Европейските лидери се сбогуваха с Ангела Меркел с емоционално видео (снимки/видео)

"Срещите на 27-те без Ангела, са като Рим без Ватикана или Париж без Айфеловата кула", заяви председателят на Европейския съвет Шарл Мишел

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"сбогували" се били... нема такъв смех

Ние се разделихме с един накълцан имигрант германец .

Един рептил си отива.

Тая шарлатанка да каже нещто за българския Евролидер БИБИТКО ,ама мълчи гаднярката явно е била взаимна изгода - много грозно и гадно.

Европейските лидери подарете й едно дете(сега е модерно от Афганистан) да си го осинови. В Берлин след 21.00 часа не можеш да излезеш на улицата...гетата плъзват да крадат,насилват и грабят.Баба ви Меркел ги докара...вместо световен трибунал за нея,вие я изпращате?!

Тая бабишкера докара най-голямото зло за страната си - над 6 млн орки. Необразовани, диви, мързеливи муслеми, които висят със страшна сила на социалната и здравна системи и пълзят навсякъде като хлебарки. Вече не може спокойно човек да се разходи в центъра на който и да е град през нощта, защото тея паразити обикалят на цели банди. В Ада да гори тая вещица.

Дали й е липсвал Баце на изпроводяка? Той винаги подкачаше около нея като петел, ухажващ квачка, а на нея изглежда й харесваше вниманието поне от общите им снимки :))

Един коментатор каза, че среща на ЕС без Меркел е като Рим без Ватикана...Папеса Енджи вече е коронясана.

Всичките тези идиоти съсипаха Европейския съюз, който сега е гейска Европа

Прегръщат си се, целуват си се! Меркел ще взема пенсия от 170 хилядарки годишно, а в същото време закопаха Европа с безумни цени на ток и газ, напълниха ни с мигранти и ислямски терористи.. ама на тях какво им пука.. Като нямаме хляб да ядеме пасти!

Друго си е бай Тошо и баце Боко да те управляват. Дето се вика мачовци, истински мъже, а не някаква лелка. Тая и като дете е била лелка, смятай ве. Ние тук сме от друго тесто месени, невакаинирано!

Ти пък реши да сравняваш Бай Тошо с Тулупа! Бай Тошо строеше АЕЦ ове, заводи .. а тулупа само краднеше!

Тая отдавна трябваше да е пукнала !

Да се маха по бързо тази дъртофелница че ни ЕПМ...

Последно зобгом дърта проста комсомолска круво.

Едни от най-лесно спечелените 15 хиляди пенсия. С немката индустрия зад гърба животът е 'лайф.' Я да е лидер на БГ...само дългове. Животът е 'жизнь'. В БГ казваме - максимално дълго да я харчиш.

Най ще им е мъчно за нея на тарамбуките от третия свят клито се настаниха в Европа като паразити

5+

Меркел... бедност, разбита средна класа, емигранти с неясен произход и намерения, увеличена престъпност, една силна държава се махна от ес, край на свободното пътуване, липса на елементарни права и свободи ...

дрън, дрън...внимавай какво пишеш все пак...някой живеем там.

Вие сигурно сте ('Ерата' и '12') някоиси Ханс и Уве, които по цял ден се митклат с кучета; правят крос; учат езици, чатят и само гледат как съседа Ото е купил ново порше и..''O...ужас ти казвам - Германия върви към катастрофа.'' Е па не може всички с поршета да сте...