ЕС включва военното крило на Хизбула в терористичния списък

Страните от ЕС решиха да включат въоръженото крило на Хизбула в черния си списък с терористични организации. Решението е обрат в досегашната политика, продиктуван от безпокойство от действията в Европа на подкрепяната от Иран ливанска шиитска групировка.

Обратно в новината

Коментари - ЕС включва военното крило на Хизбула в терористичния списък | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

разказа играта! А го заклеймяваха преди 6 месеца, а сега и Европата може да му се търкаля в краката, не само нашите комунисти, не случайно `мериканците го държаха там две недели!

Нека въоръжим депутатите с бомби за да се справят с терористите които им пречат да работят, тука май ги наричат протестиращи или проституиращи, ама каквито и да са, нека се запрат малко

daaa,vreme e da demokratizirame IRAN

Ето тук е тънкото: шофьорът на автобуса не беше българин?!

Нещо не виждам коментарите от "Позитано" да обясняват защо министърът-социалист Вигенин гласува ЗА това решение. Няма инструкции? Или са шокирани? Смяна на позициите, другари! Вече сме с НАТО и ЕС! Атакистите още ли покрепят това "проеврейско" правителство?

ЕС не се произнася по въпросите ей така. След като има такова решение значи е хиляда пъти проверено и премерено. Нещо повече, действията на нашите и партньорските специални и други служби е доказало ролята на Хизбула. "Оправданите предположения" са били много важно съобщение за резултатите от разследването към сйответни етап. Просто дипломатическите думички са други сравнено с ежедневните. То не става само с "мамата" ... Браво на нашите и партньорските служби. Браво.

Този ти коментар направо засрами чиновниците от Ес, на които им трябваше толкова много време, за да вземат това решение!. Хаааааа...

Мошенце, за какво браво. За измамата. Или за изнудването на България и ЕС. С които ги принудиха да лъжат. Или за това, че направиха българските полицаи маймуни и глупаци пред цял свят. За атентат, които евреите си направиха сами. Вече става съвсем ясно, че в България място за евреи няма. Българския народ трябва да поеме курс към изгонване в близките години.

Другаря Станишев няма ли да защити братската организация "Хисбула"???

ИЗКАЗВАНИЯ НА ВИДНИ СВЕТИЛА НА бЪЛГАРСКИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ НЕБОСЛКОН, СТАНАЛИ ОТНОВО ЗА СМЯХ И РЕЗИЛ! 06 Февруари 2013 Станишев(БКП): Обявяването на "Хизбула" е риск за държавата! Когато е засегната сигурността на България е засегнат интересът на целия Европейския съюз, на цялото евроатлантическо пространство", заяви Лютви Местан 05 февруари 2013 Станишев (БКП): Версията за Хизбула застрашава сигурността на българите! Не разбирам защо с това изявление той (Бойко Борисов бел.ред) прави компромис със сигурността на българските граждани и създава изключително големи допълнителни рискове. Това е абсолютно неоправдано от гледна точка на националната сигурност ", добави лидерът на левицата и предшественик на Бойко Борисов. Според него това е направено под външен натиск. В отговор на въпрос от кого - Вашингтон, Тел Авив, Москва или Брюксел, той отговори, че чевидно не е от Москва и Брюксел.

ИНТЕРНЕТБЮЛЕТИН 2 ИЗКАЗВАНИЯ НА ВИДНИ СВЕТИЛА НА бЪЛГАРСКИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ НЕБОСЛКОН, СТАНАЛИ ОТНОВО ЗА СМЯХ И РЕЗИЛ! 05 февруари 2013 Сергей Станишев поиска извинение от шефа на групата на Европейската народна партия (ЕНП) в Европейския парламент Жозеф Дол. Вчера Дол обвини Станишев, че е "заел страната на "Хизбула", както може да се прочете на официалната страница на организацията". Дол визираше публикация на сайта, в която се цитираше позицията на Станишев, че намесването на "Хизбула" в бургаския атентат е слабо обосновано, заплашва националната сигурност и правителството повтаря израелската позиция по въпроса. Станишев определи коментара на Дол като "жалка постъпка" и изкривяване на думи, и настоя за пълно и незабавно извинение от Дол, съобщиха от БСП. Станишев отбеляза, че ако Дол си бил направил труда да провери фактите, щял да види, че дори членове на собствената му група се колебаят да подкрепят правителството на Борисов за позицията, заета след заседанието на Консултативния съвет за национална сигурност. 05 февруари 2013 Лидерът на БСП Сергей Станишев заподозря външен натиск в огласяването на информацията, че ливанската групировка "Хизбула" стои зад атентата на летище Сарафово в Бургас. "Това за мен е направено под външен натиск. Питам се каква е цената за подобно изявление и най- вече кой ще я плаща, изтъкна Станишев.

ИЗКАЗВАНИЯ НА ВИДНИ СВЕТИЛА НА бЪЛГАРСКИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ НЕБОСЛКОН, СТАНАЛИ ОТНОВО ЗА СМЯХ И РЕЗИЛ! 06. февруари 2013 Цялата опозиция се обедини в парламента срещу решението на управляващите да обявят без категорични доказателства, че Хизбула стои зад атентата на летището в Бургас. Всички партии, освен ГЕРБ, обявиха, че националната сигурност е под заплаха. А според "Атака" дори страната ни е вкарана във война. Иван Костов: Тези доказателства, които г-н Цветанов размахва, застава ли прокурор зад тях? Ще застане ли пред съда българският прокурор и да ги посочи като съпричастни към Хизбула?" Още повече, че е предизвикал масови притеснения относно косвения характер на доказателствата? Сергей Станишев: Правителството навлиза в една международна политическа игра по един безотговорен начин, без да калкулира последствията", заяви лидерът на БСП Сергей Станишев. Той подчерта, че нито една парламентарна група, освен тази на ГЕРБ, не е подкрепила тази позиция. Може да се говори само за косвени връзки. Предизвиква огромно учудване, че преди КСНС международни медии в САЩ и Израел обявиха какво ще е заключението на съвета. Това ли е отговорно държавно управление?" Сидеров: Вчера правителството на България вкара страната ни във война!

Абсолютно спорно е това решение.Всичко зависи от гледната точка.Когато попитах един ливанец какво всъщност представлява Хизбула той ми каза следното.На следващият ден след израелската агресия в Ливан преди няколко години представители на Хизбула отиват във всяко пострадало семейство и му дават по 1 000 долара на ръка за неотложни нужди.Няма въпроси няма оценки подписи или комисии като в Перник.За много от хората там Хизбула е нещо много добро.Българската позиция на предпазливост по въпроса беше правилна но кой се интерсува от мнението ни.И сега какво ще спечелим от това решение.Каквото спечелихме и от участието във войната в Ирак и Авганистан.Нови врагове.Ако империалистите имат някакви глобални интереси от тия неща ние какъв интерес имаме или сме като барбар Петко с мъжете.

Иди на място да видиш какви говна са тея арабофашисти.

Евреин, като сте ги избивали и клали, като се крадете земите им, как искат да ви посрещат. Нагли лъжци сте. Въобще кой ви е канил в България. Не стига че си навлек в български форум, ами и ще ни лъжеш и мамиш. За това ви мразят всички по света.

Не говори глупости.Написах че всичко е спорно и зависи от гледната точка.Аз просто цитирах думите казани от един ливанец.Наверно този ливанец е от полестински произход.Аз много добре помня от преди кой е истинският Ливан.Него вече няма да го има никога.Погреба го агресията на съседен Израел.Аз инъче съм приятел и на Америка-най голямата еврейска държава но не мога да скрия факта че са голями белялии.Дето се появят голями стрелба пада.

Г-не, с две думи ще ви опиша "социалната" благотворителност на хизбулла.Разполагат огнева точка в един жилищен блок. Подкарват живущите на покрива на блока. Изстрелват ракети към територията на Израел, очакват отговора на "умните" бомби, които засичат безпогрешно локацията. Ако има загинали обикновени граждани, опищяват световната преса, която обикновено им съчувства безмозъчно. Ефектът е същият, както да се скрият снайперисти зад деца, хвърлящи камъни по израелските войници, да ранят или убият израелец, тъй като израелската армия има заповед максимално да се въздържа да отвръща но провокацията. Ако има ранено дете с гумен куршум( с други не може дасе стреля) опищяват световната преса. Жалките долари, които се дават на загиналите и на камикадзетата, отиват за отглеждане на нови камикадзета и запразненство с бонбони и танци, в чест на разкъсалото се зомбирано младо момче, неразбрало от живота нищо, освен надъхването с омраза.Колко трябва да си ретрограден, за да поддържаш тази извратеност. Навит ли сте на 1000 долара, срещу разкъсаното на парчета тяло на детето си, брат си и др. Защото ако камикадзето се разколебае, взривяват го дистанционно!!!

дааа,време е да демократизираме иран *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сеньор ке,може и да убедиш някой заблуден ,за това колко хуманно се отнасят евреите с арабите ,но не и жив очевидец като мен.Имах шанса да поживея в страната ти и се нагледах на много не хуманни неща меко казано.А тези гумени куршуми си ги наври отз-т.За една седмица на последната интифада от 2001 г някъде ,утрепахте 800 палестински деца,които хвърляха камани.Куршумите не бяха гумени .Та не ми хвали Израел/съвременния лагер на смъртта /

Палестинци отбелязаха 63-тата годишнина от клането в Деир Ясин. На 09.04.2013г палестинци отбелязаха 63-тата годишнина от клането в Деир Ясин, извършено от въоръжени израелски групировки през 1948 г. и довело до масовото изселване на палестинци от техните домове поради страх от последващи подобни нападения.. Над 300 мъже, жени, деца и възрастни палестинци са убити от еврейски банди, ръководени от бившия израелски премиер Менахем Бегин. Масовото убийство е осъществено въпреки мирното споразумение, сключено между жителите на палестинското село и управата на съседните еврейски заселнически селища. Село Дейр Ясин е било разположено в западните покрайнини на Йерусалим. В последствие то е почти изцяло разрушено, а върху неговите останки е построен еврейският квартал Гиват Шаул. --за добрите евреи.

Израел призна за стотици убити в Джанин Няколкостотин палестинци са били убити при ожесточените стълкновения в бежанския лагер Джанин на западния бряг на река Йордан, признаха израелските военни. "По всичко личи, че са убити стотици", съобщи пред медиите бригаден генерал Рон Китри. Това е първото признание на Израел за огромните жертви, които е дало палестинското население. Няколкостотин палестинци са били убити при ожесточените стълкновения в бежанския лагер Джанин на западния бряг на река Йордан, признаха израелските военни. "По всичко личи, че са убити стотици", съобщи пред медиите бригаден генерал Рон Китри. Това е първото признание на Израел за огромните жертви, които е дало палестинското население. По-рано палестинците обвиниха Израел в организиране на масово убийство и призоваха ООН да разследва случая.

Колкото и да се пеняват червените тук, нали именно техният министър Вигенин е гласувал за това решение на ЕС? И нали не могат да го променят? Това е прекрасно!

ВАГЕНИН: ПЬЮ, НО С ОТВРАЩЕНИЕМ!

НА КОМУНЯГИТЕ НЕ ИМ СЕ ЩЕ ДА ГЛАСУВАТ, АМА НЕ ИМ СТИСКА, ЩОТО ЩЕ СПРАТ КРАНЧЕТО И НЯМА ДА МОГАТ ДА КРАДАТ!

НАПРАВЕТЕ ГООГЪЛ НА: ИРГУН , ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ ЗАЩО МИР В БЛИЗКИЯ ИЗТОК НЯМА ДА ИМА

Идиоти!!! Израел и сащ са най-големите терористи!!!!

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ КОЛКО Е НЕПОСЛЕДОВАТЕЛНА ВЪНШНАТА ПОЛИТИКА НА КОМУНИСТИТЕ. ИСКА ИМ СЕ ДА СЕ ОБЯВЯТ ПРОТИВ ЕС И НАТО, НО НЕ ИМ СТИСКА. ЧЕ ТОГАВА ЩЕ СЕКНЕ КРАНЧЕТО И НЯМА ОТКЪДЕ ДА КРАДАТ!

да си виждал някой да открадне нещо от евреин или евреин да дава пари благотворително? Да са пдали нещо НАТО и така нареченият Европейски съюз, освен че имат военни бази в България, а тя е на предна линия при защитна реакция на нападнатата от "миротворците" от НАТО и Израел набелязана страна за острел. Но ако острелвания успее да предотврати и накаже нашественика, те плачат, че са репресирани и не им се зачитали човешките права които те така безчовечно унищожават.

Всъщност май при Виденов сме кандидатствали за ЕС. Поне се твърди, че е при правителство на БСП.

Влизането в ЕС е през 2007год. ако не си спомняш! Не е заслуга на Боко тиквата, и този път няма "кунгретчулейшанс"!

Е, това се очакваше!Вече няма смисъл от никакво разследване на атентата! Не, че щяха да посочат истинския поръчител, де.....

А САЩ и Израел кога ще ги вкючат?

От ливанска, както и на други страни реацията при подобни случаи излиза, че те смятат правото си да убиват немюсюлмани за подразбиращо се. А и се позовават на тълкувание от корана.

Крайно време е да включи и САЩ и Израел в списъка на държавите терористи!

Ат.БУРОВ: ''В малка и бедна държава ,НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА ИМА ---ДЕМОКРАЦИЯ ".

но самоунижаващи се нихилисти-винаги.

Нашенските "социалисти" са особена породаНа думи са за ЕС,а сърцата им все към СССР ги теглят.Ругаеха НАТО и американците в подкрепа на Милошевич,а сега пък ругаят цивилизацията в подкрепа на Хизбула.Комунистите козината си менят,но нрава-не!

ЩОТО ИСКАТ ДА СА В ЕС ДА КРАДНАТ, АМА ГО МРАЗЯТ ЩОТО ОБИЧАТ ИЗТОКА!

цивилизационните методи на НАТО и администрацията на САЩ в Югославия с използване на бомби с обеднен уран и нахлуване в суверенна страна е най-висшата добродетел. Какъв е Милошевич, защитник на сръбските интереси против политиката на хърватския евреин Тито. Еврейската солидарност на Клинтън сработи. СССР също е еврейски проект. Явно, че сърцето ти те тегли към евреите, но не ги натрапвай на българите, българите са особена порода.

Запада е под жесток американски натиск, сиреч еврейски, за да приеме това. В това решение на Европа няма нищо цивилизовано. Това е обикновена еврейска постановка. Измама.

Бат Сали ще оправи всички муххамеддани, мусулмани, и прочие и прочие, само да не подава оставка Орешарски! Да видим какво може!

Станипев и Лидеров трябва да дадат нЕкои разяснения за своята позиция спрямо Хизбула. В Евросъюза са гадни герберасти и съм сигурен, че ги има в тефтерчето на Златанов:))) Хора на Фидосова и Цветанов ръководят континента ни:))))))

"Основателни предположения", "новополучени данни", "всичко сочи към "Хизбулла", но ние не знаем кой е извършителят"-това са част от "бисерите" на нашите вътрешни министри, които явно се гънат под натиска на Големия брат. "Военно крило" и "политическо крило" на "Хизбулла" не съществуват. Това ще ви обясни всеки грамотен арабист и познавач на Близкия Изток.

Тия, дето се взривяват, какви се явяват? НПО?

Ще ти го обясни всеки арабист ти се каза, бавно схващаш европеецо!

За една държава,националната сигурност е като хляба за човека. Никой не е по-голям от нея:)))Искрено се надявам да успеят да ни опазят живи, след старта на войната срещу Иран.Плацдармите винаги са били уязвими.

--ДРАГИ ТУРИСТИ ,...И ВСЕ ПАК ПОСЕТЕТЕ СТРАНАТА НА : -----БАТ' САЛИ----

Не се косете ,от Бе-ГЕТОТО ,нищо не завси ,....КОТ КАЖАТ --САЩ и РУСИЯ ,...това ще е ! А сега ,...айде лягайте ,да спите ,още 24г.!

Много тежко е кармичното наказание за лъжата, с която обвиняваш невинен в убийство. Особено когато това е извършено съзнателно. Нека последствията да паднат на конкретните представители от българския род за това деяние. Българинът Бойко Борисов продаде рода си на евреите. Поради което беше изхвърлен от управлението на държавата. Позволи лъжата и измамата да господстват и отвори широко портите за еврейското нахлуване в България. По този начин ликвидира възможността, отново да управлява България. По-добре да беше държал на истината и да си беше отишъл с чест и достойнство. А сега пак си отида, но с лъжа и позор.

Воленчо, ти ли си?

много правилно решение. Света трябва да показва обединеност в борбата си с терора. Лошото е че сме много смешна военна сила. Крайно време е да се възроди в БГ производството във военната индустрия. Ние нямаме никакъв капацитет да защитим границите си. Видях и от преди че имаше коментари как сега терористи ще ни изтреят а това е просто един огромен страх, породен от безсилие. Готови сме да коленичим и на Хизбола. Евала на Борисов и Цветанов че косвено обявиха Хизбула виновни. Смела и достойна постъпка. То само за това и магистрала Тракия може да ги похвалим де...пак е нещо а ич?

Комунягите и това не са направили!

????!!!!!!!!!!!!!!, психодиспансера.

комунягите от кой период на прехода? Защото ако имаш някакви спомени от времето на десния Костов той разпродаде построеното от комунистите по време на криза на безценица

Това означава: 1. Кампанията срещу Иран е неизбежна. 2.САЩ и Русия вече имат договорка. 3.Повишава се риска от тероризъм в България. 4.Ще има предсрочни избори и завръщане към класическия,предвидим модел у нас./независимо,дали ни харесва,или не/

че в Китай все още няма евреи. Но все пак Персия не е България.

Китайските евреи са малцинство:))) А китайците имат общ път със САщ. Мит е, че се противопоставят:)))

Как Русия има договорка,като е внесла документи с доказателства за използване на зарин от бунтовниците в ООН и чака да се разгледат.

ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ОБЯВИ КРЪСТОНОСЦИТЕ ОТ ВСИЧКИ КРЪСТОНОСНИ ПОХОДИ ЗА АНТИ-ТЕРОРИСТИ ....

Е-е-ех, какви се иска на комунягите да не сме в ЕС! Ами защо Гоце така драпаше да влезем и в НАТО ?

Драги тия от БСП не са комуняги. Не ги смесвай сегашната паплач и тогавашната комунистическа паплач. ГОЦЕ И БСП искат да сме в НАТО щото ще има далавера за техните хора. Виж само колко вносители на уръжие се навъдиха в БГ то. А между другото БСП са най-големите лакей на САЩ тук, след това са ГЕРБ.

е циганин, Седевчов.

Тази на снимката е типична сива мишка!

Коя е тя?

Отлична оценка за ЕС! Всички, които са против Израел са терористи! Е, Алкайда е временно от нашите, затова може да я подкрепяме и въоръжаваме, докато воюва за нашите интереси! А България добре си свърши работата и сега още по-солидарно с глупаците ще носи последиците от предателството на управниците си!

НЕ СЕ УТОЧНИ ПРЕДИШНИТЕ ИЛИ СЕГАШНИТЕ?

Не разбрахте ли че с тази атакистка помия не става? "Просветен" бил... от другаря Путин!

ТЕЯ ИЗРОДИ ЧАЛМОСАНИ ДА ГИ ЗАВРАТ НА КУЧЕТО В ГЪЗА!

Герберите са ни притиснали отвсякъде! Милошевич - обявен за враг! Саддам - обявен за враг! Хизбула - обявени за терористи! Пред Парламента - гербери! Сега остава и Путин и Сън Дзяо Пин да обявят за терористи и ни е спукана работата!

ИНТЕРЕСНО АКО ИЗРАЕЛ РЕШИ ДА НИ НАКАЖЕ И НИ ПРАТИ САМОЛЕТИ ДА НИ БОМБАРДИРАТ И ТРЕПЯТ ДЕЦАТА И ЖЕНИТЕ НИ ---- КАК ЩЕ ГИ НАРИЧАМЕ ТОГАВА ??? - ДЪРЖАВА НА ТЕРОРИСТИТЕ ????

Малей, с това изказване плачете за безплатен тур я в Гуантанамо, я в централата на Мосад! По избор - нали е социализъм!

Евреина, много се възбуди. Защо не се гръмнеш или не помолиш някое палестинче за тази услуга. Защо не се представяш като евреин, а ни лъжеш, че представяш българско мнение.

НЯМА, СЪРГЕЙ Е НАШ!

А-а-а-а, не е "наш" гербере! Не е!! Пуснали сме едно списъче "Подкрепящи Правителството на Орешарски и вдигането на минималната пенсия на 2000 лева" - запишете се там и може и да стане ваш! Ако не - Хизбула ще ви изпепели в огън и герберска жупел!

Еееей аман от атакисти-неонацисти. Стига ръсихте простотии!

Ромъ многу доволни от вечна дружба с хараб!Иска европътъ Уважава тях!Аише роди осмо и го кръсти "Ливанчо" в знак на уважение!

Бат Серго даде ли детски и кибапчита и кифтета?Гласува пак за БСП!

Бат Сали, проследи си родословното дърво (бръшлян в твоя случай)! Нямате нищо общо с арабите и въобще Близкия изток. Река Цинга е последната баня, която сте видяли от както сте тръгнали от Индия към Европа.

Циганите, наречени още роми от полит-артистите, са клон на най-низшите касти в Индия. Били са наети за слуги в митичната страна Шамбала в Хималаите (вж. Рьорих). Там са усвоили някои шмекерии като гледане на ръка и предсказване на бъдещето и пр. , усвоени от господарите си. в един момент обаче започнали да злоупотребяват с получените знания и шефовете им ги изгонили. Никой не искал да ги приеме заради циганиите им и така се принудили (за да оцелеят) да тръгнат на Запад ...и дошли до Европа. ПП. да сте чували и виждали (ако сте ходили по тези места) цигани в арабските държави. Или ако има някакъв незначителен контингент, да сте чували да вършат безобразия, подобни на тези , които вършат тук ?! Въобще не им се чува гласа и веждат физиономиите...

Аштън е мотивирана, Англия е далеч от изтока, но България е близо. Кой е по-голям терорист Ливанската организация, салафидите от Саудитска Арабия или английското правителство? Няма данни Хизбула да е окупирала суверенни страни, но за Англия е повече от видно, последно Либия. Ако някоя държава не харесва нещо в Англия и е по-силна военно, да се обяви в защита на правата на кимери(уелсци) и Северна Ирландия и да окупира Англия, съгласен ли сте?

СЪГЛАСЕН, КАК ДА НЕ СЪГЛАСЕН, ДА ХОДИМ В АРАБСКИ СЪЮЗ, ЗА КАКВО НИ Е ЕВРОПЕЙСКИ.

АРАБСКИ, ти си в Еврейски съюз. Ако ти искаш да си в него аз не искам да съм в семитски съюзи, а и синът на комунистическото величие Исак Паси, Соломон Паси ни натресе и този съюз и военното му крило НАТО. Никой не е питал българите искат ли да членуват в тези репресивни формирования, освен това и еврейски.

ДРУЖБАТА С ХИЗБУЛА НИ Е НЕОБХОДИМА КАКТО ВЪЗДУХЪТ ЗА ВСЯКО СЪЩЕСТВО!

Първо изкарай въздуха от тиквата си и ако можеш го прави без да КРЕЩИШ!

ИСКАМ ДА МИ СЕ ВЪЗХИТЯТ КОМУНИСТИТЕ!

Не знам защо Борисов се изказва по въпроса. От кога постигна прозрения по въпроси различни от спортно-мутренски?

ейй, ама много си прост

ВЕЧНА И НЕРУШИМА Е ДРУЖБАТА МЕЖДУ БСП И ХИЗБУЛА!

Айде, що не слагате минуси, бе социалисти?

Има хора като Мирча Крисан - въртят, сучат, все за крставицата говорят...ама като за това им плащат? Въртят, сучат- все БСП и ГЕРБ слагат в ситуациите! Не им ли омръзна, не знам! Нерде местно БСП, нерде Ливанска Хизбула, ама що да не пръ..нем??

Бг-Цигани Станишев ,са КРИЛО НА ХИСБУЛА ,в ---БСП ! ЗНАЧИ и БСП ,..е терористична организация!

Най-големите терористи са тези които уж се борят с тероризма! Те си направиха и атентатите в Ню Юорк и Лондон....

Другарю Станишев, немеддленно заклеймете Европеиския Съюз и защитете братската на БСП организация - Хизбула!Не бива така европейските чиновници да се отнасят с близки вам другари!

Съселът е в СПИСЪКЪТ на терористите ,.....ТОЧКА !

ВАГИНИН И СЪРГЕЙ НАЛИ СЕ ЛЮБЕХА С ХИЗБУЛЯ.

По-силна от ГЕЙберастката любов няма, освен когато спре гепането!