Европарламентът се раздели преди гласуването за СЕТА

Евродепутатите гласуват споразумението за свободна търговия между Канада и ЕС. Те влязоха в спор дали той защитава правата и здравето на потребителите.

Обратно в новината

Коментари - Европарламентът се раздели преди гласуването за СЕТА | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как е гласувал Станишев за СЕТА? Станишев е гласувал "ЗА",както и за мигрантите.Прочетете в "ПИК" Станишев с удар под кръста за втори път.Курнелия едно говори,а Другаря Станишев друго прави.Интересно е интересът и на двамата.За мигрантите беше гласувала и Йотова.Хубавата българска приказка"Не ме гледай какво правя,а ме слушай какво ти говоря".

какви англииски либерали са гласували англия е вън как така гласува

Ако тия дебили гласуват това поредно извръщение по добре с камъни да ги изгоним

Е това е същото споразумение, като отхвърленото предложение на САЩ. С тая разлика, че идва от канада. Всички американски боклуци, наречени от тях "храни", всичкото ГМО, отрови и пестициди, всичко американско ще нахлуе през Канада. Американските корпорации са и там. Това споразумение трябва да бъде отхвърлено от България. Корпорациите искаха опция да осъждат всяка държава, която не приеме исканията им и боклуците им. Нещо като робство се получава.

И с визи и без визи все тая, ако си имаш парета ще отидеш до Канада, ако обаче нямаш, какъвто е случая с 96% от Българските граждани, ще си седиш дома!!! НЕ НА СЕТА

Бум на ракови заболяванив от Чернобил,сега искат да си пласират ГМО продукцията,пък уж визи,а това ,че последствията от ГЕМОТО ще ни изцяло ДОВЪШАТ,може би е това целта.