 2050 няма да го има