Вишеградската 4-ка: ЕС да връща мигрантите

За да излезе от миграционната криза, ЕС трябва да се откаже от плановете за разселване на бежанци и да води политика на връщане на пристигналите мигранти.

Обратно в новината

Коментари - Вишеградската 4-ка: ЕС да връща мигрантите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде в тоя ужас е Православната църква. А и католическата. Искат да подменят насила етническия състав на Европа! Айде пък да видим...

НЕ ТРЯБВА ДА СЕ УСЛУШВАМЕ,А ДА ПОДКРЕПИМ ВИШЕГРАДСКАТА ЧЕТВОРКА,СРЕЩУ БЕЗУМНИТЕ РЕШЕНИЯ НА КОРУМПИРАНИ ЕВРО БЮРОКРАТИ!!!

Вместо да мислят как да си ограждат държавите с тел, да помислят как да се помогне на страни като Гърция, Италия и България, които са на фронтовата линия. Щото като ни излупа султана няколкостотин хиляди бежанци ние няма да си ги държим тук, а директно към Сърбия, а оттам към т.н. вишеградци. И какво ще направят-ще ги разстрелват ли?

""Ние мислим еднакво и искаме да преминем от политика на преселване към политика на връщане (на мигрантите)", подчерта той. ". Или пренасочване на всички към Берлин, поджертавам аз, където е тяхната цел, в същност, и откъдето бяха поканени така сърдечно от лобиистката на мерцедес..

от крайните граници, хората биват качвани на влакове с охрана и всички към Берлин! на когото са му трябвали - да им бере грижата! все пак войната в Сирия, Либия, Ирак... не е запалена от цяла Европа. меркел да извика обама, сорос и клинтън в екипа на новото си правителство и да приемат! германците са богати! те могат.

товарищ Путин?

Навява ме мисълта, че отново трябва да се разделим на Източна и Западна Римска империя... Естественият път на България не е с кликата в Брюксел.

Константинопол съществува само в прогнозата за времето на гръцките телевизии

Браво! България да се присъедени без колебание към Вишеградската четворка иначе Меркел с престореното си гостоприемство съвсем ще ни погуби. И незабавно връщане на нелегалните мигранти!

Според самото законодателство на еврейския съюз , квотното разселване на ислямски терористи из Стария континент е НЕЗАКОННО ! Крайно време е древна България да се присъедини към Вишеградци . И това време идва , нпо-фекалките се свиват и треторазрядните секретарки към чужди , враждебни амбасади / законсприрани като министЕри и прецеденти , ще припълзят към кибуците , от които са изпълзяли ;)))))

на четворката. Дано и другите се осъзнаят. Меркел да си ги приема като ги кани.

БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ! ЕВРОПА ЗА ЕВРОПЕЙЦИТЕ! СРАМ , ПОЗОР И ПРОКЛЯТИЕ ЗА ПОДКРЕПЯЩИТЕ МИГРАЦИЯТА.

.....България е с 4-та...се надявам генерал Радев, ха,ха,ха, надявай се нали гласува за партийният началник на Ос.Ран. генерал нали знаеш, или се правиш че не знаеш каква Реизолюция в ЕП гласуваха европейските социалисти, ръководени от серГЕЯ, за която Резолюция гласува и другарката вицепрезидент и партиен началник на президента, нещо за тази Резолюция никой не говори, ЗАЩО така бе другари социалисти интернационилисти леви популисти!!!

Всичките решения които лидерите на ЕС вземат УЖ за борба с миграцията е да насърчи още повече мигранти да нахлуват. Лидерите си мислят че срещу тях няма мислещи хора особенно от источно бълканските сртрани и не се прозира антиевропейската им политика а именно унищожаването на християнството.Всъщност те са тези които нямат капка УМ ИЛИ МИСЛЯТ СЪС ДРУГИ ЧАСТИ НА ТЯЛОТО СИ.Едно е ясно политиката им е да унищожат источна европа!

длъжна е да подкрепи разумните решения на вишеградската четворка.Силно се надявам генерал Радев да удържи на думата си и да спази обещанието си за независима вътрешна политика а не диктувана от Меркел и Юнкер на които Борисов се подчиняваше без всякакви възражения.Именно затова Герб загуби изборите и ще продължава да ги губи ако няма позицияТа която всички българи подкрепят а именно:БЪЛГАРИЯ НЕ ИСКА МИГРАНТИ !НЕИСКА ИСЛЧМИЗАЦИЯ!

винаги ме е било яд на западняците. мислят си, че винаги те разсъждават и действат правилно. виждат ,че не са прави , но не падат по гръб. и ако някой не им се опъне те си продължават както те си знаят. опъне ли се някой - започват да разсъждават, но тайно. и стигат до съвсем елементарният извод, че кривата и правата краставици са с еднакъв вкус. и след като я нарежеш за салата или настържеш за таратор въобще нямаш представа каква е била преди рязането. та така и с политиката за мигрантите. мислят си , че са прави, опитват се да го налагат на други държави , но всъщност знаят , че другите не пасат по пасищата. те също имат глави на раменете и могат да разсъждават дори по-добре от тях. за западняците е добър вариант да се опазват външните граници на ЕС, да се разселват мюслитата из всичките зържави, но в същото време те са далеч от тези неща. външната граница не е тяхната , а тези , които вече са пристигнали при тях попадат под клаузата на разпределение. за това никакво отстъпление. трябва първо да защитаваме собствената си граница , а след това да мислим за еврогейската.

Путин в Берлин, еврогеЮвете в Сибир.

2 години ли им трябваше за да стигнат до този извод?!

Браво на вишеградската четворка а наште мижитурки какво чакат че не се присъединявант към тях?

Нареждане от САШ.

ВЪН НАВЛЕЦИТЕ ОТ ЕВРОПА !!!!

Всяко нещо правено в полза на ония ще ги привлича да нахлуят, разселване, разглеждане на молби и тн. Жалко само, че сигнали от рода на "ще ви връщаме" няма да имат ефект, ония са нагли и си мислят, че Европа им е "длъжна".

Клоуни... Като им спре Германия субсидиите, и цяла Африка ще приемат ако трябва!

Посмали, манго!

Тъпак! Европа не е само Германия.

ти, Шърлитата ли ще възправиш срещу резаците, нещастник+?

Ходи пий един шнапс и си лягай, палячо!

Тези отделни проблясъци от Унгария, Полша и други места, са само началото на една страховита буря. Исторически факт е че сътвореното с лъжливи думи и задкулисни интереси се разваля с оръжие.

ИДВА ДА ХВАНА ПЪТЯ Я ЗА ЧЕХИЯ,Я ЗА УНГАРИЯ!!! ТОВА СА ДЪРЖАВИ,ТОВА СА ПОЛИТИЦИ!!!

Стой си тука!!! Падишахът и до там е стигал и..пак ще стигне!? Не си губи времето.

Дол има още време - викайте мужиците на помощ!!!

А англосаксонците?

ха ха ха ...те са на Запад ,към Океаните! На Изток - кучета ги яли!.....

Фири

Некси не върви. сичките от тая 4 ка може би без Чехия бълват многомилионни емигрантски общности по света, особенно поляците.Да арабосомалийскоафганистанскобуирундиойската паплач е далеч по гнусна ама и те не са стока. По католик от папата и на гол тунбак чифте пищови винги ме е отвращавало.

Прав си - има много поляци пръснати по света. Работил съм в много страни и навсякъде съм срещал поляци. Но: 1. Те всичките са влезли в съотверната страна ЛЕГАЛНО. 2. Всички, които съм срещнал РАБОТЯТ и нито един не чака нялалви помощи от съответната държава. Така че, не може да се сравняват с цялата тази сган, която пъпли из Европа.

незнам човеко ... незнам как да ти го опиша по-разбираемо ... бели са, не вонят, жените им красиви, те относително умни, само унгарците мелят някъв неразбираем език, другите ако говорят бавно им се разбира ... кво да ти напиша повече? Нищо общо с оная измет. Дали се борят да ги приемаме у нас? Не, борят се да защитат тяхното си. За мен те заслужават едно голямо Браво и каквато можем помощ да им окажем ... Най-голямата помощ би била да се поучим от тях.

Прави са, никой не е длъжен да страда заради хатъра и спокойствието на Запада, особено на Великобритания! Това е отмъщението ни пък за лошото отношение спрямо нас. Ако трябва да съм честна, мисля, че и Турция не им е длъжна. Оставям на страна факта, че я залъгват и тя никога няма да стане член на ЕС. Това всички го знаят.

Турция няма да влезе в ЕС (и не трябва!) най-вече защото ЕС върви към бърз разпад.