Европа е заливана от все повече нови синтетични наркотици

Европа е изправена пред масова поява на нови синтетични наркотици, посочва Европейската служба за наблюдение на наркотиците и наркоманиите.

Обратно в новината

Коментари - Европа е заливана от все повече нови синтетични наркотици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С либералите това ни чака!

За баба Мерткел - да отворим границите и да пуснем арабите да зарибяват децата ни за да угодим на Сорос!

има много в тая насока да ви пиша, ама нали съм проз и после ще почнете да ми набивате, че съм проз. проз съм ама лошото е още по лошо че съм чувствителен челяк.... Бай Тошо: Изпуснахте ме, сега гонете дивото! През негово време около 5 наркомани е имало в цяла бг. една през соца мина през съда за лечение... точка. и без подигравки, или не ми публикувайте модератори , че веднага изкарват папките от дс и се започва с клеветенето. кифли и др.неща. Спокоен ден!

Либерализъм това е.В Китай няма либерализъм няма и почти няма наркотици защото когото хванат май просто си отива.

Автор на оръжието : МОНОПОЛИЗМА Пласмент: ГЛОБАЛИЗМА

Това е оръжието, специално приготвено за убийството на Европа - секс, наркотици, педерастии и мигранти! Да им е честито!

Пазарна икономика. Търсенето определя предлагането. Ограбването на бедните от богатите е свързано и с оскотяването и създаването на примитивни инстинкти и стимули у първите. Китайските и като цяло азиатските синтетици просто следват прости пазарни правила. От социалистически псевдоморал и ние скочихме на див капитализъм.

МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА И СИК СА ПЪРВЕНЦИ В ТОЯ СПОРТ :))))

Живот ли е това?

те и доматите са синтетични. медиите са синтетични, че и прогнозите на великите анализатори са синтетични, ценностите са синтетични, моралът е синтетичен, но лицемерието, кражбите, лобиизма в полза на концерните и омразата към мнозинството от управляваните са от сърце...

+++

Още преди 10години това беше обсъждано на един от курсовете по социални грижи във Великобритания. Знаешесе още тогава, че тези нови субстанции правят хората зависими почти веднага и предизвикват силни психически разстройства. Още тогава англичаните обмисляха как ще се справят с неимоверното увеличаване на психчно болните. Ако не се справим с проблема сега, след 20 - 30 години ще е невъзможно... Пазете си децата.. ..

Трогателно звучи, но защо не се пита, КОЙ произвежда и кой разпространява. Дрогата какво прави човека? Прави го без връзка с реалността, незаинтересован. Или лесно го превръщаш в овца, на която е безразлично кой ще я управлява и кой е корумпиран и т.н. Т.е. овца. След като стане зависим, дрогаджията ще си сецне кръста да работи, само и само да получи следващата доза. Или ще направи каквото му наредиш, само и само да има пак доза. За това дрогата е държавна политика и се разпространява от държави. като на това ниво се използва и като оръжие срещу популацията на противника. В момента САЩ завладя Афганистан заради хероина, който насочва основно към Русия. За това и количеството с площи за дрога в тази държава е нараснало над 10 пъти по официални данни, след американската инвазия там. Американците правеха същото и в Централна америка, имаше и скандал едно време с дрога и местните техни протежета в Никарагуа. А всъщност, талибаните са лоши, защото бяха поликвидирали отрасъла.

Легализация на марихуаната! Хем знаете решението на проблема, хем стъпвате плахо към него, хем недостатъчно бързо, за да се спре този глобален проблем !

Аз не знам легализация на марихуаната да е решение. Това е пълна глупост! Това не е легализация на марихуаната, а легализация на бизнеса с марихуана. Легално или не, вредите от този тип дрога са си същите. Това е дрога. А проблемите ще се увеличат. За пример, освен за пияни шафоьри, ще гледаме да не ни бутнат и напушени такива. Или неадекватните хора ще се увеличат. Защо трябва да се легализира продукт, който доказано ще уврежда здравето на хората и ще създава проблеми за другите. Това е някакво слабоумие като идея (не към вас). И както ви казах и писах и по-горе, това е политика на определени държави за превръщане на хората в управляемо стадо. Или целенасочено пробутвате тяхната политика?

Долните статии ще ни осветлят кои държави и защо са ползвали другата като държавна политика. Ето това трябва да пишат медиите, история на проблема. Днес той не се е появил от въздуха и на празно място. Но това се избягва, май целенасочено. Между другото, престижната английска банка HSBC е създадена като нарко банка. Повече инфо и то доста интересно за света, в който живеем и за този проблем в статиите, на който му се чете, има интересни неща и нюанси: - Опиумните войни - когато Великобритания продаваше дрога - Опиумные войны - Англия и Китай : Опиумные войны , 1839-60 И всичко това не е само в миналото, продължава и днес. За това проблемът не се решава.

Прав си. Също така В. Британия е първата страна, която е използула бактериологично оръжие. Това е било срещу канадските индианци. Пращали са им сувенири (парчета плат), напоени с вируси и бактерии, например с телесни течности от болни с едра и дребна шарка ...(нямало е днешната микробиология през17-18 в.).

Важна е ДАЛАВЕРАТА , много важно кой ще е жертвата .

Така ще е,и още по-зле ще става,докато не легализирате марихуаната

Дали България не е най-голям производител на тази химия ? Тези химични вещества удрят децата ни НАПРАВО В МОЗЪКА СЛЕД КОЕТО ОЛИГОФРЕНИЯ !

Земята е пренаселена. Наркотиците са най-хуманния начин за намаляване на популацията.

ами щом така мислиш ,пожелавам ти един такъв напушен наркоман ,утре да помете теб или членове от семейството ти ,било на пътя ,било да те обере през нощта докато спите в дома си ,че белким се намали популацията от идиоти-овце като тебе ник "1"

Аз пък ти пожелавам на тебе напушен наркоман да те размаже още утре с колата си, теб и семейството ти. Квит сме а?

ами щте се появяват като има глупаци да ги вземат щте се появяват

Банка Ватикана финансира и разпределя кокаина (Южна Америка). Англо-саксонските банки - хероина. (Откакто САЩ навлезе в Афганистан производството на опиум всяка година нараства). Германските банки - синтетичните наркотици. (Сега знаете защо екстазито е толкова популярно в Германия.)

Даже и наркотиците не са това което бяха.

впръсваш канабис в цигарите и никотина и зарибяваш да се пристрастят чрез което вдигаш печелбите .Няма отказване.

не водят до пристрастяване тия вещества.

И как точно се впръсква канабис бе, идиот?! Тук става дума за синтетични вещества, които са опасни (за разлика от канабиса!). Точно заради такива като теб, обществото е неадекватно на тема наркотици. Резултатите са ясни на всички. Марш да четеш!

Впръскваш канабис!!?? Ха хааааааа :)))

няма никакъв проблем да се екстрактне канабисово масло което после да се пулверизира...

СПИН, но туземните рашисткки медии мълчатза зтози проблем ???