ЕК ще предложи квоти за бежанци в Европейския съюз

ЕК ще предложи квота за преразпределение на бежанците, въпреки съпротивата на множество държави в ЕС.

Обратно в новината

Коментари - ЕК ще предложи квоти за бежанци в Европейския съюз | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, сега ще разбера дали имам над себе си национално отговорно правителство. Ако ГЕРБ държи на страната ни ще извоюва за най-бедната държава член на ЕС, с най-разбити здравеопазване, образование и трудов пазар, на ГЕРБ по тези причини ще извоюва нулева квота идните сто години за прилив на мигранти у нас от бедни страни. Ние имаме нужда от богати европейци с ум, енергия и пари, така необходими за възкръсване на националната ни икономика!!!

ЕК да не би да е под контрола на афро-азиатските правителства и фондации та налага постепенна окупация на Европа?

Квотите на Юнкер в дупарата.

Само затваряне на границите ще спаси цивилизацията. Ако има квоти за влезлите досега трябва да са пропорционални на БВП на глава от населението. България може да приема бежанци само от Украйна,Молдова, Русия и Македония.

Къде са соросоидите, да защитят позициите на САЩ и ЕС?В смисъл, че всичко е правилно и мъдро!

САЩ ще участват ли в квотното разпределение на мигрантите?

участват само когато трябва да се изпробват новите пушкала на Пентагона!

Сирия,Ирак, Либия и Йемен кой е основният виновник да се разбърка така арабският свят?Може би някой от основните "миротворци"?

Европейски буламач и кочина! Цялата африканска паплач, която се мрази и трепе ще си пренесе мизерията тук! Китай и Америка си траят, мислейки че така убиват конкуренцията, но на кого му трябва Планета пълна с орки, които се множат и търсят къде да паразитират!

Всички бежанци с визи за САЩ.Това ще усмири разюзданата система за локални войни и международен хаос.

Да се наложат глоби с милиарди, санкции ,на франция ,англия и най-вече... америка,които са главните виновници за конфликтите и миграцийте ,които наблюдаваме в момента!Като тези страни се задължат да приемат всичката тази миграция!!!

Не искаме повече от тези диваци. И които са влезли вече да ги гонят.

тези хора не идват тук да се интегрират а да лежат и да изяждат произведеното от европейците защо не приемат християнството защо не работят защо не се отказват от начина си на живот който не е приет в европа

тези хора не идват тук да се интегрират а да лежат и да изяждат произведеното от европейците защо не приемат християнството защо не работят защо не се отказват от начина си на живот който не е приет в европа

Защото няма начин на живот, който да не е приет в Европа

Най-много се дразня понеделник да се ядосвам ей с такива статии... Европа не може да поеме половин Азия и цяла Африка! Факт!

И въпросът ми е :Кой е обгради Европа с тези конфликти и направо войни?Който е обгради да си приема мигрантите!

СИ ИМА КВОТИ- В БГ 20 000, В АВСТРИЯ- 500, АНГЛИЯ -0. СПОРЕД НАСЕЛЕНИЕТО И БВП!

НА КОРАБИТЕ И У АМЕРИКА :))) ... ИНТЕРЕСНА Е ЕВРО-ПЕРВЕЗИЯТА - СЪДИРАТ ЯКО ПРИРОДНИТЕ БОГАТСВА НА АФРИКАНЦИТЕ , А ЗА НЕГРИТЕ КАЗВАТ ЧЕ БИЛИ ДИВИ :)))

На този еврейски проект ЕС,бъдещето е като на комунизма.Да си ги заселват в Израел!

В Брюксел май работят срещу Европа.

ТОВА Е НАЧИН ДА ЗАСЕЛЯТ ТЕРОРИСТИТЕ ВЪВ ЕВРОПА

Целенасочено се работи за унищожаване на християнството и бялата раса.Банда еврейски копои ни тикат в гроба,а колониалната администрация никога не казва НЕ!

Справедливите квоти би трябвало да изглеждат така:от 100 пристигнали в Европа иммигранти 70 % в САЩ и по 15% за Германия и Англия.

100% ЗАТВОРЕНИ ГРАНИЦИ НА ЕС и всички мераклии в арабските държави !Много сложно !

Нищо не става от този кенеф,наречен ЕС.

корабоплаването има своите закони за нарушаването им са предвидени съответи мерки и това трябва да важи за всички не както у нас е с неинтегрираните

Глупаци , квотите трябва да са за Кувейт ,Дубай ,СА,ОАИ и т.н. братски и БОГАТИ БРАТЯ НА ЕМИГРАНТИТЕ !

ама и те не ги искат. Що ли?

Хасан Парижанина ще се чуди защо джамията Нотрдам се намира толкова далеч от минарето Айфел

Да ги приемат САЩ, те имат територия и ежедневно печатат доларе! Ние ги нещем!

Те вече имат доста такива, според официалната статистика цветнокожите са поне една трета от населението на САЩ, след десетина години вероятно белите там ще са малцинство. В южните щати (Калифорния, Аризона, Тексас, Флорида) мексиканците вече са мнозинство.

След усилената работа на европейските лидери и ЕС, Европа бе завладяна от негърско-арабската паплач.

а ние защо не сме против? някой въобще ще пита ли народа си за нещо? това ли е демокрацията? всички приказки за демокрация и ценности са пълни глупости за глупаци - нашите измекяри ще гласуват каквото им кажат продавайки нашите национални интереси за пореден път - това не е демокрация, а колониално управление!

Чудя се тия дето плачат сега срещу ЕС, за кого ще плачете, ако ЕС почне да потая кораби с "невинни хора", дето до преди това са били "гадни бежанци"?

След първия потопен кораб рязко ще спадне наплива на негри и араби към Европа. А след втория вече няма да има мераклии.

"използване на сила" за възпиране на корабите.." Това е вярната посока!

Предлагам Боко и Роско,да въведат данък''ИМИГРАНТ'' във страната ни,и те да плащат като нас нещо,поне и от тях нещо да влиза във хазната,а не само да излиза.

Принципно - може. Остава само да уточниш върху КОЙ ДОХОД ще се налага този данък... Не можеш да вземеш на босия цървулите. Но можеш да му попречиш да влезе в дома ти, да се настани там, да чака да го храниш, да претендира за правото да си построи джамия... и т.н.

Какви квоти, неуважаеми? Достатъчно нелегални са влезли в Европа, вие пак предлагате нещо, което ще ги насърчи да прииждат още и още? Те режат глави, вие ги каните. Затворете им всички пътища за влизане найсетне.

Уж въвеждат, пък те предлагат. Ох. Обърках се.

Катар, Кувейт, Саудитска Арабия, Турция и т.н. да приемат всички имигранти без изключение и да си разпределят квотите както си искат. Америкнците като пряко замесени в събитията да поемат и основния процент... Ако Европа трябва да въведе квоти то би било за страни като Украйна, Македония... стига зараза

Ние имаме готов бежански лагер за мусламите, на остров Белене. Защо дебелата Лиляна не пренасочва натам маймуните?

Това са тотални набези от Ислямска държава към Европа,масово изселване на тамошните мюсюлмани и преселването им в Европа,а по нататък и заселването им... Ето така ИД единствено може да превземе малоумните европейци,които са тръгнали да се правят на милостиви и да приемат бежанците,които вместо да бягат към богатите арабски страни,бягат към Европа! Зад този пъклен план седи някой и за сега успява! Целта е ислямисти в Европа,конфликти между християни и мюсюлмани,от там и създаването на една нова манипулативна религия,която да се опита да обедини религиите в услуга на рогатия,колкото и мистично да ви звучи,всичко си върви,както е написано.....

Проблема е че в богатите Арабски държави не дават социални помощи, а в Европа дават. По същата причина не искат да стоят в Б-я въпреки че е в ЕС.

Ааа, да ви пращаме тогава малко сирийци. Нашата квота е изчерпана отдавна.