Европа, Канада, САЩ гонят сирийските посланици

Няколко страни от ЕС, сред които Франция, Великобритания, Германия, Испания, Италия, Холандия, решиха съгласувано да експулсират посланиците на Сирия от столиците си. България също гони първия сирийски дипломат. Канада, САЩ и Австралия направиха същото.

Обратно в новината

Коментари - Европа, Канада, САЩ гонят сирийските посланици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Башар е пътник ... въпроса е кой ще такова хубавичката му съпруга. Поредният диктатор дето се мисли за безсмъртен. сирийците които познавам в София- студенти и лекари открито са против него и аз им вярвам. Оттук нататък изхода е само,един и Франция пак ще оглави операцията. Тоя път и арабският свят е против неги и няма спасение. Сбогом Башар - и ти ще умреш скоро като страхливо куче както всички досега.

Стига все САЩ са ви виновни за всичко...невежи

Сирия явно не е без вътрешни проблеми. Но окървавения експорт на западна демокрация самопоставя така наречените западни демокрации редом с фашизма и комунизЪма...

САЩ са изродите, които стоят зад това клане чрез техните наемници. СТРАХОТНО ОЧЕВИДНО, преди всяко заседание на ООН за Сирия става по едно клане. Е няма как армията и полицията все да избират такова време.

САЩ и глутницата бандити около тях, управляващи в сателитния ЕС, са световните ИСТИНСКИ убийци в сегашно време. Дори не си дават труд да се маскират по-добре та не само пълните олигофрени, слугите им и платените коментатори и журналя да лансират тяхната варварщина като дело на други и истина от последна инстанция. Но нормалните хора вече не им вярват, а ги мразят.

Америка всичко си аутсорсна - производството - Китай, а сега вече и интригите - у нас. Да видим кой ще жъне бурите.

Снаиперът беше на мода в БСП-то. По времето на Гоце-Снайпериста. Докато отстрелваше архари, пък и после. Само ще напомня на червените кратуни за Станишката ниско наведен пред Доганя. Цели 4 години. Не знам дали е ползвал вазелин, не съм го питал. Червените кратуни като латерна повтарят това дето им диктуват от Москва. Сега да кажат там че са против Асад, веднага ще обърнат резбата, пардон, боята. Та те на Хитлер са му казвали другарят Хитлер, само защото Сталин е поискал това от тях. И дупе да им беше поискал и дупе щяха да дадат. Те затова са комундета - да изпълняват инструкциите на Кремъл без да мислят.

Латерна!

Kalin

Научи немски преди да пишеш глупости Херр КГБ щото от злоба вече пяна ти излиза от устата.

Амеба .......

После,се доказа че Албанците събрали Трупове от Морги, закопали ги,извикали Телевизиите да снимат,докато ги разкопават ! Гаден Фалшификат,но Работи ! А ТВте и "демокаратичните" политици ,са като чакали търсещи плячка. Проработи и в Либия. Сега Сирия-САЩ +Израел почти официално въоръжават Наемници ,Плащат им стотици милиони ,за да им свършат Мръсната работа. Някой вярва ли.че Сирийското Правителство,наблюдавано под лупа,ще Избие собствените си Цивилни хора !!?? Управлението на Кризи ,е специалитет на САЩ ! Създават кризата,управляват я, и поставят Марионетка на власт. Операция Кондор на ЦРУ,почти задуши Латинска Америка през 70те и 80 те !

A дали червените историци ще ни разкажат нещо и за военните престъпления на НКВД в Катин? И за лъжите на СССР пшом този повод. Или те такива неща не помнят - в историята на БКП такива неща не пише. Дали ще ни припомнят червените изторици за 2-та милиона изнасилени германски жени в периода 1945-46. В окупираната от СССР Източна Германия. Или това те не го броят за престъпление. Защото когато съдиш някого за военни престъпления, а ти правиш същото, освен че и ти си военнопрестъпник като Хитлер си и демагог. Германците поне не са били демагози. А за червените кратуни това е начин на живот.

САЩ използват едни и същи начини,за Удушване на държави. В последните 30-40 години ! Първо ду задушават Военно,после Икономически+Финансово ! Пълно е с такива примери . Ти ми говориш за 55 те милиона жертви на Нацизма ,и Освобождаването на Европа от Червената Армия ? Това беше отдавна.

Напълно съгласен.И тази наречена опозиция е изклала с ножове по голямата част от така наречените жертви на Асад

бе то кои ли има нужда вече от тая европа.

От Европа ( пише се с главна буква, неграмотнико) имат нужда цивлизованите хора. На комундетата им стигат и Сев. Корея и рубладжиите в Москва. Много моля симпатизантите на БСП да не бъркат комунисти с комундета. Защото едно комунде е нищо повече от партиен номенклатурчик, който го интересуват само директивите от Москва. И майка си ще предаде ако му заповядат. В този смисъл едно комунде е толкова комунист, колкото едно пиянде може да е пианист.

Европа гони официалните сирийски дипломати. Явно в Сирия терорът на престъпника Асад е достигнал предела на търпимост. Но в Москва мълчат. като пръдня в гащи. Нали Асад е единственият им останал съюзник в Близкия изток. Това че престъпниците в Москва подкрепят палестинските терористи и престъпни режими като този на Асад надали може да учуди някого.. Но те подкрепяха и престъпника Саддам. Дълго време подкрепяха и престъпника Кадафи. Какво стана, обаче? Единия амриканците го сгащиха като плъх, а самите иракчани се разправиха с него - обесиха го като обикновен престъпник. Той си е такъв, де. Кадафи-то нямаше този късмет да стигне до процес - него го сгащиха либийците. И го утрепха като куче. Не че беше красиво, или законно, но това е може би израз на "народната любов". Същото го чака и Асад. Рано или късно. С или без подкрепата на Русия. В най-лошия случай ще го утрепят американските командоси. Като Осама бин Ладен. Пък може да свърши и като Кадафи, както вървят нещата.

Mного точно KGB , недоволството от режима на Асад в Сирия е огромно, дните са му преброени !

Нали не си мислиш, че сега умират от любов към американците в Либия, Ирак и Афганистан, че и в Египет!!!

Европа ги гони,а пък ние тайни срещи правим.......

все едно сме ги изгониле!

Абсолютно глупост е да се вярва че в Сирия има някакво народно въстание. Естествено че САЩ е главният организатор и отговорник за случващото се. Една злина се избира пред друга ако е по-малка. В случая там предстои да се случи нещо по-лошо след смяната на режима. Стига лицемерие - истината е тази

Ако беше Гоце Президент-орден щеже да даде на сирийския посланик...един мръсник,награждава друг такъв

на тия бунтовници кой им дава оръжие,да могат да се противопоставят на една армия?!или си правят самоделки и се бият?!много ми е интересно въоражението на тия бунтовници!!

Sаудицка арабя

ха сега да видим дали балгария ще ги изгони!

Съмняваш ли се? Ние винаги най-страсно ближем, знаеш какво, на големия брат, без значение кой е той.

да допуснеш 2 грешки в една дума и то в името на родината си е срам и позор!!!!!