Другите в ЕС да се спасяват както могат?

Лондон и Париж ще овладяват кризата с бежанците на своя територия. А другите страни в ЕС да се спасяват както могат! Явно Великобритания мисли само за себе си.

Обратно в новината

Коментари - Другите в ЕС да се спасяват както могат? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

според мене кризата с бежанците изобщо не е планирана от някой нечен-недопечен мозък, та било то и алангле. Планирана беше само перестройката, но тези, които я измислиха, не очакваха, че тя толкова много ще навреди на тяхния спокоен и богат живот. Най-напред се отприщиха соц. страните, населението им се изля в западните държави. В началото отидоха умни, млади и красиви, накрая обаче се изсипаха циниганите и стана лошо. Северна Африка видя, че в стария ЕС е по-хубаво от тяхния горещ климат и неплодородна земя и спонтанно, инстинктивно решиха и те да опитат от хубавото. Защо не отиват в Полша, Чехия,(макар че аз и там бих отишъл) бившите държави от СССР, защо се мръщат на Бг -то? Защо повечето говорят на английски. Защо на английски се говори не само на конете, но и на конференции? Защото Великобритания се харесва. Така че тя да отдаде хубостта си на бедното човечество и да го прегърне, пък после ще видим какъв продукт ще излезе. С падането на комунизма през 1989 г. преградата падна, потокът е отприщен и ще се осъществи естественият ход на нещата. Хората искат да живеят ДОБРЕ. Разбра се къде се живее най-добре.

Либерална статия и чета и разни коментари от либералчета. Бежанците са като циганите тук започват веднага да живечт на социал. По цял ден висът по улиците пият бира и мислят престъпления. Ако са мюсулмани се затварят в общества и изграждат страшни катуни. Все са недоволни и вечно някой им е длъжен. Мързеливи и необразовани. Ако бяха много умни мислите ли че цялата световна икономика щеше да е в Китай, а не в Африка. От оная паплач нищо не става това е истината. Никой не е длъжен да ги хрантути и само да им увеличават правата, както става тук. Само права без задължения.

Какво да се нпарави,Великобритания да се изключи от ЕС,веднага граничен контрол,паспорти и визи за британските поданици.Обща гранична политика на ЕС ,границите външни да се охраняват строго огради,камери,картечни гнезда и мини полета.Влезлите да се селектират християните остават другите обратно зад оградата.За съжаление друг начин няма,за да оцелее християнска Европа иначе ще се наложи и ние да емигрираме на изток към Русия,оставяйки Европа на ХАлифата....

И какво чудно има? Никой не може да отнеме суверенното право на една държава САМА да определи КОИ лица тя желае да допусне да останат на нейна територия, и на КОИ да откаже прием... Това си е съвсем в реда на нещата... няма място за сърдете... Че кой иска да му се напълни държавата с малограмотни, мързеливи и плодовити индивиди?

Права си,но тя Великобритания вече е пълна с такива,които твърдо вървят към мнозинство на населението,една от причините Шотландия да иска да се отделя е именно това.Другото не може едновременно да ползваш ползите от това да си в ЕС и да не искаш да делиш негативите.Или си вътре или си стой отвън.Британското лицемерие ни е добре познато,така,че е добре за Европа да разкара островните държави от съюза,защото ползите от тях са твърде малко в сравнение с вредите.

Ами тогава , защо се намесват във външната политика на други държави и водят войни на чужда територия с американците. Има една приказка: "Каквото си надробиш, сега ще сърбаш"

Решението за бежанската криза е лесно: всички държави да изпращат имигрантите с кораби към САЩ, тъй като те са в дъното на конфликтите в арабските държави!!!!!

Сащ са само маша на Великобритания,която е в дъното на цялата помия,САЩ и до сега си е колония,това ясно пролича на сватбата на принца ,президентите на Франция,Германия и Русия бяха там но този на САЩ не беше,защо ли много просто един вицекрал не може да има честа да присъства на сватбата на престолонаследника.

. ВОДИ СЕ ХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА. ЕДИН ТАКА НАРЕЧЕН БЕЖАНЕЦ ПРЕДИЗВИКВА МНОГО ПОВЕЧЕ ПОРАЖЕНИЯ ЗА ДЪРЖАВАТА ОТКОЛКОТО БОМБАНДИРОВКИТЕ. Всеки бежанец като получи статут и като извика официално още 10 свой роднини стават 11 спящи терористични клетки като се размножат след 10 год. ??? калкулатора пуши....

. Това е хибридна война водена от САЩ,Израел и Турция срещу Европа,всеки така наречен "бежанец" е бойна единица-терористична клетка със закъснение.Отначало се прехвърля личният състав на бъдещите армии,а после идва командният състав и готово.

Мигрантите да се пращат в САЩ. Леле кога се сетиха тия немци. Ама то вярно, че европейските чиновници са много прости, ама чак пък толкоз. А гражданите на ЕС спят и сега ще го ядат. Това е много мръсна игра. Защо и кой започна този ужас по границите на ЕС от Северна Африка през близкия Изток и Украйна. Някой търси работна ръка и то евтина. България и други части на южна Европа се обезлюдяват, населението затъпява и застарява. Ей сега ще се появят цели поколения сирийци, афганистанци и северно африканци да попълнят загубите!

товарят ги гърчолята и наште на товарни самолети с по един парашут на гърба и над небето на Франция, САЩ и Англия ги изсипваме, изсипваме, изсипваме. Да сърбат супата дето забъркаха и да духат, духат, духат.

Ама точно Великобритания и Франция участваха в бомбардировките над Либия и редица други държави, които доведоха до тези вълни от хиляди бежанци.

чета, чета и пак не разбирам, защо всички тук не виждат, че бежанците и имигрантите са си бизнеса на Германия, Франция, Англия и САЩ? Просто е.Гърците и без правителство се сетиха и ги извозват,към банковите държави, е бг - какво искате нали плевню отива в САЩ - да го инструктират.Къде е БГ? -затова на Шипка нямаше един от НС или МС или Президенство - нема БГ

someone

аз пък ще помагам на черни бежанци от африка и индия. черните ми помогнаха в чужбина, докато българите от завист искаха да ме депортират с черен печат.

Стой си още извън България и не смей да се връщаш.

Знамето на САЩ и Израел и ти се пишеше за българин?!Стой си там където си и не се връщай!

Защо гърчетата приемат тези бежанци с лодките и ги пускат на своя територия. Прави се един санитарен кордон извън териториалните води и всичкото лодки и гемии се оставят на дрейф и да правят каквот искат. Къде пише , че трябва да ги допускат на гръцка територия?! Или пък на гърчетата са им обещали редукция на дълговете, ако пращат колкото се може повече муслими в зап. Европа?!

Ами, защото има международни конвенции / знам, че ти е трудно да го разбереш /, според които, да не спасиш бедстващ е престъпление .

Дейтвително, че чета бавно и поради това втрудно разбирам, но тези пишман бежанци, въобще не попадат във въпросните конвенции, които така гордо споменаваш! Нещата се развиват на съвсем друга плоскост, но явно си много образован , та това ти пречи да мислиш с главата си.

Да си приемат при тях,а не да ни налагат на нас да ги храним,лекуваме,джобни пари и т.н.,че и претенции имат,че тук било мизерия.Ами никой не ги е викал.Не ги искаме тук.............

Искат да ислямизират Европа тия кавали от щатите са виновни за всичко, ма тук да ги качват на кораби ида ги изсипват там да видим как е...

с aмерикaнските кaмъни,по еврооейските глaви, СAЩ пият,Европa им плaщa сметкaтa,вaсaлите винaги плaщaт зa глупостите нa господaрите си,a слугинaжa ( БГ и сие) плaщa сметките и нa гисподaрите и нa вaсaлите ! Хa..хa..хa ....!

А на един невидим господар, който иска да докара света до хаос и войни, и тогава да се появи и да предложи да оправи човечествот. ПС. По време на т.нар. соцоиализъм откритотот изповядване на религията (християнството) беше почти накасъемо. Но...това не се отнасяше за двете други религии (юдеизъм и ислям), макар и затова да не се шумеше. Сега виждаме римейк на същото но в ужасяваща и уродлива форма. Навсякъде по света се преследват и избиват мирни християни, като в същото време се пропагандира открито установяването на световен халифат?! Някой може ли да коментира?!

Проблемa нa тези които се дaвят,е проблем нa сaмите дaвещи се ,спaсявaйте се по единично ! A честито !

ООН ! Има ли такава организация ? Цели : Основна цел на ООН е спазване на мира и сигурността. Основавайки се на принципите за равни права и самоопределяне на народите, тя развива и приятелските международни отношения. Организацията полага грижи за постигането на световно сътрудничество при разрешаването на международни проблеми от културно, икономическо, социално или хуманитарно естество. Междувременно ООН трябва да послужи като средище, където да се обединят усилията на всички нации за постигането на поставените цели. Както в т. 2 от Хартата се посочва, сред основните принципи на организацията е базирането ѝ на суверенното равенство между страните членки. Те поемат задължението да не използват сила или заплаха за такава в противовес на целите на ООН. На сблъсъците трябва да се намира мирно разрешение. Страните членки на организацията са задължени да я подпомагат във всяко нейно предприето начинание. От държавите извън ООН се очаква да спазват нейните принципи и да действат в съответствие с тях. Според Хартата организацията няма да се ангажира с проблеми, засягащи вътрешната юрисдикция на която и да е от страните. Някой да е разбрал с какво се занимава тази организация през последните 20 години ? Може би с осигуряване на средства за тлъсти работни заплати на високоплатените си служители ?

пиши го на Ирина Бокова Тя е на ООН, ако въобще има такова нещо,защото всичко е бизнес на банките на ЕС и САЩ

Да ги товарят на кораби и ....... в Америка. Там е демокрация, благосъстояние и просперитет.

A!?Какво стана с европейската солидарност бе???? Значи за едни може за други не. Забъркаха кашата,а сега "да се спасява кой както може".

Хайде да взима да се разпуска този умрял съюз. На всички им писна от тарикатлъка на големите. А имигрантите да бъдат извозвани директно в париж, лондон, брюксел и берлин.

Абе защо 1 мигрант не се обърка да замине за рая на земята Русия, Отвори се работа за русофилските ПЛЮВАЛНИЦИ.Плюйте плюйте сега ви е паднало.

Много просто Русия си пази границите и не допуска папалач да пълзи,държавата е сериозна и затова се развива и процъфтява.

Англия и Франция !!! Нали им спретнаха барабар са големия брат отвъд голямата локва, АРАБСКА ПРОЛЕТ и им разбиха света сега всички вкупом там на социални помощи !!!

забъркаха гадовете кашата и сега ... оправяйте се! Баси говедата!

"Лондон невъзмутимо бяга от отговорност. Британското правителство отказва прием дори на помощниците на британската армия в Афганистан, които са застрашени от отмъщението на талибаните. Само стотина щели да получат право на убежище. Останалите да се спасяват другаде!" Това ги чака и лакеите им в България! Когато вече не са им нужни, ще ги изоставят на произвола на съдбата!

Kaто си спомням с каква злост Найджъл Фараж говореше срещу Българите, а сега след като ги заливат с вълни абсолютно неграмотни сирийци,афганистанци и африканци , той се скри в миша дупка, целта е ясна , самият той е със сирийски произход, явно е видял възможност да направи Англия сирийска колония без война ,напротив с любов и то отвътре между англичанките и сирийските имигранти.

Никой не иска тука !!!

Защо трябва някой да мисли за нас? Всеки си мисли за себе си, така е било винаги и го намирам за нормално. СССР мислеше за нас, затова сега без СССР се окъкваме яко. Гледайте себе си и стига сте хленчили като последни посерковци.

Протестърчетата,четете ли как свършват колаборационистите- предатели на каишката на Великобритания/САЩ? Ей така и вас няма да ви пуснат в държавите си,ако ще в момента не зелени,ами пъстри визи да имате. Тук мюслитата ще ви резнат зелките и това ще е милост в сравнение с другото.

Лелееее, вие националпатриотите на мюслитата ли оставяте да наказват нашите колаборационисти и продажници? А вие само ще гледате и ще им ръкопляскате? По-жалко нещо от това не бях чел. Дрисльовци.

Щерев, пъстър свят, БГееца, Митко Пешев и т.н. еврогейци да ни обяснят и просветлят за общоевропейските ценности?

Общо-европейските ценности не включват безплатен обяд, подаръци и други глезотии. Сори, но такъв е светът. Пораснете и свикнете да мислите като големи хора!

Не включва за льольовци като теб, за всички останали е включен.

наще управници не се съобразяват с мнението на българите.Народа не иска"бежанци"-кой налага отпадъка от африка в България.От къде на къде .Питал ли ме е някой да заселва в моята Родина чуждоверци ,които са несъвместими с нас.От нас искат ЗО ,а кой плаща здравето на навлеците.През пролетта с Моя баща на количка чакахме 2 часа пред кабинета на доктора,дойдоха 3-4 "бежанци и ги приеха преди нас.(във Военна болница)Това какво е?Аз по незначим ли съм от нашествениците,моя баща на 80 г с 40 год трудов стаж по-маловажен ли е от смрадливите примати.Това ли ни чака.Под чий диктат?

Значи англичаните изгарят мостовете и се чувстват защитени? Не съвсем...като поматовее Франция и техния ред ще дойде. На лодки еднодръвки и салове ще влизат. Проблема трябва ОВРЕМЕ цялостно да се решава!!!

Ади ве...къде правителството? Онова подопашие външното министерче де е да обяснява с английски акцент-как няма от какво да се притесняваме и всичко е под контрол...

Ами то всичко си е под контрол. Друг е въпроса под чий контрол.

Разбрахте ли сега,защо преди години паднаха границите между държавите?Бавно,методично и целеустремено се действа за циганизирането на Европа.

предлагам франсетата да им дават спасителни пояси, а англичаните да инвестират във вентилатори... и проблема ще се реши и ще нахраним рибите

Редно е всяка държава да поеме толкова имигранти, колкото е нейният принос в развалянето на съответната държава. Напр. при бомбардировките на НАТО над Либия който какъвто дял е имал, такава част от либийските бежанци да приеме. В този ред на мисли би трябвало повечето имигранти да се натоварят на кораби и да заминават за САЩ. Същото важи и за имигрантите от Сирия.

"Другите да се спасяват както могат" - ами всъщност това е отлична новина! Веднага нашата армия по границите, ако не достига да обявят събиране на доброволни отряди, веднага се записвам. И спиране на нашествениците със сила. Друг начин няма, другото е порнография.

В тази Европа няма ли граждански общества ,защо така безропотно се примиряват германците.Облъчват ли ги с нещо,какво ли.Нечувано.Прииждат нови и нови пълчища -докога ,колко,защо.Да не би да ги гласят "демократите "зад океана да ги хвърлят с/у Русия.

Всички ислямски диваци да се насочват към великобритания, а те ако искат да си ги поделят с триполовите си братовчеди, затова случващото се е тяхно дело. Много скоро Лондон и Париж ще станат арабски гета и битпазари с китайска стока.

Защо могобройните организации претендиращи за защита правата на човека не посочат виновниците за трагедията на бежанците и проблемите, които се създават на Европа ?

Ес е една измама чрез,която да се унищожат националните държави,и всякаква съпротива срещу каквото и да е. Повечето камери и полицаи няма да решат проблема с нашествениците. Ако това са мерките на Англия и Германия значи те напълно съзнателно заселват орки в държавите си. Засилен граничен контрол, със всички хард средства и стрелба ще защитят Европа. ЕС започва да пречи на всички държави членки.

ЕС е един голям розов балон, който като пръднат от Америка той винаги следва пътят на миризмата?

Ами Европа игра по свирката на САЩ и сега бере плодовете. Ама още се правим, че не я виждаме тази американска "демокрация", че пусто голям страх. Какво може да загуби роба, че толкоз се страхува.

Авторката правилно се е сетила, че англичаните имат големи заслуги за разбиване на суверенни държави от Сев. Африка. И сега не желаят да носят последствията, ами се спасяват поединично. Но докато говори за "ксенофобия" и "бежанци", които търсят "убежище" и докато си мисли, че Европа е ДЛЪЖНА да приема имигранти от цял свят, г-жа Барбара Везел си остава един промит мозък. Не, г-жо, и Германия НЕ Е ДЛЪЖНА да ги приема и ако продължава - е ОБРЕЧЕНА! ЕС трябва да осигури военна охрана на границите си, няма друго решение за овладяване на тази ОРГАНИЗИРАНА ИНВАЗИЯ и за осуетяване плановете на нейните организатори.

Правилно. Да не си губят времето, а направо да се договорят за изпращане на повече гранична полиция и националните армии по границите на ЕС, да изградят защитени бежански лагери в Северна Африка и Сирия, Ирак, Йордания, Ливан. И най-вече да притиснат Турция, Саудитска Арабия и Иран да сключат сделка за Сирия. Другото е гасене на пожар с бензин.

Европа е ДЛЪЖНА да приема бежанци, след като заедно със САЩ, им разбиха държавите, налагайки им демокрация... даже мисля че половината трябва към щатите да пратят

Другите в ЕС да се спасяват както могат? Явно е , че Европейският съюз върви към разпадане. Всички високопарни думи за демокрация, свободно движение на гражданите на Европейския съюз, права на човека и т.н. се оказаха само едни популистки брътвежи. Няма единна политика спрямо бежанския поток и начина за решаване на този проблем. Както каза италианския премиер , Европа вече е загубила "душата" си.

Е-е-е-х....Що ли нямаме политици като английските? Още навремето Чурчил казваше, че има три най-важни неща за английския дипломат - 1. , 2.

о-па-а-а ....техническа грешка.... 1., 2. и 3. Английският интерес!!! И винаги са били последователни в това отношение! А какво да се прави, като останалите са си избрали да ги представляват (и да взимат решения вместо тях!) продажници и родоотстъпници?

Абе още с приемането ни ме глождеха съмнения - ето, започват да се потвърждават. Стига да се появи един такъв казус, и "крепкият съюз" отива на майната си. Но такова тяхно изказване означава, че и ние имаме карт бланш да си решаваме вече въпросите според наше усмотрение и в наша изгода, без вече да се слагаме на сульо и пульо за било и не било. Крайно време е /пък и въпрос на историческо самочувствие/ да погледнем на света като на "ние" и "останалите балъци" - от запад стандарта и колите, от изток - нефта и да си пробутваме стоките. Това е то днешният рационализъм.

Както беше в стария виц? Калугера казал "Късно е чадо райберът е сложен"

когато нож опре до кокал всеки се оправя както може.

Този анализ освен всичките си достойнства също така е и един здрав шамар по соросоидите. Англосаксонците с техните евроатлантически ценности разпалват конфликти и войни, бягат когато разберат че забъркват голяма каша, а когато последиците стигнат чак до бреговете им започват да се държат като нацисти. Те същите, които и на Украйна драснаха клечката и бълват лъжлива и злобна антируска пропаганда. А Германия, която през ВСВ бе обявена за Сатаната се държи много по умерено и човечно и към бежанците, и в отношенията си с Русия.

Тоест всичко в тоя свят се пречупва през отношението към Русия? :))

LeGrandTulup

Не е това, но има връзка на тези за/против Русия и какво правят по света, отношението им към хората.

И ко стана ся с великите евроцености? Що така се барикадираме? А цар тиква кво се ослушва...или пак ще пита от малкия екран-къде е държавата?