Орбан: Сорос разруши живота на милиони европейци

Унгария се е врекла в ЕС и това не подлежи на въпрос, но сме недоволни от ЕС и искаме да го променим. Това заяви днес унгарският премиер Виктор Орбан.

Обратно в новината

Коментари - Орбан: Сорос разруши живота на милиони европейци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Важно съобщение! Броят на овцете, които си търсят овчар, нараства в геометрична прогресия. И аз искам. Но и овчарите се увеличиха много. Кой от тях да избера? Орбан (бивш стипендиант на Сорос, но май стипендията му е била малка),Тръмп,Путин, Ердоган или нашия скъп овчар от Банкя ? Скъпи събратя, очаквам вашите препоръки. Поздрави!

Орбан не е само патриот, то и ние имаме "патриоти", той е Мъж и Човек! А това да си Мъж и истински Човек е много трудно както наблюдаваме последните години! Браво на Орбан, че измива срама на всички тези деформирани мижитурки в Европа. Една Ундария и един Орбан ли останаха на Европа?? Как се поглеждат в огладалото онези изроди се питам, за краткия си живот нищо ли истинско неискат да направят, ида оставят?!

Като се погледнат в огледалото и виждат $$$

ЕС защитава Сорос, който руши ЕС. Браво! На това му казват САМОУБИЙСТВО.

Един достоен ЕВРОПЕЕЦ!!!! Щеше да е прекрасно да имаме повече ОРБАНОВЦИ и крайно време е да има МИСЛЕЩИ ЕВРОПЕЙЦИ в Брюксел.

И ние можем да изнудваме ЕС и Щатите както го прави Ердоган ! Да поставим въпроса така : Ако ни натресете имигранти, излизаме от НАТО и ЕС и закриваме всички американо-натовски поделения на своя територия, като същевременно даваме достъп на Русия да сложи свои противоракетни установки насочени срещу запада ! И осигуряваме коридор за транзитно преинаване на всичката арабска сган към Гърция, Румъния и Сърбия !

така, А кой ще го направи това? ББ или ЦЦ? Или може би Курнелия и СерГей.

Заглавието комай е правдиво, за да докаже отново една стара, много стара истина от есента на 1956 г., когато унгарците се вдигнаха за да защитят свободата си, а и правото си да живеят демократично. Аз помня тези събития, съветските танкове, когато в училище ни задължаваха да изпращаме колети с дрехи на унгарските ученици...Помня и Имре Наги, който се опита да поведе унгарците към Свободата и Демокрацията, помня и неговата зловеща кончина...Спокойно можем да кажем сега, че Виктор Орбан е вторият Имре Наги! И питам нещо много простичко: кога България ще има своя съвременен Орбан, по подобие на Имре Наги - Мир на праха му!

ама че тъпа аналогия

Нека проверим колко хора мислят като мен ! "+" - подкрепям, "-" не подкрепям !

Който цъка минус е ПРЕДАТЕЛ ! Предателя е същество по-низше от червея !

че има хора, които не се страхуват да казват истината!

Не е за вярване, колко лесно се манипулират идиотите. Трябват ти само враг и страх.

Това със зачеркването на петолъчката на етикета на Хайнекен ме разсмя, бяха забравили и петолъчката на Конвърс. Обаче сега, тоя Орбан, спонтано ми стана много симпатичен.

И двете!

А Дьорд Шорош не беше ли унгарец и той?

Браво на Орбан ! Докато има хора, които да говорят това, което мислят, не всичко е загубено ! Кой наложи това подличко "политкоректно говорене", което е по-лошо от лъжата и измамата ?

Не мога да разбера гол Иван и гол Янош, който в най- добрия случай имаше право да има някоя панелка и стар Москвич /някои и това не дочакаха/кво му е взел Сорос. Панелката в наличност, москвича на скрап .

Така, така Сорос и левите либерали са контрапункта на комунизма ..сладур :))

собствената си глупост на другите!Особенно ,ако правиш безплатно,ако ти е професия,тъй като си негоден за по смислен труд си извинен!

Ама, че слабоумие! Къде се коментира в изказването на Орбан панелки и москвичи. Става въпрос за мигранти и съмнителен университет! Не всичко е свързано с плюскане и .....

Е , ама ти ни заглавието ни текста си чел. Като чукчите. Дати преразкажа - пише , че спекулациите на Сорос съсипали живота на милиони европейци.

Сорос и бритнската лира срина, ама там пак са богати никой в Англия не си помисля , че той му виновен за нещо . В България Сорос нищо не срина и никоя панелка не взе , даже много дари, пък на някои той им крив, че нямат това , което никога са нямали и даже право да имат.

То за да вземеш, трбява да дадеш.. дава пари получава влияние

Какъв добър и безкористен човек. И всички го мразят. Освен умните и красивите де. Защо така?

Бе той Сорос е вече на години, няма да векува, издиша вече...Ротшилд и те са хора и те умират. Някак си цялата тази конспиративна идея, че 2 ма човека дърпат света ми се струва невъзможна. Разбира се, че има групи по интереси, които си провеждат политиката. Какво значи да си еврейн? Че, ако си направят ДНК ще видят, че може би само 1% от генните им са на юдей. Не съм го гледал Орбан и не знам колко е интелигентен, но е хубаво, че има такива, които удрят по масата - особенно от по-малките страни - и кават, стига...Иначе да внимават сега форинта да не се срине. :)

Като говорим за Неправителствени организации - посочени от ЕС, те задавали ли са си въпроса кой и защо ги спонсорира? Защо Сорос спонсорира НПО? За кеф харчи едни големи пари? Ха, това кой го вярва? Защо САЩ спонсорират НПО? Това правили тези НПО независими и неправителствени? Когато те спонсорира САЩ или Русия или Бимбилистан, ти зависим ли си от спонсора? Има ли идиот да каже не?

Дай боже и на България такъв политик.

той иска промяна в ЕС. Вместо Унгария да заприлича на Германия, да стане обратното. Това е възможно само ако хиляди германци ежегодно емигрират в Унгария, засега е обратното.

Я, не лъжи! Съвсем не са много унгарците, които емигрират в Германия, а има доста германци преселили се в Будапеща, особено след наплива на мигранти. Но на вас лъжите са ви като добър ден, продажници!

Абе гнидо, ти била ли си в Унгария, за да знаеш как е там и дали е по-лошо от Германия?

Унгария е много далече от Германия. Който твърди друго, лъже.

Унгария не знам дали ще заприлича на Германия, но Берлин заприличва на Риад и Бурса ;)

Прав е Орбан, но Сорос е само фасадата, дясната ръка Ротшилдови ...стар вековен трик, зад сцената от други се дърпат конците. Дали ще се казва J.P.Morgan (друг банкер с банка, живял по-друго време), или Сорос, врътката е една и съща - необходима е маша, проводник на интересите, без да се разкриват истинските кукловоди - а такива маши срещу много пари винаги се намират, сосбенно ако са от същото котило. Бил много кадърен финансист Сорос умеещ да предвижда пазарите, и за това забогатял....дрън, дрън. Много лесно се предвиждат пазари и се забогатява когато конците ти се дърпат от тези които определят паричното предлагане и паричната маса в обръщение....А и не се знае колко от богатството е точно негово - подставено лице, както винаги е било.

В допълнение: Скоро на Орбан ще му бъдат спретнати неприятни изненади... те американски президенти са отсвирвали та какъв е проблема един Унгарски премиер.

Ей тва, ут ъонсуту , вичернуту и рабфака сти многу утворини. нямати нищу ниясну всичку ви лесну къту да дувлечеш дърва ут гурата и обиреш текезерски двор.

Не можеше да бъде казано по-добре. Аплодисменти!

неблагодарно леке орбън из българските медии е агент николай, познат и като жоро дантелата ???

Лъжа ли е ? Периодически активират николай дантелата и той почва да сипе суперлативи за орбън и дружбата му с путлер ???

ЗАЩО президента РАДЕВ не инициира референдум като Ердоган и в същия смисъл?? Дали тогава на управляващите няма да им замръзне л.ното?????

президентът не може да организира референдум.

БОЖЕ,БОЖЕ няма ли да ни дариш и нас с един ВИКТОР ОРБАН?!?!?!?!?! А то нашите ПРОДАЖНИЦИ за нищо не струват!!!

няма кой да ги избере да управляват в България, и слава Богу.

Господ здраве да дава на Орбан ! Сорос е чудовище, което затри много хора и държави. Унгарското еврейче Дьорд Шорош (това е истинското име на Сорос) е чудовище, направлявано от Синедриона. Така наречените "мигранти" също получаваха напътствия от него как да се придвижват и как да лъжат. Сорос издаде специален наръчник за мигрантите, но за това у нас не се говори и не се пише !

Сорооос дай пари да си направя изолация на панелката цветнааа не като на комшията бяла :))) и ще пиша у форума само за теб и ще пускам поздрави за теб в която чалготека ида

Браво Орбане! Бях загубила вяра, че ще се намерят и такива като теб.

Дано нашият стррахлив пyтьовец - бай Xyй cплескaн Борисов с претенции за трето премиерстване и Радев проумеят проблема и застанат на страната на унгарците, за да защитим националните си интереси от източните нашественици.

а наш путьо е приятел с Oрбан,даже го води на лов по границата,и наш дебел путьо е като Oрбан

Кога ще проумее нормалният човек че така нареченият "европейски съюз"има за цел да ликвидира националните държави, да маргинализира местното населени, да го смеси с "мургави паразити" от най - различен калибър и в крайна сметка на територията на Европа да бъде селекционирана нова порода "европейска тъпоглава овца"! Същата ще бъде доена два пъти дневно(сутрин и вечер), ще бъде стригана поне веднъж годишно,ще дава "пушечно месо" за нуждите на световната лихварска пасмина ... и ще има правото(и задължението) след всяка от упоменатите процедури на висок глас да изблейва одата на радостта!

... Всъщност - Нещата в Унгария (1956та) бяха И-преди И-ПоДебели от в Чехослвакия...

кранчето на лакомото парвеню орбън и той сега е бесен. Що не зееше, когато беше на Соровска хранилка, че и в Оксфорд го пращА да се ограмотява, снимаше се постоянно със Сорос е се фалеше на ляво и надясно, че той е докарал в Унгария Соровските инвестиции ?

Много хора скачаха по митингите с лозунга "кой не скача е червен" Да си виждал напоследък някой да скача? Нормалните хора поумняват. Е, някои като теб явно не...

Я се наведи още малко!

,,соросоидите са на всеки...километър!!! може би ,,първи,, в европа преди три години по форумите ги ,,атакувахме,, тук??? това ще ни е ,,утешението,,!!!

Всички са съгласни с Орбан, но пуста политкоректност и привилегии- помним го от комунизма- пак същото дойде

Комисари... още от 1918г. унищожават белите хора!

Сереш не метеш! Отперем ти го Ке летиш!

Сутрин раано Сереем гъстоо Чоколаад!

ЗА КОИ ЛИ ПЪТ ОРБАН Е ПРАВ И ДОКАЗВА ЧЕ Е ЕДИН ДОСТОЕН УНГАРЕЦ ЗА КОГОТО ИНТЕРЕСИТЕ НА УНГАРИЯ СА НАД ВСИЧКО.ДИКТАТА НА ИЗРОДИТЕ ОТ БРЮКСЕЛ НЕ ВЪРВИ В УНГАРИЯ.БРАВО ОРБАН.

До голяма степен е прав но и живота в Унгария не е лесен.И там е скъпотия голяма.Въобще и в развития западен свят всичко поскъпна работи се за кредити и едното ядене и най много някоя почивка някъде.И това го направиха навсякъде изкуствено.Орбан след като казва че се е врякъл в ЕС не казал нищо революционно.Действията са му половинчатиПри нас нашите така наречени Орбановци Обединените патриоти направиха коалиция със статутквото ГЕРБ.Единственно Великобритания направи нещо което може да се каже че е различно

Орбан е грамотен човек!Все пак не трябва да се забравя,че Унгария е била част от Автроунгарската империя и не е потъвала 5 века в ориента....

на унгареца ... дори и да не е прав има топки да каже нещото което мисли ! а ние ще си останем : племе, хем крадливо , хем ебливо и накрая завистливо ! радои ралин

Как се втурнаха чиновниците в ЕС да защитават Сорос! Той си е техен човек, но Унгария е свободна, уважавана и независима европейска държава и никой не може да й нарежда какви университети да толерира и какви-не! Този развъдник на соросоидни идеи съществува в Унгария от доста години, така че там добре знаят за какво става въпрос. Урбан е интелигентен и смел политик, мислещ в перспектива, и ще отстоява и по-нататък интересите на собствената си държава, а не тези на чиновниците в Брюксел; Колкото и да ни внушават, че са безпогрешни! Някога ще признаят ли, че грешат? Колкото Меркел призна, че е съсипала.Европа с грижите си за емигрантите.

Браво на Виктор Орбан за позицията! Единственото което не харесвам в него е положителното му отношение с мутрата-премиер на РБ!

дреме ми на оная работа от санкцията на еурогеовете!

Определено не съм съм привърженик на Путлерастията и симпатизант на русофилистиците, но няма как да не се съглася с Орбан! Но смятам че много по голям шанс има да се промени ЕС отвътре (от самите страни членки) отколкото това да стане чрез външен натиск! Сорос е тумор в ЕС , а Путин и Ердоган са разсейките. Орбан Все още не бих го поставил в този лагер (въпреки че клони в тази посока), а по скоро го смятам за критик на нео - либерастията, чийто проводник е Сорос! В световен мащаб има битка между нео-либерализма и консерватизма, като популистите много умело се възползват от това, а в същото време всеки критик на нео-либерализма бива приравняван с популист и маргинализиран. Един умерен консерватизъм на старият континент слагащ юзди на нео-либерализма и популизма би бил много здравословен за ЕС!

а ти какъв си кърлеееж !!! за никакъв чеп не ставаш у форума мъдрости ръсиш , а накрая Путин и ердоган са ти криви - ами гледат си интереса на своите държави хората не се продават на Сорос и компания , де и българските политици да бяха такива вместо да си дават дупетата на демократите за някой друг долар в повече

Човека е изказал мнение, и поне го е написал по-грамотно от теб! Това всичкото писание дето си го изсипал все едно с лопатата - едно изречение ли е! Нищо чудно че си избрал и точно такъв псевдоним - толкова ти е акъла (както и на всичките подобни на теб лай-а) !

и двамата султани гледат само себе си... какви свой държави, какви народи

хаха Путин бил разсейка на рака Сорос! Е па такава тъпня ня бях чел скоро! Драги НПО-тата на Сорос отдавна бяха изхвърлени от Русия! То Путин ти е все виновен! Я си задай въпроса що САЩ години на ред тормозеше Виетнам? Една малка азиатска държавица!

Такива като Путин се появяват точно като контрапункт на неолибералния капитализъм на Сорос и те са взаимно необходими за да съществуват! Размишлявай в тази посока ... ако имаш потенциал за това.

И още едно наблюдение! Най-яростни защитници на еврочиновниците, низвергване на националните интереси, плюене по източна Европа и долнопробни заплахи при неспазване на блюдолизниченето СА БИВШИ КОМУНИСТИ или ТЕХНИ ИЗДЪНКИ!

Пак ти ли си бе Костоф, цига.не драгалевско, скрий се в мишата си дупка!

Бъдат бити,гонени и затворени във затвор ДО живот. Такива като асен генов,иво минжев,антоанета цонева и много други деятели на сорос. СМЪРТ за соросоядите!!!!

Изглеждат ли ви демократични действията на Европейските политици спрямо Унгария? На мен не. Мирише от всякъде на диктат, не ги интересува нищо, което не е като тяхното мнение. А реват с пълно гърло : -Путин е диктатор!