ЕП призова Могерини да наложи оръжейно ембарго на Рияд

Европейският парламент призова върховния представител на ЕС по външната политика и сигурността Федерика Могерини да наложи оръжейно ембарго на Саудитска Арабия.

Обратно в новината

Коментари - ЕП призова Могерини да наложи оръжейно ембарго на Рияд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Членовете на ЕП в дупе ли са правени,че не виждат как двама агенти на КГБ ги прекарват през Дунава без да ги намокрят?

ма той, Суджукът наш не е ли в СА да продава оръжие...?

Салман не беше ли вид риба???

Сьомга

В случая майка му го е кръстила на пра-пра-пра...дедо си Соломон, само че лекинко го е завъртяла да звучи по-арабски.

Дреме им на арабеските! Вместо от Европата, ще купуват от САЩ, Русия, Китай! Кой ще спечели и кой ще изгуби?

Въх, нашия сега как ще продава пушкала на сирийските МУ демократични сили? Язък за юрдек секиша!!!

Таман Боку Танцува по Прашки там и сега го Порязаха. Напразно го лапа.

ЕП иска Могерини да забрани на България да продава оръжие на Саудитска Арабия? Яко, а!

Фалшива новина-едва ли ЕП иска да пречи на САЩ,Русия или Китай да не продават там оръжие?Не им държи!

Сигурно вече няма човек който да не вярва.че тази Могерини не е рептил,Тази е част от екипа поставен от "прокълнатата раса" за съсипване на християнска Европа.Ес все повече заприличва на една нова Октомврийска революция имаща за цел ограбване и съсипване на богата Европа и унищожаване на христянството,Само джа примера. орабостроителния бизнес бе изнсен от Европа в Корея и Китай.Мигранти -мюсюлмани щурмуват ЕС именно под защитата на Могерини.Другото оставям на вас

Принц Мохамед бин Салман обеща на Борисов партньорство 16:34 29 ноември 2017 Политика Редактор Таня Тодорова ДИР БГ КАК МОЖЕ ДА ПИШЕТЕ ТАКОВА ПОРНО ???

могерини е черна слуга на джихада на хилъри, обама, цру, "зелените" и олбрайт. предател на европа! като юнкер, който е цоциопат. защо няма психотестове за управляващи и джурналята им? защото ще се окаже, че живеем в една лудница, управлявана от най-големите психопати!!!

могерини. мат!!!! (с пешката) хахаааа... а на бас, че не можеш да го направиш!

кьоравото не се рита.

Много готино ! Да си сътрудничим със Саудитска Арабия в Земеделието. Блестяща идея. Как никой досега не се е сетил . . ? Ами те техните земеделци, ако в пустинята успяват да отгледат нещо, то у чукарите в Трънско ще са направо като Арабски Шейхове !

ББ да не се окаже че си е отворил мандра на 9ти септември, но поне си е проверил салдото докато е бил там..

А нашия "топ геополитик", отиде точно там да прави търговия, с основния спонсор на ислямския тероризъм. Пропадна му ходенето, сделката и играенето със сабите. СИКаджията дали знае, че радикалните имами от Пазарджик се финансират именно от Саудитска Арабия, или напълно се е замозабравил? Борисов много си повярва, че знае как се прави външна политика, да ама не! Трябва да си затвори голямата уста, а онези кукумявки до него да се скрият някъде на заден план.

Гледам Моргерини все повече се разхубавява. Скоро ще затъмни славата дори на нашата Мис Тамара

еех остаряваш наборе щом моргерини ти влиза в протокола , а иначе и двете дедо попе ,ако стане де

Борисов на съд за престъпления срещу човечеството.

и отрова не пия !

Докато Боко Тиквата играеше Саудитския танц със саби !!!???... ...у нас Саудитските Уахабитски възпитаници-Ислямският Екстремист Муса ...беше Освободен от ареста !!? ..и другият Заплашващ Лидера на Опозицията К.Нинова ..също ! И Двамата Учили в Ислямски училища в Сауди Арабия ..... ..и Двамат Освободени по време на посещенирто на ГЕРБ в Сауди Арабия !! ГЕРБ са Изроди !

Мммм дааааа, пак не уцелихме ваксата! Сигурно защото все акъллии ни управляват. А? Е'..ти мършите сме!

Кой международен военнопрестъпник снабдяваше ИДИЛ с оръжие чрез Саудитска Арабия?!

ГЕРБ ги снабдяваше чрез държавните заводи и ГЕРБерастките фирми !

Колко държавица сме ние, бре, софиенця какво сте се разпенили! Вижте англичаните каква доставка са договорили 3,7 милиарда! Как няма да има работа за ингилизите, как няма да има работни места за бедния изток, пак там ама тоалетни поле, и строителство! На половин цена!

Нали ЕС и Англия са големи демократи бе ?? Защо Подкрепят с Оръжие най-гадния режим в света -Саудитите !!?? Избили са към 100 000 души и двойно повече са умряли от Глад и Холера ..досега !! Заплашени от Гладна Смърт в Йемен ЗАРАДИ Саудитите са 6 Милиона цивилни !!! ГЕРБ са от Най-Големите Износители на Смърт за Йемен чрез С.Арабия ! ГЕРБ чрез военните заводи ! Нали човешки права ..нали....? България живее като в Дълбоко Алкохолно Опиянение през последните 8 Години с ГЕРБ !

Когато всички приканват СА да престане с издевателствата си спрямо Йемен, нашите политици, воглаве с Царо приканват СА да започва да строи 5-звездни хотели в България!Парите все пак трябва да отиват някъде! Въпрос на вкус и на приоритети!

Премиера Боко Тиквата е Саудитския Приятел . А Не "политиците" както пишеш. Делегацията е Само на ГЕРБ !!!

Бибо, затова ли въоръжавахте ИДИЛ и правехте срещи в Правец с първенците им? Голям миротворител ще се окажеш, а играеш танца на мира със сабя!!

""Ще си сътрудничим със Саудитска Арабия в земеделието "",няма проблем на пролет ще садим калaшници

Имати ли семена сорт Драгунов

Не можахме да откраднем лиценза.

Прав си ! То в пустинята какво друго да вирее. . . ? И там са едни земеделци . . . Правилно се е насочил ББ, той е много наясно с тая работа - земеделието, като и със всичко останало де . . .

Най-после, макар и накрая, да забележим, че човешки права в тоталитарната теокрация Уахабитска Арабия липсват (междупрочем случайно ли това е най-големият азиатски съюзник на демосратичен Фашингтон!), а правото там е шериатът. И то защо, от завист, че Мутрьо Банкянски и Крадльо Кобурготски ще продават евтино оръжие на джихадистите и ще подбиват конкуренцията на Францата и Швабата. Пустия му и късмет!

" ЕП пояснява, че в Йемен близо 21 милиона души се нуждаят от хуманитарна помощ след опустошенията от продължаващата втора година гражданската война между водената от Саудитска Арабия коалиция и подкрепяните от Иран бунтовници" Граматиката настрани,но цялата "мисъл" е сбъркана.Втора година( всъщност е трета); гражданска война,а СА заедно с ОАЕ преминаха в пределите на Йемен Март'2015 и ежедневно бомбардирват и обстрелват местните.

Във случаят ние нямаме вина!От ЕП поради липса на комуникативност или мизерия сътворена от еврокомунистите не са предупредили г-н Борисов и затова може да се приеме,че посещението е по скоро техническа грешка!

Нашият тапанар напразно би път дотам...

kirchevo

Той си знае дали е напразно, а ние рупаме ли, рупаме царевица тук.

Изпълнението на ББ на танца със саби-ятагани е доказателство за номадския произход на българите. Просто му идва отвътре - татаро-монгол и турко-арабин! Сега вземете си чалмичките и кажете: "Един е Алла и ..."

не бъркаи ,,циганските българи,, с останалите българи...!!! там са назад в ,,историята,, ..., при нас ритуала е с ,,бухалки,,...!!! ,,мутренска художествена гимнастика,,...!!!

Сдухан примитив! КАто ти е мил този Аллах, бегай на Луната и си направи там Джамия. Тюркският езиков корен няма нищо общо с вдъбнатоглавите турчета. Ходжата ви гласи, както си иска и му заповядват, а вие хрупате...

Алоо ЕП ..я не барайте другарчетата на нашия саблетанцьор! Той след има нема месец ще ви командори , така ,че много трябва да ФнимаФате в картинката .

България ще се гордее с най-голямата джамия с четири минарета в Европа, Европейски Световен Ислямски Университет. Сега ще се платят едно 10-20% на Муса обезщетение и да има за мюфтийството, но такиви джамии няма да има даже и в Стамбул! Обещавам много нови ИНФРАСТРУКТУРНИ проекти, магистрали, детски градини, медресета, школи за дервиши, институт за ефнуси, нови работни места за масажисти, попълнения на хареми, прислуга, ибрикчии - пазители на свещения матрял на Саудитските шейхове и пр. др. желани професии!

Тия са много закъснели те може да минат без оръжие от Европа имат няколко стотин милиарда договори с Русия и Америка

ЕП иска да наложи ембарго на продажбите на оръжия, за да може повече пари от тази дейност да отидат в САЩ и Великобритания. Кой кого е продал, продава и ще продаде?

това маи сте се окаже договрка при брекзитa

Гледайте какво става когато бат' Бойко развърти някъде си сабя. Вчера бе на танц със саби, какво е правил и какво е струвал не знам, но сигурно е стреснал някои наблюдатели от ЕС, които са го взели за местен буйстващ и въоръжен джихадист. Затова и оръжейно ембарго за Рияд.

...а през това време премиерът ни играе танца на сабите в Рияд придружаван от външната министърка, защото в София приемат бюджета за 39 милиарда разходи. Еееееее, живот... Цялата политическа класа са благодарни на Борисов, че ги направИ хора. Ето, даже Волен се ожени.

То е ясно,че Бойко продава калашници на арабите, обаче Европа го хвана ,точно по време на преговорите!Ами сега?

еех бате уж я опипва тая морегени ,па маи ннищо не напипа . като в старата песен ""продал мoсквич купил теглич" а преди това продал кравата за москвич , ама тука кравата се оказа мъжка

в катар ...ходи...??? сега сауд.арабия...ембарго...!!! кога ще ходи и до ,,щатите,,...??? ,,кадемлия,,...!!! пък ние се чудим защо ,,живеем,, все едно в ,,ембарго,,...!!!

НЕ РАЗВАЛЯИТЕ ДАЛАВЕРАТА НА Б.Б. В РИАД.НИКАКВИ ЗАБРАНИ НЯМА ДА ГО СПРАТ ДА ПРОДАДЕ ОРЪЖИЯ НА РИАД.

Дреме ми на патката за ембаргото, щото когато ония изнасят, ние патки пасем. Искам да изнасяме за СА, за Иран. за Ирак, за Сирия, за Русия и майната... ви за измислените санкции, щото скъпия газ го плащам аз, а не вие !

Tъкмо руснаци и китаици ще снабдяват арабите с оръжие ... Mаи се обръща каруцата на евроатлантиката , при това от едри камъни ... A ние все в погрешната каруца сядаме , при това не безплатно ! ха ха ха

Тъжен и срамен финал на една разходка. Цялата тая "дунанма" - гафът със самолета над Иран, участието на така наречения цар в правителствената делегация, друсането на тлъстия ББ и полюшването на Сакскобургготски в някакъв необичаен свиреп танц, забрадки и покривала на дамите от делегацията, провисналото шкембе от разкопчаното сако на един министър, обичайното просташко фамилиарничене на ББ с домакините и за капак несъгласуваността с ЕП, би била много смешна и забавна, ако я гледахме на кино. За жалост я носим на гърба си. Докога бе, хора, докога????

Саудитска Арабия е държава без конституция. Ръководи се по шериата. Тръмп и ББ праскаха кючеци на краля.Отидоха му на крак. А този крал, с политическия, икономически и военен елит, както и с наследника отиде на крак при Путин. Върна се и една дузина принцове влязоха в занданите. Те също му играеха кючеци....

Това е известно. Аз питам: ДОКОГА ще понасяме срама и позора, който ни лепят разни негодници????

Днес е времето на руския зърнен бизнес да се намеси като световен износител и да подкрепи Йемен с храни. Мани ги другите участници 1

Тикво, тиквоооо. пак се ос...ла.

Споко. Нали не си мислите, че ние продаваме директно пушкала. Всичко минава през хамерикански къмпани.

В нашия край има една поговорка:" Ако се роди втори такъв като него/Б.Б/, нема да се изчува"

Тези погребват цялата ни външна политика по време на прехода. Спомням си още дебелият Сашо водеше разговори с представители на саудитското кралско семейство.

не е заради височайшата визита в СА това ембарго ?

Ох, да се спукаш от смях. Пак нашето слънце сътвори голям гаф. ЕП направи ембарго на СА , а нашия човек сключва договори. Боже, Боже!! Хумор, сатира и забава!!