Сорос обвини Орбан, че разпалва омраза в Унгария

Финансистът от унгарски произход Джордж Сорос се страхува властите в Будапеща, които водят кампания срещу него, да не започнат да преследват и граждани.

Обратно в новината

Коментари - Сорос обвини Орбан, че разпалва омраза в Унгария | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Орбан го знам, много е як. А това Сорос какво е ?! Става ли за ядене, или поне за пушене . . . ?

Скоро ще става из за храна . . . . на червеите . . . . ! По минусите можеш да се ориентираш и за броя на Соросоидите в България, процентно .

Информация от 1 юни,1997 " Днес в 11.00 часа българският президент Петър Стоянов връчва на г-н Сорос орден Стара планина - първа степен - най-високото държавно отличие за особени заслуги към България.Джордж Сорос ще бъде приет и от министър-председателя Иван Костов и ще се срещне с водещи български икономисти..."

"Давам ти 1 лев програма от НПО, за да ти взема после 1000 лева чрез моята корпорация- Така се гради имидж на хуманист и човеколюбец,отразено в щедро финансираните медии, а в реалността кукла на конци на корпоративните и спекулативните олигарси,за които развитието на човека и човешкия живот няма стойност.Единствената стойност,която ги вълнува е положителното салдо на годишния им финансов баланс и възможността да увеличават властта си,която да им носи повече пари."

Награди,за ограбването което позволиха.За каква омраза говори този изрод.Тоя нещастник иска да си обичаме ПАЛАЧИТЕ.Дори и за мигрантите не са прави.ЗАЩО ЕС НЕ СЕ ПОГРИЖИ ЗА БЕДНИТЕ БОЛШЕСТВО БЪЛГАРИ ,А СЕ ГРИЖИ ЗА ХОРА ИЗВЪН ЕС ОТ КОНТИНЕНТ.Господи ама си е чисто готов за теб,награди гио и ти лично

Премиерът Виктор Обран, днес го има, утре е "господин никой"! Със сичкия си акъл, тръгнал да си мери пиленцето с милиардер!

Мисъл нямаш , така че се скрий !!!

Вечният пурко,с това разсъждение.За да го мразят сънародниците,които най добре го познават,има сериозни причини.Не можеш да обичаш ,,гостите,,като никой не се интересува собственият народ как живее и защо все повече го ограбват.Корпурацийте всичко ни ограбиха ,а сега само заеми ни дават да оцелееме и тъка ни превръщат като Гърция.Ето този изрод е създател на тази идея,да превърат народите в роби.Проклет да е изчадието .Нищо добро не е направил за обикновенният човек,слуга на богатите и враг на бедните.

Някоя мишка дето плюе Сорос и финасовите играчи , рискувала ли е 5 лева на борсата, да се пробва как се правят пари. И да е рискувала , се опитва да забрави преживяното и да не се разчуе , щото там се нужни изключителни знания , способности , умения и психика, не е като да спретнеш няква далаверка с някои , който му е поверено да пази обществено имущество , с което да завлечеш народеца си и да се обявиш за голям патриот и велик предприемач.

Качества, които понякога са присъщи на абсолютни психопати, готови да завлекат цели нации в спекулация с цел лична облага. Нещо, което този мумифициран изрод на снимката е правил неведнъж.

Джордж Сорос идва в България веднага след 1989 г. и създава фондация Отворено общество, която се занимава с разнородна дейност, не внася данъци и ДДС и издейства от правителството всяка година от бюджета да се привеждат на фондацията по 41 милиона лева на година. При разглеждане на бюджета в Народното събрание Жан Виденов отсича: На Джордж Сорос няма да се дават никакви пари от бюджета и фондациите му ще работят съгласно законите на страната. Сорос иска среща с Виденов, но той му отказва. Жан Виденов е единственият човек в света отказал да приеме Сорос.

Ма и аз го не ща сорос. Ако ще и милиони да ти дават, винаги имай едно на ум защо ти ги дават, защото както казват, без пари е само сиренцето в капана за мишките. А за Жан Виденов вероятно си искал да кажеш, че е единствения държавен ръководител отказал среща със сороса. Това само потвърждава, че навремето партийците му го използваха за да завъртят далаверата раздържавяване в държавата, защото той после сам се е отказал от тях. обаче те сега си имат ниновица, която е гладнаааааааааааааааааа.

Противоречива личност. От една страна-противник на комунизма и диктатурите, но пък от друга-левичар и атеист. Загрижен заради анти-семитизма, но пък противник на "каузата Израел". Либерал, но елитист. Филантроп, но борсов играч. Европеец , но радетел за азиатизирането/африканизирането на Европа. Мечтаещ да премахна всякакви бариери за свободното движение на хората, но пък и на всякакви бариери на биологията и дрогата... Иди го разбери. ПП неохипи, но в костюм?

Вика му се демагог. В едно от интервютата го питат дали като финансист го интересуват социални каузи, той каза "не". По-късно в интервюто на подобен въпрос, но в различен контекст, отговаря как бил дълбоко загрижен за социалните проблеми. Най-големите балами са тези, които му работят в организациите. Те наистина го мислят за светец и идеолог на един по-справедлив свят. А всъщност той си играе геополитически шах, от който просто прави пари и осъществява мегаломански амбиции.

А според мен, вероятно има искрено добри намерения, в главата му е пълна каша. Нещо като комунистите. 20-ти век е пълен с всякакви- изми, течения и учения, всичките добре объркани и объркващи.

Орбан добре е изиграл дъртия изкуфеняк,ама в България има не един и двама които сега учат със стипендия на Сорос.Тихи са като водата от срам,че са национални предатели.

АБЕ ТОЯ НЯМА ДА ПУКНЕ НАЙ-НА КРАЯ ?СТИГА Е ТРОВИЛ ЦЕЛИЯТ СВЯТ.

Сорос като се трогне от коментарите. И не забравяйте довечера здраво да заключите вратата на панелката - да не ви изненада някой агресивен соросоид.

Щом този се страхува от него,. значи Орбан е един истински и ценен политик, които наистина милее и работи за народа си, вместо да е слугинаж и подлога!

Светът трябва да се отърси от такива влечуги.

Велик човек , един от малкото променили света към по-добро , направил си сам парите , филантроп и разпространител на идеите за свобода и отворено общество на друг велик човек- философа Карл Попър . Много бива мразен от домашни мишки , крадци и властничета , откраднали си париците от мамене и тиранстване в местните държавици и вкопчили се тях , за да оцелеят още малко жалките им личности и поограбят и задушават още местните дебили и посъберат за дечицата да ги пратят при "врага" .

Ти от кое сороско НПО си? Институт по демокрадия? Институт по пазарна икономика? Друго някое институтче от по двама човека? Колко сребърника ви обеща сорос от новите грантове на Отровено общество, общо 18 милиарда сребърника?

Че промени света - да , че го вкара право не в деветия , а в десетия кръг на ада и това е вярно. Това е човекът чието име ще бъде проклинато от много поколения. А относно парите му , тия смешки някъде другаде ги разказвайте ! Достатъчно документи видяха вече бял свят за да ни се приказват приказки !

Че нали точно с неговите пари се финансираха "нежните революции" / да се разбира масовите кланета / в Алжир, Либия , Египет Ирак и т.н. Ако хитлер е оцапан с кръв , този е ОЛЯН С КРЪВ , но нали е на страната на силните - тях не ги съдят / освен историята , ако не предизвика и трета световна /

По-точно колаборационист с унгарските нацисти, очернил живота на собственото си племе - евреите, финансов спекулант на едро, политически демагог и спонсор на радикални групировки като BLM.

Е, чак пък сам да си е направил парите...

Винаги има твари с пари.Той е поредното доказателство, че неговият етнос, се отнася с омраза към хората и се войнолюбци.

Ебати вица

А бе, още ли мърда гущерът - кръвопиец ?!!!! В ада откога го чакат ..... Изнадяха се . Ние също :))))

Кога ще пукне този Демон на Войната ? Този когато реши , започва да прави цветни , мюсюлмански и оранжеви революции !

Смърт на никого не пожелавам, но този трябва да се мачка навсякъде, не само в Унгария. И много ми е интересно кой ти е сложил минус. Сигурно споделящи мантрата за европейските ценности "прогресивни" граждани.

Абе на мен ли само ми се струва,ама на снимката Сорос като,че ли мяза на Джокера,къде изтрепа и искаше да изтрепе сума ти народ у филма за Батманя?

някой да каже как е спечелил милиардите този мумифициран дявол?

Отвори НК раздел " Тежки престъпления " , умножи по сто , развихри въображението си и донякъде ще си отговориш на въпроса. Само донякъде ... Щото истината за тоя рептил превишава и най-страшните кошмари.

"Може би Сорос- каквото имаше да каже, вече го каза и направи- много хора му се вързаха на думите,делата му облагодетелстваха предимно него и групичката корпоративни олигарси и спекуланти,която стои зад него и му дърпа конците . Хората не са глупави и за 20 години прозряха зад накипрените и префърцунени имена на сороските НПО-та какво се крие. Сега каквото и да се опитва да каже Сорос,а той си шляпоти едно и също,изглежда като Бени Хил или Мистър Бийн."

Тоя, ми прилича драстично на Джаба Хътянина от Междузвездни войни... И е също толкова противен!...

И ТЕ Е СТРАХ,ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПРЕСЕЛИШ В "ПО-ДОБРИЯТ"СВЯТ!!! МЕН ПЪК МЕ Е СТРАХ ОТ ДЪРТИ РЕПТИЛИ С ЕВРЕЙСКИ ПРОИЗХОД!!!

Хазаринът Сорос няма ли най-накрая да се пресели при Моллох.Само вижте кои български политици са му в джоба- начело със Станишев.Мечтата му е за глобален свят без нации където той и останалите хазарски фамилии ще притежават всичко и ще поробят всички.

Не Орбан, а Сорос, Меркел и Борисов разпалват омраза, защото вкарват нашественици.

Сорос е лицето на една група хора, които са решили да наложат глобализъм. Какво е глобализъм? Това е социална организация, без видим център, където хората са единаци и всеки е сам за себе си. Редът се управлява чрез пари, а парите се създават някъде си. Идеалната валута за целта е биткойн. От друга страна Орбан е представител на национализма, където хората са обединени по родов, расов или някакъв друг принцип. Индивидът е само клетка от целия организъм, а парите са средство за установяване на правила. Знае се кой как и на какъв принцип ги легитимира. Имаме социален сблъсък на глобални идеи и ако някой не разбира това, значи му е ниска камбанарията за да го види. Това се случва само в бялата раса т.е. хората от останалите раси са само наблюдатели или косвени жертви, в зависимост от местоположението в което живеят.

Понякога се питам: Защо Бог не си прибере подобни изверги и спаси човечеството от тях ?? Но след това отговорът идва от само себе си: За има човечеството ярък жив пример за истинското Зло, пред себе си !!

Шило

За какво го обвинява? Че гледа на първо място интересите на Унгария, а не на глобалистите? Сорос, гледай си старините, че вечен живот няма.

Обвиненията не идват само от Унгария!

не са местно население на централна Европа. Техни поселения има дори в Африка. Може би угрофинският им произход е основата за натиска за руската сфера на влияние. Но унгарците са доста различни по манталитет от руснаците. Ще бъде доста неприятно ако Орбан наклони по пътя на Ердоган по преследване на съгражданите си.

даде ОРБАН,а ни наказа с БОРИСОВ,докога господи ще избитраме слугинаж да ни управлява?

За мравките - мравка, за слоновете - слон. Няма нужда Господ да ти го казва!

Злобното вампирясало старче пак почна да лае по ВЕЛИКИЯ ОРБАН. Но Орбан СЪГРАЖДА нацията си, докато горният вампир РУШИ държави и нации. Нека не се лъжем - Сорос не е сам, той е събирателен образ на най-ретроградната секта, устремена към глобалната власт. Секта, която мрази християнството и е тръгнала на поход за унищожаването му. Малоумници, които подкрепят соросоидната политика, има бол и у нас. Те ще продадат за жалки сребърници и родните си майки. Изобличавайте ги, където ги срещнете.

този чичко паричко няма ли да миряса най-сетне, егати устата ,ега ти лакомията, не се наяде

Много го нарочвате този човек и го обвинявате за всичко. От тролските ви изказвания до момента неможах да разбера дефакто за какво е виновен.

само за това, че финансира БХК...Организацията, която спомогна най-много за вихрещата се циганска престъпност у нас! Това не ти и стига?!

Какво като ги финансира, те и другите НПО работят в рамките на националното законодатеслтво. Ако има някакви порочни практики има ДАНС, съд, Народно събрание.

Социални експерименти. Едно време нацистите са правили много опити с хора. Сорос и той така - само че не физически опити, а социални, с огромно групи от хора. Например - мултикултурните лайна, идеите за омешването на расите, премахването на държавите, нов световен ред - една държава, едно правителство, една нация... Боклук и съвременен фашист отвсякъде. Естествено, скрит зад сладките приказки за толерантност и благополучие.

ОТКОГА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ТРОЛОВЕ СА ТОЛКОВА НЕОСВЕДОМЕНИ?! А АКО ДЕЙСТВИТЕЛНО НЕ СИ-ОСВЕДОМИ СЕ И ТОГАВА ЕЛА ДА СПОРИШ С НАС,СЕГА НЕ СИ НА НИВО!!!

Не Орбан ,а ти Сорос използваш парите си за цветни революции и насаждане на омраза сред населението на държавите.Да си богат не е престъпление,но да използваш парите си за страдания на човеци и размирици е повече от престъпление..

Не съм сигурен защо на Сорос му излезе лошо име. Със сигурност няма пушък без огън, но според мен се прекалява с обвиненията срещу него. Не помага и че е еврейн и изигра Английската Централна Банк през 90те (но това си беше нейна вина и той просто се възползва). Въпреки това което си мислите че знаете за него, той е много по откровен в изказванията си за разлика от други по богати хора. Никога няма да забравя какво беше казал в книгата си "Алхимията на Финансийте": Като всички преуспели хора, и аз имам желанието да ви разкрия как съм го направил за да видите колко съм печен. Но знам че ако го направя, ще влеза в затвора" :-)

За това което е направил през 90-те мога да кажа, че рисковете които е поел са милиард и повече, тоест риска който е поел е сравним с печалбата. В друг подобен случай губи 600-700 милона. Тогава англичаните не останаха доволни, но всичко беше в рамките на приетите праавила. Аз не бих го упрекнал, че прагматичен и находчив.

Виждате ли гюдерията на снимката,този кърлеж плаща на нашите либерастки пудели да учат децата ни че в Батак и Стара Загора ,не са клани Българи а са били гъделичкани и те са се споминали от смях,защото никакво робство не било ами просто османско присъствие....

дружба между народите, който още действа и целта му е подготовка на кадри за разпространяване на руското влияние по света.

говедарите си имат ембасада за тая цел.

какво лошо има в това?По-добре университет, отколкото Пентагон

В ПОВЕЧЕТО ЗАПАДНИ УНИВЕРСИТЕТИ СЕ ВЕРБУВАТ СТУДЕНТИ ЗА ШПИОНИ!!! ПОИНТЕРЕСУВАЙ СЕ!!!

МЕКЕРЕНЦЕТО на СОРОС Дъртата Шмеркел дава фира и този РЕПТИЛ се РАЗЦЪРЦА. А скоро и у нас така.

Според болшевишко-путлерастката гмеж дядя Вова пИН, ленИН и сталИН са добри евреи, а БОГ СОРОС е лош евреин! ЩО ТАКА БЕ, сибирски зомбиленд! ХАХАХАХАХА

А, според нормалните хора, ти си кретен. ОХОХОХ

При това по рождение! ХАУ!

обясни защо такива като господарят ти разсипаха царска Русия?

И Путин, и Сталин , и Ленин са толкова евреи, точно колкото ти си умен!?

Само, дето последните двама и още двама в добавка са единствените неевреи от целия революционен комитет. Включително Троцки.

А от Дир.бг разпалват омраза, само като показват снимката на този благ човечец. Изобщо не е нужно да си много религиозен, за да видиш в него един популярен персонаж от библията, поначало подвизаващ се, като носител на светлина или син за зората.

Наглостта на наглия е безгранична... Този дърт милиардер, който настрои хората по целия свят едни срещу други и за целта е купил половината политици чре "фондацийките" си, говори за разпалване на омраза?!

Тоя кога ще се гътне та светът да си отдъхне?

соросе соросе първо свали орбан после се репчи на путлер :))))

Навремето, когато четох книгите на Джордж Сорос за "Отвореното общество", прозрях за обществената еврейска утопия. дълги години след това се появиха неговите критици, които решиха да обиждат на соросоид всеки, който по някакъв начин изповядва идеята за един свободен свят. Страхът от свободен свят е същото като насилственото налагане на свободен свят и абсолютно идентичен с комунистическата утопия, която изискваше диктатура на пролетариата и смъртта на милиони. Сорос за едно нещо е прав, обаче- неговото отрицание се експонира върху хора, които работят за постигане на демокрация. А някои много ги е яд, че въобще е възможно някой да бъде свободен без тяхно разрешение.Всъщност Орбан е човек на Путин и проявява национализъм въпреки, че държавата му получи инвестиции, надхвърлящи всички очаквания на здравия разум. В Унгария комунистите не са руски агенти , както у нас , но все пак влиянието им не е изчезнало. Ако Западът не беше спасил милиони хора от Източна Европа сега нямаше да е възможно да наваксаме социалното си изоставане по никакъв начин. 50 години без общ пазар и не сме способни на никаква конкурентоспособност, ако бяха 70 е достатъчно за онагледяване да погледнете Северна Корея и Русия. А при 100 години без общ свободен и отворен пазар ще говорим за край на етническата култура. И то като отчитаме вредните храни, стоки, вещи и дейности на съвремието ни. Ние вече не можем да си позволяваме изоставане от цивилизация на Отвореното общество, въпреки очевидните утопични постулати и обвиненията в злоупотреби и "еврейски заговор" на фондацията "Отворено общество". Цивилизацията лекува едно и убива с друго, но води напред. Враговете на Сорос са в Кремъл и после за всички близки до Кремъл.

обаче хората не искат да налагат комунизъм а се притесняват да не им докарат шериат. А Сорос ти е показал фалшива монета - от едната страна блести и не виждаш другата.

Та ти можеш ли да четеш бе, рептил.

я като си такъв философ според мен дървен и ялов но да ни обясниш с какво право се намесва с подривници и фондови измами във вътрешните работи на други народи които не споделят възгледите на белите те янките и евреите които не са толкова бели ама нейсе?

щом цели разпадането на ЕС и Европа ??? Точно това е цел на Русия/СССР/Русия откакто свят светува ???

абе тоя сорос не може да свали един смешник в малка унгария а тук русофилските идиоти и най-вече дебили ги направиха скритият лидер на света и на злото!!! пропагандната психария не безгранична

Да напуснеш и България. А ПЕТИМАТА ГРАЖДАНИ, ще ти ги изпратим към УСА за наша сметка